Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Merkür Oğlak Burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
* Matematiksel bir zekadan söz edebiliriz ( destekleyici unsurlarda varsa )

* Toplum içinde zekası ve eğitimiyle ön plana çıkma dürtüsü taşıyabilir.

* Sindire sindire öğrenme potansiyelinden söz edebiliriz.

aeon

diğer etkiler saklı kalmak şartıyla ;
mekanik ve mühendislik konularına da kafaları çalışabiliyor.çünkü oğlak gerçekleştirmeyle ilgili bir burçtur.gerçekleştirmek mühendislik , mühendislikte sayısaldır.

ayrıca ister sayısal , ister sözel dersler olsun , sistemli ve sabırlı bir şekilde düşünüyorlar.muhakeme kabiliyetleri iyi oluyor.mesela biraz jupiter , yay ve 9.ev desteği varsa , merkür oğlak hukuk için çok iyidir.

geleneksel düşünme yöntemleri
verilen sözlerin bağlayıcılığına inanma.

yüksek konsantrasyon.

güçlü bir hafıza , zihnine bir kere aldıktan sonra bilgi artık kemikleşir.bilgisini de beton duvarlarının arasına hapseder.gülücük

genellikle oğlak ve satürn otoriteyle özdeş olduğundan. otorite tarafından onaylanmış ve formülleri olan fen bilimlerinde iyi oluyorlar.

uranüs ,satürn mars ve/veya plutodan güçlü açılar almış bir merkür oğlağı iyi bir konsantrasyona ve sayılsal bilgisine sahip olabilir.(stephan havking , merkür oğla , mars koç ve pluto arasında t kareye sahip )

genel olarak suskunluk görülebilir ve gerçekleşmesi mümkün olmayan ütopik fikirlere
karşı, değer vermeyen ve küçümser bir tavır takınabilir.
uranüs ve/kova etkisi düşükse çok orjinal fikirler beklemek yanlış olur.

tabi keçinin meşhur inadı fikirlerinde de görülebilir.
Sayısalla ve sözelle ayrı ayrı hangi ev ,planet ilişkilendirilebilir?Benim için sayısal dersler hep korku vericiyken,sözelde tam aksine çok iddialıydım.Aradaki fark ne?Sonuçta her türlü merkürüme Satürn ve pluto karesi var him

aeon

(11-27-2010 03:06 PM)misnur Yazılan: [ -> ]Sayısalla ve sözelle ayrı ayrı hangi ev ,planet ilişkilendirilebilir?Benim için sayısal dersler hep korku vericiyken,sözelde tam aksine çok iddialıydım.Aradaki fark ne?Sonuçta her türlü merkürüme Satürn ve pluto karesi var him

zekayı ve çalışma şekilne sağ ve sol loba bakmalı; sağ taraf sözel sol taraf sayıslaı veriyor.ancak , hangi burcun sağ ve solu özdeşlerştiğne hatırlaıyorum .ancak , jupiter burçları beynin sağ tarafını , merkür burçları beynin sol tarafını (sayısal ) çalıştırıyor.
mars - merkür açıları da sol beyni aktifleşririyor.

bunun dışında yükselen burç ve 3.ev konumunu da incelemeli.

son olarak genetikte bence etkili , bazı aileler sayısalcıdır.çocuklarda da buna paralel yönelim oluyor. aksini daha görmedim :D
ilkokuldan beri tarih dersini çok severdim.. iş sınavlara gelnce, fen ve matemeatikde, tarihe göre çok yüksek notlar alırdım..
türkçeyi ne anladım ne sevdim gülücük (komposziyon hariç)
girdiğim tüm sınavlarda da tarih beni bitiren taraf oldu, hem sevip, hem anladığımı sanmama rağmen, sınavda kesin bu doğrudur dediğim halde yanlış olması beni hep üzmüştürr..
tarih dersinde, hocanın, bu niye böyle olmuştur, nedendir, şöylemidir böyle midir sorularınıa çok orjinal fikirler sunardım, hocada beğenirdigülücük) ama sınavlar saskin.w
(11-27-2010 04:24 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]* Matematiksel bir zekadan söz edebiliriz ( destekleyici unsurlarda varsa )

* Toplum içinde zekası ve eğitimiyle ön plana çıkma dürtüsü taşıyabilir.

* Sindire sindire öğrenme potansiyelinden söz edebiliriz.

Evet,sebep sonuç ilişkisiyle,neyin nereden olduğunu,niye olduğunu kısaca sistemini çözerek öğrenme metodunu benimserim.O zaman tüm sistemi kafamda oturtmuşluğun rahatlığın yaşıyorum ,bir güven duygusu oluşuyor.
Merkür oglaklari seviyorum bilmiyorum, ikna kabiliyeti en azindan mekür basaklarin üzerinde iyi isliyor.. Ama yalancilik durumu olabilir mi isteklerinin yerine gelmesi icin :(
Referans Adresler