Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Venüs Yay Burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
* Yurt dışıyla bağlantılı ilişkiler kurma , bir yabancıyla ya da farklı kültürden biriyle ilişki kurma potansiyelinden söz edebiliriz.

* İlişkilerde kısıtlanmaya gelemeyen kombinasyonlardan biridir.

Derin

VENÜS YAY’DA
Farklı kültürlerle ilişki, idealist sevgi
Konuları: Dürüst, açık, iyimser, cömert, yurtdışı veya yabancı kültürlerle bağlantılar, ateşli aşk, bağımsız, asil, gururlu ilişki kurma tarzı.
Gölgesi: Sahte sevgi, tüyme eğilimi, hayali ilişkiler, iki yüzlülük, karşıdakini küçük gören, beklentili, talepkar, üşengeç.

astrolojidergisi.com
Lewis Carroll.
Alice Harikalar Diyarında kitabını bilmeyen var mıdır acaba?
(Venüs'ün Para konusunda Jüpiter'den sonra geldiğini okumuştum.)

Zaten 3.evinde Jüpiter'i var.Edebiyattan kazanç.
Venüs 1.ev Yay burcunda.Ünü ülkesini aşmış,ansiklopedilerde adı geçen bir yazar O.

aeon

venüs jupiter , uzak mesafe ilişkilerini de anlatabiliyor.

Venüs

Gezegen jüpiter senin bu durumunu whole signs ev sistemiyle olan haritan çok güzel açıklıyor, ayrıca hem jüpiterinin, hem de marsının yayda ki güneşine kare açılanması, senin yabancıları kendine çekmen için yeterlidir, aynı şekil de yurt dışı ile bağlantılıdır, öte yandan mars ve jüpiterin 5. ev aşk evine olan üçgen açıları oldukça açıklayıcı bu durumuna gülücük

Venüs

(11-12-2011 03:46 AM)gezegenjupiter Yazılan: [ -> ]ya ben çok kararsz kalıyorum ev sistemlerinde.. tam bi değerlendirme yapamıyorum o yüzden de:(
bi çok astrolog placidus dedi diye bu aralar ona sardım ama dediğim çok doğru. direk aşk meşk ilişkileri ve yabancılar yurt dışı evinden alıyor.
yani ilk çıktığım çocuk almandı. sonrakiler de ya benle çıkmadan önce gitmişler uzun süre kalmışlar,yada benden sorna gidip oraya yerleştiler.yabancılarla evlendiler filan..acaba bu kdar seçme insanı nasıl toplamayı başardım diye hep düşünüyodum.
yani tabi eğer whole sing doğruysa da, 5. evimdeki merkür-venüs kavuşumu, üstüne jupiter ve mars üçgeni aşk hayatımın sayısı hakkında bilgi veriyordur :D


gülücük zamanla oturtursun sorularının cavabını..

aeon

gezegenjupiter ;

marsın ve marsınnı yöneticisi 9. evde , bunun dıışnda güneşin yay burcunda . bunlar uyrtdışı kaynaklı erkekleri gösterebilir .malum , güneş ve mars erkek tipini bayan haritasında gösteriyor .

evet venüs jupiter sana madi ajantaj sağlayabilir. ancak , abartılı para harcama ve bonkörlük de verebilir.ama 120 derece çok kötü sonuçlar doğurmaz .
evet 9.ev konularından maddi gelir elde edebilirsin. venüsün jöticisi mars balıkta ve 9.evde. yine jupiterde 9. evde venüsle bağlantı kurmuş.

Arkadaş

venüs yay da... venüs-jüpi açısına benziyor sanırım...

bu açıyı çok sevmeye başladım ya... hiç bir açı venüs-jüpiden daha tatlı değil..
çok temiz kalpli bir açı gülücük küfür etseler teşekkür eder bu açı :D
bir arkadaşımın venüsü yay'da (ne yazık ki doğum saatini bilmediğimden hangi evde bilemiyorum)

kendisi şu an 4.dilini öğreniyor,bir lisans okudu şimdi 2 lisans+bir de yüksek lisans yapıyor,yani anlayacağınız 2 yıl sonra büyük ihtimalle 3 lisans bir yüksek lisans sahibi bir insan olacak (itiraf ediyorum aşırı derece de kıskanıyorum bunu gülücük )

aynı zamanda gerçekten yabancı kız merakı fazlacadır,sanırım Türk kızlarından fazla yabancı uyruklu kızlara ilgisi daha çok var (mesela rus,ukrayna,latin güzelleri,acem sitareleri başlıca ilgi alanına giriyor)

bu arada fena derece de seyahat etmeye meraklı olduğunu da ilave etmeliyim (öyle ki 3 ay boyunca bir yere seyahat edemesin kendisini huzursuz hissediyor)

son bir ekleme daha:kendisinin jüpiter-venüs üçgeni var,yani bu özellikler onda daha da artmış bir halde,hele hele aslan da ay-yay da venüs ve koçtaki jüpiterle birlikte büyük ateş üçgeni var (ve bu da benim ortadan ikiye ayrılmama sebeb oluyor ) :D
Referans Adresler