Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars Koç burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
* Marsiyen bir kişilik verir , sabırsızlık , atak ve öncü bir kişilik , kavgacılık , enerjik , tutkulu ve hevesli özellikler , hadi hemen yapalım ! ( doğum haritasında frenleyici başka etkiler yoksa )
Koç burcundaki Mars...

kendi burcunda yer alir ve çok güçlüdür.

Saldirgan,aktif,cesur,basa çikilmaz bir savasçi ,bir avcidir.Hayati hep bir mücadele ve savas alani gibi görme egilimindedir.

Fiziksel görünümü etkileyici,cinsel çekiciligi basdöndürücüdür.Içgüdülerinin yönetiminde hareket etmesi nedeniyle,heyecan ve isteklerini akilci bir sekilde yönlendirmesi güç olabilir.

Sürekli yeni fikirler ve projelerle doludur.büyük bir hevesle uygulamaya geçirdigi bu projeleri sonuçlandirmakta da ayni oranda kararli olmayi ögrenmesi gerekir.

canımsın Askta mücadeleden,rekabetten hoslanir. Ilgisini;pesine düsecegi,kovalamasi gereken zor hedefler çeker.Kolay zaferlerden çok çabuk sikilir hatta fethetmeye degmez bulabilir.Zor elde edilen güzeldir anlayisina sahiptir.

Öfkesi çok ani,keskin ve sinir tanimaz olabilir.Öfkelendiginde tartismak,çekisme yaratmak,gürültü koparmak sikça basvurdugu saldiri yöntemleri olabilir.Ancak öfkesi siddetli oldugu kadar geçicidir.Kin tutmaktan ya da gizli kapakli,dolayli yollardan intikam almaktan hoslanmaz.

verygood Son derece açik,net ,dürüst ve merttir.Bastan çikarma için tercih ettigi yöntem son derece dolaysiz ve inatçi bir pesine düsme faaliyeti olacaktir.‘Hayir’i asla cevap olarak kabul etmez.Içtenligi ve odaklanmis ilgisi ile sizi hayatinin amaci gibi gösterecek, basinizi döndürecektir.Ama bu yogun ilgisi hedefini ele geçirdikten sonra ayni hizla kaybolabilir.Ele avuca sigmaz küçük yaramaz bir çocuktur.

saskin.w Biraz kaba,aceleci,gözükara ve gürültücü olabilir.Ama çok çekici ve büyüleyicidir.Mars Koç Burcunda yönetici durumdadır. Bu burçta bütün gücünü gösterir. Bu konuma sahip kişiye dayanıklılık ve mücadeleci bir ruh verir. Kişi her zaman rekabet isteyen konulara çekilecektir, cesur ve gözü pek olacaktır. Risk almayı ve heyecanı çok sever. Zaten bu konum yüksek fiziksel enerji verir ve bunun sonucu olarak da kişi sportif olur. Spor yapmak hayatının vazgeçilmez bir parçasıdır. Ancak bu sayede fazla enerjisini boşaltabilir. Eğer kişi bu enerjiyi fiziksel yolla dışarı boşaltamıyorsa çok sinirli ve hırçın olacaktır. Bu konum aynı zamanda kişinin tepkisel olmasına neden olabilir. Fakat çabuk parlayıp çabuk söner.cesaret , enerjinin ve iradenin her an mücadeleye ve harekete hazır olması , risk alabilme limitlerinin zorlanması

aeon

bir arkadaşım vardı.çok gaza gelirdi.sinirli olsa da iyi bir çocukyu.
durduk yere insanlarla hırlaşma özelliği vardı ve bir kişinin kafasında şişe kırmıştı.
haritasını açınca marsının koç olduğunu görüp gülmüştüm.
mars koç burcunda vede 3. ev bazı duygularımı şimdi daha iyi anlıyorum =)
Evlerden ırak gülücük Marsı koçta pek çok tanıdığım var ve gerçekten hepsi çok asabi, şiddete eğilimli insanlar. Özellikle marsı olumsuz açı alanlarda bu durum biraz daha vahim. Bu insanların ne zaman neye sinirlenecekleri hiç belli olmuyor ve sinirlendikleri zaman kontrolü tamamen kaybediyorlar. Onlarla bir konuda medeni bir şekilde tartışmak imkansız olabiliyor. Marsı koçta olanlar lütfen kırılmasınlar, gerçekten çok sevdiğim insanlar arasında mars koçları var. Enerjilerini yapıcı olarak kullandıkları zaman harika insanlar olabiliyorlar.
Bir an nickimdeki Aquarius'a baktım da,gerçekten normalde sakin bir tablo çizerken aniden siniri hoplayabiliyor ve o anda neye sinirlendi,neyi taktı kafaya,anlamak imkansız olabiliyor :D Mars-Akrep ve bunu 4.evde taşıyan ben de olunca işin içinde bu ego çatışmaları normal mi kaldı ne gülücük
Referans Adresler