Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars Akrep burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
marsım satrün ile beraber akrepte ve 11. evimde
mars 1. evimde ve akrepte..
plüto ve asc ile kavuşum..
mc ve jüpiter ile kare..
venüs ve güneş ile sextile..
ne dersiniz? bunlar beni nasıl etkiler?
agresif..?..gergin..?
(12-02-2010 07:58 PM)Jupiter Yazılan: [ -> ]* Güçlü bir iradeye sahip olacaktır , gözükara bir kişilikten söz edebiliriz.
( Venüs , Neptün , Satürn gibi frenleyici etkiler yoksa )

* Enerjisini araştırmak , analiz etmek , bilinmeyeni ortaya çıkarmak gibi alanlarda kullanma eğilimine sahiptir.


Mükemmel özet.İradem kafayı taktığım konuda fazlasıyla güçlüdür,araştırma ve analiz etme olayına da bayılırım,bu aralar astrolojiye kullanıyorum enerjimi mesela,bakalım ne kadar öğrenebileceğim gülücük İyiye kullandığında güzel bir özellik..Bir de arada aniden sinirlenmeyip çenemi biraz tutabilsem,neyseki artık kavga anında konuşmuyorum,yazı yazarak hallediyorum.

Yıllardan sonra gelen farkındalıklar: Haritamla birlikte ulaştığım farkındalıkla öfke kontrolümü bihayli elime aldım ama arada hala saçmalayabiliyorum ama saçmalarken de şükür bir sınırım oluyor. Astrolojiye kullandığım enerjim çok başka noktalara gitti. Buraları güncelliyorum, gelip okuyanlar belki "Ne oldu ne bitti, nereye varıldı?" derler diye.

Buraya kadar geldiyseniz öğrenin arkadaşlar. Gelecek hakkında bir yere kadar öngörü yapabilirsiniz ama kendinizi tanımak ve yürüdüğünüz yolu anlamak bambaşka bir şey. Kendinizi tanımak için çok güzel bir başlangıç yaptınız, bırakmayın.
Kendi burçlarında yerleşmiş geri hareketli gezegenler acayip iyidir. Marsınız akrep oğlak koç burçlarındaysa ve geriliyorsa mükemmel bir durumdur bu arada buraya not düşeyim de.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler