Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 21 ARALIK TAM AY TUTULMASI
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

melis_bk

İngilizce bilen arkadaşlar,
Vaktiniz müsait oldukça konuyla ilgili yabancı kaynaklardan bilgi aktarmanız mümkün mü?

kehribar

almanyada tam ay tutulmasi önceden korkulan bir durummus kitligin ve dogal afetlerin habercisiymis. simdi ise tam ay tutulmasi oldugu gün insanlar mum yakip dileklerini bir kagita yazip ceplerine koyup disari cikip ayin yapiyorlar kabul olduguna inaniyorlar. 21.12.2010 bu tarihi toplayinca 9 rakamini elde ediyoruz buda yeni baslangiclar anlamina geliyormus, eskiye veda yeniye merhaba diyecekmisiz istesekte istemesekte.Kimiside 9 Marsin sayisi diyor tehlikeli bir dönem olarak görüyorlar. Dilerim herkes icin hayirlisi olurverygood siz yinede bir dilek tutun kimbilir belki kabul olur gülücük
selam melis hanim acaba baliklari ay tutulmasi etkileyecekmi.....

melis_bk

(12-04-2010 10:36 PM)bademliler Yazılan: [ -> ]selam melis hanim acaba baliklari ay tutulmasi etkileyecekmi.....

Selam Bademliler.
Zaten mevzuyla ilgili şimdilik Oğuzhan Ceyhanın bir yazısından başka birşey yok o nedenle ingilizce bilen arkadaşlardan yardım talep ettim.
Tutulma ikizler-yay aksının 29 derecesinde meydana geleceğinden balık-başak aksındaki natal gezegenlere 90 derece bakacak yani etkileyecektir.

kehribar

sevgiki melis ingilizcem yok ama alman astroloji sitelerine baktim fazlaca önemli bulmuyorlar ay tutulmalarini, Günes tutulmasi kadar büyük degilmis etkisi. Yani pek hissedilmezmis etkisi. Merkür uranüs ile kare aci yapacakmis bu ay tutulmasida bu etkiyi daha güclendirecekmis , icsel gerginlik, sinirlilik hali ve stresi artiracakmis. Daha fazla birseyde yazmiyor. Herseyin hayirlisi insALLAH.

melis_bk

(12-05-2010 03:44 AM)kehribar Yazılan: [ -> ]sevgiki melis ingilizcem yok ama alman astroloji sitelerine baktim fazlaca önemli bulmuyorlar ay tutulmalarini, Günes tutulmasi kadar büyük degilmis etkisi. Yani pek hissedilmezmis etkisi. Merkür uranüs ile kare aci yapacakmis bu ay tutulmasida bu etkiyi daha güclendirecekmis , icsel gerginlik, sinirlilik hali ve stresi artiracakmis. Daha fazla birseyde yazmiyor. Herseyin hayirlisi insALLAH.
Teşekkürler kehribarçiçek
21 Aralık Ay tutulmasından önce...

“Yaşam bir denklemdir ve gücü, çözümünün bu dünyada olmamasından geçer.” Hermann Broch

13 Aralık haftası için :

5 Aralık’tan bu yana gündemde olan özel bir projeniz varsa bu hafta bir sonuca doğru gidecek, ama belki sizin istediğinizden daha geç, yavaş ve farklı olacak. Cuma günü haftanın dinamiği rahatlıyor ama Pazar günü, yaklaşan dolunayın gerginliği sabırsızlığı tetikleyebilir. Sinirler iyice gerilebilir.



Haftanın başında duygusal hassaslık, tepkisellik ve idealler ön planda olacak. Alınganlığın ve beklentililiğin yüksek olduğu bu günlerde, Merkür de geri gittiği için son kararları ertelemenizde fayda olabilir. Bu uyarı özellikle objektif olmanız gereken hususlar için daha önemli. Esnek olmak, değişimi öngörmek ve yavaştan almak gerginliği azaltabilir. Duygusal hayatta ise kurban/kurtarıcı ilişkisine ve sınırlar mevzusuna dikkat etmek önemli.



Diğer yandan ilişkilerin derinleşmesi ve aşk için mükemmel bir zamanlama. Bazı sürprizleri de hesaba katarak esnek olursanız kendinizi dönüştürücü ve yoğun yaşanacak bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz. Bu aynı zamanda aşkla yapılacak bir uğraşın sürecine de işaret edebilir. Manüpülatif yaklaşımların ve gizli ajandaların bir şekilde gündemi meşgul edeceği zamanlardayız. Stratejik düşünüp, kişisel hedeflere odaklı olmak, kendi bütünlüğümüz içinde durumun karmaşasını ve gerginliğini azaltmaya yardımcı olabilir.



Bir sonraki hafta ay tutulması yaşayacağımız için bu gizli ve gizemli olan ajandaların ve bilginin pek yakında açığa çıkacağını söyleyebilirim. Bunun için biraz sabırlı olmak ve yavaştan almak gerek. Çünkü 21 Aralık, Salı sabahı oluşacak ay tutulması (dolunay), güncel olan bilgiyi değiştirecek ve önemli kararlar vermeden önce siz de bu sonucu öğrenmek isteyeceksiniz. Eğer böylesi bir durumu şu anda kendi hayatınızda da öngörüyorsanız, o zaman haftaya karşılaşacağınız hesaplaşma ve yüzleşme için hafta ortasından itibaren hazırlanın. Cuma günü kendi kaynaklarınız ve donanımınızla ilgili bir gözden geçirme yapın. Bulunduğunuz yeri ve nelere sahip çıkmanız gerektiğini belirleyin. Böylece dolunay haftasında tepkiselliğinizin diyalog kapılarını kapatmayacağından emin olmayı ve objektif kalabilmeyi hedefleyin.

Pazartesi günü 21 Aralık için daha detaylı bir yazıyla güncelleme yapacağım. Hepinize iyi hafta sonları diliyorum. Tek bir tavsiyem var, azıcıkta olsa yalnız kalın ve kendinize kulak verin. Ay tutulmasında, ne kadar iyi bir dinleyici olduğunuz önem kazanacak; çünkü ancak bu sayede soruları değiştirebilirsiniz.

Yazan Meltem Ersoy 10 Aralık 2010
yükseleni ikizler olan balıkları daha bi başka etkilyecek gibi :P
bu konuyla ilgili bugün gazetelerde şöyle başlıklar vardı... Dünyaca ünlü astrolog Susan Miller, Türkiye’nin falına baktı! 21 Aralık tarihine dikkat çekti!
http://www.medyafaresi.com/haber/53047/m...-edin.html

Derin

AY TUTULMASI

21 Aralık 2010

YAY- İKİZLER DOLUNAY'ININ KARŞITLIĞI

"Yeni bilgiye ve bilmemeye açığım.

Başkalarıyla iletişim kurarken egomu bir kenara bırakıyorum."



YAY

Geleceğe yönelik

Planlayan

Özümleyen, algılarını kavramlaştıran

Kavrayan, anlam arayan

Taraf tutan

Amaca yönelik, anlamlı yön arayan

Sınırları aşan

İKİZLER

Şu anda yaşayan

İvedi gerçekliğe odaklanan

Bağlantı kuran, gözleyen

Veri toplayan

Tarafsız

Esnek, bağlantısız ilgilerin peşinde

Dağıtan




Bu tutulmanın bir benzeri 21 Aralık 1991'de gerçekleşmişti. O gün DİSK Başkanı Abdullah Baştürk geçirdiği beyin kanamasından ölmüş, Rusya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Moldova, Azerbaycan, Ermenistan, Özbekistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Kırgızistan liderleri bir araya gelerek Sovyetler Birliği'ne son vermiş ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nu kurduklarını açıklamışlardı. Daha fazla bilgi için tıklayın. 1991'de Uranüs Türkiye'nin Pluto'sunun karşısındaydı. Bu yıl da Mars 24-25-26'sı gibi Pluto'nun karşısına geçecek. Eğer olacaksa asıl olay günleri o günler olabilir. Bu olaylar halkın sağlığını ve duygularını etkileyebeilir. Ayrıca ülkenin finansal, maddi ve manevi kaynakları ile ilgili olabilir. İkizler'deki Dolunay'ın yöneticisi Merkür şimdi geri gitttiği için asıl işaret ettikleri (sıkıntı, sorun, sırlar, gizli düşmanlar, şefkat, merhamet) 30 Aralık'tan sonra ortaya çıkabilir.

astrolojidergisi.com
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler