Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Erotik burç rehberi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
KOÇ KADINI

Erotik kişiliği :Bu kadın için yasak olan herşey bir o kadar da caziptir.Koç kadını ile her türlü fanteziyi yaşamaya hazırlıklı olun ve eğer buna yatkın biri değilseniz bilinki gözünde sönmeniz uzun sürmeyecektir.İlişki hangi pozisyonda olursa olsun farketmez yeterki hakimiyet onda olsun.Erkeği yükseltip sonra da aniden geri çekilmeye bayılır.Oynamaktan bıkmaz,hınzır bir gülümsemeyle öylece bırakıverir,sonra da canı tekrar istediğinde korkunç bir hızla başlar herşey.Kafasının dikine giden bu kadının ilişkileri de genelde kısa ve yoğun olur.

İyi olduğu zaman:Aslında iflah olmaz bir romantiktir,aşka aşıktır.Ve içindeki çocuksuluk sayesinde çok kolay affeder,hemen yumuşar.Yeter ki sevecen ve inandırıcı olun.İnandığı sürece ilişkinin içinde olduğu için sadıktır.Ama bitti dediğinde de gerçekten bitmiştir.

Kötü olduğunda:Eğer ona karşı bir yanlış yaptıysanız, bir haksızlığa uğradıysa,tepeden tırnağa bir ejdere dönecektir.Eğer şanslıysanız sizi yanlızca aşağılayıp,arkasını dönüp gider.Ama eğer onu çok kızdırdıysanız,sizi doğduğunuza pişman edebilir.

Ne yapmalı:Ne kadar güzel olduğunu söylemeyi ihmal etmeyin.Bonkör olun.Heyecanlı bir hayranı olmanız yetmez,onu bir kraliçe olarak gördüğünüzü,güçsüzlüğünüzden değil ona hayranlığınız yüzünden kölesi olduğunuzu hisssetmeli.

Duyguları nasıl etkilenir:Tabii ki bu haşmetli kraliçemizin de başını yaslayacağı bir omuza ihtiyacı vardır.İçtenliğiniz ve güvenilirliğinizle zaman içinde onu kazanabilirsiniz.
----------------------------------------------
KOÇ ERKEĞİ

Erotik kişiliği:Koçun Aşk yapmadaki hevesi ayaklarınızı yerden kesecektir.Ama dikkatli olun onun peşinde olduğu yumuşak, tatlı bir öpücük değildir.O tam bir ilişki ister.Öpüşü yoğun, derin ve basbayağı seksüeldir.Bay koç için önsevişme bile ateşli bir seks olayıdır.Cazibesine karşı koymanın güç olduğunu da bilir.Koçun sinir bozucu bir huyu vardır.Devamlı olarak enerjik kişiğine vurgun kadınlardan oluşmuş bir başarı sergilemek zorundadır.Koçla uzun süreli bir ilişkiye hazırlanıyorsanız defalarca ve defalarca fethedileceğinizi bilin.

İyi olduğu zaman:Sıcak,dürüst,bonkör ve neşelidir.Her zaman herşeyden haberdardır-son eğilimler,espriler,filmler...ve de siz.Alec Baldwininki gibi has bir erkeksi hava taşır.

Kötü olduğunda:Saldırgan, hatta sadisttir.Kalbinizle ve beyninizle oyunlar oynar.Ve tabii ki egoisttir.O sizin için tek olmalıdır,ama kendisi için etrafa göz gezdirmek doğal haktır.

Ne Yapmalı:Her zaman hazırda bulunmak şarttır.Herhangi bir gün zaman ve yerde herhangi bir tür sekse hazır olun.Kendisini seksi bir hayvan olarak düşünmeyi sever.Buna dönüşebilmesi için onu cesaretlendirin.Kırmızı (en sevdiği renktir) kışkırtıcı bir külot giyin sonra da onu yırtarak çıkartmasını isteyin.Açık saçık konuşmayı da unutmayın-buna bayılır.

Duyguları nasıl etkilenir:Koç'un güvenli ,kendini beğenmiş karakterinin altında bir sürü gizli korku vardır.Korkularını size anlatması için yüreklendirilmesi Koç erkeğini derinden etkileyecektir.

DEVAM EDECEK

Kaynak:Kim dergisinin Astroloji eki
+18 olunca daha çok cezbediyor insanları gülücük Koçtaymışız başağa var daha biliyorum gerçi rahibe terasadırlar kendilerini insanlığa adamışlardır vs vs yazacaktır eminimgülücük)
yahu ne var bu koçlarda arada benimde kulaklarım çınladı koç olarak koptum.w potansiyeli en yüksek, enerjisi en yüksek rahat durmayan burç :D bu yazılanlar erkekleri içinde geçerli mi acabagülücük ben bu başlığı sevdim tam benlik belki bizleri daha iyi anlarlar belki daha iyi anlaşılırız öyle mmıymıylarla işimiz olmaz arkadaş dermişim dil çýkarma koptum.w
(12-10-2010 05:54 PM)Tarihçi Yazılan: [ -> ]yahu ne var bu koçlarda arada benimde kulaklarım çınladı koç olarak koptum.w potansiyeli en yüksek, enerjisi en yüksek rahat durmayan burç :D bu yazılanlar erkekleri içinde geçerli mi acabagülücük ben bu başlığı sevdim tam benlik belki bizleri daha iyi anlarlar belki daha iyi anlaşılırız öyle mmıymıylarla işimiz olmaz arkadaş dermişim dil çýkarma koptum.w

Koç erkeği kırmızı olsun bin lira borcum olsun diyor başka da bişey yokgülücük)
ay koçlarda okusun mu dil çýkarma
(12-10-2010 06:04 PM)Messa Yazılan: [ -> ]
(12-10-2010 05:54 PM)Tarihçi Yazılan: [ -> ]

Koç erkeği kırmızı olsun bin lira borcum olsun diyor başka da bişey yokgülücük)

yok yahu sende ne yaptın o kadar da değil ben seçiciyimdir işimi bilirim, ağzımın tadını bilirim dermişim dil çýkarma gülücük bak mesela bir keresinde üniversitede bir tane profla muhabbetimiz millet profla konuşamaz bile benim ettiğim muhbbete bak:D gelmiş dedi ki güzellik göreceli değildir herkes için geçerlidir dedi. bende tabi dayanamadım atladım. hocam olurmu öyle şey dünyanın en iyi , güzel mankeni seçmişler naomi campbelli kara kuru bişey gece görsem korkarım kaçacak delik ararım dedim koptum.w tabi bütün sınıf koptu yani hocam size güzel olabilir , çekici olabilir ama ben korkarım dedim. yani düşün en iyi mankeni seçilmiş bir hatunu benim midem kaldırmaz dedim ya seçiciyimdir utangaç ben seçilmem seçerim verygood
ayrıca benimde ay burcum koç suna-bak
(12-10-2010 06:47 PM)bu şarkı yarınlara Yazılan: [ -> ]ya her şeye koçtan başlamak zorunda mısınız gülücük benim burç hep en sonlara kalıyor ya
kendimi 10. sınıf vatandaş gibi hissediyorum

sen fransız kalıyosun gülücük nabalım başı çeken burç kahretsin gözkýrpma
BOĞA KADINI :

Erotik kişiliği:Yüzünde hınzır bir cevap düşünüp de söylemiyormuş gibi bir gülümseme,yarı açık(ya da yarı kapalı) gözleri ,etkileyici ses tonuyla bu kadınla bir yerlerde karşılaştıysanız onu kolay kolay aklınızdan silemeyeceksiniz.Venüsle donanmış Boğa kadını attığı her adımda cinsel sinyaller gönderebilir.Bu onun için nefes almak kadar doğaldır.Ama zannetmeyin ki onu kolayca elde edebilirsiniz.Onun sınavlarından geçmelisiniz ilk önce.Gerçek saygıyla bezenmemiş bir ilgi onun için yeterli olmayacaktır.Hak ettiğinizi gösterirseniz özenle hazırlanmışsofrasında ve yatağında ,mis gibi parfümüyle sizi başka alemlere yolculuğa çıkaracaktır.Ondan sonra kendinizi kurtarmanız da pek kolay olmayacaktır zaten.

İyi olduğu zaman:Oldukça duygusal ve fazlasıyla sevgi doludur.Sizin samimiyetinize de içtenlikle karşılık verecektir.Almak kadar vermeye de isteklidir.Ama toplum içinde ondan dikkati çekecek kadar rahatlıkla davranmasını beklemeyin.Kıskançlık damarına basılmadığı takdirde bu özelliğini korur.

Kötü olduğunda:İnatçıdır ve eğer fazla üzerine giderseniz mantığını da tamamen bir kenara bırakabilir.Bir de onu küçümsemek gibi bir hataya düşerseniz,affedilmek şöyle dursun bunu resmen ödersiniz.

Ne yapmalı:boğa kadınını elde etmek için acele etmeyin ,biraz beklemeniz gerekecek.İyi bir yemek onu etkileyecektir ama fazla şatafat da tam tersi etki yapabilir.Yine de duyarlı boynunu süsleyebileceği takılar onun gözünü alacaktır.

Duyguları nasıl etkilenir:Sevildiklerine dair kanıt isterler.Yalan dolana başvurursanız hemen yakalanır ve bütün şansınızı kaybedersiniz.Verdiğiniz değeri gösterin, emin olsun.Gereksiz kıskançlıklara meydan vermemelisiniz.

-----------------------------------------------------------

BOĞA ERKEĞİ

Erotik kişiliği:Basit zevkleri olan sıradan ama hassas birisi olduğunu iddia eder, inanmayın.Tam anlamıyla fiziksel zevk düşkünüdür.Yemek ve seks boğa için birebir alakalıdır.Kökeni hakkında bir fikir sahibi olmak için ,Boğa burcu Albert Finney'in canlandırdığı Tom Jones klasiğini izleyin.Ünlü ziyafet sahnesinde eller ve kollarla atıştırmanın nasıl akıl almaz bir önsevişmeye dönüştüğünü göreceksiniz. Bu adam yatakta yemeye bayılır ve hatta siz sevişmeye başladığınızda da buna devam edebilir.Boğalar ellerin nasıl kullanılacağını bilirler.Boğa erkeği sizi sever,saçınızı okşar,hatta içiniz geçene kadar sizinle uğraşmayı sürdürebilir.Bu adam bu işlerin ustasıdır.

İyi olduğu zaman:Güvenilirlik ve sağduyu abidesidir.Evine bağlılığı gösterişsizliği içiniz rahatlatır.Yatakta da gücü ve dayanıklılığı onun devamlılığını gösterir.

Kötü olduğunda:Sıkıcıdır ve tamamen kendi isteklerine düşkünlük içine girer.Bu tür bir Boğa iş dönüşü kendini pof diye bırakır,koltukla özdeşleşir ve tek heceli sözcüklerle konuşmaya başlar.Oburluğu kendini hissettirmeye devam edebilir tabii hele her delikten bir gaz salmaya da başlarsa hiç şaşırmayın.

Ne yapmalı:Ensesini öptüğünüzde bir boğa erkeği teslim bayrağını çeker.En gizli tahrik unsuru ''yabancıyla kırıştırma '' fikridir.Onu baştan çıkarmak için ipek kimono ya da sari giyin.Dans kurslarına gidin ve evde onun için öğrendiklerinizi sergileyin.

Duyguları nasıl etkilenir:Maddi konulardan espritüel konulara doğru yönlendirin onu .Pratik boğa o tarz soyut şeylerden rahatsız olur,ama duyguların, ruhsallığın önemini farkederse gerçek mutluluğu bulabilecektir.
Referans Adresler