Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: BURÇLAR VE ESMAÜL HÜSNA
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Her burçta güçlü açılmış belirli esmalar vardır,bazı esmaların bazılarına temas etmesi sonucu ya nötralize eder ya da kuvvetlendirir..eğer esmalar okunacak ise..o kişinin iç burcundan ziyade,ay burcu ve daha da önemlisi yükselen burcunun tabiatına yakın olması çok önemlidir..çünkü yükselen burç doğduğumuz andan itibaren bizim dışarıya çıkardığımız enerjimizi gösterir..yani 35 yaşından itibaren değil,doğduğumuz andan itibaren ENERJİSİNİ gösterir,dolayısı ile doğduğumuz andan itibaren geçerlidir..

Koç:Cabbar,Kaviy,Aziz,Vahid
Boğa:Hasib,Metiyn,Hafid
İkizler:Semi,Muid,Fettah,Rauf
Yengeç:Batın,Şekkur,Müheymin,Hafiyz
Aslan:Hayy,Evvel,Baki,Selam
Başak:Basir,Muhsi,Melik
Terazi:Musavvir,Vedud,Mümin,Vahhab
Akrep:Kahhar,Müntakiym,Mümit,Muktedir
Yay:Aliym,Kabız,Gafur,Tevvab,Gani
Oğlak:Sabur,Metiyn,Mani,Kadir
Kova:Vasi,Kuddus,Hakiym,Murid
Balık:Haliym,Latiyf,Muciyb,Batın


Her şeyden önce sayı adetlerine göre okumanız gerekir,her esmanın sayı adedince çekilmesi horoskopta 30 derecelik açılım sağlıyor..


esmaların..1,4,7,10.cu evler dediimiz köşe evlerinize göre,ya da yükselen burçların sabit,değişken,öncü niteliklerine göre aynı gruptan sabit,öncü,değişken gruplarını okuyabilirsiniz..örnek vermek gerekirse,yükselen su grubu ise..sabit yapıdaki akrepi okuyabilir..ya da akrep ise,öncü nitelikteki yengeçi okuyabilir..doğum haritasında pluto su retro da olanlar ise akrep in bazı esmalarını okumasınlar,enerji fazla gelebilir..onun dışında MC de ki burca çok dikkat edin..bu burc hayatınızı yönlendiren hatta tabiri caizse,yükseleninizden,kendi burcunuzdan çok daha önemli sayılabilir.

Konu üzerinde tartışılmaya açık bir konudur,selamlar gülücük
teşekkürler hermes de bu konuyu anlayamıyorum..

yükselen oğlak olarak baktımda okunması gereken esmalara; zaten oğlak burcuyla eş manalar var, sabırlı olmak, sağlamolmak dayanıklı olmak, engel olmak(direk satürn geldi aklıma)

bu duurmda, ben bu isimleri söyledikçe, bende oğlak etkisi dahada artmayacak mı?

bu esmaları bizde etkisi çok burçlarımıza göre değilde, bizde zayıf olan burçlara göre okumamız gerekmez mi?
canlarım benim..yükselen oğlak,''sabur,metiyn,mani,kaadir''enerjilerini alır,ve yanı sıra satürn den gelen diğer baskın enerjileri de alabilir..yükselen oğlağın esmalarını okumanız size,açılmamış,eksik açılmış ya içinde negatif enerjileri törpülemek enerjiyi kinetiğe güçlü biçimde çıkartmak babında çok iyidir..yükselen oğlağın discendant yani en zorlandığı alanı yengeç teki baskın enerjilerdir,,zaten discendant bizim kendimizi adadığımız yerdir,sınav alanımız,en çok zorlandığımız yerdir..

ben şahsen kendi yükselen burcumu halen bilemiyorum,yalnız satürn başak burcundayken beni ikili ilişkiler sınavına sokmuştu,5 ay içinde aniden bi sevgilim oldu ve bunun sonunda ani bi şekilde bitti vs..,şu an terazi de böyle bi sınavdan geçmiyorum,bunun için belki diyorum yükselen burcum balık..ama tabi haritamda toprak elementinin yoğunluğundan dolayı başakta iken beni sınamış ta olailir..onun için kesin saatinizi bilemiyorsanız,yükselenim şu diye kabullenmeyin..satürn ve oğlak kendini insana aciz hissettirir,zaten bunun için ,Metiyn ve Kaadir gibi esmaları almıştır,oğlak bu esmaları baskınlaştırabilirse zaten hayallerini gerçekleştirecektir..
bana sanki başucu noktası (mc) ne ise, onu okumalıyız gibi geldi..

melis_bk

(02-01-2011 10:15 PM)Daily Yazılan: [ -> ]bana sanki başucu noktası (mc) ne ise, onu okumalıyız gibi geldi..
Başarının yakalandığı nokta olarak mı düşündün?
(02-01-2011 10:23 PM)melis_bk Yazılan: [ -> ]
(02-01-2011 10:15 PM)Daily Yazılan: [ -> ]bana sanki başucu noktası (mc) ne ise, onu okumalıyız gibi geldi..
Başarının yakalandığı nokta olarak mı düşündün?

öyle sayılır.. mc gerçekleştirmemiz gereken, amacımız, hedefimiz v.s gibi geliyor bana..
(02-01-2011 10:15 PM)feynmann_m Yazılan: [ -> ]ilginç bi konu gerçekten hiç bu yönüyle düşünmemiştim.bu yazdıklarının kaynağı nedir merak ettim doğrusu

Muhyiddin Arabi nin bir eserinde yazıyor sevgili feymann (:
(02-01-2011 10:15 PM)Daily Yazılan: [ -> ]bana sanki başucu noktası (mc) ne ise, onu okumalıyız gibi geldi..

MC yi ben şu şekilde yorumluyorum; ''LORD OF THE HOROSCOPE''.. kişinin yükselen burcu,iç burcu hatta haritayı yöneten yıldızı ne olursa olsun..MC-tepe noktası haritanın lordu dur..buraya çok dikkat etmek lazım..yalnız MC de yıldız var ise..bu MC daha da bir önem kazanıyor arkadaşlar,hangi yıldız girerse girsin..farketmez,buraya daha çok dikkat etmek gerekiyor.
(02-01-2011 10:49 PM)misnur Yazılan: [ -> ]
(02-01-2011 10:42 PM)hermes Yazılan: [ -> ]MC yi ben şu şekilde yorumluyorum; ''LORD OF THE HOROSCOPE''.. kişinin yükselen burcu,iç burcu hatta haritayı yöneten yıldızı ne olursa olsun..MC-tepe noktası haritanın lordu dur..buraya çok dikkat etmek lazım..yalnız MC de yıldız var ise..bu MC daha da bir önem kazanıyor arkadaşlar,hangi yıldız girerse girsin..farketmez,buraya daha çok dikkat etmek gerekiyor.

Nasıl yorumlanır peki?Yani lordu derken,biraz daha açarmısın Hermes?

şöyle ki onuncu ev..haritanın en yüksek bölümüdür..buradaki burç kişinin tüm beyin nörofizyolojisini astral yapısını etkiler,içinde yıldız var ise yıldızın karakteristiğine göre de bir hal belirir..Haritanın Lordu dur,güneş burcundan da yükselen burcundan da daha önemlidir..onun için MC ye dikkat edin,peki dikkatten kasıt ne ?şu!
başlığı açtığım konudan anlaşılacağı gibi..10.evinizde bulunan burcun karakteristiğinde esmalar okumak çok iyidir..10.evde aslan var ise..,hayy,selam..gibi esmalar okunmasının mükemmel yararları olur..maddi ve manevi düzeyde..

Félicé

Haritada ki dört köşe noktası çok önemlidir, ancak güneş,ay ve yükselen haritanın ana hatlarıdır. Mc'nin Güneş burcu ve yükselenden daha önemli olduğu hangi kaynakta yazıyor? Mc de gezegen varsa önemlidir tabiki.. Ama asc noktası olmadan ne hatita olur ne mc... Her şey doğumla başlar..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler