Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş - Chiron açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(09-15-2011 12:03 AM)aeon Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 11:43 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]saol aeon.. venüsüm güçlü, bu yüzden diğerlerinide güçlendiriyor, diye düşünüyorum ben .)

zaten henüz tam anlayabilmiş değilim şironu.. kimi şans sunar diyor, kimi yaradır diyor, kim dermandır diyor..




ben chiraonu başağa yakıştırıyorum ama başağın yöneticisi olarak yine de merkürü alıyorum daha isabetli oluyor.

aynı şekilde uranüs kova , pluto akrep , neptün balık ama yönetici olarak klasikleri alıyorum.


gülücük zaten hep diyorsun, balık-başak aksı, vericidir, fedakardır, hizmeteder..

güneşim neptünle kare, şironada 1.5 kare.. tümden gittim ben gülücük

aeon

gülücük pluton var birşey olmaz. o sein koruru :D
Hem Güneş Neptün Karesi hem Güneş Chiron karesi.
Mükemmel dermişim.:D
Ikizler 7.evde gunes chiron kavusumu neyi ifade edebilir acaba
(01-31-2012 08:51 PM)keture Yazılan: [ -> ]Ikizler 7.evde gunes chiron kavusumu neyi ifade edebilir acaba

Güneş 7.ev-İkizler.
Öncelikle mizacınız,isteklerinizi gerçekleştirme yolundaki adımlarınız kelimeler,fikirler ve bilgi odaklı.Bunları kullanarak kendinizi bilhassa sosyal ortamlarda ifade etmek sizin için çok önemli olabilir.Gerek eşiniz gerek arkadaşlarınız;ilişki içinde olduğunuz insanlarla birşeyler konuşmak,tartışmak bu şekilde ufkunuzu genişletmek sizin için bir ihtiyaç.
Şiron ise ;bir olay yaşadınız ve duygusal anlamda ''yaralandınız.'' Bununla yüzleşmekten korkmuyorsunuz,içinize kapanmıyorsunuz anlatarak,paylaşarak,tavsiyeler alarak aşmak tercihiniz olabilir..Bu ''yaralanma''dan edindiğiniz tecrübenin de size güven katıması mümkün.
2. evde ve koçta bulunan güneşle kavuşum varlıklar para evinde yaralamış beni..
29.31 derecede 11. evde ben bunu 12. ev sayıyorum bulunan ayle kare korkularımın evinden de yaralamış beni.

Güneş ile kavuşumuı başak özellikleri de katmış bana ama iki temel gezegenimi hadi güneşi geçtim para varlıklar evinde yaralaması önemli değil korkularımın evinde hislerimle ayımla beni yaralaması anneden yaralaması agır oldu biraz.
Tam olarak gunes chiron karesi acisi neyi ifade ediyor... Gunes chiron kavusumu yarali ego ise, karesi tam olarak nedir?
(12-09-2012 09:08 AM)Mavisahram Yazılan: [ -> ]Tam olarak gunes chiron karesi acisi neyi ifade ediyor... Gunes chiron kavusumu yarali ego ise, karesi tam olarak nedir?


Yabancı bir kaynakta diyor ki çocuklukta babadan dolayı zorluk yaşamış olabilirsin,çocuklukta bazı şeyler seni üzebilir.Zaman zaman yalnızlık hissedermişsin ve güven eksikliği olabilirmiş.İnsanları anlamak onlara şifa vermek gibi şeylerin olabilirmiş.
Chiron Güneş zıt açısı için ne söylenebilir? Ayrıca Satürn 180 ve Pluto 90.Hangi evlerde olduğu konusu belirsiz diyelim.
google'a attart yaz çıkacaktır O blogtan alıntı yapıyorum


GÜNEŞ ŞİRON OPPOSITE
Yolculuk yapmak istersin ama istediğin kadar çok yolculuk yapamayabilirsin farklı isteklerin olabilir tanınmak isteyen biri olabilirsin bir yanınla bu yönünü bastırmaya çalışırsın 50 yaşlarında hayatında yeni bir yön seçebilir hayatını değiştirebilirsin hayatta dengeli olmaya çalışman gerekir


SATÜRN ŞİRON OPPOSITE
Alternatif tıp gibi yöntemlere karşı çıkarsın hayatında otorite figürleri ebevenleri tarafından engellerle karşılaşabilir


PLUTO ŞİRON SQUARE
Kıskanç birisindir bu duygunu bastırırsın kendine olan güvenin azdır tehlikeli olaylar meydan okumalar seni heyecanlandırır
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler