Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars - Chiron Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
* Kişinin harekete geçmeden önce tüm detayları gözden geçirme ihtiyacı

* Eleştiriyle tetiklenen öfke ( yada eleştiri silahını ustaca kullanma )
kare açı yapması ne olarak yorumlana bilir
(05-15-2011 04:00 PM)Lderya Yazılan: [ -> ]kare açı yapması ne olarak yorumlana bilir

kare açı , enerjinin önünü kesmek şeklinde deneyimlenebiliyor.

mars ve şironun kare açılarında , başak burcunun gölgeli özellikleri ( aşırı detaycılık , takıntılar , mükemmelliyetçilik vb.) kişinin olumlu yönde hareketinin önünü kesebilir.

Kaktüs

bendede marş şiron kavuşum var. eleştiriyi sevmem, kim severki zaten.
Bİrisinin beni acıması kadar sinirimi bozan nefref şiddet duygusu veren başka bişey bilmiyorum."çok kızdım" İki tokat atsa o kadar kızmam.. Yada konuşurken ağlamaklı, acitasyonlu konuşmalarla kendini acındıran kişilerede sinir oluyorum.
heralde mars-şiron kavuşum ay'a karşıt açıdalar ondan olsa gerk.
bende de zıt açısı var. bir işi yapana kadar ya yüz yıl geçer(düşünüyorumdur o sırada) ve fırsat kaçırma olarak sonuçlanır ya da koçun etkisiyle (ya da mars-güneş açısının) düşünmeden işe atlarım sonuçlanır da ama beni çok memnun etmez. hiç hah nefis oldu dediğim bir şey olmadı.

Kaktüs

(09-13-2011 09:23 PM)albunea Yazılan: [ -> ]bende de zıt açısı var. bir işi yapana kadar ya yüz yıl geçer(düşünüyorumdur o sırada) ve fırsat kaçırma olarak sonuçlanır ya da koçun etkisiyle (ya da mars-güneş açısının) düşünmeden işe atlarım sonuçlanır da ama beni çok memnun etmez. hiç hah nefis oldu dediğim bir şey olmadı.


Vitamini kaçıyor yani:D zoraki kısmı kalıyor
Mars-Chiron kare açısında Mars Koç'ta ise bunu Cesaretin,atılganlığın önünü kesme olarak yorumlayabilir miyiz ?

Kaktüs

(09-14-2011 08:44 PM)Equilibrium Yazılan: [ -> ]Mars-Chiron kare açısında Mars Koç'ta ise bunu Cesaretin,atılganlığın önünü kesme olarak yorumlayabilir miyiz ?


Bence mars ozellikleri yine vardır, sadece harekete geçmede yani atılganlığı kesiyodur. Buda geriye daha bir sinir sitres olarak donuyodur. mars koçtaki kin tutmama,unutma ozelliği bi nebze azalıyordur bence. bu kendi fikrim yanlışta olabilir.
Equilibrium sanirim uygundur.. haliyle atilmak istiyorsun ama detaylardan belki de aman bosver bir sürü ugras diyebilirsin gibi geldi bu acida bana.. ama kare acilar insani güclendiren acilar diye de biliyorum, yani bir zaman insan bunun üzerinde calisip o seyi bu sefer en iyi sekilde yapmasi gibi..
Sanırım tüm enerjimi alan bi mars şiron karşıtlığım var :(
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler