Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş / Yükselen Karması
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
kaynak: astroloji katina destesi forumu

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Koç

Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Koç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir.

Koç-Koç insanının fikrini değiştirmek, onu girdiği yoldan döndürmek, amaçlarından caydırmak neredeyse imkansız gibidir. Genellikle Güneş de I.Ev de olduğu için, Koç-Koç insanı, bireyselliğinden ödün vermekte ciddi anlamda zorlanır.

Dış görünüşü, fiziksel cazibesi ve giyim tarzı Koç-Koç için son derece önemlidir. Çekiciliğini kullanarak insanları etkilemeyi ve istediklerini elde etmeyi bilir. Bağımsızlık ve hareketlilik de en önemli özelliklerdendir. Enerji fazlasının muhakkak yapıcı ve faydalı bir alana yönlendirilmesi gereklidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Boğa

Hedeflediğinize sakin ve sabırlı bir şekilde ulaşmak en önemli özelliklerinizdendir. Kişiliğinizde korkusuzluk ve ataklık olmasına karşın, bu özelliklerinizi kontrol altına alabilmeniz yaşama daha güvenli yaklaşımanıza ve başarılı olmanıza nedendir. İnançlarınız yaşamda size her zaman rehberlik eder. Kendinizi yenileyebilmek için yalnızlığa ve uykuya şiddetle ihtiyaç duyarsınız. Özellikle finanslar konularda başarılı olma şansınız çok yüksektir.

enerjik, atak ve güvenli yapının üzerinde, yumuşak, sakin ve ayakları yere basan bir kabuk meydana gelmiştir.Koç-Boğa insanı yaşamının pek çok alanında, insanlarla ilişkilerini hiç bozmadan, arzuladığı hedeflere sakin ve ılımlı bir tarzla ulaşır. Koç un risk almaya yatkınlığı, Boğa nın itidali ve sakin yapısı ile kontrol altına alındığı için, istikrar ve denge kişilikte kendini gösterir.

Boğa yükselene sahip Koç, finansal konularda oldukça girişimci ve başarılı olmaya yatkındır. Kuvvetli ve sağlam karakteri, dürüstlüğü insanların kolayca güven duymasına neden olur. En büyük hatası, insanlara sahiplenmeye çalışarak, tasarruf haklarınızı kullanmak istemesidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz İkizler

Koç karakterinin daha da hareketlenmesine neden olur. Koç-kontrol altına almasıdır. Kararlarını sonuna kadar saklamak ve emin olduktan sonra paylaşmak da diğer önemli gereksinimler arasındadır. Arkadaşlıklar ve dostluklar yaşamının en önemli hareket alanıdır.

Yükselen Burcu İkizler olan Koç, Zodyak kuşağının en açık sözlü, en hareketli tiplerindendir. Sahip olduğu farklı yetenekler, çok yönlülük ve merak iyi bir araştırmacı olmasında önemli role sahiptir. Doğasındaki enerji ve hareket, kendini zeka parıltıları olarak gösterir. Zaman zaman ateşli tartışmaları kavgaya dönüşebilir. Koç-İkizler in en büyük zorluğu konsantrasyon sağlamak ve tek bir konuya odaklanmaktır.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Yengeç

Koç un ateşli, sımsıcak ve atak özelliklerinin, aşırı duygusal, kırılgan ve hassas bir kabuğun altına gizlenmesine neden olur. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır.
Koç-Yengeç insanının gerçek yüzünü insanlara göstermesi çok uzun zaman alabilir. Bu kombinasyona sahip insanın, içindeki ateşi canlandırmak ve ortaya çıkarabilmek için, emniyet ve güven birincil gereksinimidir. İnsanlara daha çok duygusal yanlarını göstererek, ben çabuk kırılırım mesajını verip, savunma mekanizması oluşturur. Ancak Koç-Yengeç in ailesi söz konusu olduğu zaman özüne dönerek, atak, saldırgan ve mücadeleci olması mümkündür.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Aslan

Karşı tarafa ilk adımı sen atabilirsin,kendini karizmatik,asil bulabilirsin ya da böyle göründüğünü söyleyebilirler,kendine güvenin yüksek olabilir,hem koç hem aslan dan dolayı liderlik özelliğin vardır,her şeyin en iyisini isteyebilirsin.
Koç kişiliğine, romantik ve macerasever bir yapının da eklenmesine neden olur. Yabancı ülkelere yapılacak seyahatler, farklı kültürlere ait bilgi sahibi olmak, inançlar ve felsefeler konusunda merak ve araştırma Koç-Aslan kombinasyonun en temel özellikleri arasındadır.

Yükselen Burcu Aslan olan Koç, karşı cinsle ilişkilerinde mutlaka ilk adımı atanın kendisi olmasını ister. Doğuştan getirdiği asalet, karizma ve çekicilik hemen farkedilmesine neden olur. Sosyal ilişkiler yaşam gündeminde ilk sırayı alır. Yöneticilik ve liderlik yetenekleri çok gelişkindir. Meslek yaşamında başarılar Koç-Aslan insanı için kaçınılmazdır. Her şeyin en iyisini istemesi ve gece hayatına düşkünlük zaman zaman problemler yaşamasına neden olabilir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Başak


kişilikte fazla eleştirici ve kolayca tatmin olamayan özelliklerin görülmesine neden olur. Koç-Başak insanı yaşamını devam ettirirken ortak kaynaklarla yakından ilgilenir. Cinsellik ve bedensel paylaşımlar hayatın en önde gelen alanlarındandır. detaylarla uğraşmaktan zevk alır. Entellektüel konularda ve edebiyatta doğal bir yeteneği vardır. Koç-Başak insanı kendini en fazla bildikleriyle ifade etmek ve dikkat çekmek arzusundadır. En zor yanı, kendisi ve etrafındaki insanlar için koyduğu yüksek standardlarla yaşamını bir kabus haline getirmesidir. Diğer bir özelliği de kimi zaman düşünerek, kimi zaman da dürtüleriyle hareket etmesinden doğan çelişkilerdir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Terazi


kişilikte ikili ilişkilerin derinden etkili olmasına neden olur.Koç-Terazi insanının yaşamında, lüks ve estetik, en iyisine ulaşmak ve sahip olmak temel motifleridir. Yükselen Burcu Terazi olan Koç, dış görünüşüne ve sosyal ilişkilere çok önem verir. İkili ilişkiler bu kombinasyona sahip insanlar için çok önemli olmasına rağmen, egoizme yatkın, benmerkezcil davranışları problemlere yol açar. Sanatta ve grup çalışmalarında çok başarılı olabilir. Güzelliğe düşkünlüğü ve doğal zerafeti insanları etrafına toplamasına nedendir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Akrep


analitik yaklaşımların, üretkenliğin ve detaycılığın kişiliğe hakim olmasında etkilidir. Çalışma hayatına verilen önem, insanlara hizmet yoluyla duygu vedüşüncelerin aktarılması Koç-Akrep insanının en belirgin özellikleri arasındadır
Yükselen Burcu Akrep olan Koç, inanılmaz bir yaşam gücüne sahiptir. Meraklı, gizli kalmış şeyleri ortaya çıkarmaktan zevk duyan bir yapısı vardır. Hem enerjisiyle hem de araştırmacı yapısıyla rahatlıkla bir dedektif olabilir. Mars etkisindeki Koç-Akrep insanı yaşamını çok kolaylıkla yönlendirme gücüne sahiptir. Gururu, onuru zedelendiği zaman, inanılmaz saldırgan bir tavırda olabilir. Bakışlarıyla ve hareketleriyle bir mıknatıs gibi insanları kendine çeker. Koç-Akrep insanının iç kaynakları görüldüğünden çok daha kuvvetlidir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Yay

kişiliğe maceraperestlik, risk tutkusu, eğlence yaşamına düşkünlük gibi özellikler katar. Yükselen Burcu Yay olan Koç için çocukları çok büyük bir öneme sahiptir. Yaratıcılığını kullanabileceği her alanda büyük başarılar elde edebilir.

Koç-Yay insanının düşüncede, eylemde ve duyguda bağımsızlık arzusu, yaşamını ve kişiliğini şekillendiren temel motiftir. Bilimsel ve felsefe konularına yatkınlığı fazladır. Yükselen Yay etkisindeki Koç un maceraperest ruhu hayatı bir film gibi algılamasına neden olabilir.

İlişkilerinde mental tatminler ve diyalog birincil ihtiyaçtır. Ancak bağlanamamak, çok aşk ilişkisinin olmasındaki en büyük nedendir. Koç-Yay yılda en az bir kez yolculuk yapmadan kendini tatmin olmuş hissetmez. Öngörüleri, insan sevgisi sosyal yaşamda aranılan birisi olmasını sağlar.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Oğlak

kişilikte aileye bağlılık, ev yaşamına düşkünlük gibi özelliklerin ortaya çıkmasına nedendir. Koç-Oğlak insanı, aile bağlarını sağlamlaştırmak için elinden geleni yapar ve çocuklarına çok bağlıdır.

Yükselen Burcu Oğlak olan Koç un, liderlik vasıflarıyla ve kararlılığıyla her elini attığı konuda başarılı olma şansı çok yüksektir. Koç-Oğlak için, için iş hayatı kendini gösterebileceği bir arena gibidir. İnatçılık zaman zaman problemlere yol açsa bile, kararlılığının en temel göstergesidir. Enerjilerini sadece emin olduğu alanlara yönlendirmesi, kimi zaman bir süre geri planda sessiz kalmasına neden olabilir. Oğlak-Koç kombinasyonunun en belirgin özelliklerinden olan mesafeli ve tedbirli yaklaşımları, soğuk bir insan olarak tanınmasına da neden olabilir.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Kova


kişilikte merak, hareketlilik, kolayca iletişime geçebilme, ticarete ve eğitime karşı yetenek gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Koç-Kova insanı için yakın çevresi ile olan ilişkileri, kardeşleriyle olan bağlantıları son derece önemlidir.

Yükselen Burcu Kova olan Koç insanının idealleri uğruna her türlü riske atılması mümkündür. Her zaman çağın ötesinde bir düşünce sistemine sahip olması, insanlar tarafından anlaşılmasını zorlaştırır. Ancak Koç-Kova nın hümaniter davranış biçimi ve toplumsal çıkarları her zaman ön plana alması, sevilen ve sayılan bir insan olmasına nedendir. Bireyselliğini demokratik kalkanlarla kamufle etmeye çalışması, iç çelişkilerin doğmasına neden olabilir. Koç-Kova kombinasyonun sahip kişiler farklı olma istekleriyle her zaman insanların ilgisini çekecek bir şeyler bulurlar.

Güneş Koç Yükselen Burcunuz Balık

somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını deva ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Koç-Balık insanı oldukça yeteneklidir.
Yükselen Burcu Balık olan Koç insanı yumuşak ve sıcak konuşmalarıyla, sevgi dolu kocaman gözleriyle insanlar için değer biçilemez bir arkadaştır. Koç-Balık ın içindeki atılganlık, ateş ve liderlik, utangaçlığı, diğer insanlara da fırsat tanımak isteği yüzünden çok uzun yıllar ortaya çıkmayabilir. Dışarıdan çok kırılgan ve duygusal gözüken Koç-Balık kombinasyonunun insanı, özellikle ikili ilişkilerde problemler yaşayabilir. Kendine ve diğer insanlara karşı gelişkin acıma duygusu suistimale ve manipülasyona açıklık getirir.
BOĞA GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe ataklık, özgüven, hareketlilik gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük rol oynarözellikle finanasal konularda ve hayatı devam ettirmek için gerekli kaynakların yaratılmasında kaydadeğer bir yetenek verir.
Boğa-Koç insanının istediklerini elde etmek, sahip olmak yolunda çok büyük bir yeteneği vardır. Yükselen Burcu Koç olan Boğa nın duygusal ve entellektüel yapısı arasındaki çelişkiler, problemlere neden olabilir. Bedenini çok iyi kullanması ve kuvvetli dürtüleri aktif bir cinselliğin doğmasına nedendir. Boğa-Koç kombinasyonu, özellikle kimseye muhtaç kalmadan yaşamını devam ettirmek ve hatta servet yapmak konusunda çok yeteneklidir. Duygusal hassasiyeti, çok sakinken birden ani parlamalar ve kızgınlıklar göstermesine neden olabilir.

BOĞA GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe yumuşaklık, insan sevgisi, uykuya düşkünlük ve atalete eğilim gibi özellikler ekler. Sanata karşı duyarlılık oldukça yüksektir. İnsanlara yardım etmek isteği pek çok zaman, gündelik sorumluluklardan uzaklaşmasına neden olabilir.

Yükselen Burcu İkizler olan Boğa insanı kendini sabırlı ve kalıcı bir insan olarak tanısa da, çokyönlülüğe olan merakı, duygusal yaşamında dalgalanmalara neden olacaktır. Boğa-İkizler in mental aktivitesinin yüksek olması, ilişkilerde de bu alanın öne çıkmasına neden olur. Özellikle parayı yönetmeye ve ticarete karşı doğuştan getirdiği yetenekleri, meslek hayatında çok başarılı olmasına yardımcıdır. Boğa-İkizler, kendi işinine sahip olduğu takdirde, çok zengin olabilirsiniz.

BOĞA GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


kişilikte idealizm, hümanizma, özgünlük gibi özelliklerin görülmesinde son derece etkilidir. Arkadaşlar ve dostlar kişiliğin gelişiminde önemli role sahiptir.
Yükselen Burcu Yengeç olan Boğa için aile yaşamı her şeyden önce gelir. Her zaman için büyük sofralar kurmayı, insanları duygusal, fiziksel ya da mental olarak beslemeyi çok sever. Boğa-Yengeç çok iyi yemek yapar ya da bir gurme olur. Duygusal yaşamı, yoğun kırılganlığı ve emniyet arayışı nedeniyle genellikle geç yaşlarda stabilize olur. Boğa-Yengeç kombinasyonu için kendi evine sahip olmak, kuvvetli estetik yeteneğiyle bu evi döşeyerek, konforlu bir yuva haline getirmek, temel, hayati bir amaçtır. Boğa-Yengeçin mutlaka birikmiş parası olması gerekir, aksi takdirde kendini boşlukta hisseder.

BOĞA GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ


Boğa nın risk alamayan, ayakları yerden bir türlü kesilmeyen yapısının hareketlenmesine ve daha sıcakkanlı bir kişilik sergilemesine neden olur. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Aslan olan Boğa nın çok kuvvetli, dominant, ne istediğini bilen ve kararlı bir kişiliği vardır. Yaşamda sağlam adımlarla, hedefleri tayin ederek ilerlemeyi sever. Boğa-Aslan kombinasyonuna sahip insanlar, dürüst, korkusuz, iradeli karakteriyle, insanların kendilerine güvenmesine neden olur. Boğa-Aslan insanı için, arkadaşlık, sosyal faaliyetler ve sadakat oldukça önemlidir. Duygular, aşk ve sevgi yaşamında büyük öneme sahiptir. Aşık olduğunda ihtiraslı duygularını kontrol altına alması güç bir hale gelebilir.

BOĞA GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe araştırmacılık, hareketlilik, çok yönlülük, felsefe ve inançlara merak gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük bir role sahiptir. Yükselen Burcu Başak olan Boğa insanı yolculuklar yapmayı, yeni kültürlere açılmayı çok sever. Özellikle akademik alanda başarılı olma şansı son derece yüksektir.

Boğa-Başak insanı üretken ve tutumludur. Materyal alandaki ve finansal konulardaki şansı ve yeteneği çok kuvvetlidir. Zekası ve mali alandaki becerileri, iş dünyasında da başarıları getirir. Boğa-Başak kombinasyonunun insanları bireyselliklerini kaybetmeden, emir altında çalışabilme yeteneğindedir. Bazen aşırı gerçekçiliği ve kolayca güven duymaması sıkıcı bir insan olarak nitelendirilmesine de neden olabilir. Boğa-Başak ın entellektüel alandaki açlığının dindirilmesi çok güçtür. Aşk yaşamında ise, utangaç, geri planda kalmak isteyen, ilişkinin ilk aşamalarında hep acemilik çeken bir yapısı vardır.

BOĞA GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ


ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Venüs hakimiyetindeki bu kişinin cinsel duyguları da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Terazi olan Boğa insanının hemen hemen bütün yaşamını romantizm, duygular, aşk ve diğer bütün güzel şeyler doldurur. Terazi-Boğa için hayatın hiç bir alanı aşk yaşamı kadar önemli değildir. İlişkilerdeki problemler, bedensel gücünün de tükenmesine, yaşam bağlarının zayıflamasına yol açar. Terazi-Boğa kombinasyonu insanlarının duyguları genellikle düşüncelerinden önde gider. Sanata karşı çok gelişkin yetenekleri vardır. Ancak bu kabiliyetlerin farkedilebilmesi ve öne çıkabilmesi için, aşk hayatının tam anlamıyla tatmin edici bir düzeye ulaşması gereklidir.

BOĞA GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ

kişilikte ikili ilişkilerin derinden etkili olmasına neden olur.evliliğin, ortaklığın ve diğer tüm ikili ilişkilerin kişisel hayat macerasında belirleyiciliğe sahip, önemli yaşam alanları olmasına nedendir.

Yükselen Burcu Akrep olan Boğa insanı, ihtiraslı duygularla donatılmış, ne istediğini bilen, hedeflerinde kararlı bir yapıya sahiptir. Boğa-Akrep için, duygusal ve cinsel yaşam birincil öneme sahiptir. Finansal konularda da oldukça başarılı olan bu kişi, yaşamsal kaynakların yaratılmasında ve yönetilmesinde tam bir ustadır. Boğa-Akrep insanlarının finansal konulardaki başarıları, iş hayatındaki hırsı ile birleşince, yükselmelerini hiç bir şey engelleyemez. Bu kombinasyonun en olumsuz özelliği, kıskançlığının ve sahip olmacı tavırlarının ilişkilerde yarattığı sorunlardır.

BOĞA GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ


kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Boğa-Yay insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Yay olan Boğa, insan ilişkilerine çok önem verir ve her zaman doğru insanların peşinden koşar. Bu tutumu yaşamında başarılı olmasına ve faydalı, besleyici ilişkiler kurabilmesine yardımcıdır. Boğa-Yay ın samimiyeti ve direktliği insanlara en fazla çekici gelen yönüdür. Okumayı ve yeni bilgiler edinmeyi bir boş zaman faaliyetinden çok, yaşam tarzı olarak kabul eder. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak Boğa-Yay kombinasyonu için oldukça önemli bir tatmin aracıdır. İlişkilerinde mutlaka değişiklik ve diyalog arayışı vardır.

BOĞA GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ


çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Boğa-Oğlak insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Oğlak olan Boğa için güvenlik ve emniyet ihtiyacı doruk noktadır. Her şeyin açıkça konuşulmasından yana olması, insan ilişkilerinde kolayca anlaşılamamasına neden olabilir. İlişkilerde kalıcılık, sadakat ve güven oldukça büyük gereksinimlerdir.

BOĞA GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ


aileye bağlılık, ev yaşamına düşkünlük gibi özelliklerin ortaya çıkmasına nedendir. Boğa-Kova insanı, demokrat bir şekilde aile bağlarını sağlamlaştırmak için elinden geleni yapar ve çocuklarına çok bağlıdır.

Yükselen Burcu Kova olan Boğa nın insan ilişkilerindeki başarısı ve esnekliği, kararsız ve istikrarsız olduğu anlamına gelmez. Boğa-Kova hedeflerine ulaşmak için bu yeteneklerini stratejik bir şekilde kullanır. Güçlü zekası, hümaniter davranışları, dürüstlüğü sevilen ve aranılan bir insan olmasına nedendir. Boğa-Kova nın bağımsızlığını ve bireyselliğini koruyabileceği ilişkilere ihtiyacı vardır. Eşitlikçi ve demokrat ilişkiler kurmak kişisel gelişimini tamamlamasında önemli bir role sahiptir. Aşkta onurunun zedelenmesi ilişkiyi tamamıyla bitirmesi için yeterli bir gerekçedir.

BOĞA GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ

kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Boğa-Balık insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Balık olan Boğa nın kimsenin ulaşamadığı, zengin bir hayal dünyası ve duygusal yaşamı vardır. Zengin hayal dünyasının gerçek yaşama aktarılmasında ya da bunları paylaşacak bir insanı yeryüzünde bulmakta zorluk çeker. Boğa-Balık ın aşktaki kusursuz yaklaşımları, samimiyeti, evrensel boyuttaki sevgisi genellikle suistimale açıklık yaratır. Bu kombinasyona sahip insanlar gizemli, mistik konularda yeteneklerini pratik bir şekilde kullanma şansına sahiptir. Boğa-Balık ın sempatik ve yardımsever tavırları hiç bir zaman arkadaşsız kalmamasında etkilidir
bir not = güneş ve yükseleni harmanlarken , kişinin istekleriyle davranışları arasındaki bağlantıya / ya da bağlantısızlığa bakıyorsunuz denebilir.

güneş koç - yükselen oğlak = harekete geçmek ister (güneş) ama oğlak gibi davranıp ağırdan alır hesaplama yapar ve öyle harekete geçer vb. gibi
İKİZLER GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe canlılık, hareketlilik, ataklık ve özgüven gibi özelliklerin de eklenmesinde büyük rol oynar. özellikle iletişim alanında ve eğitim ve öğretim sektöründe başarılı olma şansı son derece yüksektir.

Yükselen Burcu Koç olan İkizler in hayatının her alanındaki çok yönlülük ve hareket arayışı, değişken bir yapının ortaya çıkmasında etkilidir. Zaman zaman sivri dili ve açık sözlülüğü insan ilişkilerinde problemlere yol açabilir. İkizler-Koç insanı, işlek bir zekaya ve gelişkin bir hitabet ve yazı yazma yeteneğine sahiptir. Zihinsel aktivasyonunu kanalize edebileceği bir alan bulmadığı takdirde, sinir sistemi alarm vermeye başlar. Yükselen Koç un insan ilişkilerindeki aceleciliği, zihinsel ve entellektüel arayışları, aradığı eşe kolay kolay ulaşamamasının temel nedenidir.

İKİZLER GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ

kişilikte güçlenmesinde etkilidir. Finansal konularda başarı, maddeye şekil verebilme yeteneği, estetik duyarlılık gibi venüsyen özellikler çok sık görülür.

Yükselen Burcu Boğa olan İkizler, kolayca ilişki kurabilmesi ve kalıcılığa eğilimli davranışlarıyla edindiği dostları çok fazladır. İkizler-Boğa nın, kurduğu ilişkileri uzun vadede daha da zenginleştirebilecek, çok yönlülük yeteneğine vardır. Romantik ve duygusal yapısı, sıcak ve samimi davranışları, aşk yaşamının hareketli olmasındaki önemli etkenlerdir. Ticaret, bankacılık ve muhasebe çok başarılı olabileceği meslek alanlarıdır. Ne istediğini bilen ve hedeflerine ulaşmakta her türlü yeteneğini kullanabilen yapısı başarıların kaçınılmaz olmasını sağla

Güneş İkizler | Yükselen Burcunuz İkizler

Dış görünüşünüze çok önem verir, iyi giyinmeyi ve karşılaştığınız insanlarda hoş bir intiba bırakmayı istersiniz. Bireysel davranışlar, ataklık ve kimi zaman egoizm karakteristikleriniz arasındadır. Haraketliliğiniz ve çok yönlülüğünüz farklı konularla ilgilenmenize ve entellektüel anlamda zenginleşmenizde önemli rol oynar. Yeniliğe ve farklılığa duyduğunuz ihtiyaç ve kalıcılık isteğiniz arasındaki bocalamalar yüzünden zaman zaman içsel seviyede huzursuzluklar yaşayabilirsiniz.

Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, İkizler karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. dış görünüşe çok önem vermek, bireysel davranışlar, ataklık ve zaman zaman egoizm görülebilir.

İkizler-İkizler için hareket, çok yönlülük ve değişkenlik karakterinin en belirgin özellikleridir. hareket hareket, işte yaşamınızın anahtarı. Değişiklik arayışı, çabuk sıkılma, dış uyaranlara karşı açıklık, Yükselen Burcu İkizler olan İkizler in yaşamını zorlaştıran en önemli özellikleridir. Daldan dala atlayarak, merakını tatmin etmeye çalışması, etrafındaki insanlarda derinleşemeyen bir kişiliği olduğu imajını rahatça doğurabilir. İkizler-İkizler tüm ilişkilerde olduğu gibi, aşkta da mutlaka doğru insanı buluncaya kadar pek çok deneyim ve beraberlik yaşar.

İKİZLER GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. İkizler-Yengeç için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir. Yükselen Burcu Yengeç olan İkizler in inanılmaz bir hafızası vardır. Sürekli inceleyen ve biriktiren yapısı, kimi zaman aşırı yüklenmeye ve dağınıklığa da yol açabilir.

İkizler-Yengeç in duygularını, düşüncelerini ifade etme yeteneği oldukça gelişkindir. Gerek edebiyat alanında gerekse diğer sanat dallarında başarılı olabilir. İkizler-Yengeç in en önemli özelliklerinden bir tanesi, ikili ilişkilerde hem çok yönlülük, hem de emniyet arayışıdır. Bu özelliği iç gerginlikler yaşamasına, bazen deli dolu bazen de korku dolu bir kişilik ve davranış biçimi göstermesine neden olabilir. Hassas sinir sistemi, psikosomatik hastalıklara açıklığının temel nedenidir.

İKİZLER GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Aslan olan İkizler neşesi, espri ve taklit yeteneğiyle, toplum içinde aranan ve sevilen bir insandır. Eğlence hayatına düşkünlük, aşk arayışı en belirgin özellikleri arsındadır. İkizler-Aslan insanlarla ilişki kurarken sıcak, doğal, samimi bir davranış şekli içindedir. Bağımsızlığını feda etmekte zorlanması ve değişikliğe duyduğu ihtiyaç, evliliğe kolay kolay yanaşmamasına nedendir. Yükselen Aslan iş yaşamında zekasının, doğal yönetme ve liderlik yeteneklerinin sayesinde çok kısa bir sürede ön plana çıkar. Sahne sanatları ve sinema özellikle ilgi duyduğu alanlardır.

İKİZLER GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ

kişilikte statüye, kariyer yaşantısına ve toplumsal olaylara önem veren bir yapının görülmesine neden olur. Meslek yaşamı, hayatının en önemli alanlarından bir tanesidir.

Yükselen Burcu Başak olan İkizler tamamıyla Merkür ün etkisi altındadır. Değişkenlik, bir anının diğerine uymaması en önde gelen özellikleridir. İkizler-Başak insanının sinir sistemi dış uyaranlara ve insan ilişkilerinden kaynaklanan problemlere karşı çok hassastır. Yaşamında daima, okuyacak, araştıracak, analiz edecek ve öğrenecek bir şeyler arar. Kariyer ve toplumsal seviyede bir yer edinmiş olmak, tanınmak İkizler-Başak için oldukça önemlidir. Günlük rutinden sıkılırsa da mutlaka işini disiplinli ve mükemmel şekilde yapmayı ister. Genellikle yaşamı boyunca birden fazla meslek değiştirmesi söz konusudur.

İKİZLER GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ

dış kültürlere karşı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kişisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karşı merak da İkizler-Terazi insanlarında çok sık görülür.

Yükselen Burcu Terazi olan İkizler in hayal dünyası çok zengin, romantik, insan ilişkilerine çok önem veren, sosyal yaşamda kolaylıkla ön plana çıkabilen bir yapısı vardır. Yüksek toleransı ve zarif tavırlarıyla sevilen ve aranılan bir insandır. İkizler-Terazi seyahat etmeyi, yabancı ülkelerde yaşamayı, alış-verişi sever. İş yaşamını bile estetik ögelerle beslemek arzusundadır. Konuşma ve ifede yeteneği çok güçlüdür. Toplumsal yaşamda edindiği dostlarıyla kuracağı ortaklıklar büyük başarı getirir.

İKİZLER GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ


Analitik yaklaşımlar, derinleşebilme, ortak finansal kaynakların yaratılmasında ve yönetilmesinde beceri ve kuvvetli cinsel dürtüler İkizler-Akrep insanının en belirgin karakteristikleri arasındadır.

Yükselen Burcu Akrep olan İkizler in entellektüel gücü ve duygusal derinliği; karizmatik, çok yönlü ve birlikte olmaktan hoşlanılan bir insan olmasında önemli role sahiptir. Ancak merakı ve her şeyi bilmek istemesi insan ilişkilerinde problemler yaşamasının temel nedenidir. İkizler-Akrep insanın renkli bir duygusal yaşamı olmasına rağmen, zaman zaman kontrolü kaybederek, içgüdülerinin ve dürtülerinin peşinden daldan dala atlaması mümkündür. Hırslı ve kararlı yanını ön plana aldığı takdirde mesleki yaşamda çok büyük başarılar elde edebilir.

İKİZLER GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ

kişilikte ikili ilişkilere büyük bir önem verme ve ihtiyaç hissetme, aşka ve sevgiye düşkünlük, kendini tamamlayacak bir partner arayışını sonsuza kadar devam ettirebilme gibi özelliklerin görülmesinde önemli etkiye sahiptir.

Yükselen Burcu Yay olan İkizler in, yeniliğe açıklığı, macera ve ilginç şeyler arayışı, yaşam boyu genç kalmasının temel sebebidir. Gelişkin espri yeteneği, yaşamı bir oyun gibi algılaması insanlar için aranılan olmasına nedendir. İkizler-Yay bağımsızlığını tehlikeye atan her tür ilişkiden hemen uzaklaşır. İkili ilişkilere çok değer vermesine rağmen, özgürlüğünü feda edemeyişi, geç yaşlara kadar bekar kalmasına neden olabilir. Aslında İkizler-Yay duygusal olarak çok zengin, romantik ve sevgi dolu bir aşık olabilir. Seyahat gerektiren işler, akademik kariyer hem duygusal, hem de mental olarak tatmin olmasını sağlar ve başarı getirir.

İKİZLER GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ

detaylara önem vermek, çalışkanlık, üretkenlik ve duygu ve düşünceleri hizmet yoluyla ifade etmek isteği gibi özelliklerin kişilikte yoğun şekilde görülmesinde önemli role sahiptir. Temizlik, hijyen ve düzen yaşamsal şartlar arasında yer alır.

Yükselen Burcu Oğlak olan İkizler in, çok sosyal, kolaylıkla ilişki kurabilen bir insan olması etrafındakileri yanıltabilir. Aslında kararlı, ne istediğini bilen, kolaylıkla ikna olmayan bir yapısı vardır. İkizler-Oğlak insan ilişkilerinde istikrarı ve dürüstlüğü ön plana alır. İş yaşamı aşk yaşamından daima önde gelir. Mesleki hedeflerine ulaşmak adına, özel ilişkilerinde problem yaşamayı bile göze alabilir. İkizler-Oğlak eşinin de kendisi gibi kararlı, aklı ve mantığı ön plana alan, dürüst ve açık yürekli bir insan olmasını ister. İlişkilerde güven duymadan ve emniyeti hissetmeden harekete geçmesi zordur.

İKİZLER GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ

çocuklara karşı düşkünlük, risk arayışı, eğlence yaşamına karşı merak gibi özelliklerin kişilikte yoğun şekilde görülmesinde önemli bir etkiye sahiptir. Spekülatif finans ve özellikle sahne sanatları İkizler-Kova nın çok başarılı olabileceği alanlardır.

Yükselen Burcu Kova olan İkizler in çok gelişkin metal kapasitesi, özgünlüğü ve çok yönlülüğü hemen farkedilmesine nedendir. Bilim, eğitim, politika çok başarılı olabilceği alanlardır. İkizler-Kova eşitlikçi ve demokratik yaklaşımlarıyla girdiği toplumlarda kolayca sevilen bir insan olur. İdealleri her şeyden önde gelir. Yükselen Kova, ilişkilerde bağımsızlığını ön plana alır ve aynı hakları partnerine de tanır. Kimi zaman kimsenin anlayamadığı öngörülerde bulunması, sempatik yaklaşımları olmasa garip bir insan olarak tanınmasına da neden olabilir.

İKİZLER GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Balık olan İkizler in sezgileri son derece kuvvetlidir. Fizik ötesi konularda doğal bir yeteneği vardır. İkizler-Balık ın kolayca etkilenebilirliği ve hassasiyeti, yaşam boyunca bir çok darbe almasına neden olur. Yükselen Balık için aşk her şeyin ötesinde, hayatının temelini oluşturur. Kendine ait bir aile kurmak, bir yuva sahibi olmak için her türlü fedakarlığı yapabilir. İkizler-Balık için ilişkilerde kalıcılık ve sadakat temel ilkedir. Müzik ve şiirle duygu ve düşüncelerini ifade etmekte çok başarılıdır. Dans en iyi spor ve rahatlama yolu olarak kabul edilebilir.
YENGEÇ GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Koç olan Yengeç in sezgilerinin gücü, hassasiyeti insanlara anlayış ve koruyuculuk hisleri ile yaklaşmasına nedendir. Kendi değeri hakkında pek çok kez hiç yanılmadığı bir yargısı vardır ve insan ilişkilerinde de bunun öne çıkmasını ister. Yengeç-Koç için aşk, sevgi ve sadakat çok önemlidir. Aşkta başarısızlığı bir kişilik sorunu haline getirebilir. İş yaşamı Yükselen Koç için çok önemli değildir. Besleme, koruyuculuk ve esirgeme kalitelerini gösterebileceği, sosyal içerikli mesleklerde daha başarılı olabilir. Aileyle ilgili kararlarda mutlaka söz sahibi olan, karar mercii olmak arzusundadır.

YENGEÇ GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ

kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Yengeç-Balık insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Boğa olan Yengeç için aile, çocuklar ve maddi güvence yaşamının ve karakterinin anahtar sözcükleridir. Yarınlar için mutlaka birikimleri olmasını ister. Yengeç-Boğa için, yemek pişirmek, ya da lezzetli ve estetik bir sofra hazırlamak, sevdiklerine seni seviyorum demenin önemli bir yoludur. Yükselen Boğa aşkta tek eşliliğe yatkın olduğu gibi, dostluklarda da uzun yıllar sürecek kalıcı ilişkileri tercih eder. Meslek yaşamında güçlü hafızası, ılıman ama, kararlı davranış biçimi, yüksek toleransı ve sabrı sevilen ve başarılı bir insan olmasına yardım eder.

YENGEÇ GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ

somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Yengeç-İkizler insanı oldukça yeteneklidir.

Yükselen Burcu İkizler olan Yengeç, çok kolay etkilenebilen, hassas ve duygusal bir yapıdadır. Değişkenlik arayışı ile, sadakat ve güvenlik isteği iç çelişki ve kararsızlıkların doğmasına neden olur. Kendisi kalıcılık ve sadakat arayışı içindeyken, karşısındakine aynı tatminleri sağlamakta zorlanır. İlişkilerinde kararsızlığından dolayı çok acılar çekmiş olabilir. Yengeç-İkizler in hafızasının gücü kinciliğe ve kolayca unutamamaya iter. Para kazanmakta doğal bir yeteneği vardır, ama para harcama konusunda tutumlu bir davranışta olması zordur.

YENGEÇ GÜNEŞ – YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Yengeç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir.

Yükselen Burcu da Yengeç olan Yengeç koruma kalkanlarının ardına gizlenmediği zamanlarda, çok sıcak, yumuşacık, şefkat yumağı olarak nitelendirilecek bir “ana kucağı”dır. Kırılganlığı, hassaslığı doruk noktadır. Yengeç-Yengeç in sinir sisteminin zayıflığı, psikosomatik hastalıkların da temel nedenidir. Aileyi birarada tutmak için her tür fedakarlığı yapması mümkündür. Yükselen Yengeç onuruna ve aile şerefine bir zarar geldiğini düşündüğü anda kendisinden beklenmeyecek kadar, saldırgan ve katı olabilir. Sezgiler ve rüyalar Yengeç-Yengeç i bir başka dünyada yaşamaya itebilir.

YENGEÇ GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Yengeç-Aslan için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir.

Yükselen Burcu Aslan olan Yengeç in diğer insanlara karşı çok korumacı ve iyiliksever bir tarzı vardır. Bireyselliğini işbirlikçi bir tavırla kamufle etmeyi çok iyi becerir. Yengeç-Aslan ın yaşamında arkadaşlıklar ve sosyal yaşam oldukça büyük bir öneme sahiptir. Çok şey paylaşabildiği, gerçek dostları bir yaşam güvencesi olarak görür. Aşk ve çocuklar Yükselen Aslan ın hayatının temelini oluşturur. Yüzde yüz sadakat ilişkideki en önemli beklentisidir. Meslek yaşamında demokratik bir yönetici olmaya özen gösterir. Toleransı, yaratıcılığı ve sezgilerinin gücü çok çabuk yükselmesine neden olur.

YENGEÇ GÜNEŞ – BAŞAK YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Başak olan Yengeç in utangaçlığı ve bilinçdışı endişeleri yaşamın her alanında geri planda kalmak istemesinin temel nedenidir. Gözlem yeteneği çok gelişkindir. Yengeç-Başak aradığı emniyeti ve karşılıklı güveni elde ettikten sonra, sadık bir dost ve arkadaş olur. Çok detaylı bir düşünce sistemine sahip olması, endişeli doğasına daha da zarar verebileceği için bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Yükselen Başak ın sosyal içerikli konularda, kendisini göstermesi, fikirlerini ortaya koyması daha kolaydır. Kendini insanlara hizmet ve servis yoluyla ifade etmekte mükemmeldir.

YENGEÇ GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ

Yengeç in risk alamayan, hedefe direkt gidemeyen yapısının hareketlenmesine ve daha atak bir kişilik sergilemesine neden olur. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Terazi olan Yengeç in bağımlılık ve bağımsızlık arasındaki bocalamaları en önemli özelliğidir. Kararsızlık, endişeler, duygusal yaşamın her şeyden önce gelmesi, sinir sisteminin yıpranmasına en büyük nedendir. Yengeç-Terazi nin yalnız kalamamak korkusuyla, yanlış ilişkilere saplanıp kalması, radikal değişikliklere gidememesi zorlanmasına nedendir. Toplumsal yaşama, meslek hayatına çok önem verir, ama duygusal yaşamdaki dalgalanmalar, bu alanın ikinci planda kalmasına sebepdir.

YENGEÇ GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ


dış kültürlere karşı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kişisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir.
Yükselen Burcu Akrep olan Yengeç in sezgilerinin gücü ve gizeme olan merakı çok belirgin özellikleridir. Duygusal yaşam kadar cinsel yaşam da, hayatında çok önemli bir yer tutar. Yengeç-Akrep in doğal bir çekiciliği ve karizması vardır. Bu çekicilik ve karizma, kimi zaman kendisinin bile ürkmesine neden olabilir. İlişkilerde kıskançlık, sahip olmacı tavırlar ve mutlak sadakat arayışı, partnerinin bunalmasına yol açabilir. Meslek yaşamında özellikle finansal konularda, bankacılıkta çok büyük başarılar elde edebilir. Yükselen Akrep kararlılığı, risklere dikkatli yaklaşımlarıyla aranılan bir maliyeci olabilir.

YENGEÇ GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ


ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Yengeç-Yay insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Yay olan Yengeç kuvvetli ideallerini ailesine ya da özellikle çocuğuna projekte ederek, onun gerçekleştirmesini bekler. Duyguları sıcak, samimi ve ifade edebildiği türdendir. Yükselen Yay ın çalışkan ve üretken bir yapısı vardır. Sorumluluklarını yerine getirmek için her tür fedakarlığı yapabilir. Entellektüel ve mental yetenekleri oldukça gelişkindir. Yengeç-Yay macerayı sever ama güvenlikle ilgili endişeleri kontrollü olmasına nedendir. Duygusal yaşamda, ilişkilerde, kafaca güçlü, dürüst, yaşamayı seven ve ailesine bağlı bir partner arar.

YENGEÇ GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ


kişilikte ikili ilişkilerin derinden etkili olmasına neden olur.evliliğin, ortaklığın ve diğer tüm ikili ilişkilerin kişisel hayat macerasında belirleyiciliğe sahip, önemli yaşam alanları olmasına nedendir.

Yükselen Burcu Oğlak olan Yengeç in, değer verdiği konularda çok istikrarlı, inatçı ve kararlı bir davranış biçimi vardır. Dar kapsamlı ortaklıklar ya da küçük ekip çalışmaları, iş yaşamında çok büyük başarılar getirir. Yengeç-Oğlak insanı ciddi olmayan ilişkilere girmekten sakınır. Partnerinin ya da eşinin en az kendisi kadar ne istediğini bilen, kendi eksiklerini tamamlayabilecek, sadık bir karaktere sahip olmasını bekler. Yükselen Oğlak için gelenekler, toplumsal normlar ve olumlu bir kişilik imajı çok önemlidir.

YENGEÇ GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ

kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Yengeç-Kova insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Kova olan Yengeç in insanlara karşı anlayışlı, sempatik ve eşitlik yanlısı davranışları, toplumsal ve mesleki yaşamda başarılı olmasına yardım eder. Geniş görüşlü, öğrenmeye ve yeniliklere açık bir yapısı vardır. Zaman zaman özgürlük tutkusu, bağlantılarının zayıflamasına neden olabilir. Yükselen Kova aile kavramına önem verir ama, bunun hastalıklı bir ilişki olmaması için gereken dikkati de gösterir. Yengeç-Kova insanı eşini, ona tam anlamıyla güvendikten sonra özgür bırakmayı tercih eder. Bireysel ve ailevi onur ve haysiyeti çok önemlidir.

YENGEÇ GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ

çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Yengeç-Balık insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Balık olan Yengeç in çok duygusal ve etkilenebilir yapısı, yaşam boyunca hep acı çekmesine neden olur. İnsanlara karşı ne kadar savunma mekanizması geliştirirse de, suistimaline uğramasının nedeni, kaynağını evrenden alan, inanılmaz sevme kapasitenizdir. Yengeç-Balık için çocuk sahibi olmak, kendine ait bir aile kurmak önemlidir. Sezgileri ve rüyaları, Yükselen Balık ın genellikle doğruya yönlendiren rehberleridir. Meslek yaşamında mücadele ve rekabetten uzak, huzur bulabileceği alanlarda başarılı olma şansı yüksektir.
Güneş Koç Yükselen Burcunuz Balık

somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını deva ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Koç-Balık insanı oldukça yeteneklidir.
Yükselen Burcu Balık olan Koç insanı yumuşak ve sıcak konuşmalarıyla, sevgi dolu kocaman gözleriyle insanlar için değer biçilemez bir arkadaştır. Koç-Balık ın içindeki atılganlık, ateş ve liderlik, utangaçlığı, diğer insanlara da fırsat tanımak isteği yüzünden çok uzun yıllar ortaya çıkmayabilir. Dışarıdan çok kırılgan ve duygusal gözüken Koç-Balık kombinasyonunun insanı, özellikle ikili ilişkilerde problemler yaşayabilir. Kendine ve diğer insanlara karşı gelişkin acıma duygusu suistimale ve manipülasyona açıklık getirir.


Bu ben oluyorum manipülasyona acık hem de bile bile ....
ASLAN GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Aslan-Koç insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir. Bu kombinasyon Aslan karakteristiklerinin baskın şekilde görülmesinde etkilidir.

Yükselen Burcu Koç olan Aslan korkusuz yaklaşımlarıyla, doğal liderlik yeteneğiyle ve dürüst ve samimi tavırlarıyla, mesleki ve toplumsal yaşamda kolayca, önemli bir yer edinir. Hareket ve sosyal yaşam, hayatının temel gereksinimidir. Çocuk sahibi olmayı çok önemser. Risk almak, maceraya atılmak, oynamak Yükselen Koç un rahatlamasına ve özgüveninin giderek gelişmesine neden olur. Aşka ve duygusal yaşama çok önem verir. Ancak aradığını buluncaya kadar, aktif bir aşk hayatı geçirir.

ASLAN GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Boğa olan Aslan kuvvetli karakteri, yaratıcılığı ve üretkenliğiyle mesleki yaşam için biçilmiş kaftandır. Yöneticilik, organizasyon ve istikrar isteyen alanlarda çok başarılı olabilir. Aslan-Boğa nın dürüstlüğü ve samimiyeti özellikli bir insan olmasının temel nedenidir. İlişkilerde sadakat ve güven arar. Yükselen Boğa nın şüpheciliği, partnerinin zaman zaman gururunun kırılmasına bile neden olabilir. Kıskançlık ve sahip olmacı tavırlar, sıkıcı bir hale geldiğinde, ayrılık çanlarının da çalması kaçınılmazdır.

ASLAN GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ


kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Aslan-İkizler insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu İkizler olan Aslan ın çok hareketli ve neşeli bir yapısı vardır. Hayatı tüm riskleriyle karşılamaya yetecek donanımı mevcuttur. Aslan-İkizler taklit ve espri yeteneğiyle, entellektüel gücü ve samimi tavırlarıyla toplum içinde sevilen ve sayılan bir insandır. Yaratıcı fikirlerle, parlak zekasıyla mesleki yaşamda çok başarılı olabilir. Yükselen İkizler in değişiklik arayışı ve aşksız kalamayışı, hayatına bir çok insanın girmesi için yeterli nedendir. Romantik, duygusal ama hep sadık kalamayan yapısı, ilişkilerde problem yaşamasına sebep olur.

ASLAN GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Aslan-Yengeç insanı oldukça yeteneklidir.

Yükselen Burcu Yengeç olan Aslan ın içgüdüleri ve sezgileri oldukça kuvvetlidir. Çocuklarına ve ailesine çok önem verir. Ailenin ve kendisinin maddi emniyetini sağlamanın, en temel sorumluluğu olduğunu düşünür. Aslan-Yengeç için aşk, sevgi son derece önemlidir. Sadakat ve güven arayışı çok belirgin şekilde görülür. Eşinin gurur duyabileceği, saygın bir insan olmasını ister. Zaman zaman dramatik bir şeyler yaşamak ihtiyacıyla kendi huzurunu kaçırdığı olabilir. Güzel ve görkemli bir evde oturmak, lüks eşyalar, değerli koleksiyonlar hedefleridendir. Doğal para kazanma yeteneğiyle mesleki alanda da başarılı olur.

ASLAN GÜNEŞ – ASLAN YÜKSELEN BURÇ

Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Aslan karakteristiklerinin kişilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben-merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir.

Yükselen Burcu da Aslan olan Aslan ın yaşamı aydınlatan ve zevk katan bir karakteri vardır. Neşeli, samimi ve dürüst yaklaşımları sevilen insan olmasının temel nedenidir. Aslan-Aslan dış görünüşüyle ve doğuştan gelen asil tavrıyla hemen dikkat çeker. Meslek yaşamında mutlaka yönetici olabileceği ama kendisini çok fazla yorup, stresse sokmayacak bir iş ister. Yükselen Aslan için aşk hayatı ve duygusal yaşam çok önemlidir. Romantizmini, sıcak duygularını ve ideallerini paylaşabileceği bir partner arayışı vardır. Gerçekten aradığı insanı bulduğunuz zaman sadık kalır.

ASLAN GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Aslan-Başak için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir.

Yükselen Burcu Başak olan Aslan fikirlerini, düşüncelerini ve duygularını ifade etmekten hiç çekinmez. Muhakeme yeteneği ve yargıları oldukça kuvvetlidir. Aslan-Başak ın iş hayatında bu yeteneklerine bir de yöneticilik kabiliyeti eklendiği zaman başarı kaçınılmaz olacaktır. Ciddiye gitmeyecek bir ilişkiye girmektense, arkadaş kalmayı tercih eder. Yükselen Başak için, özelliklerini anlayacak ve kendisini özgür bırakacak bir partner temel gereksinimdir. Aslında çok duygusal ve romantik olmasına karşın bunun anlaşılması için zaman gerekir.

ASLAN GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Terazi olan Aslan ilişkilerini idealize eden, aşksız yaşayamayan bir insandır. Hayal ettiği ve tam anlamıyla kendisini tamamlayacak aşkı buluncaya kadar epey uzun bir flört süresi yaşayabilir. Aslan-Terazi nin sanat yeteneği ve estetik yargıları oldukça gelişkindir. Yaratıcılığını mutlaka hayata geçirerek kullanması gerekir. Yükselen Terazi için, meslek yaşamında lider olabileceği, dar kapsamlı ekip çalışmaları ya da ortaklıklar başarı şansını doğurur. Eğlence yaşamı, moda ve sosyal hayat yaşamının vazgeçilmez unsurlarıdır.

ASLAN GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ


kişilikte kararlılık ve konsantrasyon görülmesinde etkilidir. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Akrep olan Aslan ın güçlü bedenin ve etkileyici bakışlarının arkasında çok derin bir duygusallık bulunur. Aslında yaşam gücü bir aysberg gibi çok büyük ve gizlidir. Aslan-Akrep için cinsel paylaşımlar ve duygusal yaşam, sağlıklı bir ömür temel gereksinimlerdir. Kararlı, ne istediğini bilen, hedefe anında kitlenen ve konsantre olan tavırları mesleki yaşamda da büyük başarılar getirir. Yükselen Akrep toplumsal yaşamda mutlaka prestij sahibi, bir alanda tanınan ve sayılan insan olmak ister. Şüpheciliği ve çok kolay ikna olmaması en fazla iş yaşamında kendini gösterecektir.

ASLAN GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ


dış kültürlere karşı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kişisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karşı merak da Aslan-Yay insanlarında çok sık görülür. Aslan-Yay kombinasyonunda Yay burcu özellikleri çok daha belirgin şekilde görülür.

Yükselen Burcu Yay olan Aslan ın macera arayışı, risk tutkusu ve fark edilme ihtiyacı, heyecanlı bir yaşama ister istemez süreklenmesine neden olur. İhtiraslı ve sıcak bir yapısı vardır. Aslan-Yay ın aşk ilişkilerindeki atak, karşısındaki insanı eğlendiren ve arkasından sürükleyen tavrı en vazgeçilemez özelliğidir. Şansa ve kadere inanması hayata dair bir felsefe geliştirmesinin temel sebebidir. Çok sıkıntıya giremeyen yapısı, rekabet ve mücadeleden uzak, eğlenceli bir iş seçmesine neden olur.

ASLAN GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ


ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Aslan-Oğlak insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Oğlak olan Aslan ın oldukça kontrollü, hedeflerinden asla şaşmayan, üretken bir yapısı vardır. Unvan ve prestij sahibi olmak, toplumsal yaşamda bir yer edinmek hayatının temel hedefleridir. Yükselen Oğlak, zaman zaman acımasız bir insan olarak tanınsa da, asla kimseye zarar vermek istemez. Aslan-Oğlak meslek yaşamında ne olursa olsun, mutlaka bir koltuk sahibi olmayı ve liderlik görevini üstlenmeyi ister. Eşinin mutlaka sevebileceği, güveneceği ve gurur duyacağı bir insan olmasını arzu eder.

ASLAN GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ

Yükselen Burcu Kova olan Aslan bireysellikle toplumsallık arasında dengeyi tuturduğu zaman mükemmele ulaşır. Oldukça yaratıcı ve çağın ötesinde olan fikirleri, organizasyon yeteneği mesleki yaşamda başarıları kaçınılmaz yapar. Aslan-Kova nın ortaklık ve ekip çalışmalarında başarılı olma şansı yüksektir. Yükselen Kova ikili ilişkilere çok önem verir. Ancak yaşam gücünü bu ilişkilerden alsa da, bireyselliğini ve özgürlüğünü feda etmek, denetim altına sokmak Aslan-Kova yı çok zorlar. Dolayısıyla özgür ve karşılıklı güvene dayanan ilişkiler tercihidir.

ASLAN GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ


kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Aslan-Balık insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Balık olan Aslan duygusal olarak kolay etkilenebilen, sezgileri güçlü, zaman zaman çekinik kalmayı tercih eden bir yapıdadır. Güven temin ettikten sonra, özgün karakterini tam anlamıyla ortaya koyabilir. Aslan-Balık ın mesleki yaşamda sosyal içerikli, hizmete dayanan ve kendisini çok yıpratmayacak alanlarda başarılı olma şansı yüksektir. Yükselen Balık aile yaşamına önem verir ve evliliği bir güvenlik aracı olarak görür. Çocukları yaşamının en önemli unsurlarıdır. Aslan-Balık insanı evi ve ev yaşamı için gerekli hiç bir masraftan kaçınmaz ve maksimum konforlu bir ortam yaratabilir.
Başak-Yükselen Koç

Soğukkanlı ve dayanıklı olurlar. Tartışmalardan hoşlanırlar. Aktif zekaları sayesinde eğitim ve iş hayatlarında başarılı olabilirler. Kırıcı sözler söylemekten çekinmezler. Hareketli ve sportmendirler. Kolay kolay üzülmezler. Duygusal değildirler.
kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Başak-Koç insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Koç olan Başak oldukça kendine güvenli ve fikirlerini ortaya koymaktan çekinmeyen, rasyonel bir yapıya sahiptir. Açıklığı insan ilişkilerinin kimi zaman zedelenmesine de neden olabilir. Başak-Koç un parlak zekası, analitik yaklaşımları, ataklığı ve girişimci tavırları mesleki yaşamda kolayca başarılı olmasını sağlar. Yükselen Koç un ilişkilerde dominant ve duyguları daha geri planda bırakan, mantıklı yaklaşımları vardır. Çabukça sonuca ulaşmak ve boşuna enerji sarf etmemek isteği, karşısındakiler tarafından anlaşılamayabilir.


Başak-Yükselen Boğa

Gerçekçi ve maddi olurlar. Çalışmaktan büyük zevk alırlar. Birden fazla işte çalışabilirler. Duygusal olmamakla beraber sık sevgili değiştirirler. Evlendikleri zaman sadık olurlar. İyi bir gazeteci veya yazar olabilirler.
çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Başak-Boğa insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Boğa olan Başak, çok üretken, tutarlı ve sağlam karakterli bir insandır. Maddi değerlere verdiği önem, yaşamının tüm alanlarında görülür. Başak-Boğa çalışkanlığı, kararlılığı, sabrı ve adaptasyon yeteneğiyle iş yaşamında kolayca başarılı olur. Yaşamda endişelerinin dinmesi için mutlaka materyal zenginlik edinmesi gereklidir. Yükselen Boğa nın ilişkilerde çok duygusal, cinselliği de dolu dolu yaşayan, kıskanç bir tarzı vardır. Genellikle kalıcı ve tek eşli birliktelikler yaşamayı, sahip olduğu her şeyi karşılıklı paylaşmayı ister.


Başak-Yükselen İkizler

Zeki ve neşeli olurlar. Becerikli ve kurnaz olmaları sayesinde iş hayatında başarı gösterirler. Fazla detaycı olma ihtimalleri vardır. Çapkın yaradılışlı olmalarına karşın çok fazla sevgili değiştirmezler. Çok sık seyahat ederler. Geveze denecek kadar çok konuşurlar.
kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur.

Yükselen Burcu İkizler olan Başak ın, gelişkin adaptasyon yeteneği, esnekliği, entellektüel gücü ve parlak zekası toplumsal yaşamda aranılan ve sevilen bir insan olmasını sağlar. Girdiği her ortamda kolayca iletişim kurarak, pek çok dost edinir. Başak-İkizler in mesleki yaşamda ticaret, medya ve akademik alanda başarılı olma şansı yüksektir. Değişiklik ihtiyacının yoğunluğu, kalıcı ilişkiler oluşturmakta zorlanmasına neden olur. Yükselen İkizler partnerinde mutlaka kendini yenileyebilme, mental alanda parlaklık, espri yeteneği arar. Zihinsel enerjisini kanalize edebileceği bir alan bulamadığı takdirde, sinir sisteminin yıpranması ve psikosomatik hastalıklar kaçınılmazdır

Başak-Yükselen Yengeç

Çocuksu olurlar. Her yaşta gençlerle arkadaşlık ederler. Çevrelerinde çok insan olur. Hayal güçleri zengindir. Bu yüzden iyi yazar olabilirler. Birden fazla çocukları olabilir. Onlarla iyi anlaşırlar. Eğitim hayatları çocukluk ve ilk gençlik dönemlerinde başarılıdır.
Yükselen Burcu Yengeç olan Başak ın utangaç, kendini sürekli eleştiren ve duygusallıkla mantık arasında bocalayan bir yapısı vardır. Güvenemediği insanlarla birarada olmayı asla istemez. Başak-Yengeç bedensel sağlığına ve beslenmesine çok önem verir. İlişkilerde kalıcılık ve sadakat ön plandadır. Yükselen Yengeç, hem kendisine hem de karşısındaki insana güvenemediğinden, kendisi için çok önemli olmasına rağmen bir aile kurmaktan bile vazgeçebilir. Meslek yaşamında ön planda olmayacağı, servis ve destek veren pozisyonlar idealdir.Başak-Yengeç insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.


Başak-Yükselen Aslan

Gösterişli ve çekici olurlar. Çok zeki olmalarına karşın bunu gizlerler. Aşk hayatları maceralar ile doludur. İş hayatlarında başarılı olurlar. Eğitim hayatları başarılı olur. Kendileri de çok iyi eğitmen olabilirler. Maddi yaşamları düzenlidir.
somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Başak-Aslan insanı oldukça yeteneklidir.

Yükselen Burcu Aslan olan Başak üstlendiği sorumlulukları her zaman dikkat çeken bir tarzda, ama muhakkak yerine getirir. Doğruluğundan emin olduğu düşüncelerinde esneklik göstermesi mümkün değildir. Başak-Aslan dış görünüşüne önem vererek, toplumun onaylayacağı bir tarz içinde olmayı tercih eder. Yükselen Aslan ın ilişkilerinde romantik, ama ben-merkezcil bir tavrı vardır. Sosyal yaşama ve ikili ilişkilere düşkün olmasına rağmen, mükmmeliyetçi tavrı, azla yetinmenize neden olur.

Başak-Yükselen Başak

Fazla zeki olurlar. Fakat zekalarını pratik hayatta kullanmakta zorluk çekerler. Herşeyi mantıkları ile halletmeye çalışırlar ama mantıksız davranışlarda da bulunabilirler. Kendilerini yazılı olarak daha iyi ifade ederler. Çalışkan ve azimlidirler.
Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Başak karakteristiklerinin kişilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben-merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir.

Yükselen Burcu da Başak olan Başak, çok çalışkan, öğrenmeye ve öğrendiklerini aktarmaya yetenekli bir yapıya sahiptir. Sağlık ve hijyen konusunda hiç ödün vermek istemez. Analitik bir zeka, gelişkin adaptasyon yeteneği, Başak-Başak ın zorlu işlerden bile mükemmel bir performansla çıkmasına neden olur. Utangaçlığını yendiği ve işten biraz başını kaldırdığı zaman, kendisini geliştirecek ve mutlu edecek ilişkiler yaşama şansı çok yüksektir. Ancak Yükselen Başak için topluma açılmak ve aradığı ciddi ilişkiyi bulmak biraz zaman alabilir.

Başak-Yükselen Terazi

Hoş ve alımlı olurlar. İyi giyinirler. Duygusaldırlar ve bunu gizlemezler. İnsanların iyiliği için çabalarlar. Bazen istemeden karşılarındaki kişileri kırabilirler. Biraz tembel olmalarına karşın çalıştıkları zaman iyi bir performans çıkartırlar.
kişiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Başak-Terazi için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir.

Yükselen Burcu Terazi olan Başak, kendi kendine yeten, pek çok yeteneği olan, entellektüel yanı çok gelişkin bir yapıya sahiptir. Meslek yaşamında işbirliği gerektiren, takım çalışmalarında başarı şansı çok yüksektir. Başak-Terazi nin romantik ve duygusal yaklaşımları, karşındaki insana verdiği değeri göstermekten çekinmemesi, aşk hayatında başarılı olmasına nedendir. Yükselen Terazi mükemmele olan düşkünlüğüyle hem kendisinin hem de partnerinin çok iyi giyinmesini ister.

Başak-Yükselen Akrep

Bu konumda doğanlar son derece meraklı olurlar. Bu yüzden birden fazla konuda eğitim görebilirler. Akademik kariyer yapabilirler. Bıkıp usanmadan çalışabilirler. Özel ilişkilerinde zorluk çekerler. Çünkü karşılarındaki kişilerin neredeyse akıllarından geçenleri okurlar.
kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Akrep olan Başak ın düşünceleri ve duyguları arasında çok kuvvetli bir alış-veriş vardır. Araştırmacı ve meraklı bir insan olması, eğitim ya da bilim alanında büyük başarılar getirir. Başak-Akrep insanı kararlı ve ne istediğini bilen davranışlarıyla, çalışkanlık ve üretkenliğiyle hedeflerine mutlaka ulaşır. Yükselen Akrep in ilişkilerinde cinsellik ve bedensel hazlar ön planda olabilir. Ancak sadece cinselliğe dayanan bir birliktelikten çok, yaşamı paylaşabileceği ve gelişmeye açık bir beraberliği tercih eder.

Başak-Yükselen Yay

Çabuk sıkılırlar. Hiçbirşeye uzun süre konsantre olamazlar. Oldukları zaman ise mucizeler yaratabilirler. Patavatsızlıkları yüzünden çok derin dostluklar kuramazlar. Buna karşın çok arkadaşları olur. Yabancı dilleri çok iyi konuşurlar. Bol seyahat ederler.
kişilikte kararlılık ve konsantrasyon görülmesinde etkilidir. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Yay olan Başak ın heyecan ve romantizm arayışı, aslında kendisine hiç uygun olmayan şeyleri yapmasına bile neden olabilir. Sıcakkanlı, oldukça açık yürekli ve zeki bir insandır. Başak-Yay ın meslek yaşamında yükselmesi için mutlaka sevdiği bir işi yapması gereklidir. Yükselen Yay için sosyal hayat ve toplumsal imajı oldukça önemli bir yere sahiptir. İlişkilerinde hareket, yaşama bağlılık ve mental uyaranlar arar. Aradığı partner mutlaka konuşabileceği, fikir alış-verişinde bulunabileceği birisi olmalıdır.

Başak-Yükselen Oğlak

Çekingen ve mesafeli olurlar. Yaşamın gerçekleri dışında pek birşey onları ilgilendirmez. Zorluklar karşısında kolay kolay yıkılmazlar. Duygusal yaşamlarında arkadaşlığı ön planda tutarlar. Sadık ama biraz soğuk olma ihtimalleri vardır.
dış kültürlere karşı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kişisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karşı merak da Başak-Oğlak insanlarında çok sık görülür.

Yükselen Burcu Oğlak olan Başak oldukça ciddi ve mesleki hayatını en ön planda tutan bir yapıya sahiptir. Amaçları ve idealleri her şeyden önemlidir. Çok çalışkan hatta işkolik olarak nitelendirilebilen yapısının altında, güçlü bir espri yeteneği ve hayat felsefesi vardır. Başak-Oğlak toplumsal alanda otoritesin kullanmak arzusunun uzantısı olarak, kendine de gelenekçi bir aile oluşturmak ister. Eşinin kendisini destekleyecek, aynı özelliklere sahip, akıllı bir insan olmasını bekler. Gelgeç ilişkilerle vakit kaybetmek istemediği için, genellikle tek eşliliği tercih eder.

Başak-Yükselen Kova

Akıllı ve ilginç bir yapıları vardır. Bilime, teknolojiye ilgileri çoktur. Yaratıcılık gerektiren işlerde çalışmayı severler. Özgürlüklerine düşkün olurlar. Sevdikleri konularda başarılı, sevmediklerinde ise tam bir başarısızlık örneği olurlar.
ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Başak-Kova insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Kova olan Başak zaman zaman duygular ağır basmasa, tamamıyla yanlız ve bireysel bir yaşam sürdürmeyi tercih edebilir. Entellektüel faaliyetleri o kadar yoğundur ki, tamamıyla kendi kendine yetmesine nedendir. Başak-Kova nın, kendini ilgi alanlarından uzaklaştırmayacak, maksimum seviyede özgürlük tanıyan ilişkileri tercih etmesi bu yüzdendir. Meslek yaşamında zaman zaman hiyerarşi içinde zorlanması olasıdır. Ancak kendine karşı sorumlulukları, ani kararlardan korunmasında önemli role sahiptir.

Başak-Yükselen Balık

İç dünyalarında huzursuz olmalarına karşın dışarıya yansıttıkları yüzleri son derece sakindir. Fazlası ile kuruntulu ve ürkek olurlar. Gündelik yaşantılarına güçlükle adapte olurlar. Yardımsever ve fedakardırlar.
Yükselen Burcu Balık olan Başak ın hem sezgileri hem de mental yetenekleri oldukça gelişkindir. Evrenden çok büyük bir pay almış bir insan olarak tanımlanabilir. Başak-Balık ın yaşamında insanlara hizmet etmek, duygularını ve düşüncelerini bu şekilde ifade etmek temel özellikleridir. Yükselen Balık ikili ilişkilere çok önem verir ve kendini tamamlayacak bir partner arar. Ancak eşinin de kendisi kadar, duygulu, insanlarla iyi ilişkiler kurabilen ve sevilen bir insan olmasını ister. Yükselen Balık meslek yaşamında sağlıkla ilgili endişelerini kontrol altına alabildiği takdirde, çok başarılı olma şansına sahiptir.
TERAZİ GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

son derece nazik ve zarif bir insan olmasına karşın, ani, atak ve zamansız davranışları yanlış tanınmasına neden olabilir. Dış görünüşüne çok önem verir ve farkedilmek ister. Terazi-Koç un meslek yaşamında uyumlu ve işbirlikçi yapısı, girişimci ve atak özellikleriyle birleşince pek çok alanda rahatlıkla başarılı olabilir.

Yükselen Koç, aşka, beraberliğe çok önem vermesine karşın, ben-merkezcil tavırları ve dominant yaklaşımları, problemlere neden olabilir. Özellikle ilişkiler için kuvvetli bir kontrol mekanizması geliştirerek, önceliklerini tayin etmesi gerekir.

TERAZİ GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ

kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Terazi-Boğa insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Venüs hakimiyetindeki bu insan için, duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu Boğa olan Terazi için aşk, sevgi ve güzellikler her şeyin ötesinde büyük bir önem taşır. Yaşamında mutlaka birinin olması, onun için giyinmesi ve süslenmesi, sosyal yaşamı paylaşması gereklidir. Terazi-Boğa kıskanç ve sadakat bekleyen tavrını da açıkça sergilemekten hiç kaçınmaz. Estetik yargılarının gücü, yaşamını güzel şeylerle doldurmasına sebep olur.

Yükselen Boğa nın sanata olan yeteneğini hayata geçirmek için belki yoğun bir aşk ilişkisi yardımcı olabilir. Moda, güzellik endüstrisi, finans dünyası en başarılı olabileceği mesleki alanlardır.

TERAZİ GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ


çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Terazi-İkizler insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu İkizler olan Terazi nin çekici ve çok yönlü bir insan olması yaşamda yükselmesine yardımcı olur. Hayatında her zaman insan ilişkileri, sosyal yaşam ve karşılıklı iletişim ön plandadır. Aslında Terazi-İkizler in duygusallığı ve aşka verdiği önem karşısındakiler tarafından çok iyi anlaşılamayabilir. Ancak yaşam felsefesini paylaşabilecek, saygı duyulan, samimi bir insan arayışı vardır. Yükselen İkizler çabuk sıkılmakla beraber, mesleki yaşamda sevebileceği bir alanda, parlak zekası ve yüksek adaptasyon yeteneğiyle çok başarılı olur.

TERAZİ GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Yengeç olan Terazi nin çevresindeki insanlara verdiği değer ve ilişkilerindeki sıcak, şefkatli yaklaşımları, sevilen ve aranılan bir insan olmasının en temel nedenidir. Hassas ve rafine zevkleriyle döşediği evinin bir sosyal ortam haline gelmesi kaçınılmazdır. Terazi-Yengeç ilişkilerinde her zaman toplumun onaylayacağı, birlikte olurken güvenebileceği bir insan seçmeye gayret eder. Aile ilişkilerine çok önem vererek, birebir temasta bulunmayı ister. Yükselen Yengeç ebeveynlerini otorite figürü olmaktan çok bir arkadaş gibi görür. Kendisi de koruyucu ve demokrat bir ebeveyn olur.

TERAZİ GÜNEŞ – ASLAN YÜKSELEN BURÇ


kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Terazi-Aslan insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Aslan olan Terazi için, romantizm, duygusal yaşam ve aşk her şeyden öndedir. Duygularını ifade edebilmek için şiirden başlayarak, her türlü güzelliği kullanabilme yeteneği vardır. Terazi-Aslan aşk ilişkilerinde mutlaka gurur duyacağı, sadık ama kişiliğini koruyabilen bir partner ister. Yükselen Aslan ın sanata karşı kabiliyeti ve estetik yargıları çok kuvvetlidir. Yaratıcı yanı çok güçlü olduğu için, mesleki yaşamda moda, sanat, eğlence dünyası gibi alanlarda büyük başarı elde edebilir.

TERAZİ GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ

somut konularla ilgilenmeyi seven, yaşamını devam ettirebilmek için kaynak yaratmakta usta olan bir kişiliğin ortaya çıkmasında etkilidir. Özellikle finansal konularda ve maddeye şekil vermek alanında Terazi-Başak insanı oldukça yeteneklidir.

Yükselen Burcu Başak olan Terazi nin mükemmele olan düşkünlüğü, yaşamına çok yüksek standardlar koyarak, kendini zorlamasına neden olabilir. Çok zeki ve muhakeme yeteneği yüksek bir insan olması, adil ve demokratik yaklaşımları, çalışkanlığı, meslek yaşamında Terazi-Başak ın büyük başarılar elde etmesindeki en temel etkendir. Yükselen Başak ilişkilerde mutlaka kendi eksiklerini giderecek özelliklere sahip, zeki, sevecen ve müşfik bir eş arar. Huzur arayışı ilişkilerde pek çok ödün vermesine neden olabilir.

TERAZİ GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ


Yükselen Burcu da Terazi olan Terazi, yaşam gücünü tamamıyla ilişkilerden alan, gerçek bir romantiktir. Terazi-Terazi yalnızlıktan oldukça korkar. Yaşamına bir insanın olması ve herşeyi kendisiyle paylaşması en temel amacıdır. Yükselen Terazi nin özellikle ilişkilerle ilgili kararlarda aceleci ve sabırsız davranması, sonradan üzülmesine ve yıpranmasına neden olabilir. Çok uyumlu ve işbirlikçi bir yapısı olduğu için, gelişkin mental yetenekleri ve kavrayışıyla her tür meslekte başarılı olması mümkündür. Ama özellikle Yükselen Terazi nin estetik duyarlılığını ve yaratıcılığını gösterebileceği alanlar tatmin olmasına yardımcı olur.

TERAZİ GÜNEŞ TERAZİ YÜKSELEN BURÇ

Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Terazi karakteristiklerinin kişilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben-merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir.

Yükselen Burcu da Terazi olan Terazi, yaşam gücünü tamamıyla ilişkilerden alan, gerçek bir romantiktir. Terazi-Terazi yalnızlıktan oldukça korkar. Yaşamına bir insanın olması ve herşeyi kendisiyle paylaşması en temel amacıdır. Yükselen Terazi nin özellikle ilişkilerle ilgili kararlarda aceleci ve sabırsız davranması, sonradan üzülmesine ve yıpranmasına neden olabilir. Çok uyumlu ve işbirlikçi bir yapısı olduğu için, gelişkin mental yetenekleri ve kavrayışıyla her tür meslekte başarılı olması mümkündür. Ama özellikle Yükselen Terazi nin estetik duyarlılığını ve yaratıcılığını gösterebileceği alanlar tatmin olmasına yardımcı olur.

TERAZİ GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Yay olan Terazi romantizme düşkün, ilişkilerine değer veren ama macera yaşamaktan da kendini alıkoyamayan bir yapıya sahiptir. Macera ve aşkı birleştirecek hiç bir şeyden uzak kalmak istemez. Terazi-Yay kendi sınırlarını sürekli zorlayarak, aşmaya çalışır. İlişkileri bu macera ve değişiklik arayışı yüzünden çok uzun süreli olmayabilir. Yükselen Yay ın ancak gerçek anlamda kendisini etkileyen, hayran olabileceği bir insanla sürekli bir beraberlik oluşturması mümkündür. İş yaşamında mutlaka rahat ve uyumlu insanlarla çalışmak, çok fazla stress yaşamamak ve eğlenmek ister.

TERAZİ GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ


kişilikte kararlılık ve konsantrasyon görülmesinde etkilidir. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir. Bu kombinasyonda Oğlak karakteristikleri dominant şekilde hissedilir.

Yükselen Burcu Oğlak olan Terazi nin yaşamında sosyal aktiviteler çok büyük yer tutar. Meslek yaşamı, mevkii sahibi olmak, fark edilmek ve otoriteyi kullanmak arzusu, hırslı bir insan olarak tanınmasına nedendir. Ancak asla, Terazi-Oğlak bu amaçlarına ulaşırken, arkasında kırılmış, kendisinden hoşlanmayan insanlar bırakmak istemez. Yükselen Oğlak, ikili ilişkilerde toplum tarafından beğenilen, kendisiyle beraber ortak adım atabilecek, standardlarından ödün vermesine gerek duymayacağı insanları seçmek ister. Gelenekçi bir yapısı olduğundan Terazi-Oğlak için biçilmiş kaftandır.

TERAZİ GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ


dış kültürlere karşı merak, maceraseverlik, özgürlük tutkusu ve akademik yetenek gibi özelliklerin kişisel özellikler arasında görülmesinde önemli bir role sahiptir. Felsefeye ve farklı inançlara karşı merak da Terazi-Kova insanlarında çok sık görülür.

Yükselen Burcu Kova olan Terazi nin son derece adil ve demokrat bir karakteri vardır. Meslek yaşamında ileri görüşlülüğü, parlak fikirleri ve akıcı konuşmasıyla, özellikle edebiyat, politika ve sosyal içerikli diğer alanlarda çok başarılı olur. Terazi-Kova başlangıçta oldukça soğuk ve cansız bir insan olarak tanınsa da, ilişkilerine verdiği önemin anlaşılması, karşısındaki insanın haklarını da en az kendisininki kadar koruması, uyumlu beraberlikler oluşturmasına nedendir. Ancak kimi zaman ortaya çıkan özgür olma krizleri, problemli süreçlere neden olabilir.

TERAZİ GÜNEŞ BALIK YÜKSELEN BURÇ


Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Terazi-Balık insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Balık olan Terazi nin huzur ve sevgi adına yapamayacağı hiç bir şey yoktur. Sevgisini ifade edebilmek için hiç kimsenin aklına gelmeyen yöntemleri kullanabilir. Yükselen Balık ın şefkatli, yardımsever ve romantik yapısı, doğru insanı buluncaya kadar suistimal edilmesine neden olabilir. Terazi-Balık meslek yaşamında insan ilişkilerinin ön planda tutulduğu, rekabetin ve entrikaların olmadığı ortamları seçerse, başarılı olabilir. Şiir, dans ve sinema çok zevk alacağı ve psikolojik olarak rahatlayabileceği aktivitelerdir.
AKREP GÜNEŞ KOÇ YÜKSELEN BURÇ

ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Mars ın etkisindeki Akrep-Koç insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Koç olan Akrep insanı uç noktalarda yaşayan, ne istediğini bilen ve asla vazgeçmeyecek kadar inatçı bir yapıdadır. Aşk ve cinsellik son derece önemlidir. Yükselen Koç un dürtüleri çok kuvvetlidir. Araştırmacı, meraklı ve enerjik yapısı, büyük bir rezerve sahip olmasına nedendir. Akrep-Koç un mesleki yaşamında, kendini gösterebileceği, atak ve cesur olmayı gerektirecek konular başarı getirir. İkili ilişkilere önem verir, ama yaşamdan büyük beklentiler içinde olması, aradığı insanı bulmasında zorlanmasına neden olur.

AKREP GÜNEŞ BOĞA YÜKSELEN BURÇ

Yükselen Burcu Boğa olan Akrep materyal alanda çok büyük başarı elde edebilecek, sahip olduklarını yaşamının garantisi olarak gören bir yapıya sahiptir. İş hayatında kararlı, yavaş ama garantili adımlarla ilerlemeyi sever. Akrep-Boğa ortaklıklarda ve ekip çalışmalarında çok başarılı olur. Çok sadık, ateşli ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Yükselen Boğa kendini tamamlayacak eşini bulduğu anda, onu tam anlamıyla avucunun içine almak ve kendine bağlamak, bütünleşmek ister. Aşırı kıskançlığı tahammül sınırlarını çok rahat aşabilir.

AKREP GÜNEŞ İKİZLER YÜKSELEN BURÇ

kişilikte detaylara karşı büyük bir sabır, çalışkanlık ve üretkenlik gibi özelliklerin görülmesine neden olur. Akrep-İkizler insanları temizliğe, düzene ve yaşamlarında organize olmaya önem verirler. Duyguların ve düşüncelerin hizmet ve yardım yoluyla ifade edilmesi de belirgin karakteristikler arasındadır.

Yükselen Burcu İkizler olan Akrep in, gizemli konular, doğa dışı olaylar çok ilgisini çeker. Sezgileri genellikle doğru yöne götüren, rehberlik edici araçlarıdır. Akrep-İkizler meslek yaşamında çok yönlülüğüyle ve inisiyatif alabilen yapısıyla çok başarılı olabilir. Ticaret, bankacılık ve finans mutlu olacağı meslek kollarıdır. Yükselen İkizler akıl ve zekasını her zaman dışarı vurabileceği ortamları ve ilişkileri tercih eder. İlişkilerinde sıcak, duygusal ama hareketli bir davranış biçimi vardır. Eşinin cinsel ve mental yönden aktif bir insan olması, Akrep-İkizler in sadık kalabilmesi için yeterlidir.

AKREP GÜNEŞ YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ


çocuklarına çok düşkün, akıllı riskler alabilen, özellikle sahne sanatlarına karşı yetenekli bir kişiliğin ortaya çıkmasında büyük role sahiptir. Akrep-Yengeç insanı, eğlence hayatını ve toplumsal faaliyetleri de sever. Yöneticilik ve organizasyon yetenekleri son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Yengeç olan Akrep in duygusal yaşamı dalgalanmalara açıktır. İnsanlara karşı duyarlı ve sevecen yaklaşımları, her ne kadar zayıflık gibi algılansa da, gereken yerde gereken tepkileri vermeyi çok iyi becerir. Akrep-Yengeç in aile yaşamına verdiği önem, mesleki hayatının ikinci planda kalmasına neden olabilir. Ama yine de esnek, uzlaşmacı tavırları, keskin zekası ve kuvvetli hafızası başarıları getirir. Yükselen Yengeç ilişkilerini ciddiye alır ve karşısındakine değer verir. Tam anlamıyla güvenebilmek için, ilk aşamalarda partnerine türlü tuzaklar hazırlaması da mümkündür.

AKREP GÜNEŞ ASLAN YÜKSELEN BURÇ

kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Aslan olan Akrep, son derece kuvvetli, değişikliklere çok açık olmayan, kararlı ve hemen farkedilen bir kişiliğe sahiptir. Dış görünüşüne verdiği önemle kişiliğinin daha net algılanmasını sağlar. Akrep-Aslan insanlar üzerinde büyük bir etkiye ve doğal bir karizmaya sahiptir. Bu çekici yapı aşk yaşamının da çok hareketli olmasına neden olur. yükselen Akrep in aşka karşı doyumsuzluğu geç bir evliliğe götürebilir. Meslek yaşamında çok gelişkin liderlik ve yönetme kabiliyetleriyle, bir Güneş gibi parlayarak, kısa sürede hakettiği yere gelir.

AKREP GÜNEŞ BAŞAK YÜKSELEN BURÇ


kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Akrep-Başak insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Başak olan Akrep in mental gücü ve farkındalığı her zaman diğer insanlardan bir adım öndedir. Parlak zekası ve kolay algılayıp, öğrenme yeteneği Tanrı vergisi bir lütuftur. Akrep-Başak için meslek yaşamı kendini tam olarak bulabileceği, yaşamında büyük tatminler elde edebileceği bir alandır. Yükselen Başak çalışkanlığı, üretkenliği ve hırslarıyla oldukça yükseklere ulaşabilir. İlişkilerinde en az kendisi kadar akıllı bir eş arar. Her zaman güvenebileceği, birlikte adım atabileceği ve gelişebileceği bu eşle her türlü paylaşımı yaşamak temel arzusudur.

AKREP GÜNEŞ YÜKSELEN TERAZİ:

Siz yükselen Terazinin etkisiyle duygulu, çok hos, zarif, çekici, hareketleriyle Insanlari etkileyen birisiniz. Kuruntucu kuskucu görünüsünüzün altinda sevecen bir kalp tasiyorsunuz. Denge, uyum ve güvenlik sizin için önemlidir. Haksizliklara dayanamazsiniz. Kararli ve sabirli çalismalarinizla basariya ulasir, toplumda iyi bir yer edinirsiniz. Duygularinizi saklamayi iyi bilir, halinizi belli etmezsiniz.

Maddesel degerlere önem verir, her seyin en iyisini ister, elde etmek için çok çalisirsiniz. Ortak çalismalardan para kazanabilir, çekiciliginizi kullanarak perde ve sahnede basarili olabilirsiniz. Ayrica güzel sanatlar, ticaret, satis, bankacilik, hukuk dallarini seçebilir, siyasete ilgi duyabilirsiniz.

Aska büyük deger verir, sevdiginiz insani kiskanirsiniz. Üstün biriyle evlenmek ister, esiniz sayesinde sosyal alanda yükselmeyi ve varlik sahibi olmayi arzu edersiniz. Es seçimini iyi yapar, esinize saygi gösterir, evliliginizin ilk ve son evlilik olmasini istersiniz. Cinsellige karsi duyarlisiniz. Hareketli ve çekici Koç tipleri ile mutlu olabilirsiniz.


AKREP GÜNEŞ AKREP YÜKSELEN BURÇ


Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Akrep karakteristiklerinin kişilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben-merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir.

Yükselen Burcu da Akrep olan Akrep in, çok kuvvetli alışkanlıklarla, değişiklikleri çok kolay kabul edemeyen yapısı, hayatının her alanında farkedilebilir. Gizeme ve doğa üstü olaylara karşı çok büyük bir merakı ve yeteneği vardır. Yoga, meditasyon gibi teknikler iç rezervlerinin ve benliğinin gelişmesi için çok uygundur. Akrep-Akrep in meslek yaşamında gücünü kullanabileceği, büyük ölçekli şirketlerde başarılı olma şansı çok yüksektir. Yükselen Akrep duygusal yaşamında istikrar aramasına rağmen, kıskançlığı, sahip olmacı tavırlarıyla dalgalanmalara neden olabilir.

AKREP GÜNEŞ YAY YÜKSELEN BURÇ


kişiliğe derin bir duygusallık, insan sevgisi, kuvvetli sezgiler gibi özelliklerin eklenmesinde önemli role sahiptir. Akrep-Yay için uyku bedensel ve ruhsal sağlığın en önemli gereksinimidir.

Yükselen Burcu Yay olan Akrep in sıradışı kişiliği her girdiği ortamda hemen dikkati çeker. Felsefeye olan merakı, adil davranışları, toplumsal kuralları uygularken rahatlığı sevilen ve sayılan bir insan olmasına nedendir. Akrep-Yay ın meslek alanında çok gelişkin analiz-sentez yeteneğiyle başarılı olması kaçınılmazdır. Ancak rutin işler zaman zaman Yükselen Yay ı boğar ve performansının düşmesine neden olabilir. İlişkilerde zekayı ve çok yönlülüğü ön plana alan bir yapısı vardır. Ancak Akrep-Yay dürüst olmayan, yalancı ve kendini ifade edemeyen insanlardan her zaman uzak kalmayı tercih eder.

AKREP GÜNEŞ OĞLAK YÜKSELEN BURÇ


idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Oğlak olan Akrep in dürtüleri ve içgüdüleri kendisini nereye götürmek isterse istesin, kontrollü davranış biçimi, toplumsal imajının zedelenmesine izin vermez. Çok hırslı, her zaman kendine yeni hedefler koyan ve hiç bir mücadeleden yılmayan yapısı, meslek yaşamında Akrep-Oğlak ın başarılı olmasındaki en önemli etkendir. Üretkenliği keskin zekasıyla birleşince, otoriter bir pozisyonu elde etmesi kaçınılmazdır. Duygusal yaşamında ise, tamamıyla kendini eşine bırakmak isteyen, her türlü güveni karşısındakine vermeye çalışan, ancak karşı tarafın özgürlüklerini kısıtlamaya eğilimli bir yapısı vardır.

AKREP GÜNEŞ KOVA YÜKSELEN BURÇ

Yükselen Burcu Kova olan Akrep in meslek yaşamı çok önemlidir. Demokrat olmaya dikkat göstermesine rağmen, bireyselliğinin gücü katılaşmasına neden olur. Akrep-Kova nın kimselerin bilmediği sırları ve özel bir yaşantısı vardır. Mahremiyetine girilmesinden ve herkesle herşeyi konuşmaktan hiç hoşlanmaz. Yükselen Kova ilişkilerinde kendisi sahip olmak hakkını yüzde yüz kullanmasına karşın, kendi bağımsızlığından ve bireyselliğinden hiç ödün vermek istemez. İlişkilerde en büyük problemi gerektiği kadar sabır ve tolerans gösterememektir.

AKREP GÜNEŞ – BALIK YÜKSELEN BURÇ


Felsefeye ve farklı inançlara karşı merak da Akrep-Balık insanlarında çok sık görülür.
Yükselen Burcu Balık olan Akrep in çok zengin bir dugu ve hayal dünyası vardır. Deniz ve denizle ilgili aktiviteler rahatlaması için en temel gereksinimdir. Akrep-Balık için, sezgiler, duyu dışı algılama yaşamın bir parçasıdır. Delicesine sevmek, tutulmak, sonsuza dek birine ait olmak, aşk için yapabileceği tariflerdir. Yükselen Balık ın bağlanma, sadakat duygusu çok gelişmiştir. Birlikte olduğuz insanı olduğu gibi kabul ederek kucaklar. Meslek yaşamında insanlarla yakın olabileceği konuları seçmek mutluluk ve başarı getirir.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler