Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transit Uranüs' ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Etkileşimi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
yazılar Filiz Mete’ nin “Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri” adlı kitabından alıntıdır.

Transit Uranüs’ ün Doğum Haritasındaki Planetlerle Birleşiminin Etkileri

Transit Uranüs doğum haritanızdaki planetler ile birleşim oluştururken, birleştiği planetin enerjisini arttırarak gerekli değişikliklere neden olur. Oluşan enerji değişiklikleri kaçınılmaz kılar. Geçişi sarsıcı ve uzun sürelidir. Etkisini geçtikten sonra daha iyi anlarsınız. Sonuç olarak geçmişle bağları koparır, özgür benliğe kavuşursunuz.


Transit Uranüs’ ün Güneş ile birleşmesi : Transit Uranüs’ ün Güneş ile oluşturduğu birleşimin etkisiyle çekiciliğinizde ve enerjinizde artış olur. Son derece gergin ve huzursuz olduğunuz sancılı bir dönemdir. Uranüs’ ün etkisi özgürlük hissi ve içinde bulunulan koşulları değiştirme isteği olarak açığa çıkar. İstekler gerçekleşmediği takdirde tutsak olmuşluk hissi ön plana çıkar. Yeni başlangıçlar için favori bir konumdur. Güneşinizle birleşen transit Uranüs sizi popüler yapar. Doğum haritanızda Güneşinizin açıları olumsuz ise bunalımlı bir dönemin başlangıcı olabilir. Değişim karşıtı düşüncelerden vazgeçmeniz ve olayları akışına bırakmanız rahatlatıcı olacaktır.

Transit Uranüs’ ün Ay ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Ay ile birleşmesi duygu ve hislerinizde belirgin bir artışa neden olur. Aile ilişkilerinizde ve duygusal hayatınızda sorunların olabileceği bir dönemdir. Özgürlük isteğiniz o kadar artmış olur ki aile bağlarınızı ve duygusal hayatınızdaki ilişkilerinizi koparacak dereceye gelirsiniz. İlişkilerinizde gerilim yaşar, arayış içine girersiniz. Uranüs’ ün etkisiyle duygularınızı kontrol etmeniz zorlaşabilir. Bu etki altında size uygun olmayan birine aşık olabilir, yasal olmayan ilişkilere açık olursunuz.

Transit Uranüs’ ün Merkür ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Merkür ile birleşmesi zihinsel faaliyetlerinizi arttırır. Geleneksel düşüncelerden kurtularak orijinal fikirlerin oluşturulabileceği bir dönemdir. Zekanız son derece işlek, yeni oluşumlar ve alınacak bilgiler için açıktır. Olumsuz etkileşimde fanatik düşünceler, toplum tarafından kabul görmeyen davranışlar ve konuşma biçimi ortaya çıkabilir. Bu etki altında genellikle düşünceleriniz ve konuşmalarınız çevreniz tarafından yanlış anlaşılır. Aceleci davranışlar ve ani alınan kararlar zarar verici olabilir.

Transit Uranüs’ ün Venüs ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Venüs ile birleşmesi aşk isteğinizi ve romantizm duygunuzu güçlendirirken çekiciliğinizi de arttıracaktır. Sanatsal faaliyetler için favori bir konumdur. Bu etki altında aşk ve evlilik konusunda düşünceleriniz değişir, bağımsızlık isteğinizde artış olur. Yaşanan ilişkiler kalıcı olmayabilir. Aynı zamanda bu etki süregelen ilişkilerde sorunlara ve değişikliklere neden olabilir. İlişkilerinizde esnek olmanız ve toplumun değer yargılarını göz önünde bulundurmanız etkisini hafifletebilir.

Transit Uranüs’ ün Mars ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Mars ile birleşmesi yakıcı bir enerjiyi açığa çıkarır. Güçlü bir transittir. Olumlu etkisi sizi başarıya, güç sahibi olmaya, zenginliğe ve şöhrete taşıyabilir. Olumsuz etkisinde yıkım, ayrılıklar ve kayıplar yaşarsınız. Artan cesaretinizle tehlikeli ve riskli işlere atılabilirsiniz. Sonuçta zarar kaçınılmazdır. Etkisi son derece sarsıcıdır. Yaşanan sinir gerilimleri sağlık sorunları ortaya çıkarabilir, kazalara ve şiddete neden olabilir. Oluşan enerjiyi olumlu kanallarda kullanarak etkisini hafifletebilirsiniz. Yani enerji sizi kullanmadan siz onu kullanmalısınız.

Transit Uranüs’ ün Jüpiter ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Jüpiter ile birleşmesi kişisel ideallerinizin ve inançlarınızın güçlendiği bir dönemdir. Bu birleşim horoskopunuzda bulunduğu evin yönettiği konularda belirgin bir şansın ve iyiye gidişin göstergesidir. Uranüs ve Jüpiter etkileşimi kişiye aşk, para ve iş konusunda da güzel fırsatlar sunar. Karşılaştığınız fırsatları hemen değerlendirmeniz gerekiyor, siz düşünene kadar fırsatlar geçip gidebilir. Şans denilen şey nedir ki zaten, uygun zamanda uygun yerde olmak ve fırsatları değerlendirmek değil midir ? Eğitim, yolculuk ve para işleri için favori bir konumdur. Hayata bakış açınız katıysa sunulan fırsatları değerlendirmeniz zorlaşabileceği gibi bazı zorluklar ile karşılaşmanız da söz konusu olabilir.

Transit Uranüs’ ün Satürn ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Satürn ile oluşturacağı birleşimi çelişkili duyguların hissedildiği kaoslu bir dönem olarak yaşarsınız. İş konusunda ve aşk ilişkilerinde beklenmedik sorunların ve ayrılıkların ortaya çıktığı bir dönem olarak da düşünebilirsiniz. Bir yandan değişiklik isterken, diğer yandan kısıtlayıcı ve engelleyici faktörler ile uğraşmak zorunda kalır ve zorlanırsınız. Bu etki altında her şeye kusur bulucu ve memnuniyetsiz biri olursunuz. Düşüncelerinizde karamsarlık hakimdir. Sıkı sıkıya bağlı olduğunuz değerler önünüzde engel oluşturabilir. Etkisi üzücü ve sarsıcı olarak hissedilir, çoğunlukla psikosomatik rahatsızlıklar ile sonuçlanır. Bu dönemde duygusal ilişkilerde ve evlilikte sorun, aşkta hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sosyal aktivitelere yönelmeniz rahatlatıcı olacaktır.

Transit Uranüs’ ün Uranüs ile birleşmesi: Transit Uranüs 84 yılda bir döngü oluşturduğu için birleşimini yaşayan çok az insan vardır. Yalnız kare ve karşıt açıları hissedilebilir. Kare açısı 21 yaşlarında sizi yeni bir döneme hazırlar. Karşıt açısı ise bulunduğu ev konumuna göre 42 yaşlarında sizi arayış içine itebilir. Olumsuz etkileşiminde hatalı ilişkiler ve yapılan yanlışlar söz konusudur. Önlemci olmak etkisini hafifletebilir.

Transit Uranüs’ ün Neptün ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Neptün ile oluşturacağı birleşimi, yaratıcı düşünce gücünüzün arttığı ve sanatsal faaliyetlere ilgi duyduğunuz bir dönem olarak yaşarsınız. Bu etki altında zor anlarınızda hayal dünyanıza sığınmanız gerçekleri görmenizi zorlaştırabilir. Sıradan ve her gün olağan olarak yaşanan şeyler sizi sıkabilir. Değişiklik isteği doruk noktasına çıkabilir. Uranüs’ ün etkisiyle hayat akışınızı değiştirecek radikal kararlar alabilir ya da olmayacak boş hayallere kapılabilirsiniz. Yazarlar ve sanatçılar için favori bir konumdur. Güzel eserler verebilirler.

Transit Uranüs’ ün Pluton ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Pluton ile birleşmesi hayat akışınızda önemli ve köklü değişikliklere neden olur. Özgürlük ve farklılık duygusu uç noktalardadır. Bu etki altında zarar kaçınılmaz olacaktır. Yaşanan olaylar horoskopunuzda hangi evin kapsamında ise değişiklikleri kabul etmenizden başka çareniz yoktur. İlişkiler için zorlayıcı bir konumdur, çoğunlukla kopma ile sonuçlanır. Pluton ve Uranüs ağır hareket eden planetler oldukları için oluşan kare ve karşıt açıları da köklü ve radikal değişimlere neden olabilir.
Transit Uranüs’ ün Merkür ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Merkür ile birleşmesi zihinsel faaliyetlerinizi arttırır. Geleneksel düşüncelerden kurtularak orijinal fikirlerin oluşturulabileceği bir dönemdir. Zekanız son derece işlek, yeni oluşumlar ve alınacak bilgiler için açıktır. Olumsuz etkileşimde fanatik düşünceler, toplum tarafından kabul görmeyen davranışlar ve konuşma biçimi ortaya çıkabilir. Bu etki altında genellikle düşünceleriniz ve konuşmalarınız çevreniz tarafından yanlış anlaşılır. Aceleci davranışlar ve ani alınan kararlar zarar verici olabilir.

aceke karar vermeyip dilimi tutmayı öğrenmeliyim.
merkürle kavuştu , şimdi geriliyor , sora venüsle ve güneşle kavuşcak suna-bak
(07-16-2011 09:43 PM)ariess Yazılan: [ -> ]merkürle kavuştu , şimdi geriliyor , sora venüsle ve güneşle kavuşcak suna-bak


venüsle kavuşunca deneyimlerini paylaşmanı diliyorum burada gülücük
James Dean 8 şubat 1931 İndiana doğumlu.
30 eylül 1955 te California'da trafik kazasında hayatını kaybediyor.
natalde 2 derece aslanda olan Marsa , o tarihte 1 derece aslanda olan Uranüs kavuşum yapmış.
doğum saatini bilmiyorum ama bu kavuşum gerçekten de bi şeyleri tetiklemiş gibi.

ginka

transit uranüs merküreme üçgen ...zekama övgüler geliyor çevreden ki kendimi yaratıcı ve pratik hissediyorum sevdim bu transiti gülücük
(04-30-2012 10:20 PM)ginka Yazılan: [ -> ]transit uranüs merküreme üçgen ...zekama övgüler geliyor çevreden ki kendimi yaratıcı ve pratik hissediyorum sevdim bu transiti gülücük


geçen sene o transitin etkisinde öss'ye girip derece yaptım gülücük ben de çok sevmiştim :D
Transit uranüs nt.güneşime sekstil
Tr.Uranüs nt.jüpiterimle kavuşum
Tr.Uranüs nt.uranüsümle bq
Tr.Uranüs nt.mars bq
Tr.Uranüs nt.neptun bq
Tr.Uranüs mcye kavuşum
Su an 10.ncu evde uranüs mc kavuşum transitini yaşıyorum.yine tr.uranüs nt.pallsla üçgen açıda
(07-16-2011 03:46 AM)akayes Yazılan: [ -> ]Transit Uranüs’ ün Satürn ile birleşmesi: Transit Uranüs’ ün Satürn ile oluşturacağı birleşimi çelişkili duyguların hissedildiği kaoslu bir dönem olarak yaşarsınız. İş konusunda ve aşk ilişkilerinde beklenmedik sorunların ve ayrılıkların ortaya çıktığı bir dönem olarak da düşünebilirsiniz. Bir yandan değişiklik isterken, diğer yandan kısıtlayıcı ve engelleyici faktörler ile uğraşmak zorunda kalır ve zorlanırsınız. Bu etki altında her şeye kusur bulucu ve memnuniyetsiz biri olursunuz. Düşüncelerinizde karamsarlık hakimdir. Sıkı sıkıya bağlı olduğunuz değerler önünüzde engel oluşturabilir. Etkisi üzücü ve sarsıcı olarak hissedilir, çoğunlukla psikosomatik rahatsızlıklar ile sonuçlanır. Bu dönemde duygusal ilişkilerde ve evlilikte sorun, aşkta hayal kırıklıkları yaşanabilir. Sosyal aktivitelere yönelmeniz rahatlatıcı olacaktır.


bir yandan değişiklik diğer yandan kısıtlayıcı ve engelleyici faktörler verygood
karamsarlık verygood
psikosomatik rahatsızlıklar verygood
sosyal aktivite --> tam zamanında dans kursuna başlamışım :D:D
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler