(02-28-2012 11:51 PM)Mahinur Yazılan: [ -> ]http://e1202.hizliresim.com/u/w/33bhj.gif
Matthew Fox
Güneş=1
Ay=8
Merkür=6
Venüs=-1
Mars=-1
Jüpiter=2
Satürn=4
Uranüs=3
Neptün=2
Plüto=2
Şiron=6
Güneş = Merkür Aslan + Güneş-Ay açısı = 2 puan
Ay = 8 puan doğrudur
Merkür = 6 puan doğrudur
Venüs = Satürn açısı hariç diğer gezegenlerle yaptığı dinamik açılarda yarım puan verebiliriz + güneşle yaptığı 0 orblu 30'luk açıya da yarım puan verebiliriz = 1 puan ( yakışıklı adam , venüsü -1 verirsek ayıp olacak
)
Mars = zayıf durumda, 2 adet yarım puan eklersek = 0 oluyor
Aslında böyle zayıf durumda olan gezegenlerin 0 - 1 - 2 puanlarda olması çokta önemli değil , sadece ( ZAYIF ) desekte yeterli olur.
Jüpiter = Yengeçte güçlü 1 + Güneşle kavuşum 3 + ağır hareketli gezegenlerle açılarına yarım puan verirsek 5 buçuktan 6
Satürn = 4 puan doğrudur
Chiron = 6 puan doğrudur
Uranüs = güneş 1 ve venüs sert açısından 2 ve jüpiter açısına da yarım puan versek 3 buçuktan 4 diyebiliriz
Neptün = Güneş, Merkür, Mars açılarıyla 3 ve jüpiter açısıyla 3 buçuktan 4 diyebiliriz
Plüto = venüsle sert açı 2 puan, güneşle 60'lık 1 puan, jüpiterle açısı yarım ve toplam 3 buçuktan 4 puan
Not = Yarım puanları dilersen kullanmayabilirsin lakin şunu gözlemledim bir gezegen ne kadar çok açı yapıyorsa kişilik üzerinde o kadar aktif oluyor yani yarım puan mantığı sisteme gayet uygun görünüyor ( etkisi az ama hiç yokta değil )
Yarım puan mantığını dün sana bahsetmemiştim o nedenle cevaplarının çoğunu DOĞRU kabul edebiliriz
Yoruma gelince Ay-Merkür-Chiron üçlüsü güçlü görünüyor.
Yerine göre hem duygusal hemde mantıklı-zeki bir kişilik
Sevdiği kişilerin yaralarını sarmak-onarmak potansiyeli olmalı, bazen oldukça hassas
Hafızası güçlü olabilir
İkizler ve Aslan kadınlarına ilgi duyabilir yani Lost dizisindeki Kate'den gerçekten etkilenmiş olabilir ( Kate = Aslan + Ay İkizlerdi doğru hatırlıyorsam )
Tabii Kate gidip Sawyer ile olmuştu bak yine hatırladım