Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Solaklık Astrolojisi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

vivienleigh

Benim kızım ve kızkardeşimde solak.
kızım yengeç yükselen akrep
kızkardeşim başak yükselen akrep
astrozoom da bu konuyu ele almıştık.ve çevremde yükseleni akrep olup solak olanlar var.ama bu kişilerde 3. ev vurgusu ve bu evlerde uranüs etkisi olduğunu gördüm.bu akraple değilde ikizlerin ve elleri temsil eden 3. evle buna eşlik eden uranüsün etkisiyle diye düşünüyorum.
benim her iki oğlum da solak... ailemizde solak yok ama...
buyuk olan Caner, yay burcu, yukselen kova, 3. ev boga... eller solak (gitari sag elle caliyor ama) ayaklar saglak....

kucuk olan Deniz Bey ise ikizler burcu, yukselen başak, 3. ev akrep...ay ve Jupiter yay da o da 3. evde....
yazarken solak, top atma, taş atma sag el, futbol sag ayak...

ne kadar acaiplik varsa bizim ailede var zaten....gülücük)
Benim kızım tamamıyla solak. Topa vuruşu, bardak, kaşık, kalem vs. tutuşu. Kardeşim ağırlıklı solak ama makası sağla tutuyor.
Ben her iki elimi de kullanırım özellikle yazı konusunda.:D
bence solaklığın ya da sağlaklığın pek astrolojiyle ilgisi yok... benzetmelerle yola çıkmamak lazım.... o zaman tatlı sevenlerle acı yiyebilenlerin de astrolojik sınıflandırmalarını yapalım, bi istatistik yapalım... ya da sırtustu uyuyanlarla yan yatarak uyuyanları , ya da kimler köpek sever kimler kedi sever diye de burc burc istatistikler yapalim... milletin cani sıkılınca bu işlerle ugrasıyor....hayır, sonuc ne, onu merak ediyorum... yani insanlığa ne faydasi oluyor bu istatistiklerin... bence anlamlandıramadığımız olayları, davranışları, tavırları astroloji yoluyla dogru yorumlasak daha ne isteriz ki... birisinin solak olması ile ikizler burcunun alakası oldugunu ispat etsek nolur etmesek nolur... komik geliyor bu işler bana.... bunca yapılacak işler varken... oturup kaza potansiyellerini yorumlayalım, sakat dogan cocuklar için astrolojik istatistikler yapalım, özürlü insanların yorumlarını yapalım, başkanların sanatçıların nasıl hangi transitlerde meshur olmuslar bunları irdeleyelim... ama solakmış filan ne alaka yani, bunca yorumlanacak olay ve insanlık için çalışmak varken....
Sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum Uranüs!Hatta bir başlık açtım oyun oynayalım diye!Ama hedef şaştı o ayrı mesele!
vivienleigh Yazılan:ben de uranuse daha yazısını okumadan katılıyorum herzaman daima hep.....:)hedef arada şaşabilir mesela hedef şaşmaya eskilerden bir örnek ;ben tezgahtarlık yaparken mayo almaya gelene çooook atlet satmışımdır..:D


demek bu plajlardaki görüntü kirliliği senin yüzünden oluyor. devleeeeet koşşş!! gülücük)
benim kızım da solak. kova burcu üstelik ailede başkada solak yok.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler