Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Composite Harita Transitleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Transit Güneş Açıları

[b]



Transit Güneş Composite Güneş Olumlu Açısı[/b]

Bu dönemde ilişkinizde dengelisinizdir.Birlikte iyi zaman geçirirsiniz.Arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.Birbirinize hediye alabilirsiniz.Daha önce aranızda bir tartışma yaşandıysa aranız düzelebilir.


Transit Güneş Composite Güneş Olumsuz Açısı

Aranızda tartışmalar olabilir.İlişkinizde sorunlar varsa bu sürede görüşmemeniz daha iyi olabilir.

Transit Güneş Composite Ay Kavuşum

Daha önce yaşadığınız bir sorun varsa aranızda bunun hakkında konuşarak sorununuzu çözersiniz.İlişkiniz yeni başlamış bile olsa bu dönemde birbirinize karşı yakınsınızdır.İlişkinize güvenirsiniz.


Transit Güneş Composite Ay Olumlu Açısı

Birlikte yaşıyorsanız evinize misafirler gelebilir ya da siz yakınlarınıza gidebilirsiniz.Aranızda sorunlar varsa bu sorunları bu dönemde çözebilirsiniz.

Transit Güneş Composite Ay Olumsuz Açısı

Bu dönemde biriniz kaprisli davranabilir birbirinize karşı açık olmadığınız için aranızda konuşulmamış konular yapılmamış istekler sorun yaratabilir.İkinizde birbirinizden anlayışlı olmasını beklersiniz.

Transit Güneş Composite Merkür Olumlu Açısı

Aranızda ki iletişim oldukça iyidir.Her şey hakkında konuşursunuz.Birlikte keyifli aktiviteler yaparsınız sinemaya gitmek gibi.


Transit Güneş Composite Merkür Olumsuz Açısı

Birlikte bir yere gitmek konusunda tartışabilirsiniz.Plan yapmak için iyi bir dönem değildir.

Transit Güneş Composite Venüs Kavuşum

Birbirinizi beğenirsiniz birbirinize karşı sevgi dolusunuzdur daha önce aranızda sorunlar oldu ise bu dönemde çözebilirsiniz.

Transit Güneş Composite Venüs Olumlu Açısı

Keyifli zaman geçirirsiniz arkadaşlarınızla görüşürsünüz.Uyumlusunuzdur birbirinize karşı şefkatli davranırsınız.Bu dönem de görüşemezsiniz bunu ikinizde sorun haline getirirsiniz.Birlikte keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.

Transit Güneş Composite Venüs Olumsuz Açısı

Görüşmenize engel olacak bir şeyler yaşayabilirsiniz.Biriniz bencil davranarak kendi ailesi arkadaşlarıyla görüşebilir bu da aranızda sorun yaratabilir.

Transit Güneş Composite Mars Olumlu Açısı

Birlikte zaman geçirmek istersiniz birbirinize güvenirsiniz birlikte hareket gerektiren aktivitelere katılabilirsiniz spor yapmak,maça izlemeye gitmek gibi

Transit Güneş Composite Mars Olumsuz Açısı

Önemsiz konular yüzünden tartışabilirsiniz biriniz diğeri üzerinde hakimiyet kurmaya çalışabilir.İlişkiniz için tutkulu bir süredir.
composite harita seçerken hangisini seçcez metodlar var iki tane replace diğeri mitpoint şeklinde bide transit güneşten kasıt ne nası anlıcaz transit güneş nerde diye
(10-29-2011 07:39 PM)vatansever Yazılan: [ -> ]composite harita seçerken hangisini seçcez metodlar var iki tane replace diğeri mitpoint şeklinde bide transit güneşten kasıt ne nası anlıcaz transit güneş nerde diye

Ben midpoint medhot(2) yi seçiyorum.Transitler için Harita açılınca yukarıda sağda with transits e tıklıyorsunuz.Sonra haritanın üzerinde solda [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]View the additional tables (PDF) tıklıyorsunuz.Açılan sayfanın en altında [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Aspects: Composite Chart - Transit tablosundan bakabiliyorsunuz[/font][/font]
ilişkiler için kullanılıyo sanırım bu harita değilmi çünkü partner kısmında bu harita tipi
Transit Güneş Composite Jüpiter Olumlu Açısı

Birlikte sosyalleşirsiniz istediğiniz bir yere gidebilirsiniz eğlenceli zaman geçirirsiniz.Alış veriş yapabilirsiniz.

Transit Güneş Composite Jüpiter Olumsuz Açısı

Günlük rutinler ikinize de sıkıcı gelebilir.Kısa bir tatil yapmak ilişkinize iyi gelir.Birlikteyken çok para harcarsınız.

Transit Güneş Composite Satürn Kavuşum

İlişkiniz de yapmak istediklerinizi değil sorumluluklarınızı yapmak zorunda kalırsınız.Her ikinizde sorumluluk sahibi davranırsınız


Transit Güneş Composite Satürn Olumlu Açısı

Birlikte zaman geçirmekten keyif alırsınız.Maddi konularda bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız diğer açılarda destekliyorsa olumlu bir dönemdir.Sorumluluklarınızı konusunda birbirinize yardımcı olursunuz.Sorunlarınız varsa bunları konuşarak çözebilirsiniz.

Transit Güneş Composite Satürn Olumsuz Açısı

Birinizin istekleri diğerinizin fedakarlık yapmak zorunda kalmasına neden olabilir.Bu dönemde görüşmeye bilirsiniz diğer açılarda destekliyorsa kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.Aranızda şüpheler olabilir.Biriniz çok fedakar olduğunu düşünerek üzülebilir birbirinize karşı hoşgörülü ve sabırlı değilsinizdir.


Transit Güneş Composite Uranüs Olumlu Açısı

İlişkinizde iyi yeni beklemediğiniz bir olay yaşayabilirsiniz.Birbirinize karşı doğal davranırsınız.Daha önce gitmediğiniz bir yere gidebilirsiniz.


Transit Güneş Composite Uranüs Olumsuz Açısı

Beklemediğiniz bir şekilde yaptığınız bir plan bozulabilir.Biriniz partneri olmadan kendi başına program yapabilir.Bu da aranızda sorun yaratabilir.Her ikinizde sabırsız ve düşüncesizce davranabilir.


Transit Güneş Composite Neptün Olumlu Açısı

Birlikte sanatsal bir aktiviteye katılabilirsiniz.Romantik bir dönemdir hayalleriniz ve amaçlarınız hakkında konuşabilirsiniz.Birbirinizi konuşmadan bile anlayabilirsiniz aranızda ki telepati artar.Günübirlik bir tatil yapabilirsiniz.

Transit Güneş Composite Neptün Olumsuz Açısı

Aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir.Biriniz ilişkiyi idealleştirebilir.Aranızda güven sorunları ve karışıklıklar yaşanabilir.

Transit Güneş Composite Pluto Olumlu Açısı

Aranızda ki duygular güçlüdür.Diğer açılar da destekliyorsa ilişkiniz ciddileşebilir.Birbirinizi normalde olduğundan daha çok beğenirsiniz.


Transit Güneş Composite Pluto Olumsuz Açısı

Her ikinizde ilişkinizle ilgili içinize attığınız bir şeyi düşünebilirsiniz bu da aranızda mesafe yaratabilir.Biribirinize karşı inatçı davranırsınız.Daha önce görmezden geldiğiniz bir sorununuzla uğraşabilirsiniz.

Transit Güneş Composite Asc Olumlu Açısı

Sosyalleşirsiniz birlikte arkadaşlarınızla görüşürsünüz evde zaman geçirmek istemezsiniz birlikte eğlenceli zaman geçirirsiniz.

Transit Güneş Composite Asc Olumsuz Açısı

Biriniz bencil davranır bu yüzden ilişkiniz de sorunlar yaratabilir.


Transit Güneş Composite Mc Olumlu Açısı

Uzun vadeli ortak amaçlarınız olablir diğer açılarda destekliyorsa bunları uygulamaya başlarsınız.

Transit Güneş Composite Mc Olumsuz Açısı

Bencilce davranarak aranızda sürtüşmeler olmasına neden olabilirsiniz sosyalleşmek istemezsiniz.Açı zıtsa eğer birlikte evde iyi zaman geçirebilirsiniz.Birlikte yaşıyorsanız evinizin dekorasyonuyla uğraşabilirsiniz.
(10-29-2011 07:59 PM)vatansever Yazılan: [ -> ]ilişkiler için kullanılıyo sanırım bu harita değilmi çünkü partner kısmında bu harita tipi


Evet partnerinizin ve sizin ortak haritanız oluyor
birşey daha sorcam onun doğum saatini bilmiyorum etki edermi ?12 olarak aldımda değişmio pek sanırım
Transit Merkür Transitleri


Transit Merkür Composite Güneş Olumlu Açısı

Birlikte iyi zaman geçirirsiniz birbirinizle sohbet etmek ikinizi de mutlu eder.Aranızda ki iletişim iyidir düşüncelerinizi birbirinize açıkca ifade edersiniz fikir alış verişinde bulunursunuz.Birlikte zaman geçirmek istersiniz.

Transit Merkür Composite Güneş Olumsuz Açısı

Birbirinizle hassas konular üzerine konuşmamalısınız.Düşünmeden kırıcı konuşabilir tartışabilirsiniz

Transit Merkür Composite Ay Kavuşum

Birbirinize güvenirsiniz samimi davranırsınız geçmiş hakkında konuşursunuz birbirinize çocukluğunuzu aile yapınızı anlatığınız bir dönem olabilir.

Transit Merkür Composite Ay Olumlu Açısı

Birbirinizle geçmiş hakkında konuşursunuz diğer açılarda destekliyorsa birbirinizi ailelerinizle tanıştırabilirsiniz iletişiminiz iyidir her zaman gittiğiniz bir yere gidebilirsiniz.Aranızda ki telepati de güçlüdür.


Transit Merkür Composite Ay Olumsuz Açısı

Geçmişde yaşadığınız bir olay ilişkinizde sorun yaratabilir eskiden yaşadığınız sorunlar hakkında konuşmanız tartışmanıza neden olur.

Transir Merkür Composite Merkür Olumlu Açısı

İletişiminiz iyidir anlaşamadığınız konularda bile uzalaşabilirsiniz.Kısa bir yolculuk yapabilir ya da tatil planı yapabilirsiniz.


Transit Merkür Composite Merkür Olumsuz Açısı

Önemsiz bir konu yüzünden tartışabilirsiniz.Ciddi konular hakkında konuşamazsınız.Bu dönemde birlikte önemli bir karar almamalısınız

Transit Merkür Composite Venüs Kavuşum

İlişkiniz ikinize de keyif verir romantik bir dönem geçirirsiniz duygularınızı açıkca ifade edersiniz.


Transit Merkür Composite Venüs Olumlu Açısı

Birlikte sosyal ektivitelere katılır eğlenceli zaman geçirirsiniz.Hediye alabilirsiniz.Duygularınızı açıkca ifade edersiniz.


Transit Merkür Composite Venüs Olumsuz Açısı

İlişkiniz hakkında konuşursunuz bu konuşmalar yüzeyseldir ama iyi vakit geçirirsiniz.

Transit Merkür Composite Mars Olumlu Açısı

Birlikte iyi bir takım olursunuz plan yapabilirsiniz.Birbirinizle fikir alış verişinde bulunursunuz.


Transit Merkür Composite Mars Olumsuz Açısı

Birbirinize sinirlenebilirsiniz önemsiz konular yüzünden tartışabilirsiniz.Birbirinizin düşüncelerine saygı duymazsınız uyumlu davranmazsınız.
(10-29-2011 08:27 PM)vatansever Yazılan: [ -> ]birşey daha sorcam onun doğum saatini bilmiyorum etki edermi ?12 olarak aldımda değişmio pek sanırım


Evlerde etki eder ama gezegenlerde ve açılarda etki etmez diye biliyorum
Transit Merkür Composite Jüpiter Olumlu Açısı

Bu dönemde ortak istekleriniz hakkında konuşabilirsiniz birbirinize karşı esprilisinizdir iyi zaman geçirirsiniz.Diğer açılarda destekliyorsa tatile çıkabilirsiniz

Transit Merkür Composite Jüpiter Olumlsuz Açısı

Birbirinize karşı duygu ve düşünceleriniz hakkında abartılı davranabilirsiniz.Birlikteyken çok para harcarsınız.

Transit Merkür Composite Satürn Kavuşum

Birbirinize karşı eleştirel davranırsınız birbirinizi kırabilirsiniz sorumluluklarınız konusunda her ikinizde disiplinli davranırsınız

Transit Merkür Composite Satürn Olumlu Açısı

İlişkinizde sorunlar varsa bunları konuşmak için iyi bir dönemdir Diğer açılarda destekliyorsa ilişkinizi ciddileştirecek konuşmalar yaparsınız.Birlikte zaman geçirmek istersiniz.Maddi konular ikiniz içinde ön planda olabilir bunlarla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz ortak bir hesap açtırmak gibi


Transit Merkür Composite Satürn Olumsuz Açısı

Aranızda sorunlar olur birbirinize karşı kırıcı davranırsınız birbirinizi yanlış anlarsınız bu yüzden tartışırsınız.Ufak konularda bile birbirinize karşı suçlayıcı davranırsınız.

Transit Merkür Composite Uranüs Olumlu Açısı

Daha önce yapmadığınız bir şeyler yapabilirsiniz yeni arkadaşlar edinebilirsiniz aranızda ki iletişim çok iyidir.Fikir alış verişinde bulunursunuz


Transit Merkür Composite Uranüs Olumsuz Açısı

Yaptığınız bir plan varsa aniden bozulabilir birbirinizi sinirlendirecek konuşmalar yaparsınız düşüncesizce konuşur tartışırsınız hoşgörülü davranmazsınız

Transit Merkür Composite Neptün Olumlu Açısı

Birbirinizi konuşmadan bile anlarsınız ne istediğinizi ne hissetiğinizi bilirsiniz aranızda ki telepati güçlüdür.Birlikte sanatsal aktiviteler katılabilirsiniz özellikle sinema tiyatro gibi


Transit Merkür Composite Neptün Olumsuz Açısı

Bu dönemde birlikte önemli bir karar almamanız gerekir.Birbirinize önemsiz yalanlar söyleyebilirsiniz tutamayacağınız sözler verebilirsiniz

Transit Merkür Composite Pluto Olumlu Açısı

Birbirinize karşı duygularınız yoğundur bunları açıkca konuşursunuz birlikte önemli bir karar alabilirsiniz.


Transit Merkür Composite Pluto Olumsuz Açısı

Önemsiz bir şey için tartışırken eskiden sizi üzen şeyleri ortaya dökebilirsiniz birbirinizin beynini yıkamaya çalışırsınız bu dönemde birlikteyken huzursuzsunuzdur

Transit Merkür Composite Asc Olumlu Açısı

Birlikte sosyalleşirsiniz arkadaşlarınızla görüşürsünüz aktivitelere katılırsınız keyifli zaman geçirirsiniz


Transit Merkür Composite Asc Olumsuz Açısı

İkinizde düşünmeden konuşursunuz bu yüzden tartışırsınız


Transit Merkür Composite Mc Olumlu Açısı

Ortaklaşa bir iş yapıyorsanız iyi bir dönemdir yasal bir sorununuz varsa lehinize olabilecek gelişmeler yaşarsınız.İletişiminiz iyidir.

Transit Merkür Composite Mc Olumsuz Açısı

Ortak bir işiniz varsa sorunlar yaşayabilirsiniz zıt açı varsa diğer açılar olumluysa evinizde dekorasyonda değişiklikler yapabilirsiniz birlikte iyi zaman geçirirsiniz diğer açılar olumsuzsa ailenizle ilgili tartışabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler