Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: insan kullanan ve kullanılan burçlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
doğanın buda bir dengesi olsa gerek, bazı burçlarda kendini kullandırmaya yönelik bir fedakarlığın üstünde vericilik var, bazılarındaysa adam kullanmayı çok sevme. işini görene kadar o insana iyi davranan tipler.
yıllardır gözlemlerim, ve çok yadırgarım her iki tarafıda.
ikizler için yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz derler, öyledir, iyilik yaparsanız mutlaka geri dönüşü olacaktır ve vefalıdır bu konuda.

toprak grubu burçlarında özellikle oğlak ve başak burçlarında. sanki karşılarındaki insan onların isteklerini yerine getirmek zorundaymış gibi bir havadalar. biri iyilik yapıyor ama müteşekkir olmaktan ziyade zaten bu onun asli göreviymiş hiç bir şey yokmuş gibi rahatlıktalar. biri iyilik yapınca, onu pekala da unutabiliyorlar, arayıp sormuyor yine iş düşünce arıyorlar.

su grubunda da aşırı bir fedakarlık var, kullanılmayı çok seviyorlar, herkesin her isteklerini yerine getirmek onlara değişik bir mutluluk sağlıyor, özellikle balık ve yengeçler. hatta balıklarda daha fazla. balık bir arkdaşınız olsun yakın sırtınız yere gelmez. param yok para ver- tamam al, çocğuma baksana -tamam. şu işimi hallediver -tamam. ve cidden beklentisiz yapıyorlar. kazık yeselerde akıllanmıyorlar.

koçlar daha ziyade ne kullanayım ne de kullanılayım gibi.
aslanlar bir derece daha fedakar.
yaylardan çok bir şey talep etmez kimse, onlarda her işlerini kendileri yapabilecek kapasitedeler.

hava grubunda bir kova burcu yine bayılıyor köprüden geçerken dayıcım dayıcım diye konuşmaya, geçtiği anda "höst ayı" diyip çekip gidiyor, ama onlarda bir şeytan tüyü var, herkes huylarını bildiği halde, onların arzularını yerine getirmekten kendini alamıyor.

ikizlerden bir şey istemek için saat çok önemli, anını bulursanız canını isteyin verir, bir zamanda bi bardak su isteseniz getirmez. onlardaki borçluluk duygusu bir değişik işler, manevi olarak borçlu olduğunu düşündükleri insanlara mutlaka fayda sağlamaya çalışırlar.

benim gözlemlerimdir yukarıdakiler, yukarıdaki dahil tüm genellemelerin yanlış olabileceğini belirtip olası bir tartışma konusu yaratmak istemem.
Sevgili smoochy,bence yazdıklarının çoğunda haklısın.oky,,ben de gözlemimi belirteyim:daha ziyade akrep ve oğlaklar insan kullanıyorlar.bu sıralamaya aslanları da dahil ediyorum.akrepler bunu hiç sezdirmeden yapıyor.aslanların böyle bir derdi yok.
aslanlar sevdikleri için çok verici olabilen cömert insanlar ama insanları kullanmak konusunda yetenekleri de yok değil bence:)bunu pek kullanmasalar da bu konuda gayet başarılı oldukları kanaatindeyim.
toprak burçları içinde insan kullanma olayını daha ziyade oğlaklarda gözlemliyorum.'tipik' oğlaklar çıkarcı oluyor pekçok konuda.(kuvvetli neptün-jüpiter etkileri yoksa)tipik derken oğlak etkisini baskın olarak taşıyan kişileri kastediyorum.
koç ve yaylar da nadiren karşısındakini kullanmaya kalkışıyor ama olur da yaptıramazlarsa kendi işlerini kendileri halledecek kadar güçlüler.
yengeç ve balık en verici iki burç, kullanılmaya hazırlar biraz.diğerlerini mutlu etmekten hoşlanan tipler.
terazilerde biraz tatlı dille kandırma olayı var gibi.:)boğalarda insan kullanma olayı görmedim.kovalar için net bişey diyemiyorum.
ikizlerinse eşref saatini beklemek lazım ben de ay-ikizler olarak bunu güvenle söyleyebilirim:D
bu gibi etkileri en fazla verebilecek iki gezegen bence pluto ve satürn.
bunlar benim gözlemlerim elbette.eminim diğer arkadaşların da ekleyecek yahut yazıdaki bazı yerleri düzeltecek bilgileri vardır.saygılar.

ginka

ikizlerr-oğlak etkililer çok iyi kullanır insanıı verygood
bi arkadaşım vardı kimseyle arası kötü olmasın diye uğraşırdı güneş ikizler- ay oğlak ,
iğrense, gıcık olsa, nefret etse bile o kişilerden ; yarın bir gün işime yarar diye muhabbet kurardı ve iyide kullanırdı milleti :D

destrudo

ayıya dayı diyen kovalar,menfaatçi oğlaklar.. aynen zaynen katılıyorum.
Aslanlar daha çok samimiyetine güvendikleri insanlardan her şeyi istemeye hakları olduğunu sanıyolar ve yeni tanımaya başladıkları herkesi iyi insan olarak değerlendiren saftoriklikleri de var tam olarak menfaatçi diyemeyeceğim aslanlara biri hariç...o da ay kovaydı olumsuz bir kaç açılı haritaya sahip onun da tek derdi egoydu aslında.... sanırım poh poh yapmadığım için bana direk "ayı" dedi dil çýkarma
en sevmedigim sey kullanmak ... kendimi cok kotu hissederim .. cok sukur kendi islerimi kendim halletmeye calistim bu zamana kadar..


baskasiyla sirf cikari icin arkadas olan su kurnazlarindanda nefret ederim..
Ay akrepler venüs akrepler ve güneş akrepler ile venüs oğlaklar ve kovada stelyumu bulunanlar bunu cok ama cok iyi beceriyor .. Akrepler bir kere kullanmayı doğal sayıyor ve buna mecbur hissettiriyor, oğlaklar yükselmek icin sabırla inceden yapıyor, kovalar yakınlasıyor işi bitince teşekkür bile etmezden arayıp sotmadan yıllar gecirebiliyor taaa ki yeniden işleri düşünce haaa bir de canım lı cicimli yeniden yaklaşmıyırlar mı o zaman deki oluyorum işte o zaman plutoma karşıt merkürüm giriyor devreye

Kullanılanlar balıklar başı ceker diyorum kullan kullanabildigin kadar hele hele venüs balıklar ohoo, yengecler de verici lakin kötü taraflarına gelirseniz ı-ııhh ikizlere gelince onların sagı solu belli olmaz zaten o kaadar mesgullerdir ki başka seylerle siz kullanmaya degil en zor anınızda yardım bile isteseniz söylendigi gibi size denk geldiyse iyi tarafı o zaman yoksa kesin ümidinizi .. Koçlar kullanmaktan ziyade dedikleri yapılıyor mu kendileri ciddiye alınıyor mu ona bakıyor yardım etmediniz mi amenna kendi halleder işini..

Derin

En çok kullanılanlar neptünyenler saftrikler akrep birini biliyorum kullanan ama diğer kişinin işi düşünce hiç oralı olmayan
zaten plutonikler para ve güç için kullanır gibime geliyor.
Bir de satürnalar da zirveye giderken arkalarına bakmaz diye düşünüyorum.

Her ikisi ama özellikle plutonikler bilinçli olarak işinin düşeceğini düşündüğü birine kendini kullandırabilir.

aeon

Alıntı:kizler için yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz derler, öyledir, iyilik yaparsanız mutlaka geri dönüşü olacaktır ve vefalıdır bu konuda.
bu başlık ile ilgili çok şeye katılabilirim ama bu cümleye katılamam .
tamam başaklık yaptım tadı tuzu kaçırdım ama , ikizler burcu başkaca etkiler almasıysa yeryüzündeki en nankör burçtur gülücük


akşam yemeğini halledeyim çook şey yazabilitem var :D
bir çok yerde bende size hak veriyorum,başak ve oğlakların genellikle ilişkileri hep menfaat boyutunda sadece arkadaşlık ilişkileri değil,seçtikleri partnerler büyük ihtimalle maddi güvence ya da statü sağladıkları içindir,balık burcuna bir şey diyemem ama onlara da her zaman güven olmaz,evet verirler hatta aşırı verirler ama saatindeyse,ateş grubu yönetmeyi sever kullanmayı değil,onlara yönetimin onda olduğu hissi verildiği zaman tamamdır,gelelim hava grubuna bir yerde toprak gibi akılcı ama sırf maddi bir beklenti içinde değiller ve bence en azından onların ki biraz zararsız çünkü yüzde doksan bunu belli ederler yani niyetlerini bilirsiniz halbuki toprak öyle değilidir,akrebin kendini kullandırabileceğini hiiiç zannetmiyorum belki çok saplantılı ve bağımlı olduğu birisine olabilir,en son yengeci bırakmak istedim,evet onlar veriyorlar ya da veriyor gibi gözüküyorlar,bence yengeçlerin fedakarlıklarının arkasında genellikle bir kar beklentisi oluyor ve sonunda da eğer istediği şeyler olmazsa bunu duygusal şantaj aracı olarak kullanabiliyorlar;''senin için saçımı süpürge ettim nankör çocuk''...gibi =D
Bir yükselen balık olarak söyleyeyim kendimi kullandırtmam,kimseyi de kullanmak gibi bi derdim yoktur,yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmam.Fakat zaman zaman biraz vefasızlık gibi bi sorunum oluyorutangaç.Bu da artniyetten değil meşgul olmamdan kaynaklıdır.gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler