Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: yükselen yay fotoğraflar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Arsen Wenger'in ( Güneş Terazi , Ay Akrep Venüs 1. ev) haritası


[Resim: 1413974313309_Image_galleryImage_Arsenal...ene_We.JPG]
Bu cimrilikle nasıl bi yay yükselenli terazi hayret.
(03-08-2017 01:26 AM)capri Yazılan: [ -> ]Bu cimrilikle nasıl bi yay yükselenli terazi hayret.

Cimriliğini nerden biliyorsun ?
Taraftarlarının bi kaç kez yeter artık transfer yap diye isyan ettiğini görmüştüm. Genel olarak eli sıkılığıyla bilinir arsene wenger. Adam yıllardır ön libero ve santrafor alamadı paraya kıyıp. Ya genç ve uygun fiyat olacak ya da yok. Arsenalin politikası mı bilmem ama bu adamı cimri ve pazarlıkçı diye bilirim;)
(03-08-2017 01:56 AM)capri Yazılan: [ -> ]Taraftarlarının bi kaç kez yeter artık transfer yap diye isyan ettiğini görmüştüm. Genel olarak eli sıkılığıyla bilinir arsene wenger. Adam yıllardır ön libero ve santrafor alamadı paraya kıyıp. Ya genç ve uygun fiyat olacak ya da yok. Arsenalin politikası mı bilmem ama bu adamı cimri ve pazarlıkçı diye bilirim;)

Teknik Direktör değil mi bu adam ? Neticede mali konularda söz hakkı sınırlı olmalı.

Yay Yükselen Yay, Ayı İkizlee olan bir arkadaşım vardı ben ona çok cömert hatta savurgansın demiştim.Pek de öyle değilmiş.Galiba bu Yükselen Yay olduğunda 2. evin Oğlak olmasından kaynaklanıyor.
Evet teknik direktör. Haklısın belki de kulüp politikası. Bu adama yapılan taraftar pankartları vs çok aklıma yer etmiş;) genelde transfer yap ve yeter artık git gibisinden şeyler. Son Bayern maçından sonra yine başlarlar git demeye. Bu arada yükselen yay neşeli olur, şakacı olur. Bu adamda onları gözlemleyemedim. Vefalı sadık biri ama en azından arsenale. Şu anki durumu kurt kocayınca durumu. Zamanında madrid vs istemiş kendisini.
[Resim: Br4yOj.jpg]

Bu da benden olsun gülücük Çevremden bakışlarımın derin ve anlamlı olduğu hakkında çok komplimanlar alırdım hala da alıyorum her ne kadar bir Yükselen Yay gibi bakmıyor olsam da :D
Maşallah maşallah hanım kızımız da pek güzelmiş :D utangaç verygood ask
(03-09-2017 11:09 PM)Libra Yazılan: [ -> ]Maşallah maşallah hanım kızımız da pek güzelmiş :D utangaç verygood ask

Teşekkür ederim o sizin gönlünüzün güzelliği gülücük
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler