Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Otuzlu Yaşlarda Yükselen Etkisi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Haritan acilmiyor cancimini. Valla bu yeni ay tam jupiteeimin uzerinde oldu artik gaza gelir calisirim diyordum amma amma amma altinci evdeki neptune de partil yani 0 aci payiyla kare yapinca gunlerdir yatak dosek sersem yatiyorum ne oldugumu anlamadim.
Yerlesimlerin neler?
Aaaa tamam ben o meseleyi yanlış anladım o zaman,sağ ol Kumsal gülücük Bende de dikkatsizlik aldı başını gidiyor bu ara,normalde adım gibi bildiğim soruları yanlış çözmeler filan.Aydınlattığın için teşekkürler gülücük
(03-31-2017 11:52 PM)Kumsal Yazılan: [ -> ]Haritan acilmiyor cancimini. Valla bu yeni ay tam jupiteeimin uzerinde oldu artik gaza gelir calisirim diyordum amma amma amma altinci evdeki neptune de partil yani 0 aci payiyla kare yapinca gunlerdir yatak dosek sersem yatiyorum ne oldugumu anlamadim.
Yerlesimlerin neler?


Açılıyor aslında linki yenilemiştim ama bir daha ekliyim:

http://hizliresim.com/01G39Z
Henüz 30uma var fakat sanırım çoğu insan yükseleniyle çatışıyor az ya da çok, şahsen iyi gelen yanları olsa da beni de zorluyor, zaten merkür, venüs, güneş, jüpiter stelyumumla kare açısı var. Yükseleni özümüzle harmanlamak zaman aldığı ve toplum içinde deneyimlerimizle bir şeyler daha da şekillendiği için "30" olarak sınırlamak doğru mu bilmem ama zamanla etkisinin arttığını, kabullendiğimizi ve kendimizi daha doğru, dengeli şekilde sunmayı zamanla oturttuğumuzu düşünüyorum. Toplum içinde yer aldıkça da özdeşleşiyor olabiliriz bununla ve bu sebeple böyle bir etki hissettiriyor olabilir. Açıkçası ben özellikle ilkokulda yükselen etkisinin ya olmadığını ya da çok düşük olduğunu düşünüyorum kendimde, çocukluk zamanlarında böyle olabilir. İki astrologtan da buna benzer şeyler duymuştum. Akrep özelliklerinin iyi yanları gelişir umarım bende gülücük) Kad oğlakla birlikte iyice kapalı kutu olacağım galiba ileride.
Düşüncem bu yönde şuan için ama 30lu yaşlarda tekrar düşünürüm bunu gülücük
Şöyle bir yazıya denk geldim bu konuya değinen; https://www.ntv.com.tr/yasam/kaderiniz-y...f=infinite

Şu kısımları onaylıyorum şahsım adına;

"7-14 yaş / Öz burcun, güneş burcunun kuvvetlenmeye başlaması / Güneşin etkisi.

14 yaş / İlk Satürn karşıtlığı / Doğum haritasındaki Satürn ile göksel Satürn’ün gökyüzündeki ilk karşıt hareketi / Kişinin kendini topluma sosyal olarak ifade etme çabaları / Cinsel olgunluğa giriş / Ergenlik bunalımları / Yükselen burcun etkisinin baskın görülmeye başlaması."


Satürnle alakalı bir konuda bahsetmiştim; lise dönemime geçiş ve sonrasında tr satürn kuzey ay düğümü, ay ve satürnüme karşıtlığı ile başlayıp ardından aslandaki seyri ile beni güzel bir sarsmıştı. Ben yükselenimin asıl çalışmaya başladığı zamanı lise olarak görmüştüm hep. Yukarıdaki yorumumda da değinmişim en son ilkokulda aslan burcu gibi hissettiğimi de söylerim genelde, ortaokulda biraz daha hafiflediğini anımsıyorum.

30 yaş meselesi ile ilgili yazıdaki asıl kısımlar;

"Yükselen burç, doğduğunuz andan itibaren etkilidir ama olgunluk yaşı dediğimiz doğum haritanızda Satürn’ün Satürn ile kavuştuğu andan (bu kişiden kişiye değişen 28-30 yaş aralığıdır) itibaren hayata daha fazla katılmaya başlarsınız. Karakterinizdeki farklılık ve seçimleriniz iyiden iyiye görünür hale gelir. Bu döngü 28 yıl civarı sürer. Ortalama ile 56-60 yaş arasında ise kişiliğinizdeki baskın bazı nitelikler kısmen azalmaya başlar. Siz yükselen burcunuz ile beraber duygusallaşmaya başlayan karakteriniz ile birlikte başta güneş burcunuz ve sonrada yükselen burcunuzun etkisini göstermeye devam edersiniz.

28 yaş / Kişiden kişiye değişmek ile beraber, 28-30 yaş arasında kendini gösterir. Satürn Satürn kavuşumu ile beraber kişiliğin kariyer edinmesi, evlilik döngüsüne girmesi, aile kurması ve öz burç özelliklerinin kişilikte azalarak yükselen burcun, yani hayatta gösterdiği imajının, dış göstergelerin hakim olduğu bir döneme girmesi ile temsil edilir. Ortalama 30 yıl süren bu dönem, seçimlerimizi, çocuklarımızı, ailemizi ve ürettiğimiz değerleri temsil eder."
Ben bu düşünce yapısını benimsemiyorum. He bazen yükselen burç güneşin gölgesinde kalıyor olabilir ama bunun sebebi yine kendisi ya da güneştir. Ya güneş çok açı almıştır veya diğer gezegenlerle stelyum yapıyordur ya da yükselenin etrafında kötü gezegenler vardır.
Bana anlamlı geliyor şuan için gülücük Ama belki de belli bir kesime hitap ediyordur daha çok.
Benim aslan stelyumum ile yükselenim kare açıda örneğin, zorlu ve zamanla dengelenen bir durum.
Bana biraz mantıklı geldi. Yengeç burcuyum, 14 yaşıma kadar çok utangaç, duygusal ve alıngan biriydim, çabuk küsen. Sonra o Uranüs Koç transiti beni gamsızlaştırmaya başladı bir de Satürn 12-1. ev transitleri. O duygusal ve utangaç kızdan eser kalmadı ama çok soğukkanlı birine dönüştüm insanları daha bir takmamaya başladım endişeli ve takıntılı biriydim şimdi benden rahatı yok gülücük Ama karamsar yapım hala geçmedi geçmiyor Güneş Yengeç 8. evde o kadarı da olsun bence :D

Yay’ın rahatlığı, kısıtlamaları sevmeyişini ve özgürlüğüne düşkünlüğünü aldığım transitler vesilesiyle daha bir deneyimledim, deneyimliyorum 5 yıldır gülücük

Karamsar olmasam her şey güzel olacak da, bir türlü beceremiyorum :D Su burçları cidden dert :(
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler