Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum haritamı meslek tercihinde nasıl kullanabilirim?
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhaba ben yeni üye gülücük Kardeşim sayesinde siteyi, paylaşımlarını biliyordum. Geçen yıllarda satürnün verdiği sıkıntılar yüzünden astrolojiye olan ilgim azaldı. Her halükarda sabır istiyordu hayat ama şu an geldiğim karar aşamasında hiç de hiç bir fikrim yok. Yine dönüp dolaşım astrolojiden fikir istiyorum.gülücük 2 hafta içerisinde 40 yılımı etkileyecek mesleği tercih etmem gerek. Diyetisyen olmayı istemiştim ancak bu şu an pek de mümkün değil. Endüstri mühendisliği istiyorum ama eksileri artılarını geçiyor gibi. Edebiyat sınavına girerek tm sıralamasını da listeye ekleyince kararsızlığım giderek arttı.Bunu daha da uzatabilirim. Haritamın bana neler anlattığını yorumlayabilir misiniz?

http://postimage.org/image/ya8x7dmld/
Anlıyorum bir yol ayrımında gibi hissediyorsun ve seçimin senin içie önemli, yanlış karar vermek istemiyorsun. Olaya bir de şu açıdan bakmanı istiyorum:

Şimdiki senin vereceği karar ne olursa olsun 1 ya da birkaç sene sonraki haline pek de anlamlı gelmeyebilir, şimdiki aldığın kararı bir daha sorgulayabilir veya seçtiğin bölümde okurken sana hitap etmediğini anlayıp bir daha sınava girebilirsin.

Haritan doğru ise Satürn 8. evine girecek- belli bir içsel dönüşüm geçirmen ve şimdiki verdiğin kararların değişmesi söz konusu olabilir. Bu anlamda şimdi yapabileceğinin en iyisini yapıp bazı şeyleri zaman bırakabilirsin.


Birde bir şey sormak istiyorum.Zor geldiğinden veya olmayacağını düşündüğünden dolayı mesajında yazzdıklarından başka göz ardı ettiğin bir seçimin daha var mı?
Evet. Bir başvurum var tam da anlattığınız gibi bir durum. Haritamda bununla ilgili ne olabilir ki?
(07-20-2012 10:38 PM)Tudoarishika Yazılan: [ -> ]Evet. Bir başvurum var tam da anlattığınız gibi bir durum. Haritamda bununla ilgili ne olabilir ki?

Biraz detay verrir misin mahsuru yoksa?:D
Çok ihtimal dahilinde değil aslında. Bazı özel üniler kendini ifade iyi ifade edebilen sıra dışı fikirleri olan öğrenciler için Ösym bursunun dışında burs veriyor. Ben de buna başvurdum. Bunun üzerine mi düşmeliyim pek anlayamadım?.
Bilemiyorum olabilir ama psikoloji gibi farklı bir bölüme çekim hissedip bazı nedenlerle o bölümü elimine etmiş olabilir misin?
Lisede bölüm seçmeden önce pdr istiyordum ama okuldaki hocam vazgeçirdi fen derslerim iyi diye ben de hiç düşünmedim. Edebiyat çalışmayınca da psikoloji olmuyor maalesef ancak sosyoloji falan olur. Eşit ağırlıktan tercih yapmayı düşünmemiştim. Evet şu an aklım giderek karışıyor. gülücük
selam büşra , haritanda 6.evinin bir bölümüni başak kaplıyor aslında, 6.evi kesen burca bakmalıyız 6.ev hakkında yorum yapabilmek için fakat senin durumunda başakta gezegenlerin olduğu için durum değişkenlik gösterebilir , başak etkisiyle fedakar ve yardımsever bir yapın olabilir+ 7.evindeki teraziyi de göz önüne alırsak insanlarla ilişkilerin yumuşak ve sakin olacaktır, ki terazi neptünden (balıktan =fedakarlık, yardımseverlik) açı almış, son olarak ay kovada; kova da oldukça insancıl bir burçtur, fakat değişikliklerden beslenmesi gerekir. tüm bunlara baktığımızda doktorluk mesela uygun olabilir, örnek verdim , sen saydığım özelliklere uygun herhangi bir şey düşünebilirsin , fikir edinme açısından . fakat insanlarla iliişkinin ön planda olabileceği bir meslkek tercih edebilirsin .
Öyle bir eğilimin var demek ve şimdi tercihlerin arasında ( gerçi yeni sistemi pek bilmiyorum, bizim zamanımızda 20 civarı tercih yapıyorduk ve puanımız hangisine yeterse o oluyordu) sosyal ilşkileride içine alan bir kaç bölümü yazabilirsin sonuçta 7. evinde gezegenler var.

Ve karşı cinsle ilişkilerinde şimdiye kadar sıkıntı yaşadıysan( sanki haritandan öyle algıladım) sosyoloji veya psikoloji gibi bir bölüm gelişmende daha faydalı olabilir. Doğrusunu yine sen bilirsin.
Teşekkür ederim. Biraz daha gerçeğe dönük düşünememe çok yardımcı oldunuz. gülücük Daha çok bölüm öğrenirsem inşallah severek yapabileceğim mesleği bulurum.
Referans Adresler