Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Harita yorumu acil!
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
http://tinypic.com/view.php?pic=2d1oc2r&s=6 bu sevgilimin haritası bakar mısnız ? aşk durumu aşka bakış açısını merak ediyorm bayan kendisi .
Büyük kare var haritasında(kimlik-1.ev , iletişim -3.ev,ilişkiler-7.ev,yükseköğrenin, felsefe din alanlarında-9.ev)

Kişinin kendini ifade ediş ve davranışlarındaki (1.ev) ani ve belirsiz değişimler (uranüs-neptün kavuşumu) partner açısından güvensiz bulunup partnerin ilişkiyi korumak(yengeç) adına aşırı baskı (7.evdeki marsa teraziden kare yapan jup.)göstermesine neden olabilir, çatışmalar olabilir.

Venüsü koçta; en olumlu açısı 2.evdeki satürn ile sekstili.Baskıda aşırıya gitmeden maddi özgürlük ihtiyacı dengede tutulabilir ve güven verilirse daha olumlu enerji alıp ilişkide kendini daha iyi ifade edebilir kişi.

[font=Lucida Grande, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]
5. Ev Boğa:
Özellikle maddi değerler, rahat ve lüks için harekete geçip, risk alabilir. Fazla yiyip, içip, zevke düşkün davranabilir. Bir yandan da yaratıcı ve sanatsal yanları dikkat çeker. Hayattan zevk almak için taviz vermez, istediğini almak için ısrarcı olabilir.
[/font]
ekinoks çok teşekkür ederim gülücükgülücükgülücük peki kariyeriyle ilgili nasıl durumlar görüyosn? söylersen çok sevinirim
10.evi akrep ve plutoda burda.Forumda ilgili baslikları bulursan daha geniş yorum bulabilirsin gülücük

arkeoloji,cerrahi,psikoloji vs.yani pluto ve akrebe özgü mesleği olabilir.Kariyer edinme, iş konularında aşırı istek ve tutumları,güç kullanma isteği krizlere neden olur.2.evdeki satürn karesi para kazanması,birseylere sahip olabilmesi için duygularını dizginlemesi gerektiğini söyler gülücük
lütfen aşağıdaki benim ve eşimin haritasını boşanma açısından acil yorumlayabilir misiniz.Teşekkürler.

benim haritam http://g1208.hizliresim.com/10/n/c2bnx.gif

eşimin haritası http://g1208.hizliresim.com/10/n/c2bpc.gif
Referans Adresler