Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: doğum haritası analizi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
merhaba astrosohbete yeni üye oldum 7 yaşında bir oğlum var.astrolojiden çok anlamasamda zor bir haritası olduğunu düşünüyorum.yalnız oğlum kişilik olarak zor bir çocuk değildir.üzülmeden büyüttüğümü söyleyebilirim.büyümüş de küçülmüş gibi haritada ki potansiyellerini merak ediyorum.yatkınlıklarını muhtemel yeteneklerini ona nasıl daha iyi annelik yapabileceğimi.nasıl davranmam gerektiğini...yardımcı olursanız mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim.doğum bilgileri 14.09.2006 saati 15 25 eskişehir
Arkadaşlar ben de yeni üye oldum ve yeni başlık açamadım benim de haritamı yorumlayabilir misiniz?

Doğum tarihim 29.10.1987 saat 08:45 Doğum yerim Denizli...
Şimdiden çok teşekkürler....
(01-24-2013 02:56 AM)kimkibu Yazılan: [ -> ]merhaba astrosohbete yeni üye oldum 7 yaşında bir oğlum var.astrolojiden çok anlamasamda zor bir haritası olduğunu düşünüyorum.yalnız oğlum kişilik olarak zor bir çocuk değildir.üzülmeden büyüttüğümü söyleyebilirim.büyümüş de küçülmüş gibi haritada ki potansiyellerini merak ediyorum.yatkınlıklarını muhtemel yeteneklerini ona nasıl daha iyi annelik yapabileceğimi.nasıl davranmam gerektiğini...yardımcı olursanız mutlu olurum.şimdiden teşekkür ederim.doğum bilgileri 14.09.2006 saati 15 25 eskişehir

Selamlar

Oğlunuz Yükseleni Oğlak olan bir Chiron Vip. Başak burcu etkileri oldukça kuvvetli olmalı.

Başak ve Oğlak ikilisi burçlar kuşağının bazen en uysal, bazen en ciddi, bazen en sıkıcı, en tedbirli, en mantıklı, en tutumlu, en az riske giren, genelde en güvenilir ve saygılı özelliklerini taşırlar.

Özelliklere dikkat ettiyseniz, en zıpır, en atak, en geveze, en sosyal, en çapkın, en duygusal gibi DIŞADÖNÜK sayılabilecek şeyler değil.

Dolayısıyla

eğer siz ya da babası ya da akraba ve komşulardan DAHA ATAK, DAHA DIŞADÖNÜK kişilikler bu çocuğu arada bir de olsa NORMAL DEĞİLMİŞ GİBİ YARGILARSA bence sağlıklı olmaz.

Çünkü onun doğasında ATEŞ elementi pek yok. Toprak ise bol miktarda mevcut.

Başak ve Oğlak burçlarının özelliklerini defalarca okumanızı önerebilirim.
Tabii sağlıklı güvenilir kaynaklardan (örneğin bu forumda ASTROLOJİYE YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN konusunda burçların özelliklerini yazmıştım çıktısını alıp gözönünde tutabilirsiniz)

Ufaklık genelde (hep demeyelim çünkü arada Mars ve Ay ikizler etkisiyle çıkışlar yapabilir) ağırbaşlı bir kişilik sergileyecektir.
Yok efendim utangaç olma ! kendini rahat rahat ifade et ! biraz açıl dışdünyaya ! gibi öneriler verebilirsiniz ancak bunu ELEŞTİRİR GİBİ (Sen normal değilsin, biraz normal ol der gibi) yapmamaya özen göstermeniz sağlıklı olacaktır.

Onu olduğu kabul etmeniz -bana göre- yapılabilecek birinci doğrudur.

Tamam sen sakin, ciddi, tedbirli, biraz çekingen bir yapıya sahipsin ve SENİ OLDUĞUN GİBİ KABUL EDİYORUZ, SENİ BÖYLE SEVİYORUZ mesajlarını vermeniz iyi olacaktır.
Tabi bu meajlar sadece AĞIZDAN ÇIKAN LAFLA DEĞİL ona karşı davranışlarınızla da uygun olmalı. Seni böyle kabul ediyoruz derken, iki gün sonra çekingen davranıp bildiği soruya parmak kaldırmadı diye kaş çatmanız onu eleştirdiğiniz ve normakl görmediğiniz mesajını verecektir.
En iyisi siz kendi içinizde BAŞAK VE OĞLAK özelliklerini okuyup sindirip kabul etmenizdir.

Başak ve Oğlak olumlu yönlerine odaklanmanız ikinci doğru adım olabilir.

* Güvenilir olmak gibi

* Sık sık riske girmeyeceğinden, haylaz çocuk anneleri gibi gözünüz pek arkada kalmayacaktır.

* Sevdiği derslerde -genelde- ödevlerini yapacaktır. Sorumluluklarını bilecektir.

* Anne babasına sık sık sarılıp sevgi gösterisinde bulunmasada, ilerde sizin başınız sıkıştığında gerekli fedakarlığı yapacaktır.

Ay burcunun İkizler olması ve Merkür-Mars açısı, onun sessiz doğasının altında gizli bir merakın ve zekanın göstergesidir. Ona kitap okumayı sevdirme denemeleri yapmanızı önerebilirim.
neptunian teşekkür edrim oğlumla ilgili isabetli yorumlarda bulunmuşsun.evet çoğunlukla ağır başlı çoğunlukla diyorum çünkü bazen nerden geldiğiniş anlamadığım kıpır kıpır bi hareket hali.şaşırtıyor tabiyatıyla.mesela onu gözlemliyorum arkadaş ortamında sevecen kıpır kıpır çabuk diyologa geçen ama otokontrolünü bırakmıyor tabi.erkek arkadaşlarıyla asalım keselim savaşalım gibi şiddet içerikli şeylerden hoşlanmayan ama koşu yarış top oyunları gibi aktivitelere çok açık hatta bu anlamda hırslı mücadeleci yenilmeyi hazmedemeyen bir yapı kız arkadaşlarına karşı şefkatlı korumacı saygılı.spora yatkınlığı sevgisi var gibi görülüyor ama ateş elementinin azlığından bahsetmişsin bu konuda bir dezanvantaj olurmu bilmiyorum.yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım 7 yaşında bir çocuk için kariyer planlaması değil sadece muhtemel yeteneklerinin farkında olup onu doğru yönlendirmek istiyorum.birde ay ikizlerin ve ayının 6.evde olmasının anneyle ilgili sorunlara delalet edeceğini okudum.dramatik bi ilişkimiz yok aslında normal bi anne oğul diyoloğumuz olduğunu düşünüyorum sevgimi ifade etmekten kaçınmam.güven duygusuyla büyümesi benim için önemlidir ama bu yorumları okuyunca kendimden şüphe etmeye başladım.kendimimi kandırıyorum acaba diye.davranışlarımı irdeliyorum ama dediğim gibi anormal bir durum tespit edemiyorum.bu konuda nasıl aydınlanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
(01-25-2013 12:35 AM)kimkibu Yazılan: [ -> ]neptunian teşekkür edrim oğlumla ilgili isabetli yorumlarda bulunmuşsun.evet çoğunlukla ağır başlı çoğunlukla diyorum çünkü bazen nerden geldiğiniş anlamadığım kıpır kıpır bi hareket hali.şaşırtıyor tabiyatıyla.mesela onu gözlemliyorum arkadaş ortamında sevecen kıpır kıpır çabuk diyologa geçen ama otokontrolünü bırakmıyor tabi.erkek arkadaşlarıyla asalım keselim savaşalım gibi şiddet içerikli şeylerden hoşlanmayan ama koşu yarış top oyunları gibi aktivitelere çok açık hatta bu anlamda hırslı mücadeleci yenilmeyi hazmedemeyen bir yapı kız arkadaşlarına karşı şefkatlı korumacı saygılı.spora yatkınlığı sevgisi var gibi görülüyor ama ateş elementinin azlığından bahsetmişsin bu konuda bir dezanvantaj olurmu bilmiyorum.yanlış anlaşılmasın bu yazdıklarım 7 yaşında bir çocuk için kariyer planlaması değil sadece muhtemel yeteneklerinin farkında olup onu doğru yönlendirmek istiyorum.birde ay ikizlerin ve ayının 6.evde olmasının anneyle ilgili sorunlara delalet edeceğini okudum.dramatik bi ilişkimiz yok aslında normal bi anne oğul diyoloğumuz olduğunu düşünüyorum sevgimi ifade etmekten kaçınmam.güven duygusuyla büyümesi benim için önemlidir ama bu yorumları okuyunca kendimden şüphe etmeye başladım.kendimimi kandırıyorum acaba diye.davranışlarımı irdeliyorum ama dediğim gibi anormal bir durum tespit edemiyorum.bu konuda nasıl aydınlanabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Şunu vurgulamak isterim ; gözlemlerinize okuduklarınızdan daha fazla güvenin yani şöyle ki her okuduğunuz kaynak özellikle astroloji üzerine okunan bazı kaynaklar çok sağlıklı olmayabiliyor.

Siz anne-çocuk ilişkinizin öyle dramatik olmadığını gözlemliyorsanız, sağda solda okuyacağınız dramatik olumsuz ifadeleri boşverin derim.

Ve evet küçük bey Ay İkizler + Merkür-Mars kavuşumuna sahip biri olarak zaman zaman rekabetçi dürtülerle, hızlı reaksiyonlarda bulunabilir bu da doğal.

Merkür-Mars açıları özelikle fikirsel rekabeti gösterebiliyor.
Elleriyle yapabileceği bir sporda başarılı olma potansiyeli de verebiliyor.
(Merkür = elleri, dili ve pratik zekayı yönetir)

Ay burcunun 6.evde olması evet çok hoş bir görünüm değildir çünkü Ay bu evi pek sevmez ama bunu endişe edecek bir durum olarakta görmemek lazım mesela doğru hatırlıyorsam Albert Einstein Ay burcu da 6.evindeydi + Nikola TESLA AY burcu da yine 6.evdeydi.
Bu kişilerin bazı gündelik konularla ilgili ''takıntı'' sahibi olduğunu biliyoruz.
Bu uç örnekleri verdim diye beklentiniz hemen yükselmesin tabii.
Sadece Ay burcunun 6.eve yerleşmesinin başarıya engel olmadığına dair örnekler eklemek istedim.
neptünian teşekkür ederim yüreğime su serpildi.bi iki senedir baya kafamı kurcalamaktaydı. .ayrıca site çok kaliteli ve doyurucu bilgilerle dolu. sorularıma yanıt buluyor olmak benim gibi her bir yanı ikizlerin meteor saldırısına uğramış gibi haritası olan bi şahıs için, içimi hafakanlar basmadan merak ettiğim bilgilere ulaşabilmek çok çok ayrıcalıklı bi duygu doğrusu. einstein mi? einstein de kim?oğlum benim gönlümün biricik biricik bricik küçük dahisi.einsteine einstein diyenler daha oğlumla müşerref olmamışlar demektir:)takıntı hususuna gelirsek bebeklikten beri zeytin ve çekirdeğine gösterdiği aşırı hassasiyet dışında bi takıntısını henüz görmedim.takıp takacağı tek takıntı o olur İnşaallah.sorularım bunlarla sınırlı değil ama siteyi biraz daha takip edersem sorularıma gerek kalmadan yanıt bulabileceğim gibi görünüyor.yine de ara da rahatsız edebilirim.tekrar teşekkür ederim.
kafamı kurcalayan bir konu da şu neptunian sıkmak istemem ama oğlumun haritasında pladicus sistemine göre güneş venüs ve satürn 8.evde toplanmış merkür ve mars ise 9.evde.diğer sistemlere baktığımda ise bu gezegenlerin hepsi -satürn-hariç 9.evde toplanmış ve budurum yorumları çok değiştiriyor.analiz konusunda oğlumun yaşı itibariyle erken mi hareket etmiş olurum.
slm.bende 7 mart 1977 doğdum.doğum saatim tam bilemiyor annem ama akşamla yatsı ezanı diyor.istanbul doğdum.yükselenim başak diye düşünüyorum.balık tam zıttıçok zorlanıyorum. mantık ve duygularımda.doğum haritam çıkarabilirseniz çok sevinirim.saygılar.
(02-03-2013 12:12 AM)ezgiezgim Yazılan: [ -> ]slm.bende 7 mart 1977 doğdum.doğum saatim tam bilemiyor annem ama akşamla yatsı ezanı diyor.istanbul doğdum.yükselenim başak diye düşünüyorum.balık tam zıttıçok zorlanıyorum. mantık ve duygularımda.doğum haritam çıkarabilirseniz çok sevinirim.saygılar.

doğum haritanızı profilinizin imza kısmına ekledim, linke tıklayınca açılır.
cevap bekleyeyim mi beklemeyeyim mi bilemedim şimdigülücük
Referans Adresler