Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: kız kardeşim..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

zeppi

kız kardeşim (üvey) yeni evlenicek bugün imam nikahları oldu ama ben haritada çok fazla potansiyel görmedim .. sizler ne diosunuz bu duruma arkadaşlar .. [/font][font=tahoma]
[Resim: jt62q.jpg]
Uranüsle kavuşan güneş kova kişisinin sıra dışı eğlence, zevk anlayışı partnerin ahlaki tutucu tavrı ile çatışır durumda...Yine 5.ev konularındaki rahat tavrıçatışmalara sebep olacaktı..Ay yengç ve koçta olması + saturnden sert açısı duygusal tatminsizliğe neden olacaktır..

Pek iyi görünmüyor açıkcası...uranüste var işin içinde bilemicem Zeppi..:D
uyum sağlarlar. Açıları falan boşver sinastride konumlara gel, bir kova ikizlere ihtiyaç duyar genişlemek için, yay ise en uygun burçtur kovaya.

bu noktada minik bir ayrıntı gözlerden kaçmasın. Kişinin yükseleni yay, sinastride 3. eve denk geliyor. haha tespit. öte yandan mavinin asc'sinin terazi olması artı puan.
İkisinin de uranusyen olması yine artı puan. oğlağı geç.

marsla venüs etkilenmemiş. kötü bir şey değil etkilenmemesi, evde tereyağ yoktur sıvıyağ kullanırsın, onun gibi bir şey, tereyağı eksikliğini elbet bazen hissettirir o kadar.

ÖTE YANDAN kişisel stelyumları bir gram etkilenmemiş, boş boş alakasız evlerde duran kaç 'çift' gördüm. oluyor yani... evlilik için konulan sinastriye zaten berbat evlenmesinler denmez. harita herşeyi göstermez, beğenmişler ki evleniyorlar.

hayırlısı olsun.

zeppi

ekinoks yorumun için teşekkürler canım <3

sagit umarım uyumlu olurlar dediğin gibi.. görücü usulü olmasından dolayı bilemiyorum artık :|
bir şey diyemicem görücü usulü ise, yani ne denebilir yola çıkmışlar bile imam nikahından bahsediyorsun. umarım mutlu olurlar, fakat biraz tanısa etseydi? görücü usulü diye hemen evlenmek gerekmiyor ki biraz flört etsinler ne bu hız? :/

karışmak gibi de olmasın tabi... haritayı koymuşsun fakat olanlar olmuş haritanın gereği yok sanırım bu noktadan sonra. hatta kaldır istersen üzerine konuşulmasın.

zeppi

sagit benim aile olayları biraz karışık .. Üvey annem biraz sorunlu keşke elimde olsa hem küçük hem görücü usulü müsaade etmezdim .. ama bazı şeyler elimde değil yine de vicdanen burada fikir edinip -belki laf anlar diye üvey anneme anlatıcam .. :| ( dikkatini çektiyse haritamda ay ne kadar iyi açılar alıo halbuki ama ne öz ne de üvey anne yönünden şansım var.. ) bazen astrolojiyi sorguluyorum ..
ay anne temsilcisidir fakat iyi açılar aldı diye mukemmel anne(ler)e sahip olacagını göstermez.

sığ astrolojiye giriş:
ay trine jupiter : ovvv super anne.
değil..

ay birinci yönden senin duygularındır bildiğin gibi, transit ve bilumum astro etkileriyle anneye 1-2 bağlantı yaparız o kadar. gülücük

konuşsan iyi olur, küçük yaşı.
Referans Adresler