Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Doğum haritamı Yorumlar mısınız? (Not: Bol Bol 180 ve 90 derecelik açı içerir...)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
merhaba arkadaşlar...

rica etsem bakabilir misiniz?...

belki çok fazla kötü açı olduğu içinmidir bilinmez kendimi hep başarısız güçsüz moralsiz hissediyorum... zaten kötü bir çocukluk geçirdim birde şimdi gurbet çok yoruyor beni....

hiç güzel birşey gözükmüyormu şu haritada?....

astrotheme sitesinden aldığım ekran görüntüsü..
doğum tarihim.. 25.11.1988 saat 13:40 İstanbul....



şimdiden herkese teşekkür ederim..
özür dilerim ek olarak dosyayı yüklemiştim ama bir sorun olmuş galiba... şimdi yeniden yüklemeye çalışacağım...
bu sefer oldu galiba arkadaşlar...


http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&...1424271964
Mesleğinde kariyerinde zorlanmalar olabilir.Satürn seni daha fazla zorlar.Mesela çevrende hiç bi çaba sarfetmeden başarı yakalayanlar olabilir ve sen buna şaşırırsın.Senin onlardan 2 kat daha fazla sorumluluk alman gerekir iki kat daha fazla çalışman gerekir.Malesef satürn beni 9 ve 10.evde zorluyor :/ ben de çok uğraşıyorum.Pes etmek yok güzel sonuçlar bizleri bekliyor gülücük Mesela demişsin ya kare ve karşıt açılarım mevcut diye. olsun bu açılar seni daha çok yaşama bağlar.mesela sende Ay satürn 180 açısı var.bu açı zihinel faatliylerini yavaşlatabilir zor öğrenirsin.Ama bi öğrendin mi gerisini en iyi şekilde getirirsin.Annen hayatın boyunca sana senin kaldırabileceğinden fazla sorumluluk yüklemiş olabilir. erken olgunlaşmışsındır.Aşk konularında sadık bi yapın vardır haritana bakarak ve seni hiç tanımayan biri olarak söylüyorum senin sevgin sağlamdır.Eğer evli değilsen 29 yaş senin için uygun zaman olarak görülüyor.Aniden bi ilişki yaşayabilirsin bu evlilik yoluna doğru gidebilir ve sen bu ilişkide mutlu olursun çiçek çiçek
Kendi adıma konuşmak gerekirse beğendiğim açıların ay venüs 120, güneş mar merkür uyumlu açıların gülücük satürn ve mars açıları da kare ve karşıt. haritana baktığımda 7. evde venüs ve açıları güzel. evlilik evi için güzel bi gezegen ve uyumu da güzel :)Mars 1. evde üstelik de sevdiği bi burçta.Benim de marsım 1.evde ikizlerde. bu oluşumun bana zayıflık atletik bi vucut verdiğini söyleyebilirm. sen de atletik bi vucuda sahip olmalısın.yüzünde ben veya yara izi olması muhtemel.ay mars açısı sende de mevcut. kardeşlerinle aranda tatsız sorunlar senin yanlış anlaşılmandan kaynaklanıyor olabilir.İletişiminde yanlış anlaşılman olası.
Bu yazdıklarım da alıntıdır.
Güneş 8.evde
Kişisel kaynaklarınızı diğer insanlarla paylaşarak bencilliğiniz ve ben merkezciliğinizden kurtulmanız gerekiyor.Duygularınız genelde sabittir ve dışa yansıtmazsınız.Kendinizi geliştirmek ve yenilemek için uğraşıyorsunuz. Finansal durumunuz genelde sabittir.Fakat bir miras olasıdır.Mistik şeyler ile ilgilenirsiniz.

Ay 3.evde
Konuşkanlık ve suskunluk.... Belli süre düşünür, belli süre susar. Duygularda geçmişin, hayali konuların etkisi vardır. Sürekli bir şeylerle meşgul olur ama belirgin bir amacı yoktur. Önemli olan aktivitedir. Kısa gezmelere fırsat verir. Kardeşler ve yakın çevre ile iyi ilişkiler sağlar.
Merkür 8.evde
Madde ötesi konulara yöneliş, gizlilikten hoşlanma, olayların, kişilerin ardındaki sırları keşfetme; miras hukuk, devlet işleri ile uğraşma, yakın çevreden birinin erken ölümü, kızgın olduğu kışılerden lafla öç alma...

Venüs 7.evde
Etkileyici sosyal ve arkadaş canlısısınız.İnsanlar için sizin sevgi dolu doğanızı görmek çok kolaydır.Aşk İlişkileriniz genelde mutlu ve uyumludur.Uyuma ve barışa karşı olan arzunuz çok fazla,eğer zaman zaman kendi ihtiyaçlarınızı savunmasanız. Bütün bedelleri siz ödeyebilirsiniz.Güzelliği ve lüxü ve tüm hoş şeyleri istersiniz. Ve bir partner ararken de bu güzellikleri size verebilecek birisini ararsınız.Aşırı hoşgörü ve yaşamın duygusal yönüne aşırı vurgu problemlere davetiye çıkarabilir.Sahip olduğunuz partner mutlaka size size rekabette ziyada iş birliği duygusunu vermelidir.!

Mars 1.evde
Sizde fiziksel güçlülük var bunun neden olduğu ataklık, cesaret, kimseye kulak asmama, her durum ve yerde benlik ve bencililikle kendini gösterme; iddiacılık, tartışmaya ve kavgaya hazır bir yapıdasınız.Kızgınlık anında gücünüzü ve sözünü esirgemediğiniz gibi kin de tutmazsınız.. Sabırsızlık, çabuk öfkelenme, acele ve düşünmeden hareket ederek boşuna enerji kaybı gözlemlenebilir.Ani tepki vermemeye çalışın unutmayın öfkeyle kalkan zararla oturur.

Satürn 10.evde
Mesleğinde ilerlemek, zirve noktaya çıkmak, ünlü ve şeref sahibi olmak esas amaçtır. Ciddi, çalışkan ve otoriterdir. Hem zengin olmanın, hem de şöhretin peşinde koşar. Aşırı hırs tersliklere, kötü şöhrete neden olabilir. Her şeyi kaybederek yeniden başlamak zorunda kalabilir...

Neptün 10.evde
İş konularında aksilikler, aradığını bulamama, arzu ettiğine asla ulaşamama gibi durumlar yaşanır. Yapılan iş genellikle arzu edilen iş değildir. Bu yüzden çalışma hayatı sıkıcı olur... Şaşırtıcı, aldatıcı çeşitli etkilerle, yolunda giden işler aniden karışıverir. Yetenekleri ortaya çıkarabilmede genellikle çok zorlanılır. lyi etkiler varsa hayalini gerçekleştirerek ün ve başarı getirir.

Plüto 8.evde
Sezgileri çok kuvvetlidir. Olacakları önceden kestirebilir. Dini, felsefi, ilmi konular ilgisini çeker. Bunların farklı yönleri ile ve derinlemesine ilgilenebilir. Yaşamın, hayatın, doğanın sırlarını çözmek ister. İçlerinin gizli bir köşesinde ölüm korkusu yatar. Cinsel yönden doyumsuzdur. Bu yolda manevi güçleri kullanmak ister. Enerjiji kullanamazsa saldırgan olması kaçınılmazdır. Zor durumlarda soğukkanlı ve becerikli davranır. Kriz zamanlarında çok başarılı olurlar. Başkalarına yardım ederler. Enerjilerini iyi kullanabilirlerse, erişilmesi güç başarıların sahibi olurlar. Kendi çalışması dışında hazır paraya sahip olur. Parayı kullanmada becerikli değildir. Parasız kalma korkusu vardır. Ölümcül deneylere girişebilir veya isteği dışı ölümle yüz yüze gelerek hayatın gerçek değerini idrak edebilme şansını yakalayabilir.
Güneş Mars ile uyumlu
Gözü pek,kendinden emin,aktif ve enerjik bir karakteriniz var.Dostça rekabetleri sever,sahip olduğunuz sezgiler, kendine güveniniz sayesinde bu rekabetlerin çoğunlukla kazanan tarafı olursunuz.İradenizi kullanarak tutkularınız kontrol altına almayı öğrendiniz.Unutmayın kendini kontrol edebilen insan dünyayı da kontrol edebilir. Sahip olduğunuz fazla enerjiyi atmak için bir parça fiziksel egzersiz yapmanız yararlı olur.Liderlik ve yöneticilik yeteneğiniz var.Yorulmak bilmediğiniz için çevrenizdeki insanların saygısını kazanıyorsunuz.

Güneş Jüpiter ile uyumsuz
Biraz fazla iyimser ve güvenli olma eğilimindesiniz.Rahatınıza düşkün ve müsrif bir yapınız var.Bencil yönünüz bazen başkalarına yardım etmenizi engelliyor. Dinsel inançlarınızda fanatik olabilirsiniz.Size yenilikçi diyemeyiz uğraştığınız projeleri eskilerin yoluyla halletmeye çalışıyorsunuz.

Hayattaki limitleriniz ve sorumluluklarınız için bazen yorulmak bilmeden çalışacaksınız.Hedefe giden yolda inancınız bazı noktalarda test edilecektir.Otorite ile yasal sorunlar olasıdır.Kendine güven ve egoizm çizgisini iyi dengelemeniz gerekir.Biliyorum kendinizi önemli hissetmek istiyorsunuz buda egonuzu tetikliyor.Önemli konularda kendinizi göstermek istiyorsunuz..Sosyal prestij sizin için önemlidir.Eğer dikkatli düşünüp öyle karar vermeyi öğrenirseniz spekülasyonlardan korunmuş olursunuz.Lüks yaşantıyı sevmeniz kilo problemini beraberinde getirir.Aktif olmalı ve egzersizi unutmamalısınız.

Ay Venüs ile uyumlu
İçgüdüsel olarak insanları nasıl memnun edeceğinizi ve nasıl ilgi göstereceğinizi biliyorsunuz.Kibar ve düşünceli tavırlarınız çevrenizce sevilmenizin nedenidir.Kadınlarla iyi ilişkiler kurarsınız.Güzelliği,harmoniyi ve lüksü seversiniz.Tatlı yiyeceklere ilginiz kontrol edilmelidir.Çevrenizde popülersiniz.İnsanları ve onlarla çalışmayı seversiniz.Duygusal ihtiyaçlarınızı dengede tutmayı öğrenmelisiniz

Ay Mars ile uyumsuz
Sahip olduğunuz duygusal enerji yüzünde vücudunuz erkenden çökebilir.Biraz yavaşlamayı ve düşündüğünüz her şeyi yapmamayı öğrenmelisiniz.Kaprisli ve sabırsızsınız sizinle yaşamak çok zor olabilir.Sahip olduğunuz fazla enerjiyi bir miktar egzersiz ile atmalısınız.Agresif bir yapınız var hiçbir problem sizin haklarınızın önünde duramaz.Böyle durumlarda kavga etmeye hazırsınızdır.Kendiniz kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.Yardımlaşma ve işbirliğinde çok rekabet sizin için önemledir.Herkesle rekabet halindesinizdir.İnsanlarla bir parça işbirliğini de öğrenmelisiniz.İyi bir çalışansınızdır. Sıkı ve istekli çalışırsınız.Herkesin yanlış yapabileceğini anlamak için önce kendi yanlışlarınızı sakince kabullenmelisiniz. Böylece sahip olduğunuz enerjiyi daha pozitif bir şekilde kullanabilirsiniz.Duygusal olarak üzgün olduğunuz zamanlarda çok sinirli olabilirsiniz.Öfkenizi kontrol etmelisiniz.Otorite olduğunuz konumlarda çok dominant olmamaya çalışın bu disiplini elden bırakın demek değildir.Çalışanların üzerinde aşırı kontrol onların yaratıcılığını köreltir.

Ay Satürn ile uyumsuz
Çok hırslısınız fakat asıl problem kendinizden şüphe etmenizdir.Kendinize ve kapasitenize yeteneklerinize güvenmezsiniz.İnsanların sizden hoşlanması için gerekli şeylerin sizde olmadığına inanmışsınız.Düşük bir özsaygı ve düşük bir kendine güveniniz var.Niçin bu kadar yoğun çalıştığınızın sebebi de aslında budur insanlara kendinizi kanıtlamak istiyorsunuz.Güvensizlik ve hata yapma korkusu ile dolusunuz.Sahip olduğunuz şeyleri kaybetme korkusu yaşarsınız.Yalnızsınız ve insanlara açılmakta zorlanırsınız. İnsanların güvenini satın alabileceğinizi düşünürsünüz.Fakat bunun en kolay yolu o güveni kazanmaktır.Ayrıca önce kendinizi sevmeden diğer insanların sizi sevemeyeceğini bilmeniz gerekir.Doğum haritanızdaki en güçlü yön hatalarınızdan ders çıkarmanızdır. Şuana kadar bir çok hata yaptınız.Sizin kurtuluşunuz bilginizdir.

Ay Uranüs ile uyumsuz
Duygusal olarak çok değişkensiniz.Özgürlüğünüze aşırı düşkünsünüz.Tuhaf,sıra dışı ve geleneksel olmayan şeyleri seversiniz.Bir işte iyi olacak kadar bile saplanıp kalamazsınız. Kendinizi kontrolden ve kişisel disiplinden yoksunsunuz.Heyecan,keşif ve değişim ararsınız.Rutin bir hayata dayanamazsınız.Kişisel ilişkilerinizde düşüncesizce hareket eden bir kişi olarak algılanabilirsiniz.Yarın ne olacağını bilmek istemediğinizden kesinlikle bir şeye,bir yere bağlanamazsınız.Tahmin edilemeyen hareketlerinizi kontrol etmeniz gerekiyor.Bazen .çok soğuk bazen çok arkadaşça olabiliyorsunuz.İşte bunlar insanların kafasını karıştırıyor.

Çok gergin ve heyecanlı birisiniz uzun süre bir yerde oturmakta problemler yaşarsınız.Uzun sınavlarda odaklanma sorunları yaşayabilirsiniz. Bunun dışında özgürlük aşkınız bir yere ve bir insana bağlanmanızı zorlaştırıyor.Size tavsiyemiz esip gürlemeden sakin kalmak için önce içinizden 10’a kadar sayın.

Mars Jüpiter ile uyumlu
Kendinize güveniniz,şevkiniz ve yaşama gücünüz var.Aklınızda kurduğunuz her şeyi başarabileceğinize inanırsınız.Zamanlama anlayışınız iyi ve ne yapıp ne yapmayacağınızı önceden görme yeteneğiniz var.Yarışmalardan zevk alır ve genelde şakacı bir tutum sergilersiniz.Genellikle kendinizle yarışır ne kadar uzağa gidebileceğinize ve ne kadar başarabileceğinizi sınamak istersiniz.Sınırlarınızı zorlayacak şeylerden keyif alırsınız.Maceradan risk almaktan ve doğa sporlarından hoşlanırsınız.Hayata karşı genellikle pozitif ve iyimsersiniz.Bu açı size varlık getiriyor.Fakat aynı zamanda sahip olduğunuz varlığı kolayca harcama eğiliminiz var.Sahip olduklarınızı harcarken yarın hakkında endişelenmezsiniz.

Mars Satürn ile uyumsuz
Bu açı içerisinde kötü eğilimleri barındıyor.Siz zalim,soğuk ve duygusuz olma eğilimindesiniz. Öfkenizi her zaman koruyor ve size yapılan bir yanlışı asla affetmiyorsunuz.Aklınızda bu gibi insanlardan intikam almak ve yaptıklarını sizin yollarınızla geri ödetmek gibi bir düşünce var.Fakat bu açı bunun yanında size oldukça belirli ve hırslı bir doğa veriyor.Zorluklar karşısında Azim,dayanıklılık,zorluklarla savaşmak ve sıkı çalışma. Bu açı olağan olarak yolunuza taş koymak ve sizin neler yapabileceğinizi sınamak istemektedir.. Dolayısıyla çok memnun edici bir açı değildir.Fakat bunun yanında size zorluklar karşısında gereken donanımıda vermiştir.Eğer baskıya dayanabilirseniz mükemmel bir karakter geliştirebilirsiniz.

Bir çok şeyi başarabilirsiniz. Fakat bazen bütün sorumluluklarla yalnız başınıza uğraştığınızı ve tüm yükün omuzlarınızda olduğunu düşünebilirsiniz.Mükemmel bir kontrol,disiplin kapasiteniz var.Kendinizden çok fazla şey beklediğiniz durumlarda kendinize karşı çok kaba olabilirsiniz. Dikkate değer bir gelişme sağlanamayan işlerde kendine güven bazen azalır. Bu gibi durumlarda harika bir direnç sergiler ve yılmayan iddialı yapınız ortaya çıkar. Sinirli yapınız bu anlarda daha çok ortaya çıkar. Patlamaya ramak kalmış bir durumda olmanız çalışma arkadaşlarınız açısından tehlikeli olabilir. Bu nedenle siz en iyi yalnız çalışırsınız. Bu açı kesinlikle sizin sabrınızı test eder.

Sorumluluklarınızı ve arzularınızı iyi ayırt etmeniz gerekmektedir.Eğer kendi arzularınız takip ederseniz sorumsuz ve bencil gözükebilirsiniz.Eğer hiç kendi arzularınızı takip etmezseniz bu seferde kendinize yazık etmiş olursunuz.Bu iki konuda dengeyi iyi ayarlamanız gerekiyor.Kendinize iki tane liste yapın.Birini sorumluluklarınızı yazarken bir diğerine de hoşlandığınız ve sizi rahatlatan şeyleri yazın.Her ikisinden eşit ölçüde yapmaya çalışarak dengeyi ayarlayabilirsiniz.

Şunu eklemeliyim ki bu açıya meydan okuyarak dünyanın güzelliklerinin etrafınızı çevirdiğini görebilirsiniz.Çünkü Bütün sorunlarda dünyayı zalim ve sıkıcı görme eğilimindesiniz.Aşkı elde etmek için öncelikle aşkı sizin sunmanız gerekmektedir.Biliyorum sizin için duygularınızı başkalarını açmak hiç de kolay değil.Geçmişte incitildiniz ve hiçbir şeyin duygusal açıdan incitilmek kadar acıtmadığını biliyorsunuz.Doğanız gereği duygularınızı açmak biraz zaman alabilir.Fakat açmalısınız.Çünkü insanların sizin duygularınızdan hiçbir haberi yok.

Öfkenizi içinizde tutmamalısınız.Eğer öfkenizi serbest bırakmayı öğrenmeseniz,ileride kontrol edilemeyen boyutlara ulaşabilir.Ayrıcı içinize attığınız öfkenin böbrek taşının birincil nedeni olduğunu unutmayın.

Mars Uranüs ile uyumsuz
Dinamik ,orijinal,yaratıcı,mekanik eğilimli ,hızlı ,dikkatli ,sinirli ,korkusuz ,sabırsız ,enerjik, özgür ve eşsizsiniz.Kalpten asisiniz.Refom için çabalarsınız. Bazen sonuçların bir öncekinden daha iyi olup olmadığını inceler ona göre hareket eder bazen de sadece değişiklik istediğiniz için değiştirirsiniz.Dinlenmek nedir bilmeden sürekli hareket halindesiniz.Rahatlamayı ve dinlenmeyi bilmezsiniz.Çabuk sıkılır ve her zaman yeni tehlikeler ve maceralar ararsınız.Risk alırken hiç korku duymazsınız bzen bu riskler çok aptalca olabilir.Ne isterseniz onu almak istersiniz.Ve asla hayırı bir cevap olarak görmezsiniz.Sık sık sonuçları başkaları için ne olursa olsun siz istediğinizi yaparsınız.Bir çok insan sizi benmerkezi ve egoist olarak görmektedir.Amacınız çok sık değişimdir.Buda sizin bir işte saplanıp o işte iyi olmanızı engllemektedir.
İnsanlarla işbirliği yapmak sizin güçlü noktanız değildir.Fakat bunu daha efekif yapmayı öğrenmeniz gerekiyor.İnsanlara karşı acımasızca açık sözlü, ve beklenmedik olabiliyorsunuz.Ne söylemek istiyorsanız onu söylüyorsunuz.Çok fazla kişisel özgürlüğe ihtiyaç duymanız sebebiyle kendi işinizde çalışmalısınız.Sabretmeyi öğrenmelisiniz.Evren öğrenmeniz için size gerekli durumları ve insanları gönderecektir.Güçlü bir önseziniz var öznesizlerinizi takip ederseniz çok yaratıcı olabilirsiniz.Kazalara karşı meyillisiniz çünkü önsezilerinizi dinlemeyi yanlış buluyor ve çok hızlı hareket ediyorsunuz.Bu açıdaki göreviniz kendinizi daha çok kontrol ve disipline etmeyi öğrenmektir.

Satürn Uranüs ile harmanlanıyor
Doğum haritanızda başka faktörlere de bağlı olmakla birlikte bu açı ya size mükemmel bir cazibe yada çok fazla kargaşa getirir.Burada mücadele yenilikçilik ve gelenekçilik arasındadır.İçinizdeki iç gerilim sizi birinden birine sürükler.Eğer gerekli çabayı sarf ederseniz sizde çok büyük reformlar yapacak kapasite mevcuttur.Fakat bu çabayı sarf ederken sabırlı olmak zorundasınız.Bazen korkunç öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmeli Dengeli ve sakin durmayı bilmelisiniz.Diğerlerini azarlama uzun koşunuzda size kesinlikle zarar getirir.Hareketsiz kalamayan yapınız size ani kararlar verdirebilir dikkatli olunuz.

Neptün Plüto ile uyumlu
İnsanlığın iyiliği için onlara hizmet etme şansını sahip olacaksınız.Çevrenize yardım etmek için sezgilerinizi kullanın.
GÜNEŞ MARS TRINE

Bu konum, çok yüksek yaşam enerjisi sağlar. Bu insanlar mücadeleden ve zor illerden zevk alırlar. Kendilerine özgü zevkleri vardır. Hırslı olduklarından önde gitmeyi severler. Ama asla inatçı ve sabit fikirli değildirler. Hatalarını ve başkalarının da başarılı olabileceğini kabul eden kişilerdir. Hayatları oldukça hareketlidir. Başarıya ulaşmaları için karşıların a fazla engel çıkmaz. Üstlendikleri her işin altından başarıyla kalkarlar. Monotonluktan hiç hoşlanmazlar. Uzun çalışma saatlerine dayanabilir,yüksünmezler. Başarılı sporcular için ideal bir açı kalıbıdır.Bu insan hayata bağlı,yaratıcı,cesur,iddialı ve girişimcidir.Çok yüksek düzeyde enerjiye sahiptir.Kendine güvenir ve içten davranır.Tutkuları güçlü olduğu halde,ilkelerine bağlıdır.Spor aktivitelerinde oldukça başarılıdır. Fizik ve ruh olarak dayanıklı ve güçlüdür. Sezgileri iyi ve çabuk çalışır.Önemli kişilerle işbirliği kurar.Güçlü bedeni ve sağlığı ile uzun ömürlü olur. Bu görünüm adeta bir dinamo işaretidir. Karakteristik özelliklerin ve kendini kabul ettirme gücünün net ve güvenli bir kararlılıkla uyum içinde birleşmesini sağlar.Saldırganlığın sağlıklı ve uygun bir tutumla harice yöneltilmesi dirayetini verir. Belirgin,bazen baskın erkeksi özellikler ve dikkatle düşünülmüş risk alma istekliliği göze çarpar. Aktif,dinamik,hedefe yönelik,enerjik kişilik sergiler.Belirgin bir isteklilik ve güçlü bir ego verir. Bu insan sahip olduğu aşırı enerjiyi spor aktiviteleri içinde kullanmayı başarmalıdır.Liderlik kabiliyetlerine ve yöneticilik özelliklerine sahiptir.Asla yorulmak bilmeyen ve amirlerinden övgü alan bir işçidir.Hem kendisinin hem de başkalarının hakları için yılmadan savaşabilir.
Takipçiden çok çok lider seyirciden çok katılımcı olmaya eğilimli kişilerdir enerjiktirler herşeyi etkin birşekilde yapmak isterler ne istediklerini ve onu en kısa yoldan nasıl yapacaklarını bilirler birşey istediğinde heme olmasını ister birşeye çabuk sahip olmak için kuvvet yoluyla da alabilirler hırslı ve rakabetçidirler cesaretinden ve başarma yeteneğinden dolayı kendileriyle gurur duyarlar herşeye balıklama atlayan kişilerdir bu yüzden hatalar yapabilirler suya sabuna dokunmayan insanlar değillerdir nazik insanalrı yok sayarlar hatta onlara kötü davranabilirler kişinin özellikle başında kesikler sıyrıkjlar olabilir bir asker için iyi bir açıdır
özellikle rekabet gerektiren sporlarda başarılı olurlar eğer bir konuda rekabette girmiyorlarsa ikinci olmakdan hoşlanmadıkları içindir çünkü rakbetten hoşlanırlar ve her konuda girerler kendisinide rakibi olarak görür.güçlü, mücadeleci ve iddialı bir erkek altkişiliği ortaya çıkabilir.cesur ve dayanıklı insanlardır
MARS JÜPİTER SEKSTIL

Tatlı dilli enerjik ve iyimser tiplerdir. Pratiktirler. Yorulmaksızın mutsuz kişilerin yanında yer alırlar. Özellikle genç insanlarla çok iyi anlaşıp çalışırlar. Hedeflerini iyi saptar. istediklerine ulaşırlar. Maddi açıdan kazançlıdırlar Bu kişiler fizik ve zihin enerjilerini kusursuz bir şekilde birleştirerek harikalar yaratabilir. Üstesinden gelmeleri gereken işlerde enerjileri iyice yükselir ve çok daha başarılı olurlar. Gerektiğinde kendilerini çok iyi disipline edebilirler.güçlü ve cesaretlidir
AY URANÜS OPPOSITE

Hiçbir şeye bağlanamayan insan. Saplantılı boyutta özgürlük ihtiyacı hisseder. Duygusal düzeyde hiçbir şeye kendini gerçekten açamaz. Herhangi bir anlaşmada, daima en az bir kaçamak noktası bırakır. "Asla" veya "her zaman" gibi sınırlayıcı sözlerden nefret eder, dolayısıyla her yerde ve her zaman açık bir kapı bulunması gerekir. (Belki birgün kadın bulamaz, parası kalmaz, tümden dönmesede uğraması gerekir çıkarları uğruna...) Bu nedenle "zararsız durumlarda" yani ulaşılması olanaksız insanlara aşık olmayı tercih eder. Kolay heyecanlanır. "Sahnede bulunmaktan" korkar. Çelişkili, duyguları şiddetle dalgalanan ve kolay sinirlenen bir tiptir. Hemen tedirgin olur, kendisini baskı altında, sınırlanmış ve hapsolmuş hisseder ve aniden uzaklaşır. Mevcut durumdan her zaman hoşnutsuzdur. Yalnızlığa eğilimlidir.
Bu durum daha çok, duygusal konularda çelişkili bir yaşamın göstergesidir. Ay, duyguların güçlülüğünü desteklerken, Uranüs beklenmedik durumların habercisidir.Bu insanların olumsuz olaylarda ruhsal baskı hissedip sinirleri kolayca bozulabilir. Özellikle duygusal ilişkilerinde amaçlarına ulaşmak için entrikalar düzenleyebilirler. Başkalarının adına karar verme arzuları güçlüdür; bu ilişkilerde sorunlara yol açabilir. Bu konum, erkeğin haritasındaysa duygusal yıpranmaları göstereceğinden zorluk belirtisidir. Kadının haritasında ise anneyle yaşanan sorunları gösterecektir. Açı şahısların öz yapılarına çeşitli zorluklar verir. Başka kişilerle olan ilişkilerinde ifade zorluğu ve fikir alışverişinde aksaklıklar olur. Ailelerini ve arkadaşlarını terk ederler. Anne ilişkileri çoğunlukla problemlidir. Davranışları ölçüsüz ve sinirsizdir.tipik aile örf adetleri ve ananeler kavramına karşı çıkabilir.
ay, annelik ve duygusal güvenliği temsil eder. örneğin bu dürtüyle yavrusunu bir ömür boyu kanatları altında tutmak ve onu tehlikelerden korumak isteyen ebeveyn kavramları son derece ters gelebilir.
MARS SATÜRN SQUARE

Somurtkan ve sevimsiz, soğuk tiplerdir. Disiplinsizdirler. Açık olabilecek pek çok şeyi gizlerler. Bencildirler ve kimseye yardim etmezler.Eş ve sevgili ilişkilerinde bir çok zorluklar vardır. Sağlık açısından ise kemikler sorundur. Kırılmalar, kazalar olur. Mesleki kariyerlerine gölge düşer. Planları istediği gibi sonuçlanmaz. Bu kişiler biraz mükemmeliyetçidirler.Bu kişiler duygusal ve psikolojik yönden kendilerini savunma ihtiyacı hissederler.Çok fazla çalışırlar ama çalışmalarının karşılığını tam olarak alamazlar.Sorumluluklarını ve davranışlarını dengelemeyi pek başaramazlar.Yollarının üzerinde zorluklar olduğunu ve amaçlarına ulaşmak için iyi konsantre olmak,sabretmek ve cesaretlerini yitirmemeleri gerekir.Kendilerini kısıtlarlar ve zor işlerde ustadırlar.Bazen kendi güç ve yeteneklerinden şüphe ederler bu zamanlarda biraz sabrederek kendilerini göstermelerini denerlerse bu düşüncelerinin yersiz olduğunun farkına varabilrler.Bazen boşuna uğraştıkları düşüncesi öfke yaratabilir ve buda problemlere neden olabilr.Diğer insanlarla birlikte çalışmayı,iş birliği yapmayı denedikleri zaman kendilerini başarısız olmuş hissediyorlar bu yüzden tek başlarına çok daha iyi çalışırlar ve daha başarılı olurlar.Etraflarındaki olumsuz enerjileri,zorlukları hissederler,bir şekilde haberdar olurlar ve bu zorlukların üstesinden gelmeyi öğrenirler.Davranışları zaman zaman değişiklik gösterir bazen sinirli saldırgan olurken bazen de durgun ve duyarsız olurlar.Kendileriyle bir savaş,çekişme halindedirler çünkü zor bir problemle karşılaştığında ne yapacaklarına karar vermeyebilirler.Sabır,dayanıklılık gerektiren işlerde başarılıdırlar.Eğer mesleklerinde iyi bir yere gelmek istiyorlarsa en alt seviyeden başlamaya razı olmaları gerekir.Yaşamdaki en önemli derslerinden biri,diğerleriyle ilişkilerinde nasıl davranması gerektiği,kendisini nasıl ve özelliklerinin ne kadarını gösterebildiği.Düşünceleri neyse açıkça belirtmeleri gerekir ve özellikle tereddüt ve kararsızlıktan kaçınmalılar.Romantik ilişkilerinde mizaçları ve niyetlerinde tutarsızlık görülebilir.Bu kiler bazen kinci olabilirler ve bazen şiddet kullanabilirler bu konumda ilişkide hayal kırıklığı yaşamak muhtemel olabilir. Kendinde yetersizlik duyguları ve güvensizlik hissedebilir Ve bu açı ilişkilde ciddi bir dayanma gücü verir. İlişkide fazla temkinli olabilir ve reddedilme duygusuyla karşı cinse biraz çekingen davranabilir
GÜNEŞ MERKÜR KAVUŞUM

Haberleşme, yazışma konularında çok basarilidir. Entellektüel ve son derece akilli kimselerdir. Kendilerini objektif biçimde eleştirirler. Kendilerini başkalarının onları gördüğü gözle görmezler. Sürekli yeni idealler peşinde koşarlar. Yüksek enerji ve güçleri vardır.
Ne söylüyorlarsa ne düşünüyorlarsa o olduklarına inanırlar bilgi onlar için çok önemlidir gurur duyulcak bir şeydir hayattaki hedefi bir alanda gerçek bir ototrite olmakdır düşüncelerine güvenirler ve bunları hevesle ifade ederler kendi bakış açıları dışındaki görüşleri algılamakda zorluk çekerler zihinsel olarak fazla katıdırlar inatçı ve önyargılıdırlar konuşkan insanlardır konuşurken ellerinide hareket etirirler sorgulayıcıdırlar dinleyip dinlemediklerinden emin olmak için arada bir insanalra dokunurlar karşılaştıkları kişiye çok fazla soru sorarlar kendileri ve hedefleri hakkında konuşmakda başarılıdırlar
(02-18-2015 07:09 PM)dilek8855 Yazılan: [ -> ]bu sefer oldu galiba arkadaşlar...


http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&...1424271964

Sık sık başağrısı çeken gergin bir insan olabilirsin.Sinir sistemin hassas görünüyor.

Kolay karar değiştiren ,hiç beklenmedik bir and beklenmdik bir şeyle ortaya çıkabilen birisi olabilirsin.
Artik daha az hissediyor.. Daha az seviniyorum.. Gun gectikce yuregim ölüyo sanki.... :(
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler