Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: İrem Derici :)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-23-2015 01:11 AM)Ninsianna Yazılan: [ -> ]
(02-22-2015 12:51 PM)zorlamak Yazılan: [ -> ]ben de dün izledim ne tesadüf :D ama yükselen aslan ın 5 derece olduğunu düşünmüyorum uranüs le açı yapması gerek çünkü bu kız farklılığı sevdiğini söyledi.Normaller bu dünyayı değiştiremiyor biraz farklı olmak lazım dedi.

depresyonun sebebi hep satürn açıları bence.

Açı payı geniş ama Ay-Uranüs birleşimi var.Venüsü de Kova zaten.

Ben bu kızın haritasına bakmıştım daha önce.Yükseleni Akrep ,Oğlak ,Boğa ve bir ihtimal Yengeç olabilir diye düşünmüştüm.Doğum saati kesin değilse Yükseleni Yengeç olabilir.Anne ve babası boşanınca annesiyle beraber yaşamıştır muhtemelen bu da Yükselenin Yengeç olabileceğinin işaretlerinden biri.Boşanmış bir çiftin çocuğu , Yükseleni 27 derece filan Yengeç olarak alırsak Uranüs 150'lik açı yapıyor.
Yükseleni aslan tv de kendisi söyledi gülücük saati denk gele yazmıştım gülücük
Aslanlarin yuz karasi ibretlik cirkin ama sesine olurum onun basarilar kendisine sonucta goze degil kulaga hitap ediyor
Bence yükselen aslan için kendini fazla aşağılıyor. Dikkat ettiyseniz hep resimleri için evlat olsa eldivenle sevilmez, asimetrik suratlıyım, dikdörtgen ağızlıyım diyor. Burnuyla çok dalga geçiyor. Bir yükselen aslan kendi içinde kendini beğenmese bile dışarıya bu kadar kendini hakir görerek konuşmaz bence. Yahut kendisiyle çok dalga geçildiği için veya dış görüntüsüyle ilgili bir yarası olduğu için başkasına fırsat vermeden kendini aşağılayarak veya yererek durumu önceden bertaraf etmeye çalışıyor olabilir. Ben de Hülya Avşar'ın programında yükselen aslan dediğini duydum ama acaba yükselen boğa olsa mars da oraya gelse bu fazla erkek fatmalığını açıklar mı? Yerleşimlerimiz neredeyse aynı, benden 12 gün önce doğmuş. Ama beni bile itiyor, biraz fazla erkeksi olmanın itici yönlerini gösteriyor. Belki de yanlış anlaşılıyordur veya kendini yanlış ifade ediyordur.

Öte yandan yükselen aslan bazı yönlerden uyuyor, 4. evde plüton dominant bir baba zor bir çocukluk, 5. evde satürn çocukken yaşadığı üzücü şeyler sebebiyle çocuk yapmaya korkuyor.
Az once rastgele mini roportajina denk geldim. Dogumgunum 24 Mart demis
Ephemeriste ay oglagin son on derecesinde gorunuyor. Bana kalirsa ay kova. Bu eksantrik olmasini da aciklar. Icten ice ay yay olmasini kabul edemiyordum. Uranus ve saturne uzaktan da olsa kavusan bir ay kisisi boyle davranmaz gibime geliyordu. Ay kovaysa sanki kafamda hareketlerine daha bir anlam katabilecegim gülücük
Sansli kiz, venusu baliga gecmeden dogmus gülücük
Artık kocası boğa burcu değil Lider Şahin ne burcudur bilmiyorum.
Mini bir konserini dinledim bu kadar enerjisi sönemyen birini görmedim o günden beri seviyorum ben İrem Derici yi.
Bakmadim ama marsiyen bir hava seziyorum o adamda.
Bir de ici disi bir degil gibi, hoslanmadim.
Bana ne oluyorsa gülücük
İrem Derici Hülya Avşar'ın programında şu anki sevgilisinin Yay'a Yay olduğunu söyledi. Bayağı astrolojiyle ilgili bu kız ee 9.ev Güneş. Vaktim olsa sinastrilerini koyacağım ama buna göre ikisi de birbirlerinin 5. evlerine güneşlerini düşürüyorlar güzel denk gelmiş. Kızın da ay burcu yaydı değil mi şimdi hatırladım.Ama Satürn de yay baymasa bari çocuğu, pek ele avuca gelecek gibi durmuyor o bakışlar.
irem dericinin ben aynı günde doğduğumuzu (21 mart) biliyordım güneş koç yükselen aslan ayı yayda biliniyor ancak kendi doğum tarihinin yanlış bilindiğini dile getirmişti. Yada ben burda öyle okudum. Bildiğim üzre ayı oğlak. Değişen tarihe göre tabiki. Kaldı ki ben irem dericinin yükselen aslan olmadığını da düşünüyorum. Öyle ahım şahım gür saçı umursamaz aurası baskın duruşu yada kelimelerinde sert vurgular yok. Ama bi gün twitterdan yazıcam umarım cevap verir hatta umarım görür
Haklısın doğum tarihi yanlışmış diye ben demiştim çünkü bir röportajında doğumgünüm 26 Mart ama Lider ile tanıştığım gün doğumgünüm gibi bir lafını okumuştum. Ama bu sene doğumgününü 21 Mart'ta kutladı benim de kafam karıştı. Yine de 21 Mart'ta kalmak daha mantıklı sanki. Yükselene bir şey diyemem bence Aslan gibi ilk kliplerine bak buram buram esmer kıvırcık saçları var. Sorsan vevap verecek bir tipe benziyor haydi hayırlısı.
[Resim: kbMbqv.png]



Orası doğru , irem dericinin saçları net bir şekilde dökülmüş onu farkettim. Satürnü ayının üzerindeyken dökülmesi çok normal karşılıyorum. Ayı yayda bencede 21 mart. Aynı gün doğmuşuz harika bir şey.


Bu arada Twitter da sordum. Hatta aleyna tilkiyle ilgili bir bilgi de öğrenmiş oldum.



İkisi de koça aslan. Aleyna şaşırtmadı saçları 163636363 boyanmasına rağmen sapa sağlam
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler