Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yaptığım Kaza anı ve açıları..
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar;


Geçtiğimiz cuma büyük bir kaza geçirdim... Saat:19:08:48 tam olarak kameralarda bu saat kayıtlı. araç pert oldu sayılır. Benim emniyet kemeeri olmasa baya kötü oalcak tı Allahtan birşeyim yok.

Buradan dikkat ettiğim 8. ev yönetcisi neptün.. ve transit mars natal mars ile kavuşup zot açıyla neptüne bakıyor. Bu ileride de başıma gelebilirmi? Transit mars zıt açı durumlarında dikkat etmelimiyim? Yorumlarınız nelerdir ? Paylaşırsanız çok sevinirim..


[Resim: 94ZP6Q.gif]
<a href="http://hizliresim.com/94ZP6Q"><img src="http://i.hizliresim.com/94ZP6Q.gif" /></a>
Yorum kabiliyetim yok ancak kaza açı istatistiği bakılır belki, ben de 10 yıl evvel geçirdiğim kazanın natal/transit haritasını koyayım. Bu arada eminesen 8. Ev benim de koç ve kaza günü yönetici mars transit olarak koç'ta ve bir yerde okumuştum ay düğümleri kaza/ölüm olaylarıyla ilişkilendiriliyor; haritada transit ay düğümü de yine koç'ta.

Yorum için bilgi ve kabiliyeti olanlardan ben de değerlendirme alabilirim. (:

Harita: http://imgur.com/XCCijtv
Daha önce dikkatimi çeken mars ın başrol oynaması ... Sizinkindede benzer şekilde mars başrol oynamış..
Emine hanım , sizin haritanızda Transit Mars, Natal haritanızda 2. evinizdeki gezegenlerle kare oluşturmuş bunu maddi kayıp olarak alalım.Ayrıca Transit Mars 8. evinizin iki yöneticisi Neptün ve Jüpiter ile kare yapmış.Bu da sanıyorum ölüme yakın deneyim olarak alınmalı.
Teşekkürler sevgili ninsianna... İnşallah fazla maddi kayıp olarak dönmez bana...
Referans Adresler