Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Burcunuz /Yükleselen Burcunuza Göre Saç Renginiz
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhabalar ; bugün yine yükselen ikizlerliğimin doruk noktasıyla karşınızdayım. Bu konuyu aslında sohbet kısmına yazacaktım ancak burası daha uygun olur diye düşündüm. Merkürden de çıkmak üzereyken yazabildim sonunda.

Bu konuyu yüzlerce kişi üzerinde denedim. Nasıl derseniz 2 sene önce bir yazın 14-15 yaşında kuaförde çalışırken müşterilerime burçlarını sorarak tabiki. Bayanların ilgisini çekeceğini düşünüyorum ama ben de saçlarını renkten renge sokan biri olarak benim gibi kuvvetli venüs uranüs kavuşumlu beylerinde okuyacağını düşünüyorum.

Yükselen burç tabiki taha önemli. Ay burcuyla da harmanlayarak anlatıcam ;

Koç / Yükselen Koç / Ay Koçu :
Bir kere koç burçları abartıyı seviyoruz. O yüzden saç renklerinde de genelde aşırı tonlara kaçabiliriz. Normalde doğal saç rengimiz güneşte kızıla çalan tonlardır. (Benimki öyledir mesela) bir koç kadını kuaförde saçına balyaj attırken 5 dk daha beklesinde daha açık olsun derken yakabilir. Koç burçlarına önerim elementimiz ateşten dolayı öncelikle Bakır kızıl ve abartmayı sevdiğimiz için alternatif olarak platin sarısıdır. Yükselen koçlar genelde dikkat cekici göz ve alın yapısına hakim genelde yüzü öne çıkarcak koyu saçlara sahipler o yüzden siyah kestane tonlarını öneririm. Ay koçlar için henüz bir tavsiyem yok ancak yine bir kızıl saç önerimdir naçizane.

Boğa/ Yükselen Boğa / Ay boğası :

Sevgili materyalist boğalar. Size önerim kesinlikle mavi siyah saç rengi. Çünkü bu renk toprak kokan teninizi en iyi uyum sağlayacak tondur. Eğer buğday ve sarışın boğalardansanız tavsiyem küllü sarı hatta griye çalan bir saç rengidir. ruhunuzu en iyi böyle yansıtabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca güzellikte çığır açan yükselen boğalara bakır tonları öneriyorum çünkü soğuk ten rengine harika uyum sağlar. rahatına düşkün ay boğalara ise geri dönüşü kolay rahat bir ton olan koyu sarı , küllü karemel saç tonlarının yakışacağını düşünüyorum (genelde sarışın olurlar) ayrıca boğa burçları genelde materyalistlikleri yüzünden kendi saç renklerinden çok zor vazgeçebildikleri gibi bir renge de aşırı sabit kalabilirler.

İkizler / Yükselen İkizler / Ay ikizleri :
Saç rengi konusunds belkide en zor tavsiyede bulanacaklarım ikizler vurgulu kişiler. Çünkü başta ben olmak üzere bir sürü renk denedim durdum. Çabuk sıkılgan yapıya ve değişime ihtiyac duyan bir burç ikizler. Bu yüzden ilginç bir tavsiyem röfledir. Hemde düzensiz atılan bir röfle. Çünkü canı isterse saçını toplayıp kumral olurken fön cektirince tekrar sarı olabilir belki saçında gizli bi yerde mavi olabilir onu canı isterse gösterir isterse saklar. En azından benim gibi bir sürü renk deneyip saçlarınızı kaybetmezsiniz. Yükselen ikizler için daha çok gecerli söylediğim. Ay ikizlerinin de denemesinde fayda olabilir.

Yengeç/ Yükselen Yengeç / Ay yengeç :
Serenay sarıkaya .. Net. Yumuşak geçişli röfleler balyajlar veya sezonun trendi omre ama soft bir geçiş olmasını tavsiye ederim. Ama son bir kaç senedir yoğun plüto transitindeki sevgili yengeçler kızıl saçlarıyla da karşımızda. Yükselen yengeçler size önerim karamel kahve tonları doğallığı ve antika kokan saç renginizle bence cok mutlu olabilirsiniz. Ay yengeçlere kesinlikle önerim doğal saç renkleriyle kalmaları. Cünkü doğal ve eskiye bağlı kalmak sizi mutlu eder.

Aslan / Yükselen Aslan / Ay aslan :

Saçın krallarına ne önersem boş her şey yakışır. Sevgili sibel can belkide 1. Evdeki jupiterden dolayı binbir renk denesede her renk yakışır vesselam. Ancak annemde başta olmak üzere aslan burçlarına sarı saç yakışıyor. Özellikle yükselen aslanlar bence fındık kabuğu karamel ve bakır sarı belki rose gold saç renkleri ile en mükemmel görüntüye ulaşabilirler. Ay aslanlarda durum biraz farklı bence ay aslanların saçları çok gür oluyor. Annemden biliyorum ve kendisi 7 yıl saçlarını boyamadan gezip 1 kere boyatıp tekrar bi 4-5 yıl boyamaz. Bilmiyorum kendi saç renklerine bayılıyorlar sadece annem değil çoğu ay aslan böyle.

Başak / Yükselen Başak / Ay Başak :

Anam bu başaklara bir şey beğendiremem ben o yüzden kaçiyim. Tabiki hayır. Başaklar sadece hatasız bir saç rengiyle mutlu olabililer. Tek renk dümdüz bir platin saç ile kıp kırmızı kıvırcık bir saç ile de mutlu olabilirler. Zaten fön cektirdikten sonra bir tel kabarırsa kabusa döner. Neden cünkü ayrıntıya takılıyorlar :( yükselen başak için bir önerim yok üzgünüm ay başaklar icin sadece teknik renkler önereceğim. Mesela siyah gri. Gibi ...

Teraziler / Yükselen Terazi / Ay terazi :

Sizi ne kadar sevmesemde (! Şaka tabiki!) terazilere doğal tonları çok yakıştırıyorum zaten saçları çok hassas boyaya felan gelemiyorlar. Ama genelde açık tonlu saç rengine sahipler ve koyu boyayınca güzel duruyolar. En çok terazi burcu müşterim olmuştu ayrıca. Yükselen terazilerin aşırı fazla saçları oluyor yada çok seyrek ve boyalar genelde böyle saçlarda kusarlar. Abartı önemiyorım belki gölge attırınca havanız değişir. Aşırıya kaçmamanız tavsiyem.

Akrep / Yükselen Akrep / Ay akrep

Wuuuuuıw yorumlamayı en sevdiğim burç. Size kesinlikle SİYAH SİYAH SİYAH saç rengi önereceğim. Yada buzlu sarı Veya koyu şarap kızılı hatta mor. Bu renkler soğuk tonlar sizin ruhunuzu en iyi böyle yansıtacağınızı düşünüyorum. Ve genelde iddalı dikkat cekici küt saçlar tavsiyem.

Yay / Yükselen Yay / Ay burcu yay

İkizlerin karşıt çakması burcu canım dostlarımın burçları yaylar size önerim geçici renkli saç boyaları ikizler kadar olmasın renk değişmeyi sizde seversiniz. Özellikle yükselen yaylar mükemmel düz gür saçları ve buğday tenleriyle sarı saç rengini en iyii onlar taşır diye tahmin ediyorum. Ayrıca neşeli ay yaylara önerim saçınızın bir tutamına yeşil yapın. Harika durur.

Oğlak/Yükselek Oğlak / Ay Oğlak
Uuuuuuu buzlar kraliçeleri size asla canlı sarıları önermiyorum asla asla bakır tonlarını da önermiyorum. Tek önerim siyah , terrakota rengi (kızıl kahve) ve buzlu sarı (seda sayan sarısı) öneririm. Zaten yükselen oğlaklar özellikle saç konusunda biraz şanssız bunu kabul edelim bence ya kendi renginiz yada soğuk doğal naturel renkler. Ama tabi son zamanlarda oğlaklar nedense kan kırmızı saç tonları tercih ediyor. Yakışıyor deneyin derim.

Kova/ Yükselen Kova / Ay kova

Ah farklılar yine saç renginde trendleri başlatan kovalar , bakır saç rengi çıktı kimse kullanmadan siz denediniz meşur ettiiniz. Sonra saçlarda mavi pembe mor denediniz yine meşur oldu. Çünkü siz özelsiniz. Mesela pınar altuğ. Yükselen kova. Bir ara saçı siyah sarı karışıktı saçının altları siyah üstleri dore sarıydı çünkü özel ve farklıydı. Sonradan çoğu kişide ombre adı altında çook gördük. Size tavsiyem sıradışı ve farklı renklerdir.

Balık / Yükselen Balık / Ay balık :

Olgun balıkların saçlarını boyatması taraftarı değilim. Yükselenden destek alınmadıkça (yengeç aslan terazi) olmadıkça saçlar hassas zaten bide kendi rengi en güzeli oluyor ama hayal etmeye çok meğilli olduklarından hayallerindeki saç rengide kişiden kişiye değişiyor ama benim balıklara önerim sarı saç ama bebek sarısı cünkü sizi çok güzel göstericeğine inanıyorum. Esra erol yükselen balık. Şuanda kullandığı bebek sarsı saç tonu bence denediği en güzel tonlardan.

Uzun ve güzel bir yazı oldu. Bu yorumlar bir nebze venüsünüzü de yorumlayabilir. Misal ben venüs kova olarak hep farklı şeyleri denemeyi seviyorum. Gibi.

*konu yanlış yere açtıysam veya gereksiz olduğunu düşünüyorsanız af buyurun. Bilgilerimi paylaşmak isterim sizde eksik etmeyin yorumlarınızı bekliyorum iyi geceler ***suna-bak
Terazi tarafı gerçekten bana tam uyuyor,emeğinize sağlık gülücük Gerçekten seyrek saçlıyım ve ince telli, evet boya kaldırmaz; ama doğal renkler ya da gerçekten farklı renkler (mor,turkuaz,lacivert,kızıl) gibi renkler gidiyor (Photoshop'ta boyadığım kadarıyla gülücük ) .Terazi/Yükselen Aslan/Ay İkizler :D
:D ahh benimde bayıldığım konu oldu şimdi.

İkizlerim ama biraz sabit ikizlerim ben, kardeşim güneş ve yükselen aslanken ay da kovadayken, değişken burçlarındaki üçgeninden dolayı benden daha değişkendir, değişikliği sever.

Yükselen yay, ay aslanım, sarı saçı severim en çok gölgeli saçı ama çok saç boyamayı hakikaten sevmiyorum. Saç rengim hoşuma gidiyor. Güneşte kumral parlaması filan da hoşuma giderdi.

Bu arada venüsüm ikizler de güneşle kavuşumda
Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)
(05-24-2016 12:31 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)

Benim haritamdan nasıl bir fiziksel görünüm çıkıyor bakar misin? 4 haziran 1995 1 : 25 kayseri
(05-24-2016 01:08 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 12:31 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)

Benim haritamdan nasıl bir fiziksel görünüm çıkıyor bakar misin? 4 haziran 1995 1 : 25 kayseri

Yorumlarım tabi seni kıracağıma yumurta kırayim gülücük üzgünüm çok fazla rast geliyorum şu yorumlama isteklerine ancak üniversiteye hazırlandığımdan gözüm telefonu zor görüyor ama şu sınav zamazingosundan sonra yorumlara başlicam . Evet sana dönersek Biraz inceledim , en azindan fiziki olarak baktim. Venüs boğasın kesinlikle saf güzellik , saklama huyu ve kalıcı şeylerden hoşlanırsın. Düz saç sevebilirsin. Kendini olduğunca sakin yansıtıyorsun , 1. Evinde satürn var bu sana ciddiyet veriyordur. İkizler burcu olmana rağmen satürn bakışların var muhtemelen. Yükselenin balık. Ordan da gelen sevimli mizaçla bence çok iyi dengede görünüyorsun. Venüsün ayrıca uranüsle trine yapmış. Arada değişiklik yap kendinde iyi gelir sevgili , kuşları severim ayrıca verygood
(05-24-2016 01:34 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:08 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 12:31 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)

Benim haritamdan nasıl bir fiziksel görünüm çıkıyor bakar misin? 4 haziran 1995 1 : 25 kayseri

Yorumlarım tabi seni kıracağıma yumurta kırayim gülücük üzgünüm çok fazla rast geliyorum şu yorumlama isteklerine ancak üniversiteye hazırlandığımdan gözüm telefonu zor görüyor ama şu sınav zamazingosundan sonra yorumlara başlicam . Evet sana dönersek Biraz inceledim , en azindan fiziki olarak baktim. Venüs boğasın kesinlikle saf güzellik , saklama huyu ve kalıcı şeylerden hoşlanırsın. Düz saç sevebilirsin. Kendini olduğunca sakin yansıtıyorsun , 1. Evinde satürn var bu sana ciddiyet veriyordur. İkizler burcu olmana rağmen satürn bakışların var muhtemelen. Yükselenin balık. Ordan da gelen sevimli mizaçla bence çok iyi dengede görünüyorsun. Venüsün ayrıca uranüsle trine yapmış. Arada değişiklik yap kendinde iyi gelir sevgili , kuşları severim ayrıca verygood

Teşekkür ederim. Ben de severim kuşları. Muhabbet kuşlarıni özellikle. Bende venus yükselen sekstil var. Trine güzellik vveriyomus bu da verir mi
(05-24-2016 01:38 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:34 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:08 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 12:31 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)

Benim haritamdan nasıl bir fiziksel görünüm çıkıyor bakar misin? 4 haziran 1995 1 : 25 kayseri

Yorumlarım tabi seni kıracağıma yumurta kırayim gülücük üzgünüm çok fazla rast geliyorum şu yorumlama isteklerine ancak üniversiteye hazırlandığımdan gözüm telefonu zor görüyor ama şu sınav zamazingosundan sonra yorumlara başlicam . Evet sana dönersek Biraz inceledim , en azindan fiziki olarak baktim. Venüs boğasın kesinlikle saf güzellik , saklama huyu ve kalıcı şeylerden hoşlanırsın. Düz saç sevebilirsin. Kendini olduğunca sakin yansıtıyorsun , 1. Evinde satürn var bu sana ciddiyet veriyordur. İkizler burcu olmana rağmen satürn bakışların var muhtemelen. Yükselenin balık. Ordan da gelen sevimli mizaçla bence çok iyi dengede görünüyorsun. Venüsün ayrıca uranüsle trine yapmış. Arada değişiklik yap kendinde iyi gelir sevgili , kuşları severim ayrıca verygood

Teşekkür ederim. Ben de severim kuşları. Muhabbet kuşlarıni özellikle. Bende venus yükselen sekstil var. Trine güzellik vveriyomus bu da verir mi

Orb farkı çok yok o yüzden verebilir ayrıca bir şey diyeceğim. Venüsün 2. Evde ve boğada mankenliği felan denedin mi bence 1. Ev satürn ciddiyet ve zayıf fizik verir ve yanılmazsam 2. Ev venüsler genelde zengin koca bulup evlenen cinsten. Yada gercekten güzellikleri ona para getiriyor.
Peki Mars ikinci veya 3 evde ne verir
(05-24-2016 01:44 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:38 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:34 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 01:08 AM)bird Yazılan: [ -> ]
(05-24-2016 12:31 AM)Alejandro Yazılan: [ -> ]Libraquarius , bence gölge felan deneyebilirsin. Artık bir sürü teknik çıktı yıpranmaktan korkmamalı , reklam gibi oldu burayıda kadınlad klübüne çevirmiş gibi hissediyorum :D

Gemini , yükselen yaylara bayılıyorum. Harika saçları oluyor ve ay aslanı da düşünürsek sanırkm mükemel düz parlak saçların var ama şöyle bir şey ikizler burcu gerçekten kişiiye bir dalgalı saç veriyor en azından yükselen ikizler olarak ben kıvırcığım , fön çekmesem çılgın fizikçilere benziyorum insanlar şok

Ay aslandan dolayı doğallık sevebilirsin. Ay aslan cidden kişiye sabitlik veriyor. (Annem burda da kendini belli etti annemde güneş ve ay aslan amannn sabit fikirde dünya markası bir karar verirken asla danıştığını hatırlamıyorum)

Benim haritamdan nasıl bir fiziksel görünüm çıkıyor bakar misin? 4 haziran 1995 1 : 25 kayseri

Yorumlarım tabi seni kıracağıma yumurta kırayim gülücük üzgünüm çok fazla rast geliyorum şu yorumlama isteklerine ancak üniversiteye hazırlandığımdan gözüm telefonu zor görüyor ama şu sınav zamazingosundan sonra yorumlara başlicam . Evet sana dönersek Biraz inceledim , en azindan fiziki olarak baktim. Venüs boğasın kesinlikle saf güzellik , saklama huyu ve kalıcı şeylerden hoşlanırsın. Düz saç sevebilirsin. Kendini olduğunca sakin yansıtıyorsun , 1. Evinde satürn var bu sana ciddiyet veriyordur. İkizler burcu olmana rağmen satürn bakışların var muhtemelen. Yükselenin balık. Ordan da gelen sevimli mizaçla bence çok iyi dengede görünüyorsun. Venüsün ayrıca uranüsle trine yapmış. Arada değişiklik yap kendinde iyi gelir sevgili , kuşları severim ayrıca verygood

Teşekkür ederim. Ben de severim kuşları. Muhabbet kuşlarıni özellikle. Bende venus yükselen sekstil var. Trine güzellik vveriyomus bu da verir mi

Orb farkı çok yok o yüzden verebilir ayrıca bir şey diyeceğim. Venüsün 2. Evde ve boğada mankenliği felan denedin mi bence 1. Ev satürn ciddiyet ve zayıf fizik verir ve yanılmazsam 2. Ev venüsler genelde zengin koca bulup evlenen cinsten. Yada gercekten güzellikleri ona para getiriyor.

Manken olmayı düşünmedim hiç. Zaten ona iyi bir boy fizik lazım. :D
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler