Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 1 Eylül 2016 Başak Güneş Tutulması
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
9 derece başak güneş tutulması asc tam kare ...kareler beni biraz geriyor açıkcası birde satürün mars tam yükselende üstelik...nasıl yorumlayabiliriz ??
Bu tutulmayı en çok ben merak ediyorum çünkü geçen kovadaki dolunayda hayatımda keskin değişiklikler oldu hatta marttaki tutulmada da aynı şekilde çok merak ediyorum yorumlanırsa sevinirim.
11 derece olduğunda hangi gün oluyor bilmiyorum da 60 derecelik açı yapıyor yükselenimle,sanırım güzel olacak,5 Eylül'de de şu uyumlar güzel giderse güzel şeyler olacağından ümitliyim gülücük Sınavım 5 Eylül'de,bakalım hayırlısı gülücük
(08-24-2016 11:32 AM)gizem kara Yazılan: [ -> ]9 derece başak güneş tutulması asc tam kare ...kareler beni biraz geriyor açıkcası birde satürün mars tam yükselende üstelik...nasıl yorumlayabiliriz ??
Merhabalar oncelikle. Aranizda yeniyim. Kendi mesrebimce astrolojiyle ilgiliyim, somut deneyimlerimle de pekisince artik transitlere gore temkinli oluyor insan elinden geldigince gülücük benim de bu tutulmayla ayni durumda karelerim var. Hatta merkur um chironum a kadar kare bu tutulma.. Bu kadar kare sikintiyi arttirmak yerine notrler mi acaba? gülücük
tutulma 2. evimde olacak Jüpiter ve 3.ün evin girişiyle kavuşum yapıyor Ben de büyük bir etkisi olacaktır Nasıl bir etkisi olacağını yorumlayamıyorum Astroloji bilgim yetersiz Yardımcı olabilecek olan var sa çok sevinirim gülücük
Tutulmada olaylar genelde kişisel olur. Sadece alan belirliyorum ben mesela şimdi başakta olucak bu tutulma yükselenime kare , jupiterime TAM KARŞIT , mc me de karşıt ve 4. Evimde olucak. Ailede sarsıcı şeyler beni bekliyor sanırım yaşayıp görücez.
ohooo sizinkilerde bişi mi? bnm gad kad ülkemizin kad gadıyla ters kavuşumda olduğu için bnmde düğümlerimde olacak ve benide hayati şekilde etkileyecek şeyler olacak gülücük

6.evimde olduğu için iş ortamımla yada bu aralar tekrar nükseden şeker düşüklüğü hastalığımla ilgili birşeylerden korkuyorum..

bu arada negatife yönlendirmiş olmak istemesemde kızkardeşim düğününe 44 gün kala nişanı atmaya kalktı dün gece... 3,evimle ilgili bir açı gözüküyor şuan umarım ona sebebiyet vermez.
çünkü bu tutulma onun ve nişanlşısının 7.evinde ve ikiside şuan kötü transitler yaşıyor... :(
(08-25-2016 10:44 AM)dilek8855 Yazılan: [ -> ]ohooo sizinkilerde bişi mi? bnm gad kad ülkemizin kad gadıyla ters kavuşumda olduğu için bnmde düğümlerimde olacak ve benide hayati şekilde etkileyecek şeyler olacak gülücük

6.evimde olduğu için iş ortamımla yada bu aralar tekrar nükseden şeker düşüklüğü hastalığımla ilgili birşeylerden korkuyorum..

bu arada negatife yönlendirmiş olmak istemesemde kızkardeşim düğününe 44 gün kala nişanı atmaya kalktı dün gece... 3,evimle ilgili bir açı gözüküyor şuan umarım ona sebebiyet vermez.
çünkü bu tutulma onun ve nişanlşısının 7.evinde ve ikiside şuan kötü transitler yaşıyor... :(

aa üzüldümm . ayrıca beniim kad başaktaydı 10 dereceydi dırırımm !!!! benim kad iile kavuşucak doğal olarak gad ile de karşıt yapıcak bu tutulma beni sarsıcak eminimm . benim şuanda 6.evim kalabalık , mars satürn orda kavuşuyor şuanda
Güneş ve ay tutulmaları toplumsal etkiler içerir. Bireysel yaşantımızda da elimizde olmayan, kadersel hatta zorunlu bazı değişimler, bitişler getirir. Bu güneş tutulması, önümüzdeki 6 aylık sürece yayılacak gelişmelerin başlangıcı da diyebiliriz. Unutmayalım ki bırakmak istemiyorsak da yaşantımızda artık görevini tamamlayan şeylere vedamız faydamızadır; o şeyin bizde tamamlanmış olması demektir. Yararlı yeni başlangıçlar demektir.

Zodyak'ın başak teması çalışmak, detaycılık, sağlık, kuruntular, çözüm odaklı olmakla ilişkili olduğu için, bu 6 aylık süreçte bu konularda daha derinleşebiliriz. Başak'ın, detaylara takılıp bütünü görememek vortexine düşmeyip, aslında müsait olduğu değişkenlik/adapte olma tarafında kalarak bu tutulmanın etkilerini faydaya çevirebiliriz diye bakıyorum, kişisel olarak.

Benim de yükselen derecemde(9) gerçekleşecek olan bu tutulmayla,
"olanı olduğu gibi sevgiyle kabul ediyorum"
Referans Adresler