Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Evlilik ve Para Üzerine Notlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Çok güzel bilgiler vermişsin dilek teşekkür ederimgülücük kavuşum olayını tam anlamadım, aynı burçta olmaları etkili olur ama kavuşum gibi şeyler yine de önemli olabilir diye düşünüyorum. Yani aynı burçta iki gezegen var diyelim kavuşum yaparlarsa etkisi daha da fazla olur gibi.
yükselen koçlar.. bugün tepemizde yani iş hayatımızda plüto ve mars kavuşuyor.. teraziden Jüpiter desteği alıyor, bu kavuşum şiddetini düşürecek deniliyordu ya..

ne düşürmesi aksine uzattıda uzattı...

basit bir işlem için 2 kere savunma verdim bugün... idare tepemden eksik olmuyor.. kızanı, nasihat edeni, meraklısı...

idam etsinler direk kurtulayım sabahtan beridir boğdular bu ne yahu... bu ne.....
(10-19-2016 10:35 PM)Libra Yazılan: [ -> ]
(10-19-2016 05:23 PM)dilek8855 Yazılan: [ -> ]
(10-19-2016 05:09 PM)Libra Yazılan: [ -> ]Bu konuda bir video izlemiştim Yeşim Arpatındı (sanırım ismi böyleydi) Evlilik için tek dönem yok belirli transitlerle belirli yıllarda evlilik zamanı çıkıyor demişti Kendim için değerlendirdiğimde 2017 yılı ve 2021 yılı evlilik dönemlerimdi Tabi bunun garantisi yok 7. evimde genel olarak kullanılan ev sistemine göre satürn var başka bir ev sitemine göre uranüs ile neptün var Evlilik dönemlerini bulmak teknik meseleydi hallettim ama evlenebilecek miyim bulamadım bunu
Yardım edin Sevgilim var aileler tanışabilir ne olur ne biter bilemiyorum
eğer doğum saatin dakikası dakikasına doğruysa 25 derece yengeç üzerinden yoruma başlıyım?
bu arada harita var ama doğum tarihin yok? plütonun 18 derecede olmasına bakarak ya 25 yaşındasın yada 259 :D
25 yaşındayım +-3 dk fark vardır Çünkü annem doğum esnasında duvardaki saate göre doğum saatin 23.50 dedi Sen 25e göre al tatlım gülücük)


YORUM İSTEYEN HER ARKADAŞA KÜÇÜK BİR UYARI.. gülücük

doğum tarihinizi ay gün yıl, saat ve doğduğunuz şehir şeklinde açıkça yazın.. evet yorumlarda harita var ama kimisi solar fire progrmını kullanıyor.. kimisi astro.com u kullanıyor.. kimiside bnm gibi astrotheme sitesini..

çünkü 2 haritayı her dk karşılaştırmaktansa, kendi aşina olduğumuz programdan tık tık tık 2dk çok kolay.. bir çok kişi sırf bu harita karşılaştırması yüzünden uğraşmak istemiyor benden söylemesi... gülücük


libra sana gelirsek doğum tarihi ephemeridesten bakıp, 2 ekim 1991, doğum yerini İstanbul olarak aldım..

7.evine en yakın transit plütonun 2023te geçişi yani 7 yıl.. o kadar uzağa gitmeden yakından başlayalım...

tam 2 ay sonra 20 aralıkta, marsının üstünde jüpiter karşıda Uranüs birde yyadaki satürnden sextil.. evlilik girişimi yada evlilik teklifi...

18 şubat 2017 marsının sürekli Jüpiter+uranüs zıtlığı içinde kalıp yaydaki satürnünde bir venüsüne bir marsına her Retro yapışında açı yapacağı için evliliğin sürekli gündeminde olacağı bir yılı belirtiyor..

AMA DİKKAT... SADECE MARS ETKİ ALTINDAYKEN EVLENİRSEK SİNASTRİYEDE BAĞLI OLARAK, O EVLİLİK KISA SÜREBİLİR.. GÜNEŞİNDE ETKİ ALTINDA OLMASI GEREK..

birde cidden evlenirken o yıl harita çok çılgın olur, herşey birbirine açı yapar.. burda hep mars vurgulu güneş ay Venüs? onlarda pek bişi yok..

neyse ilerletelim...

NİSAN 2018..
bence aradığımız yıl olabilir..

Satürn güneş+merküre kare..
Uranüs venüse 120 lik...
jüpiterde plütonun üstünde ve ayına kare..
plüto marsına kare..


2021i özel yapan 2020 yılından itibaren plütonun ardından jüpiterin ardından satürnün ardından marsın 7.evine doluşacak olmaları...

herhalde o zamanlar evlenmeyen yükselen yengeç- aslan kalmaz.. ama 3ü kötücül 1i iyicil... biraz zorlayabilir evlilik hayatını... ama hayırlısı bakalım.. :/
Ben Astrotheme yi sevmedim Haritamı yanlış gösterdi
Azıcık gizemli kalayım adım doğum tarihim belli olmasın diye uğraşıyordum :D Özelden Atayım sana :D

Mars kesinlikle kötü mü etkileyecektir? :(
(10-20-2016 06:16 PM)Libra Yazılan: [ -> ]Ben Astrotheme yi sevmedim Haritamı yanlış gösterdi
Azıcık gizemli kalayım adım doğum tarihim belli olmasın diye uğraşıyordum :D Özelden Atayım sana :D

Mars kesinlikle kötü mü etkileyecektir? :(


TR pluto kare natal marsa yaklasiyor...
Gizleyecek birsey yok relax..

Mars kotu degildir..

Transit Uranusun natal marsa kavusumu ve zitligi tehlikelidir...

CUNKU MARS IRADEMIZ KARAR VERMEMIZDIR.. BU TRANSITTE COK ACELE KARARLAR VERIP PISMAN OLABILIRIZ..

suan bile sendeki acele demiyimde bir telas sezebiliyorum..
Benden sana bir abla nasihati..
Kendini savunabilecek gucte degilsen dayanikli degilsen Evlilik icin acele etme..
Cunku ben melek gibi insanlarin gelini olup kacarak bosanmus biriyim..
Evlilik mi? 40 kere dusunmek lazim....

Bir cok bekar icinden ayy cok biliuon kendi gecinemiste milleti sogutuyon diyebilir...
Buyrun denemesi bedava..
Bosanip dul gezmek yada mutsuz bir sekilde bin pisman evli yasarsaniz anlarsiniz.. Tecrubemi konusuyo ego mu konusuyo....
O değil de hep evlilik üzerine konuştuk Biraz da paradan konuşalım Ben ne zaman zengin olacağım? dansy ask
Sevgili arkadaşlar...
Sizlere bu notları kendinizde haritanızdan bakıp sevdiklerinize yardımcı olabiliseniz diye anlatıyorum.. Çünkü bu bilgileri bana veren astrolog bayan çok öğretici bir kadın ve asla dakika hesabı tutup hemen gitmeye çalışan para peşinde olan biri değildi ve bu verici tavrı beni çok etkiledi..

Şimdi sevgili divitsizhokkanın haritası üzerinden gidip tek tek nasıl bulunduğunu anlatıcam ve sizlerden isteğim bunu öğrenerek gerektiğin de çevrenize de yardımcı olmanız, daha yüksek bir bilgi düzeyine çıkmamız.. çünkü bilgi güçtür bilgi kendini güvende hissetmektir.. 30unu geçipte evlenenememiş çocuk hasreti olan bir bayana bir parça moral vermenizdir.. (tam bir 2.ev ikizleri gibi konuştum gülücük


EVLİLİK NE ZAMAN GERÇEKLEŞİR?
Dışsallar dediğimiz büyük olayarın habercisi olan jüpiteri satürn, uranüs, neptün ve plüto gökyüzünde transit halinde gezerken, haritamızda ben(1.ev), yuva(4.ev), eşim(7.ev), toplumsal statüm (10.ev) bu evlerden geçerken (bu 4 evin içinde en verimlisi 7.evden gezegen geçmesi olmakla birlikte) yada girişinde gezinirken içsel gezegenlerimize güne, ay, merkür, venüs,mars'a sıfır dereceye yakın yada max 2 derece kala açı yapıyorsa bizim için evlilikle ilgili önemli bir zamandır..

insan ömründe özellikle 7.evden 15 yaşındada, 20 yaşındada,50 yaşındada gezegen geçer.. ama hangisii evlilik getirecek? 7.evden bir gezegen geçerken diğer dışsallarda içsellere açı yapıyorsa haritada aynı anda en az 5-6 açı varsa demekki çok önemli bir dilim... zaten insan ömründe bu kadar yoğun bir zaman 2-3 kere ancak oluyor.. artık kaç yaşındaysa ona göre yorumlarız.. 40 yaşında bekar birine ya sen 15,20 yaşında evlenme durumun varmış demeyiz bundan sonra geriye kalan 42 yaş senin için muhtemel evilik yaşındır deriz...

kendi haritamda bahsettiğim örneklememi de okumak isterseniz şu linkte yine orada da açıkladım uzun uzun.. bence burayıda okuyun transitlrn üzerimdeki psiolojik etkilerinden de çok bahsetmişim...

http://www.astrosohbet.com/forum/showthr...#pid195310



şimdi alttaki harita astrotheme sitesindeki;
http://www.astrotheme.com/transits_ephem..._chart.php adresindeki sağdaki kutucukta bilgileri girip sağ üstteki (dakika,ay, yıl) olarak ayarlayıp forward ileri, backward yani zamani ileri geri sararak incelediğimiz benim çok pratik bulduğum bir site..

sağ tarafa sevgili divitsizhokkanın bilgilerini yazdım. karşıma bugünün transitleriyle şu ekran geldi..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

büyük olayları getirecek dışsallara bakalm.. plüto tam 1.ve giriş yapmış.. 4 boş 7 boş.. 10 boş.. şimdi 7.evin içine en yakın transit taa 9 yıl sonra jüpiterin gelişi olacak.. 7.ev yönecitisi ay 12.evde.. kapalı evde olması biraz sıkıntı.. evlilik aşaması zor olabilir.. evlilik gizli saklı yapılmak zorunda kalabilir.. yada eşin hastalık yani 6.evi sayıldığı için eşin hastalıkları uğraştırabilir..
(bu arada hiç bir harita öyle el bebek gül bebek haritası değildir.. illaki kötü göstergelerde olacaktır.. karşınızdakine pes pembe tablolar çizemezsiniz.. olduğu gibi dosdoğru söyleyin.. )

7.evdeki ilk transit jüpiterin gelişi 2026da diğer içseller aşağıda görüldüğü gibi açı alamadığı için evlilik demekki o yıla kalmıcak gibi...

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

o zaman yakın tarihe dönüp 4 yada 10 ev ne zaman zorlanacak onlara bakalım.. 10.ev ilk zorlanıcak olan.. jüpiter ile 2017 yaz sonu.. 4.evde uranüs ile 2019 başı..

şimdi bundan sonrası kritik.. en keskin açısı ay güneş karesi 5 derece, venüs 14, mars 28.. birbirlerine uzak rakamlar... sağ üstteki butondan 1 yıl ilerleterek açıları yakalamaya çalışçaz..

29 mayıs 2018.. çok güzel bir dönem bakalım..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

tr jüpiter venüse sekstil yapmış, aynı anda venüsün üstünde neptün var.. aşk aşk aşk... gülücük
tr satürn oğlaktaki ayın üstünde kavuşumda güneş, merkür kavuşumununa kare bakıyor..
tr uranüs marsına 60 lık yapmış..
tr plütodda 1.evinde takılıyor..

yine yakın bi tarih.. 27 ağustos 2018de uranüs bu sefer boğa burcundan ayına yani 7.ev yöneticine açı yapıyor.. yine evlilik üzerine güçlü bir vurgu..

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

25 kasım 2018de bu seferde jüpiter yay burcundan açı yapıyor.. yine evlilik vurgusu.. (belkide bu tarihlerde, nisan ayında nişan, ağustos nikah falan olcak kimbilir.. gülücük

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZwLjZmR5BGVjZwR1ZQNjBGV5AQHe...QRjBGV5AQH]

sonraa haritay 2019 ve 2020 yılı boyunca ilerlettim jüpiter 7.ev yöneticisi ayın üstünden geçsin.. satürn venüse sekstil yapsın kavuşum yapsın.. (öneli evlilik zamanalrı yine..)


ama hiç biri istediğim yoğun gök trafiğini vermedi.. güneş ve ay açı alsa venüs mars yok.. venüs açı alsa ay yok...

bir tek şu dikkatimi çekti.. 20 aralık 2019.. jüpiterin aya açısı harita sahibi kadınsa, 5.ev çocuk evini yöneticisi merkürde açı aldığı için doğum yapacağı zamanıda gösterebilir..

zaten ilrtlete ilerlete jüpiter 7.eve geçti.. yıl oldu 2025.. hatta 5.evi ikizlerin yöneticisi 6 derece koç merküre kare açı yaptı.. tr uranüs 5.eve girdi.. bence çocuk yada çocukların ilk okula başlayacağı (7.ev 5.evin 3.evi.. yani ilk öğrenimi temsil eder.. gülücük bile düşünülebilir..

umarım yeterince açıklayacı olmuşumdur..
aruvarrr ask
(10-20-2016 04:28 PM)capri Yazılan: [ -> ]Çok güzel bilgiler vermişsin dilek teşekkür ederimgülücük kavuşum olayını tam anlamadım, aynı burçta olmaları etkili olur ama kavuşum gibi şeyler yine de önemli olabilir diye düşünüyorum. Yani aynı burçta iki gezegen var diyelim kavuşum yaparlarsa etkisi daha da fazla olur gibi.

en sağol güzellik ask derecelerinin yakın olmalar tabi etkiyi dahada artırcaktır ama aynı burçta olmalarıda yine bir %60-70 etkili oluyormuş.. misal bnm jüpiter 0 derece, ay 26 derece.. uzakta olsa yine kavuşum veriyormuş ve ay jüpi kavuşumu yorumlarını okuduğumda bana oldukça uyuyor..

(10-21-2016 03:19 AM)Nun Yazılan: [ -> ]Şimdiye kadar hep boğa burçlarını çektim hayatıma. Çokta severim bu burcun erkeklerini bir de birbirine benzetiyorum fiziksel olarak. Önümüzde ki ay tr jüpiter venüse üçgen açı yapıcak ağustos 2017 ye kadar. Aşk kesin olur diyebilir miyiz gülücük)

son 4 yıllık transitlerime baktım cnm.. 2 ve 3.evlerden geçerken jüpiterin venüsüme açı yapması aşk vememiş.. ama son 2 yıldır üst üste aşk ve kısmet getirmiş.. şua tr jüpiter kaçıncı evinde?

(10-21-2016 06:07 PM)vilma Yazılan: [ -> ]bilgilerini paylaştığın için teşekkürler güzel yazmışsın . ama bi dipnot geçeyim bence haritaları astrotheme sitesinde inceleme yükselen derecesini bazen yanlış veriyor 5 10 derece oynatıyor öyle olunca evlerin konumu felan harita değişiyor astro.com dan incelemeni tavsiye ederim

hadi yaa, inan o kadar pratik geliyorki ve hiçte sorun yaşamadım evleri yorumlarken.. (malum yükselen değişince evler hatta komple harita değişiyor.. )
astro.com bi kurciliyim bakalım tavsiyen için sağol beybisi ask

(10-21-2016 08:05 PM)divitsizhokka Yazılan: [ -> ]Çok teşekkür ederim Dilek.
Paylaştığın bilgiler içim de ayrıca sağ olasın.
Bakalım hayatimda neler olacak ...
Evlenmedim ama ikiz çocuklarım olsun çok istiyorum uzun yıllardır. Nasip. Hayirlisi.

sen sağolasın cnm... 5.evin ikizlerde.. çift karekterli bi burç.. neden olmasın kısmet.. gülücük ama çocuk tahminleri biraz zor astroloide o yüzden kesin bişi diyemem sana ama 24 yıl evlilik evin rahat.. tr uranüs yengeçe girince işte biraz itiş kakış yada ilk çocuk eden ayrılcaktır buda biraz tantanaalı olacaktır falan fıstık

(10-21-2016 09:34 PM)Nun Yazılan: [ -> ]Merhaba Dilek forumda yeniyim ama birkaç aydır bilgi edinmek amacıyla sürekli yorumları okuyan biriyim. açıkçası şu konuda bir sorum olacak ve bilgine ihtiyacım var. çoğu yerde ay Satürn karesinin evlenmeye geciktirdiği yazıyor. yaşım Dolayısıyla(28) hala evlenememiş olmam da da bir haklılık payı vardır eminim <: Benim hayatıma sürekli aynı karakter ve duruşta insanlar girdi şimdiye kadar. çok güzel başlayıp çok kötü bitti hepside. hata bende mi yoksa karşı tarafta mı bunun hala cevabını alabilmiş değilim. Senden ricam ufakta olsa açılarımla ilgili birkaç şey söylemem <3


bende 3 yıldır okuyorum bebişim. ay satürn erkekte geciktirir.. kadında güneş satürn.. çevremdeki bayanalrın nerdeyse fix özelliği.. kavuşum, kare özelliklede...

aa dur sen 12 temmuz 88li olansın. ayy gülme ama resimdeki sen misin? :D kız zayıf ve çok güzel.. bende kilo saplantısı olduğu için haritana bakmıştım senin ayy zayıflık belirtisi varmı bu kızda diye :D


doğum saatini 12 olarak atmasyon girince açılarıa bakmak için şu haritayı buldum..
ama saatini net bilyorsan söyle haritayı güncelleriz ;)

[Resim: ZF4jZmbkZwN3ZGx4BQRlZQRjZQNjZGNjZQNjZQN5Zwx0Zt.png]


güneşin açısı yok.. 45-135 falan ara açı ı ıhh yine yok.. venüste açısz bir plütoya 135..
geldik marsa.. genel olarak kötü ama jüpiterle açısı güzel.. mutluluğunda geleceğini gösteriyor.. ümit var yani..

gelecek yıl üpiter ve uranüs zıtlığı olurken güneşinede çift taraflı kare olacak ama hangi evlerde? hımmm acaba

sen iyisi mi doğum saatini yaz ççok gizemli oldu böyle :D
para üzerine notlar diye yazdığım bir sürü şey silindi gitti...
off offfff...... :@
Şu stelyuma direk etki etme olayını tam anlayamadım. Ben de baya bi akrep stelyumu mevcut burayla kavuşum veya zıt açı yapan biriyle mi evleneceğim yani ilerde,doğru mu anlamışım? Haritam imzamda ekli yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler