Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Evlilik ve Para Üzerine Notlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Merhaba arkadaşlar..

bundan 1 ay önce profesyonel bir astrologdan kendim için danışmanlık aldım.. reklama girmesin diye ismini paylaşmıyorum ama kendisi forum açarak bilgilerini ilk aktaran astrologlardan olduğu için paylaşmayı öğretmeyi seven bir çok tatlı bir bayan.. temelim olduğu içinde güzel bilgiler aldım ve öğrendiklerimide sizinle paylaşmak istiyorum.. pek her yerde görebileceğimiz bilgiler olmadığı için ayrı bir başlıkta yazıyorum umarım herkese faydası olur...

ÖNCELİKLE EVLİLİK İÇİN...

1.evlilik için 7,eve bakılır.. bütün tahminler 7.evi dönüştürerek 7.evin 2.evi yani bizim 8.evimiz eşimizin para evidir denilerek..

2.evlilik için sadece dış görüntüsü kimliği için 9.eve bakılır.. misal bende yay burcundaki kova onun yurtdışı bağlantıları olan bir kova burcu yada mühendis bir yay burcu gibi haritasında yay ve kovanın çok vurgulu olduğu ve muhtemelen uranüsün temsil ettiği (burca değil gezegene bakılarak) konularda mesleği olan birisi olacak..


evlilkte zorluk yaşayacak mıyım?
yükselen koçların 7.evi terazi burcu artık tamamen temizlenmiş.. yani dışsal gezegenler jüpiter+neptün (bazen negatif etkileri olabilir), satürn, uranüs, plüto gezegenleri 7.evin bizzat üstünden geçmesi evlilikte krizlere sebep olur.. ama jüpiterden sonra en yakın geçiş satürnün taa 26 yıl sonra olacağı için evlilklerinde en rahat olacak yükselen koçlar..

yükselen teraziler ise şu aralar 7.evlerinde uranüsü deneyimliyorlar ve git gellerle uğraşıyorlar arkasından neptün satürn 2025te 0 derece koçta birleşicekler... boşanma konusu haritaya bağlı olsa da evliliklerinde baya zorlu yıllar var..

yükselen yengeçler 7.evlerinde plüto olduğu için bir çok yükselen yengeç gizli saklı işler yüzünden evliliklerinde sıkıntı yaşıyor yada yaşatıyorlar.. ama ama satürnün 2018de oğlaka yani 7.evlerine geçmesiyle sorunlar yavaşlar azalır yada konular çok uzar ama bir çok bekar yengeç e evlilikte getirebilir.. (satürnün 2010-2011 de bir çok yükselen koça evlilik getirmesi gibi..)


ne zaman evlenicem?
özellikle 7.evden geçecek bir dışsal(jüpi+satürn+uranüs+neptün+plüto) transit zamanında ( çünkü en verimli dönem..) dışsal gezgenler içsellerinize açı yapıyorken evlilik söylenebilir.. hatta o dışsallar 4.evde, 1.evde, 10.evde ise %90 evlilik söylenebilir..

bu bnm kendim keşfettiğim birşey..
mars ve venüs 150 derecelik bile dahi olsa satürn bu 2sini ortalamışsa (90-60 şeklinde yada 120 derece varsa 60-60 yada 90 derece kare açıda iseler biri ile kavuşum diğeri ile kare... baya güçlü bir evlilik zamanı.. ( çevremde mars venüs 120liği olan bir çok arkdşım satürn ikisinide gördüğü dönemlere evlendi.. benim 150lik bende 90-60 olacağı zamanı bekliyorum..



şuan ki transitler bi 20-30 yıl boyunca kova-balık burçlarında yoğunlaşacağı için yükselen burcunuzda, bu 2 burca hangi evleriniz denk geliyorsa HAYATINIZIN ANA GÜNDEM KONUSU bu evler olacaktır.. Misal bnm için iş/ arkadaş/ düşmanlar.. alanında yoğun olucam... VE ÖNEMLİ BİR NOT daha... 12.ev düşmanlar ise 12.evin 2evi olan sizin birinci eviniz düşmanlarınızın maddi kaynakarını gösterir.. mesala bende mars var.. düşmanlarım sürekli para harcayan kimseler...


7.evinizde geçen her transit sizi evlendirme. KARŞINIZA EŞ OLACAK BENZERİ İNSANLARI GETİRİR.. O ENERJİYE SİZİ YAKLAŞTIRIR..

misal bende 2010-2011 yılları arasında satürn terazideyken karşıma oğlak etkili bir sürü insan çıkarttı evlendim ama devamında transitlerim kötüydü 1 yıl içinde boşandım..
şuan 7.evimde jüpiter var ve gerçekten 7.eviniden geçen neyse size o tipte insanalr getirimiş ya hayat... ay burcu yay olan bir erkek için ayy ne kadar neşeli.. keşke bnm kocamda böyle olsa dediğim nisan ayından itibaren paso karşıma ay burcu yay(7.evdeki jüpitere uygun) erkekler geliyor.. ee bnm güneşimde yay olduğu için muhtemelen eşim %70 ay burcu yay yada yükselen yay olacak.. (yukarıdaki kova etkisini unutmuyorum..)

jüpiter 7.evden geçişi beni uzun süre etkilicek çünkü bnm 7.evim tam tamına 42 derece! hani burçlar 30 derece ya.. bazı evlerde 2 burç olur hani.. işte bnmde 2 burç var ve 42 derece toplam..
7.evi 30 dereceden az olanlar transitlerden iyi yada kötü daha kısa süre etkilenirken maximum 45 derece yada 45e yakın olanlar iyi kötü ne varsa uzun süre deneyimler.. gülücük

jüpiterin normaldeki 1 yıllık etkisi beni 1,5 yıl boyunca etkilicek.. ne zamanki 7.evin sonlarına gelirken karşıdan uranüs desteği ve oğlaktaki satürnden destek alıp 3ü bir arada bnm içsellerime açılar yapacak, işte o zaman bana evlilik getirecek... ve bir daha kötü transitleri yaşamayacağım için boşanma gözükmüyor..

ama 7.evimden geçerken diğer transitlerde hiç bir içsel gezegenime açı yapmazsa tıpkı 12 yıl evvel olduğu gibi lise sondaki kalabalık eğlenceli mutlu sınıfımla goy goy yaparak geçireceğim bir yıl olarak kalıverir... gülücük
ben kiminle evlenicem?

cevap stelyum( gezegen birikimi) varsa ona en keskin açıyı yapan gezegenin olduğu harita sahibiyle..

nasıl? satürnsüz olmazdı hani?

satürn kavuşum ve zıtlığı satürn ezmesi denilen şeyi getirir.. duygusuz ezik olduğumuz zor evlilikler.. bir kaç negatif görünüm daha varsa boşanma riski oldukça yüksektir.. sadece 60 lık ve 120liği.. hatta ne kadar az satürn o kadar çok mutlu rahat bir evlilik..

stelyumun etkisi ne?

stelyumlar enerji birikimi olan yerler.. oraya denk gelebilen başka bir stelyumla kavuşum direk evlilik getirir.. yada bizim 2-3 tane farklı burçlarda ama aynı derecelerde gezegenlerimiz karşı tarafın stelyumuna hem 60lık, hem 90lık, hemde 120lik yapıyorsa bingo evlilik...

erkeğin gad/kad kavuşum kadının güneşi.. hele birde o güneşin yanında ona çok yakın bir gezegen daha varsa bingo evlilik!
misal benim güneş merkür kavuşumum eski eşimin gadı ile kavuumdaydı..
kardeşimin güneş merür venüs kavuşumu eşinin gadı ile kavuşumda.

EVLİ ABİNİZ ABLANZ VARSA HARİTALARINA BAKIN.. MALUM AİLE HARİTALARIDA BİR BÜTÜN..
sinastrilerde kavuşum açısı 10 derece değildir.. direk 30 derecedir.. farklı burçlarayken sırf birbirine yakın diye kavuşum diye alıyorsak aynı burç içindeki her gezegen birbirbiriyle kavuşumdur..
birinin 2 derecede ay venüs kavuşumu var.. diğerinni 28 derecede güneş mars kavuşumu... bu haritada güneş+ay, venüs+mars kavuşumu vardır aşık ve uyumlu bir çifttir. evlilik ihtimali güÇlüdür denilebilir rahatlıkla...
Bu konuda bir video izlemiştim Yeşim Arpatındı (sanırım ismi böyleydi) Evlilik için tek dönem yok belirli transitlerle belirli yıllarda evlilik zamanı çıkıyor demişti Kendim için değerlendirdiğimde 2017 yılı ve 2021 yılı evlilik dönemlerimdi Tabi bunun garantisi yok 7. evimde genel olarak kullanılan ev sistemine göre satürn var başka bir ev sitemine göre uranüs ile neptün var Evlilik dönemlerini bulmak teknik meseleydi hallettim ama evlenebilecek miyim bulamadım bunu
Yardım edin Sevgilim var aileler tanışabilir ne olur ne biter bilemiyorum
26 DERECE BOĞA BURCUNDAKİ ALGOLDAN DOLAYI +-3 DERECE ÇOK ÖNEMLİDİR..

nasıl yani demiştim bende? şöyle imiş.. yani 23 ve 29 derece boğaya düşen içsel bir gezegeniniz varsa oradaki algol sizin gezegenin kötü yönlerini ortaya çıkartıyor.. ve güneşiniz 20-23 derece boğa yada 0-3 derece ikizler ile kavuşum zıt yada kare ise bu derecelerdeki transittler sizi önemli derecede ekiler.. hatta bir transitin ası letkisi gelirken ve giderken daha güçlü olduğu için bu açıladakiler( 20-23 boğa + 0-3ikizler ) çok daha fazla etkilenir..

bir örnek?
bnm güneşim 3 derece yay.. 23-29 derece akrepten hemen sonra algolun zıt açısındayım..

ve hayatımdaki üzücü olayların hepsi özellikle 26 derece akrepte bir gezegen geçiyorken yaşandı... tr satürn geçti ben babamı kaybettim.. dolunay oldu boşandım.. tr mars geçti haziranda hayatımın en büyük kavgasını yaptım.. yani bu aralığa cidden dikkat...
(10-19-2016 05:09 PM)Libra Yazılan: [ -> ]Bu konuda bir video izlemiştim Yeşim Arpatındı (sanırım ismi böyleydi) Evlilik için tek dönem yok belirli transitlerle belirli yıllarda evlilik zamanı çıkıyor demişti Kendim için değerlendirdiğimde 2017 yılı ve 2021 yılı evlilik dönemlerimdi Tabi bunun garantisi yok 7. evimde genel olarak kullanılan ev sistemine göre satürn var başka bir ev sitemine göre uranüs ile neptün var Evlilik dönemlerini bulmak teknik meseleydi hallettim ama evlenebilecek miyim bulamadım bunu
Yardım edin Sevgilim var aileler tanışabilir ne olur ne biter bilemiyorum

o hint sistemiyle karışık bakıyor cnm.. hintlilerde dasa dnilen dönem var.. ama onun içinede girilebiliyor.. rehu- satürn yada jüpier venüs dasa die..

ben placidus diyorum çünkü doğum saatimi dakikası dakikasına kesinleştirdiğim için jüpiterin 6.evime girdiği gün yerimin değişmesine kadar kesin sonuçlar alıyorum..

eğer doğum saatin dakikası dakikasına doğruysa 25 derece yengeç üzerinden yoruma başlıyım?


bu arada harita var ama doğum tarihin yok? plütonun 18 derecede olmasına bakarak ya 25 yaşındasın yada 259 :D
Dilek çok güzel yazmışsın ağzına sağlık. Bu arada stelyumun etkisini hiç biryerde okumamaıştık. Ama brnim de inceleğigim evlilik sinastrilerinde çok etkili oldugunu bizza gördüm...
(10-19-2016 06:01 PM)eminesen Yazılan: [ -> ]Dilek çok güzel yazmışsın ağzına sağlık. Bu arada stelyumun etkisini hiç biryerde okumamaıştık. Ama brnim de inceleğigim evlilik sinastrilerinde çok etkili oldugunu bizza gördüm...

aynen cnm... satürn vurgusu olmadan sadece içsellerin uyumuyla nasıl evlenmiş hayret dediğimiz bütün çiftlerde hep bu stelyum etkisi var..

hatta sana hep örnek verdiğim 85li koç stelyumu arkdşımla kocasının haritasına bir daha baktım koç- terazi stelyumu karşıtlığı tepedeki oğlak karesi.. saydım tam 36 açı var ve muazzam bir aşkları var maşşallah..


birde son haberlerden pelin öztekin ile kıvanç arslan barışmış. pelin haklımıydı şımarıkmıydı bilmem ama sinastrilerde stelyumun önemine çok uyan bir çift hemen bakalım.

[Resim: ZF4jZQbkZQN7ZQRjAmR5BQtkZwNjZQNjBGV5AQVe...QRjBGV5AQV]

kıvanç kasabalı 1 temmuz 88li, pelin öztekin ise 17 şubat 1987li..

pelin öztekinin haritası geniş stelyumu yok.. demekki o stelyumlu birisini bulup tutunacak..
içteki haritadaki yengeçte kıvanç kasabalı. 28 derecede satürn uranüs kavuşumu var ( dışssallarda stelyuma girer), güneş plüto 120liği de 9 derecede,


haritaya bakarsak pelin ablacımız bu 28 dereceye önce 28 derece güneşiyle 60lık yapmış, 26 derece balık jüpiteriyle 90lık, 27 derece koç marsıylada 120lik yapmış!

güneş plüto 120liğinede 9 derece terazideki ayı ile kare ve ( açı orbu genişde olsa) 14 derecedeki merkürü ile 120 lik yapmış..

ilişkinin sonu nolur? doğum saatleri kesin değil biraz tipten farazi gittim ama evlilik alameti sayılabilecek kıvancın yengeç güneşi KARE pelinin koç kadı..
kıvançın kadı KAVUŞUM pelinin merkürü...

ve bence her ikisinin ortak özelliği venüs kare kad... ikisininde kendi venüsü kadlarına kare.. aynı sembolü taşıyanlar evlenip çocukarlarına o açıyı geçirirler ve bu yüzden ailelerin haritasında belli açı kalıpları tekrar eder durur..

benim oyum evlilikten yana gülücük
ama evlilik için bence kilit nokta 27 derece.. yani tr uranüs 27 derece marsa gelmeden (pelin öztekinin marsı sevgili simgesi, kıvaç kasabalıdada enerjinin birikim noktası) yaniii aradan 1 yıl geçmeden evlilik gelmez diyorum.

yorumlamam nasıl genjler? katılan? katılmayan? gözkýrpma
aaaaa ben o destek alınan astrologu biliyorum :D

Dur hemen hesaplicam bakalım evlilik işaretlerine
(10-19-2016 05:23 PM)dilek8855 Yazılan: [ -> ]
(10-19-2016 05:09 PM)Libra Yazılan: [ -> ]Bu konuda bir video izlemiştim Yeşim Arpatındı (sanırım ismi böyleydi) Evlilik için tek dönem yok belirli transitlerle belirli yıllarda evlilik zamanı çıkıyor demişti Kendim için değerlendirdiğimde 2017 yılı ve 2021 yılı evlilik dönemlerimdi Tabi bunun garantisi yok 7. evimde genel olarak kullanılan ev sistemine göre satürn var başka bir ev sitemine göre uranüs ile neptün var Evlilik dönemlerini bulmak teknik meseleydi hallettim ama evlenebilecek miyim bulamadım bunu
Yardım edin Sevgilim var aileler tanışabilir ne olur ne biter bilemiyorum
eğer doğum saatin dakikası dakikasına doğruysa 25 derece yengeç üzerinden yoruma başlıyım?
bu arada harita var ama doğum tarihin yok? plütonun 18 derecede olmasına bakarak ya 25 yaşındasın yada 259 :D
25 yaşındayım +-3 dk fark vardır Çünkü annem doğum esnasında duvardaki saate göre doğum saatin 23.50 dedi Sen 25e göre al tatlım gülücük)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler