Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Venüs 1.Evde-Tüm Haritalarda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Natal Venüs

Uyumlu, sempatik ve çekici birisiniz. İnsanlarla iyi anlaşırsınız ama bazen çok yüzeysel olabiliyorsunuz. Yaratıcılığınız ve sanatsal yetenekleriniz oldukça gelişmiştir. Güzeliğe ve estetiğe önem verirsiniz. Görgülü ve bakımlısınız. Aşk hayatınızda ve maddi konularda şanslısınız. Hayatınız boyunca bu konularda karşınıza çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Transit Venüs

Bu dönemde aşk hayatınız canlanır. Partnerinizle keyifli zaman geçirirsiniz. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir. Maddi konularda şanslı olurusunuz, elinize para geçebilir. Uyumlu ve uzalaşmacı davranırsınız. İnsanlar sizinle zaman geçirmekten keyif alırlar. Sosyalleşirsiniz, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Fiziksel görünümünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Saç renginizi, modelinizi değiştirebilir. Gardrobunuzu yenileyebilir hatta estetik ameliyat olabilirsiniz.

Retro Transit Venüs

Bu dönemde fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmamalısınız yaparsanız venüsün geri hareketi bittikten sonra pişman olabilirsiniz. Aşk hayatınızda bazı durgunluklar yaşayabilirsiniz, partnerinizle aranızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiye başlamak için iyi bir dönem değildir. Evlenmek, nişanlanmak gibi planlarınız varsa gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Progress Venüs

Bu dönemde aşk hayatınıza odaklanırsınız ama duygusal konularda bencilce davranmanız sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda oldukça atak davranırsınız birinden hoşlanıyorsanız ilk adımı rahatlıkla atarsınız. Hayatınızda kimse yoksa düşünmeden aniden yeni ilişkilere girebilirsiniz ama bu ilişkilerden çabuk sıkılabilirsiniz. Ciddi ve istikrarlı ilişkiler kurmakta zorlanırsınız. Bu dönemde güzelliğinize önem verirsiniz ve daha bakımlı biri olabilirsiniz.

Solar Return Venüs

Bu yıl kendinize güveniniz ve çekiciliğiniz artar. Sosyal ve iyi zaman geçirirsiniz. İnsanlar sizinle birlikte olmaktan zevk alırlar. Aşk hayatınız için oldukça iyi bir aydır. Partnerinizle iyi anlaşırsınız. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir. Fiziksel görüntünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Saç modelinizi , saç renginizi değiştirebilirsiniz.

Lunar Return Venüs

Bu ay kendinize güvenirsiniz ve çekiciliğiniz artar. Fiziksel görüntünüzde değişiklik yapabilirsiniz. Saç modelinizi , saç renginizi değiştirebilirsiniz. Lüks ve konfora düşkün olursunuz. Aşk hayatınız için oldukça iyi bir aydır. Partnerinizle iyi anlaşırsınız. Hayatınızda kimse yoksa yeni bir ilişkiniz başlayabilir.

Sinastri Venüs

Birbirinizle çok iyi anlaşırsınız. Birlikte zaman geçirmekten keyif alırsınız. Oldukça romantik bir ilişkiniz olabilir. Ortak zevklere sahip olabilirsiniz. Sosyal bir çift olursunuz. 1.ev sahibi venüs sahibini çok beğenir ve onu oldukça çekici bulur. Her türlü ilişki ve evlilik için oldukça iyi bir konumdur.

Composite Venüs

Partnerinizle birbirinize karşı yoğun duygular beslersiniz ve oldukça iyi anlaşırsınız. İlişkiniz her ikiniz içinde oldukça romantik ve keyifli bir ilişkidir. İnsanlarda sizi çift olarak çok beğenirler ve sizinle zaman geçirmekten hoşlanırlar. Her türlü ilişki ve evlilik için oldukça iyi bir konumdur.

http://www.astrolojikitabi.com sitesinden alıntıdır.
Referans Adresler