Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Üniversite mezunu bir harita
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar merhaba yeni mezun oldum.Ülkenin durumu malum bu yüzden işsizim.Kendime alternatif bir yol çizmem gerekiyor bu yüzden kendimi daha çok tanımam gerekiyor doğal olarak soruyorum bu haritaya sahip biri bu ülkede elektrik-elektronik mühendisliği yapmalı mıdır yoksa önerebileceğiniz başka potansiyellerim var mı cevabınız için teşekkürler..)gözkýrpma
Merhaba Ahmet,

İlk önce bu söylediklerim tamamen benim fikrimdir ve ben çok üst düzey bir astroloji bilgisine vakıf olduğumu düşünmüyorum (eğer vakıfsam bile bana öyle gelmiyor).

Astroloji'de meslek seçimi için 10.evdeki burca bakarak çok fazla konuşuyorlar aslında ben buna pek katılmıyorum ben işin içine insanların başka evlerde iyi yapabilecekleri işlere bakıp sonrasında 10.ev burcu ve gezegenleri ile harmanlayarak fikirlerimi paylaşıyorum.

10.evde boğa burcu var ilk yöneticisi Venüs, ikinci yöneticisi Ay.Yönetici Venüs haritanda 9. evde bence bu meslek anlamında bir işaret göstermiyor. Bunu söylememin nedeni 1.evdeki (veya 12.ev de sayılabilir) Mars gezegeni. Mars 1.evde (veya 12.evde) olmasının yine meslekle hiç bir alakası yok. Bu senaryoda Jüpiter sayesinde haritanda ateş gruplarında büyük üçgen dediğimiz açı kalıbı var ve üçgen açını en güçlü üyesi Jüpiter çünkü birincil yönetici gezegen olarak kendi burcunda.Gelelim yönetici Ay'a, boğa burcu semboliği rahat, keyif,yeme-içme, vücudumuzu soktuğumuz her türlü yer ve ev gibi şeyleri temsil eder. Ay da aslında benzer şeyleri ifade eder yine ev, aile, barınak, mekan vb. çoğaltabiliriz bu yüzden zaten Ay Boğa'da güçlüdür, benzer şeyleri ifade ettiği için. 10.evde Merkür'ü görüyoruz yani kafamız daha çok Boğa burcu ve ay semboliklerine karşı çalışıyor ve onlara teknik bir zeka ile harmanlıyor. Bu da aklıma ilk olarak Mimarlık ya da İç Mimarlık gibi meslekleri getiriyor hem Merkür'ün teknik zekası Hem Boğa ile uyumlu çalışan Ay bunu işaret ediyor ayrıca 4.ev yani IC noktası dediğimiz ev, aile ve yuva ile ilgili kısıma bakıyoruz. Ev yöneticisi Akrep Yöneticisi Mars ve Plüto, bil bakalım Plüto nerede yine 4. evde yani 4.ev güçlü çalışıyor. Bunu geçtim 4.evin tam yönetici burcu olmasa da 5.evin gezegensiz olması sayesinde ben yay burcunu da 4.evin ikinci burcu sayıyorum ve Yay'ın yöneticisi olan Jüpiter bil bakalım nerede ? tabi ki Yay'da bu da 4.evin güçlü olmasına küçük bir işaret. 5.ev aslında hobilerimiz zevk aldığımız işler olarak bakarsak yöneticisi yine 4.evde yani ev yuva kafamızı soktuğumuz her mekan hakkında uğraşmaktan bir zevk alman muhtemel. Son olarak diğer meslekleri yazayım sende güzel bir ilişki terapisti veya aile terapisti olabilir, psikolog olabilir, çocuk psikoloğu olabilir, tarım-ziraat ile ilgili işler olabilir.

Belki aranızda ''IC noktasının meslekle ne alakası var, IC noktası kişisel bir noktadır'' diye düşünenler olabilir onu da açıklayayım. Bu topraklarda şöyle bir söz vardır ''KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ'' bu arkadaşın durumu da aslında böyle kendi evi, yaşam alanı, kendi takıldığı mekanlarla uğraştığından zaten kişi bu işi teknik olarak olmasa da doğal yetenek olarak işleri biliyor eğer bu doğal yeteneğin üzerine kendisi de teknik bilgi katarsa kişi mesleğinde daha iyi olabilir.

Eğer elektrik-elektroniğe ilgin varsa yine olabilir ama ne bileyim iş makineleri ile ilgili olan bir elektrik-elektronik değil de daha çok ev aydınlatmaları veya akıllı ev sistemlerine benzer işler olabilir.
Ailesel bir çok problem yaşadığm için psikolog gibi oldum.Elektrik elektronik düşünmemin nedeni ay merkür kavuşumunun aldığı uranüs neptün kavuşumu üçgeni olabilir mi bunun 10.evde olması beni toplumda böyle bir meslek grubunda gösteriyor sanırım ama dediğin gibi boğada olan bu gezegenler mimarlık için de uygun gözüküyor müteahhitler krizden çok etkilendikleri için mimarlık gözümde revaçta değil bir de yükselen yöneticisi güneş MC ile kavuşum yapıyor bu nedir?
Aslında şunu söylemek isterim, dediğin gibi Türkiye'de birçok ev var ve boş, betona sürekli yatırım yapan Türkiye bir nevi inşaat sektörünün durumunu kötüleştirdi, amacın inşaat sektörünün parasızlığından kurtulup başka bir meslek seçmekse, eğer para odaklı isen neden olmasın ?. Ben şahsi fikrim olarak senin yerinde olsam kesinlikle ziraat-tarım alanıyla uğraşırdım, özellikle yatırımım falan varsa çünkü tarım ne kadar şuan Türkiye'de kötü bir durumda olsa da (benzin, mazot) insanlar kötü bir evde veya evsiz yaşayabilir ama yiyeceksiz yaşayamaz. Diğer yazdığım meslekleri de düşünebilirsin.

Elektrik-elektronik düşünmenin nedeni Ay-Merkür kavuşumu sayılabilir ama tek etken bu değil anladığım kadarıyla, 6.evindeki Uranüs zaten senin günlük rutin işlerde teknoloji ile iç içe olduğunu gösteriyor olabilir (KONUDAN BAĞIMSIZ OLARAK; ayrıca günlük işlerinde veya her gün gördüğün-karşılaştığın insanlar biraz garip Uranüsyen-marjinal olmasını gösteriyor da olabilir.). Bu yüzden yine elektrik-elektroniğe ilgin olabilir yine ''KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ'' vakası günlük rutininde teknoloji görürsen, teknolojiye merak pek de şaşırılacak bir şey değil özet olarak

Yükselen yönetcisinin MC noktası ile kavuşum yapması sayesinde mesleğinde iyi yerlere gelmen olası gibi görünüyor. Yükselenin (Aslan'ın ikincil yöneticisi Mars diye biliyorum) ikincil yöneticisi de yine yüceldiği (OLUMLU +) bir burçta olması ve büyük üçgene dahil olması şahane bir haber ama tam olarak ne konuda şans-fayda getirir dersen bilmiyorum. Astroloji bir sürü olasılık ile doludur sana hangi alandan piyango vurabilir, nasıl fırsatlar karşına çıkabilir bunu en iyi sen bilirsin Astroloji biraz gözlem işi ve bu haritayı sen kendin deneyimliyorsun, bu yüzden sen bileceksin olasılıkları-fırsatları. Olay daha çok ''senin Marsiyen (agresif-hareketli-enerjik-olduğu yerde duramayan) bir yapıda olmanın bu yüzden yurt dışına çıkmanın ve gittiğin ülkede iyi bir gelin bulman sayesinde ailenin çok mutlu olması.'' şeklinde gelişebilir, ama bu sadece bir ihtimal dediğim gibi sana belki daha farklı bizim tahmin edemeyeceğimiz ve gezegenlerin diğer simgelediği konular ile ilgili de fırsatlar getirebilir.
Merhaba, benim size yoruma başlamadan önce bir sorum olacak,şöyle sorayım:

Sizin de gad 9.evde ve yükseköğrenimle ilgili sıkıntılar yaşadınız mı?Yaşadıysanız ne yaşadınız ve nasıl aştınız? Benim gad 9.evde ve yükseköğrenimim bihayli sıkıntılı durumda,aynı görünümde birini görünce sormak istedim.

Gelelim benim yorumuma,bu haritadan iyi bir akademisyenin de çıkacağını düşünüyorum. 10.ev yöneticisi Venüs,9.evde ve büyük üçgene dahil. 10.evdeki Ay ve Merkür'ün yanyana gelmesi de Neptün yok ama bana biraz idealizm belirtisi gibi geldi.Mantık çerçevesinde duygularınızı kullanarak yapabileceğiniz bir iş. ASC ile kavuşumda olan Mars ise değerlerinizi savunabilecek potansiyeliniz olduğunu gösteriyor bana.Yani siz bir akademisyen olsanız,hem pes etmeden araştırmalar yapabilirsiniz (Mars etkisi),hem de 10.evinizdeki Ay sayesinde bence öğrencilerinizle bağ da kurabilirsiniz.Ayrıca Kad 3.evdeyken hem tek bir yoldan öğrenme hem de bildiğiniz şeyleri sadeleştirerek öğretebilme misyonu verir ki,zor olan şeyleri bile basitleyerek örnekleyebilirsiniz,bu da öğretmenlik için güzel bir vasıftır.

Umarım sizin için en güzeli olur,başarılar dilerim.
Cevabınız için teşekkürler üniversiteyi belki de güneş ve merkür boğada olduğundan dolayı bütünleme sınavı olmadan bitiremedim çünkü herşeyi sindirerek ve yavaş düşünerek zorlandım ama bu benim mi tembelliğim bilemedim bunun yanında üniversite döneminde ailemin yanında olduğum için aile içi hukuksal problemler yaşadık bununla uğraşırken okuldan kopma noktasına geldim çünkü okuldan çok adliyedeydim hatta mezuniyet töreninden bir gün önce annemle babamı boşadık o derece yani bu yüzden hukuk okusam daha iyi olurdu bu yüzden başka alternatifler arıyorum
(02-21-2019 11:57 AM)Ahmetp Yazılan: [ -> ]Cevabınız için teşekkürler üniversiteyi belki de güneş ve merkür boğada olduğundan dolayı bütünleme sınavı olmadan bitiremedim çünkü herşeyi sindirerek ve yavaş düşünerek zorlandım ama bu benim mi tembelliğim bilemedim bunun yanında üniversite döneminde ailemin yanında olduğum için aile içi hukuksal problemler yaşadık bununla uğraşırken okuldan kopma noktasına geldim çünkü okuldan çok adliyedeydim hatta mezuniyet töreninden bir gün önce annemle babamı boşadık o derece yani bu yüzden hukuk okusam daha iyi olurdu bu yüzden başka alternatifler arıyorum

Haritanız hukuk için de müsait bence, şu an dışarıdayım, sonra daha detaylı bir şekilde yazacağım, ben mezuniyet sonrası yapılabilecekler olarak düşündüm, imkanınız varsa hukuk alanını da düşünebilirsiniz veya adli bilimlere ilgili bir şeyleri de.
@bayankararsız
Rica etsem benim de yapabileceğim meslekler hakkında biraz Bilgi verir misin? gülücük 12.ev ve 10.ev bağlantısı biraz kafamı karıştırıyor.İki evdede çok fazla gezegen var ve açıları ne yazık kı sert
(02-22-2019 11:07 PM)justicee Yazılan: [ -> ]@bayankararsız
Rica etsem benim de yapabileceğim meslekler hakkında biraz Bilgi verir misin? gülücük 12.ev ve 10.ev bağlantısı biraz kafamı karıştırıyor.İki evdede çok fazla gezegen var ve açıları ne yazık kı sert

Merhaba Justice,bir süredir yoğunluğumdan dolayı yoktum ama tabiki elimden geldiğince analiz etmeye çalışırım,yalnız şu an çok uykum var ve ayık kafayla bakmayı tercih ederim,görüşmek üzere gülücük
Teşekkür ederim,sabırsızlıkla bekliyorum gülücük
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler