Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: İşsiz bir harita
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Merhabalar 6 aydır iş arayışım devam ediyor ama sanırım kendi mesleğim olan mühendisliği yapamayacağım ben de kendim haritama göre başka yollar bulmayı düşünmeye başladım kendimi daha kolay tanıma adına sizce hayatımın geri kalanında ne yapmalıyım bu haritadan ne okunuyor cevabınız için teşekkürler...)
Merhaba,
Ben oldukca amatorum bunu belirterek baslayayim.Mc boga ve kisisel gezegenleriniz burada.Venus ise 9.evde.Jupiterle 120 lik acisi var.Boga ticaretle ilgilidir ve 9.evle baglantisi bana ithalattan para kazanabileceginizi dusundurttu.
Merhaba,sorunun kaynağı Uranüs retrosu bile olabilir,retrodan sonra bir alana karar vermeniz de daha isabetli olabilir.10 yöneticisi Venüs, 9.evde Koçta ve 9 yönetisi Mars ile beraber bir büyük üçgende. Justice'nin de dediği gibi ticaretle alakalı bir iş de yapabilirsiniz, evlere bakarak düşündüğüm kadarıyla akademisyenliği de düşünebilirsiniz. Hatta Boğa etkisinin çok dile getirilmese de hukukla ilgili işler için de güzel olduğunu düşünüyorum.
Sevgili Ahmet kardeşim bu senenin başında Aslanları oldukça zor bir yıl beklediğini 2021 yılı yorumlarımda belirtmiştim. Zor bir yıl sizin için ama bu zorluklar birazda ülkenin içinde bulunduğu astrolojik ve politik durumla da ilgili tabi.MC noktana yakın Ay ve Merkür kavuşumun var iş hayatında duygusal değil mantıkla hareket etmen gerekiyor. Konuşmaların sıkıntı yaratabilir. Mücadeleden hiç vazgeçme meslegin olan mühendisliğin farklı kollarında iş ara Seç olabilir kalite kontrol olabilir ama doğru yerde arama ve dogru bir özgeçmişler yapmalısın bunu.Transitlerin kova burcunda 6.evinde toplaşmışlar günlük rutinlerin değişim aşamasında merkür retrosu bitsin ataga geç ayın 20 den sonra bol şans diliyorum
Kuzey düğüm akrep olduğu için risk alman gerektiğini düşünüyorum. İş güvenliği uzmanı olabilirsin. Kursa gidip belge alacaksın. Bazı mühendis tanıdıklarım bu yola başvurdu, bu şekilde iş sahibi oldu.
Cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim merkür retrosu biter bitmez bugün kendi alanımda iş buldum alkis
(02-23-2021 10:17 PM)Ahmetp Yazılan: [ -> ]Cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim merkür retrosu biter bitmez bugün kendi alanımda iş buldum alkis

Senin adına çok sevindim. Dilerim ki kalıcı ol yüksel ve kazancın iyi olsun
Referans Adresler