Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: belkide buldum haritamı.......
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
hep aradığım haritam bu olabilirmi diye sizlere sunuyorum haritamı...bir kaç yorum yaparsanız haritanın doğrulugundan emin olabilirim belkide.benmiyim
ay_se Yazılan:hep aradığım haritam bu olabilirmi diye sizlere sunuyorum haritamı...bir kaç yorum yaparsanız haritanın doğrulugundan emin olabilirim belkide.benmiyim

selam ay_se ; kendi fikrimi söylüyorum. bu haritanın en belirgin noktalarına odaklanalım. sende duygusallığı - sabırsızlığı bi kenarı bırakıp bu etkierin sende olup olmadığını objektif şekilde değerlendir lütfen ok

akrep - ay koç - venüs akrep ; için hangi KESİN yorumları yapabiliriz ?

* çok kıskanç bir kişiliğe sahiptir. kıskançlık ve bunun getirdiği hırs + huzursuzluk ilişkilerine + arkadaşlıklarına yansıyormu ay_se ?

* olumlu yönden baktığımızda ise tam bir SAVAŞÇI görüyoruz karşımızda. üstelik MARS KOVADA yani FİKİR MÜCADELESİ - FİKİR ÇATIŞMALARI yoğun olabilir çevrenle yaptığın..

bu iki durumu objektif değerlendirmeye çalış olurmu. detaya sonra ineriz ;)
4. evindeki jüpiter terazi köklerinde sanatla ilgilenen ünlü sayılacak kişilere işaret edebilr veya toprak altı zenginliklerine ..
vivi ve yıldırım' a yanıt,

marsımın bu konumu özellikle 3. evdeki plutoya 135 lik açısı benimde istemediğim konumlardan biri.aşırı detaycı(başak) yargılarken,buda kardeşlerime ve yakınlarıma.aslında çok uzun susabilrim, yıllarca ,belki ömür boyuda susabilrim.susmazsam çok yaralayıcı olabilirim.hemde çok..onlar için kötü dileklerde bulunmak gibi bu açı.ama işte bunu bir kez yaptım (çok küçükken).

aslında marsı 7. evimdede düşündüm çünkü evliliğimde hep ben tarzım vardır.
lakin bir ara bende elektriğe karşı aşırı merak vardı.ardından saçma sapan elektirik takıntım.bunun bende bir ara aşırı fobiye dönüşmesi ve elektrikle ölümden aşırı korkmam.bu anlamda bir ara depresif durumlarımın oluşması..nihayetinde babamı elektrik çarpması sonucu kaybetmiş olmam 8. evime marsı yerleştirmemde fazla tereddüt yaratmadı. sizin bu konudaki yorumlarınızıda duymak istiyorum.belkide yanılıyormuyum?
kıskançlık konusu her insanda var olan bu duygu bendede var sanıyorum.ama ilişkilerime zarar vermiyor bu.burada şaşırıyorum işte bir akrep eşini aşırı kıskanır mesela.ben eşimi kıskanmadım hiçgülücük

jüpiterimle ilgili vivicim köklerime indiğimde sanatla uğraşan ünlü kimse yok.yeraltı zenginliği konusunda komik ama baba değilde annem tarafından bir hazineden bahsedilirgülücük)
sadece akrep değil ay koçu da çok kıskançtır ay_se. ve dahası o verdiğin haritada venüs - mars sert açısı dikkatimi çekti. herkeste kıskançlık duygusu olduğu doğrudur ancak verdiğin harita sahibi ''sen'' isen kıskançlığın dozu pek çok ilişki ve arkadaşlığında gerilime sebep olur derdim ben.. o harita - ki marsınıda 8.evde düşünüyorsun - çok tutkulu bir kişiliğe sahip olmalı diye düşünüyorum. ''sevdimmi tam sevme'' + ''vur deyince öldüren'' + ''sevdiklerini fazlaca sahiplenen'' kişilik özelliklerini yansıtır diye düşünüyorum. bu haritaya sahip bir bayanın eşini kıskanmaması astrolojik açıdan pek doğal değildir bence. üzerinde biraz düşünelim istersen ok ;)
Referans Adresler