Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Güneş Burcumuzla Yükselenimizin Uyumu
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
acaba güneş burcumuzla yükselen burcumuz ne kadar uyumlu?
KOVA GÜNEŞ – AKREP YÜKSELEN BURÇ

Geceyarısı 24 ile akşam 22 arasında meydana gelen bu doğum, kişiliğe, yoğun duygusallık, aileye bağlılık, atalara ve geleneklere ciddi bir saygı gibi özelliklerin eklenmesinde önemli etkiye sahiptir. Aile bağları ve aile üyelerinin kişisel hedeflerde ve davranış biçiminde belirleyiciliği oldukça kuvvetlidir.

Yükselen Burcu Akrep olan Kova çok kuvvetli bir karakterle, değişime direnç gösteren bir yapıya sahiptir. Her şeyin arkasındaki nedenleri bilmek istemesi, meraklı ve şüpheci bir insan olarak tanınmasına neden olur. Kova-Akrep insanının aynı ayrıcalığı diğer insanlara, kendisi ve hayatı için tanıması mümkün değildir. Gizemli ve farklı konularda araştırma yapmayı sever. Yükselen Akrep in meslek yaşamında ideallerine erişmek için hiç kimsenin katlanamayacğı şartlara dayanması mümkündür. Aile yaşamına verdiği önem, Kova-Akrep i tek eşliliğe ve sadakate yönlendirir. Çocuklarına karşı fazlaca otoriter davranması olasıdır.
KOÇ GÜNEŞ – İKİZLER YÜKSELEN BURÇ

Güneş tepeye doğru ilerlerken, sabah saat 8 ile 10 arasında meydana gelen bu doğum, Koç karakterinin daha da hareketlenmesine neden olur. Koç-kontrol altına almasıdır. Kararlarını sonuna kadar saklamak ve emin olduktan sonra paylaşmak da diğer önemli gereksinimler arasındadır. Arkadaşlıklar ve dostluklar yaşamının en önemli hareket alanıdır.

Yükselen Burcu İkizler olan Koç, Zodyak kuşağının en açık sözlü, en hareketli tiplerindendir. Sahip olduğu farklı yetenekler, çok yönlülük ve merak iyi bir araştırmacı olmasında önemli role sahiptir. Doğasındaki enerji ve hareket, kendini zeka parıltıları olarak gösterir. Zaman zaman ateşli tartışmaları kavgaya dönüşebilir. Koç-İkizler in en büyük zorluğu konsantrasyon sağlamak ve tek bir konuya odaklanmaktır.
BALIK GÜNEŞ – İKİZLER YÜKSELEN BURÇ

Güneş en tepedeyken, saat 10 ile 12 arasında meydana gelen bu doğum, kişilikte kararlılık ve konsantrasyon görülmesinde etkilidir. Meslek ve kariyer yaşantısı, toplumsal hayat ve statü son derece önemli hayat alanlarıdır. Toplumsal seviyede söz sahibi olmak, otorite ve inisiyatif kullanabilmek kişisel bütünleşmede önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu İkizler olan Balık adaptasyon yeteneği çok güçlü, zekası sezgileriyle beslenen bir yapıya sahiptir. Hemen her konuda ileri sürebileceği, insanlara verebileceği bir fikri olsun ister. Balık-İkizler mesleki yaşama önem verir ve bu alanda başarılı olmak için büyük çaba sarf eder. Konsantrasyon bozukluğunun üstesinden geldiği takdirde, insan ilişkilerine dayanan alanlarda başarılı olması son derece olağandır. Yükselen İkizler ilişkilerini evrensel bir macera olarak görüp, bütün benliğiyle katılır. Sevecenliği, sıcaklığı ve çok yönlülüğü, aşk yaşamının renkleridir.
TERAZİ GÜNEŞ – ASLAN YÜKSELEN BURÇ

Sabaha karşı 2 ile geceyarısı 24 arasında meydana gelen bu doğum, kişiliğin meraklı, kolayca iletişim kurabilen, çabuk öğrenen bir yapılanma içinde olmasına neden olur. Terazi-Aslan insanının yazmaya, duygularını ve düşüncelerini rahatça ifade edebilmeye karşı oldukça kuvvetli bir yeteneği vardır. Kardeşler ve yakın çevre, kişisel gelişiminde önemli bir role sahiptir.

Yükselen Burcu Aslan olan Terazi için, romantizm, duygusal yaşam ve aşk her şeyden öndedir. Duygularını ifade edebilmek için şiirden başlayarak, her türlü güzelliği kullanabilme yeteneği vardır. Terazi-Aslan aşk ilişkilerinde mutlaka gurur duyacağı, sadık ama kişiliğini koruyabilen bir partner ister. Yükselen Aslan ın sanata karşı kabiliyeti ve estetik yargıları çok kuvvetlidir. Yaratıcı yanı çok güçlü olduğu için, mesleki yaşamda moda, sanat, eğlence dünyası gibi alanlarda büyük başarı elde edebilir.
YENGEÇ GÜNEŞ – BAŞAK YÜKSELEN BURÇ

Sabah Güneş tepeye doğru ilerlerken, saat 8 ile 10 arasında meydana gelen bu doğum kişiliğe idealizm, hümanizma, özgünlük ve arkadaş sevgisi gibi özelliklerin eklenmesinde etkilidir. İdealler uğruna, büyük çaplı organizasyonların içinde çalışmak ve insanlığa hizmet etmek oldukça önemlidir.

Yükselen Burcu Başak olan Yengeç in utangaçlığı ve bilinçdışı endişeleri yaşamın her alanında geri planda kalmak istemesinin temel nedenidir. Gözlem yeteneği çok gelişkindir. Yengeç-Başak aradığı emniyeti ve karşılıklı güveni elde ettikten sonra, sadık bir dost ve arkadaş olur. Çok detaylı bir düşünce sistemine sahip olması, endişeli doğasına daha da zarar verebileceği için bir dezavantaj olarak nitelendirilebilir. Yükselen Başak ın sosyal içerikli konularda, kendisini göstermesi, fikirlerini ortaya koyması daha kolaydır. Kendini insanlara hizmet ve servis yoluyla ifade etmekte mükemmeldir.
YENGEÇ GÜNEŞ – YENGEÇ YÜKSELEN BURÇ

Güneş ve Yükselen Burç Koç ise, doğum sabah saatlerinde, 6-8 arasında gerçekleşmiş demektir. Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Yengeç karakteristiklerinin çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir.

Yükselen Burcu da Yengeç olan Yengeç koruma kalkanlarının ardına gizlenmediği zamanlarda, çok sıcak, yumuşacık, şefkat yumağı olarak nitelendirilecek bir “ana kucağı”dır. Kırılganlığı, hassaslığı doruk noktadır. Yengeç-Yengeç in sinir sisteminin zayıflığı, psikosomatik hastalıkların da temel nedenidir. Aileyi birarada tutmak için her tür fedakarlığı yapması mümkündür. Yükselen Yengeç onuruna ve aile şerefine bir zarar geldiğini düşündüğü anda kendisinden beklenmeyecek kadar, saldırgan ve katı olabilir. Sezgiler ve rüyalar Yengeç-Yengeç i bir başka dünyada yaşamaya itebilir.
ASLAN GÜNEŞ – ASLAN YÜKSELEN BURÇ

Güneş ve Yükselen Burç Aslan ise, doğum sabah saatlerinde, 6-8 arasında gerçekleşmiş demektir. Kişiliği belirleyen bu her iki temel ögenin de aynı olması, Aslan karakteristiklerinin kişilikte çok ciddi anlamda görülmesinde etkilidir. Zaman zaman ben-merkezcilik ve egoizm negatif özellikler olarak kendini gösterir.

Yükselen Burcu da Aslan olan Aslan ın yaşamı aydınlatan ve zevk katan bir karakteri vardır. Neşeli, samimi ve dürüst yaklaşımları sevilen insan olmasının temel nedenidir. Aslan-Aslan dış görünüşüyle ve doğuştan gelen asil tavrıyla hemen dikkat çeker. Meslek yaşamında mutlaka yönetici olabileceği ama kendisini çok fazla yorup, stresse sokmayacak bir iş ister. Yükselen Aslan için aşk hayatı ve duygusal yaşam çok önemlidir. Romantizmini, sıcak duygularını ve ideallerini paylaşabileceği bir partner arayışı vardır. Gerçekten aradığı insanı bulduğunuz zaman sadık kalır.
OĞLAK GÜNEŞ – İKİZLER YÜKSELEN BURÇ

Güneş batmaya başlarken, saat 14 ile 16 arasında meydana gelen bu doğum, ortak finansal kaynakları yönetmekte ve yaratmakta büyük bir yeteneğin kişilikte görülmesine neden olur. Gizemli konulara merak, bilinmeyene duyulan ilgi, sıradışı bir insanın ortaya çıkmasında etkilidir. Oğlak-İkizler insanının cinsel duyguları ve bedensel paylaşımlardaki yeteneği de da son derece kuvvetlidir.

Yükselen Burcu İkizler olan Oğlak mental aktivasyonu, kuvvetli zekası ve ihtiyatlı davranışlarıyla toplum içinde oldukça sevilen ve aranılan bir insandır. Yükselen İkizler in kolayca iletişim kurabilmesi ve kendisini ifade edebilmesi neticesinde çok yoğun bir sosyal çevre edinmesi doğaldır. Meslek yaşamında kendini ortaya koyabileceği, yaratıcılığını ve keskin zekasını kullanabileceği alanlarda başarılı olması mümkündür. Oğlak-İkizler in ilişkilerinde zihinsel alış-verişe verdiği önem ve hareket ihtiyacı daldan dala atlamasına neden olabilir.

çilekli süt

Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler