Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: CEM YILMAZ
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
bnece bu haritanın sahibinin cem yılmaz olmadıgını varsaysak.... yukseleni aslan oldugu için kişi kendisini muhakkak göstermek isteyecektir... ayrıca Uranusunde aşagıda aksta durması ve bunun kariyer evine de yansıması, işte size sıradışı, uranusyen bir tavır sergilemesinin , herkesten daha farklı olayları yorumlamasının ve bu yuzden de cok begenilmesinin ve yaratıcılık, onu gösterebilmesinin, değişik bir tarzı olmasının en buyuk nedeni bence... Adamdaki yaratıcılık cok fazla, cunku neptun Uranus ve neptun gunes sert acıları hayallerini göstermesineve yaratıcılığınla butunleştirip, kendine has bir sanat ortaya cıkarmasına yarıyor... Merkurle baglantılı acıklamalarınızda da cok haklısınız...
Ayıcığının 6. evde durması da içgüdüsel olarak nasıl çalışacağını, nasıl sistem kuracağını bildiğini gösteriyor...yani espri yapma yetenegini o bir sisteme oturtmus ve hep o yonde esprileri vardır zaten... imalı , kara mizahlar hep....ama iste herkesten farklı boyutta , Uranus sagolsun, cok aktif ise haritada böyle yapıyor iste, aldıgı acılara gore tabii..)

vivienleigh

cem yılmazın merkürü koç ta hazırcevaplığını buna bağlıyorum.ayrıca venüsü boğada terazide ,toplumda beğenilen cazibeli biri yapıyor bu konumonu.hatta şeytan tüyü derler ya işte bu bileşimden kaynaklanıyor.venüs zaten boğanın gezegeni 10.ev de toplum kariyer olunca toplumda hayran kitlesi olması sevilmesi çok doğal..ayrıca maddi kaynakları ifade eden şans noktası merkürle 9.evde birleşmiş..demek ki bu konum ona tabir yerindeyse konuşarak para kazanmasını sağlayacaktır.merkür 9.evde felsefe yapmaya düşünce oyunlarına merak yaratır..hatta jüpiter merkürden de zeka olarak bir üst boyuttur 9.ev de jüpiterin doğal evi olduğuna göre taşları yerine koyunca akıllı bir tip oluşturur.
vivienleigh selam

şans noktasına göre benim kazancım nerden olur sence?
(11-14-2011 03:02 AM)Kıvılcım Yazılan: [ -> ]vivienleigh selam

şans noktasına göre benim kazancım nerden olur sence?

vivienleigh 2008'den beri foruma girmiyor gülücük
gülücük
[Resim: 3fwgt.png]


10 mart 2012'de evlendi. yaklaşık 5 ay sonra baba olacak. ilk gösterisini 1995 yılında yaptı, 1998 yılında "her şey güzel olacak" ile sinema kariyeri başladı.
çocukları olacak inşallah eşiyle evlilikleri uzun ömür olur diyip, internette ahu yağtu'nun doğum tarihine baktım, 11 temmuz 1978 diyor. cem yılmaz'ın 23 nisan 1973. açılar şu şekilde : [/font]

[font=tahoma]Jüpiter Zıt açı Merkür

Jüpiter Kare Uranüs
Satürn Kare Mars
Satürn Zıt açı Neptün
Uranüs Kare Güneş
Uranüs Kare Jüpiter




ahu yağtu'nun haritası bu :


http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gyd6.jpg


Ahu'nun güneşi partnerin 11. evinde: ortak hedef ve amaçlar vardır.bu noktadaki bir yerleşim genellikle güçlü bir dostluk,bir ortak ilişkisi,entellektüel düzeyde anlaşım getirir.Ortak hedef ve amaçları birlikte grup ve örgütsel faaliyetlerde çalışan fırsat sağlar.çok uyumlu bir dostluk ve arkadaşlık oluşur. venüsü cem yılmaz'ın 1.evine düşüyor buda cem yılmaz'ın eşini çok çekici ve güzel bulmasına neden oluyor.beraber iyi vakit geçiriyorlar. merkür'ü 2.evine düşüyor, finansal stratejilerini beraber planlayıp, bunun üzerine bolca konuşup, finalsal konularda yeni fikirler geliştirebilirler tabi mars'ıda 2.evine düşmekte zaman zaman fikir ayrılıkları olabilir. jüpiter'ininde 11.eve düşmesi aynı sosyal çevrede olup, sevgili kadar en az bir o kadarda arkadaş olmayı getiriyor.


( http://www.skyviewzone.com sitesinden faydalandım )


Referans Adresler