Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Ekinoks Harita Yorumu - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: DOĞUM HARİTASI - Analizler (/forumdisplay.php?fid=36)
+---- Forum: Üyelerin Doğum Haritası Yorumları (/forumdisplay.php?fid=259)
+---- Konu: Ekinoks Harita Yorumu (/showthread.php?tid=5544)

1 2 3


Ekinoks Harita Yorumu - plutomania - 07-21-2012 09:55 PM

Ekinoks arkadaşımızın isteği üzerine haritasını yorumlamaya çalışacağım.


Haritana bakmadan ilk izlenimin Balıkveya yükselen Balık olabileceği yönündeydi.
Haritana bakınca güneşin 3/4 ünün Koçta 1/3 ünün halen Balıkta olduğunu gördüm, demekki yoğun olarak Balık burcuna özgü özellikler de gösteriyorsun.Değişken sudan öncü ateşe geçmeye çalışan bir güneş, sanırım seni zorluyordur.

Yükselene bakınca Başakta(değişken burç) olduğunu görüyoruz, Güneş ise 7. evde(öncü-açısal ev). Tüm bunlardan senin Koç ve Balığın özelliklerini harmanlaman gerektiğini anlıyoruz.
Ay Aslanda ve 11. evde (hem sabit burç hem sabit ev) ve Güneşe 120 lik destekleyici açı yapıyor. Yani duygularının sarsılmaz bir şekilde senin bu dengeyi sağlamanda çok yardımcı olacaktır.
7. evdeki güneş Koç yanına özgü girişken ve öncü yanının güneşin balıkta da bir bölümü olması nedeniyle bir bayana özgü kibar bir şekilde ve karşındaki insanları da düşünerek ifade edilmesini sağlar sanırım. Ve böylece Aslandaki Ayından da destek alan Benliğin insanlara kibar yaklaşan ve babacan bir kişiliği gösteriyor olabilir.

Şimdi yukarıda yazılanlar çok hoş. Buna Balıktaki Merkürünü de ekleyelim. Ses tonun yumuşak ve okşayıcı olabilir yukarıdaki özelliklerine yardımcı bir şekilde.
Ancak Merkürün geri harekette ve Mars/Uranüs kavuşumundan kare alıyor.
Bu enerji yüklü patlamaya hazır kavuşum senin İletişimde çok olumsuzluklara yol açabilir, istemeden kırıcı olabilir veya isteyerek dille yaralayabilirsin. Burada Geri giden Merkürün önem kazanıyor- bu sana sözcüklerini tartarak yavaş konuşma şansı verir, bu özelliğini kullanmalısın. Bu açı aynı zamanda senin Balığa özgü edilgenliği taşımadığını da gösterir.

Yukarıdakilere ek olarak bayanlar daha çok duygularıyla hareket etme eğiliminde olduğuna göre Senin de Ayını Satürn (3. evden)desteklediğine göre duygularını dinlersen yukarıdaki olumsuz şeyleri yaşamazsın diyebiliriz.

Haritada insan ilşkilerinin ön plana çıktığını ve buna dayalı problemler olabileceğini ( özellikle de karşı cinsle ) görüyorum. Şimdi yukarıda bazı olumlu ve güzel bazı da olumsuz şeylerden bahsettik. Bu bahsedilenler çevresinde gelişen bir içsel dünya ve yaşantılardan bahsedebiliriz.
Kendi istediklerinigüçlü bir şekilde ifade edebiliyor ve istediğin zaman bir şeyleri yapıyor olabilirsin ancak diğer insanların istekleri anlmıyor olabilir buna bağlı sorunlar yaşaıyor olabilirsin. Bu bağlamda diğer insanların istek ve değer leri senin için yeterince önemli olmadığından göz erdı edilebilir ve bu da senin bencil bir insan olarak algılanmana neden olabilir.
Eğer yaşamında böyle tepkiler alıyorsan ve bugüne kadar buna bir anlam verememişsen bundan sonra bu tarz uyarıları dikkate alman kadersel gelişimine çok fazla katkıda bulunabilir.
Yaşamının bu yanını düzeltirsen diğerlerinden gelen maddi ve manevi yardımlarıda alabilirsin ve bu çok fadana olur.


[b]Şimdilik bu kadar Ekinoks, yorumlarımla ilgili geri dönüşlerini bekliyorum ki hatalarımızı düzeltebilelim
[/b]verygood



RE: Ekinoks Harita Yorumu - ekinoks - 07-22-2012 12:52 AM

Kesinlikle balık burcunun belirgin hissediyorum.Işte güneşimin balık tarafını evliligimde yaşadım.Evliliğim sayesinde uyandım diyebilirim.+güneş neptun karemde var zaten.Güneş mars karemde var.Dediğin gibi dengeyi sağlayacak ay ve satürn sanırımgülücük Fakat duygularımı devamlı bastiriyorum çünkü incineceğimi düşünüyorum.Bastır sırası değil mantıklı davran diyorum.Sevgimi hissettiririm fakat isteklerimi dile getirirken çekinirim.Buna neden olan ilk babam sonra evlendigim kişi.Burdaki mesajı biran önce almazsam bundan kurtulamicam sanırım :( Bu noktadan sonra kendi işimi kendim halletmeye karar verdiğimde kendimce kafamda kurguladığım şeyi uygularken insanlara anlamsız geliyor ve inatla uygulamaya devam etmem dik kafalilik, bencillik olarak algılanıyor.Gerçekten bencillikmi? gülücük

Ekinoksta/sınırda doğmak böyle bişey.Ateş ve suyun birleştiği bir zaman dilimi sanki.Ben ve bizin ortasi.İçimdede aynen bu ikilem var.

He birde merkurum var.dışardan saftirik olarak algılanan, değerlendirmeye kalkanı fena ısıran bir pirana :D Dağınık fakat hızlı bir zihnim var diyebilirim.Tabi konsantrasyon eksikliği malum;)

Kibarlık konusuna gelince; evet kibarim insanlara karşı (bu cümleyi yazarken dejavu yaşadım gülücük ) fakat kabalasmam karşıdakinin davranışlarına bağlı.
İnsan iliskilerinde iyiyimdir.

Birde çocukluk donemimde sorumsuz ve ilgisiz baba sahibi olmak ve bu açığı kapatmak beni ilişkilere yönlendirdi.Bu zaafimi yenmeye çalışıyorum bir süredir.

Kendi isteklerim oldukça ön plandadır.Duymak istemez öncelik benim DerDİM.Şu an gerçekten ne istediğimi sorguladığım bir surecteyim.Başkalarıni özellikle ailemi mutlu etmek için biyerlerden baskilaniyorum.Nerden bilmiyorum.
Ve çok teşekkür ediyorum Plutomania ciçek2


RE: Ekinoks Harita Yorumu - plutomania - 07-22-2012 01:35 AM

Rica ederim. Aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım yine. Yaşını bilmiyorum ama İlk satürn döngüsünü yaşamadıysan, Satürn İnsan ilişkileri konusunda seni sınayabilir.

Sanırım yaşadığın zorlu süreç savunmada kalmanı ve Aslan Ayını tam gösterememene neden oluyor. Yalnız haritan olaylara diğer insanların da gözünden bakman gerekliliğini belirtiyor.
Ve bunu yapabildiğin zaman daha fazla bütünleşmiş ve tam hissedeceksin ve dediğim gibi diğerlerinin maddi ve manevi desteğini alabileceksin.

Ayrıca işin dahi organizasyon türü insan insan ilişkilerini içeren bir sektörde olabilir.


Not: Genelde en büyük kusurlarımız başkalarından genelde duyduğumuz ama herkezin yanılıp bizim doğru olduğumuzu düşündüğümüz yanlarımızda oluyor.

Ve en zor düzeltebileceğimiz problemli yanlarımız da bize göre kusur olmayan hatta erdem olarak gördüğümüz yanlarımızda çıkıyor. Satürnde bu konularda sınıyıor.


RE: Ekinoks Harita Yorumu - ekinoks - 07-22-2012 04:32 AM

1986 doğumlu 26 yaşındayım.Saklı surecteyim...Kad boğada.Ona yönelmem gerek evet.Kendime kör olduğum yönlerimi kabul ederim yeterki farkedeyim.Işte bu yüzden satürnü seviyorum.Neyse o.
Bu sene Kad ima zıt açı yapacak+2.evimde olacak.


RE: Ekinoks Harita Yorumu - plutomania - 07-22-2012 05:18 PM

Harikasınalkis, Satürn döngüsüne yaklaşık 3 yıl var Yayın başlarında ve 3. evdeki satürnün umarım sana bol bol güzel geçecek içsel ve dışsal seyahatler getirir ödül olarak, her şey gönlünce olsun Ekinoksverygood


RE: Ekinoks Harita Yorumu - eylülmavi - 08-06-2012 02:38 PM

hemşoo haritana başka bir yönden bakmak siityorum..

geçenelrde ayrıldığını okumuştum, bu evlilik son 1-2 yl içinde gerçekleşen bir durum muydu? yani hem tanışma hem evlenme kısa bir zaman aralığında mı?


RE: Ekinoks Harita Yorumu - ekinoks - 08-06-2012 02:40 PM

(08-06-2012 02:38 PM)eylülmavi Yazılan:  hemşoo haritana başka bir yönden bakmak siityorum..

geçenelrde ayrıldığını okumuştum, bu evlilik son 1-2 yl içinde gerçekleşen bir durum muydu? yani hem tanışma hem evlenme kısa bir zaman aralığında mı?
yok hemşo 4yıl flört 5 yıl evlilik toplamda 9 yılllık bir ilişki gülücük


RE: Ekinoks Harita Yorumu - eylülmavi - 08-06-2012 02:43 PM

ooo tahminimden uzunmuş.. hayırlısııı olsunn..


t-uarnüsün önce güneşine kavuşup, peşinden 7. ev yöneticinle yaptığı kare den mi? acbaa? demiştim.. sonuçda, uranüs bi değişiklik getirmiş, iyi ya da kötü.. hayırlısı olsun tekrardan..


RE: Ekinoks Harita Yorumu - ekinoks - 08-06-2012 02:49 PM

(08-06-2012 02:43 PM)eylülmavi Yazılan:  ooo tahminimden uzunmuş.. hayırlısııı olsunn..


t-uarnüsün önce güneşine kavuşup, peşinden 7. ev yöneticinle yaptığı kare den mi? acbaa? demiştim.. sonuçda, uranüs bi değişiklik getirmiş, iyi ya da kötü.. hayırlısı olsun tekrardan..
Transit satürnün 1.evden 7.eve zıt açısının da etkili olduğunu düşünüyorum.Kendime olan saygımı artırdı.Tabi bunu kabullenmem idrak etmem biraz zaman alddı.Uranüs noktayı koydu heralde...
Herkes için herşeyin hayırlısı olsun Eylülmaviçiçek


RE: Ekinoks Harita Yorumu - ekinoks - 11-11-2012 08:16 PM

Bişey eklemek isteyen olursa çok mesut olurum..gülücük transitler özellikle gülücük