Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.
Asteroidler - Yazdırılabilir Sürüm

+- Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz. (http://www.astrosohbet.com/forum)
+-- Forum: ASTROLOJİ (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Forum: ASTROİDLER VE SABİT YILDIZLAR (/forumdisplay.php?fid=162)
+---- Forum: Konuyla İlgili Çeviriler (/forumdisplay.php?fid=360)
+---- Konu: Asteroidler (/showthread.php?tid=6755)



Asteroidler - BayanKararsız - 09-26-2019 02:57 AM

Herkese merhabalar,bulduğum bir linkteki bütün asteroidlerin sadece astrolojik anlamlarını çevireceğim ama kaynak linkini de ekleyeceğim,isteyenler asteroidlerin mitolojik bilgilerine de ilgili linkten ulaşabilir. O kadar sayfayı bir günde yazmam imkansız ama zaman zaman girip ekleme yapacağım.Herkese keyifli okumalar gülücük

Kaynak: https://alexasteroidastrology.com/category/asteroid-astrology-research/mythic-named-asteroids-astrology/ (Yazının sonunda belirtmeliydim ama uzayacağı için baştan belirttim)

Achilles (588): Achilles (Aşil)'in birincil kullanımı zayıflık veya savunmasızlık noktasıdır,ancak aynı zamanda da güç göstermeyi,askeri bir bağlantıyı,kontrolsüz öfkeyi,kindarlığı,intikamcılığı,inatçılığı,küstahlığı ve sadık bir dostluğu da ifade edebilir.

Anubis (1912): Anubis; ölümün,sonların veya dönüşümün bir göstergesidir. Düzgün yerleşimlerinde düşkünlerevi (darülaceze) veya diğer yaşam sonu formlarda istihdamın yanı sıra mortisyenleri (ölü yıkayıcıları),mezar bekçierini,morgu,mumyalama veya ölülerle ilgili diğer ritüeller ile ilişkili iş kollarını gösterebilir.

Aphrodite (1388): Afrodit, Roma muadili olarak adlandırılan Venüs gezegeni ile birçok niteliği paylaşır, ama meydana getirdiği ilişkilerin kısa süreli ilişkiler ve flörtler olma ihtimali daha yüksektir.Afrodit geçici tutkuları, flörtü ve yasa dışı işleri temsil eder.Makyaj,kararsızlık,kaprislilik,kibir veya değiştirilebilirlik de Afrodit temalarında yer alır.

Arachne (407): Arakne; çetrefilli/karmaşık etkileşimleri temsil eder ve özellikle de ağa düşmüşüz gibi olan ya da dolaşmış olduğumuz etkileşimleri gösterir.Başkalarını aldattığımız zaman ördüğümüz ağları,başkalarıyla ilişkilendirdiğimiz karmaşık şeyleri gösterir (ağ kadar karışık bir cümleydi,böyle özetleyebildim :D ) Bunun dışında dokuma,örgü,makrume veya tığ işi gibi el sanatlarıyla olan ilişkimizi de gösterir ve örümceklerle olan kontaktlarımızı da gösterir.

Asbolus (8405): Asbolus, Zeitgeist'e (yani zamanın ruhuna) dokunabilenleri işaret eder, onlar zamanın nabzına da dokunabilirler ve geleceği tahmin edebilirler. Sıklıkla onların tavsiyeleri ya da girdileri zamanın ilerisinde olduğundan reddedilir. Güçlü sezgileri ve psişik hediyelere sahip olmayı gösterebilir. (Burada kesin yargılarla konuşmuş ama astrolojik olarak olasılıklar fazla olduğundan ve tahminimce güçlü yerleşimlerinden bahsettiğinden ötürü böyle ucu açık çevirileri kesin yargılarla çevirmiyorum arkadaşlar)

Apophis (99942): Apophis; imhaya ve anarşiye bağlı olan benzersiz ya da kötü bir etkiyi veya bireyi temsil eder. Ayrıca Apophis, korkunç ve affedilemez eylemlerin bedeli ile ilişkilidir. Olayların kendilerinde ya da faillerinin doğum haritalarında sıklıkla etkileri görülür.

Asclepius (4581): Asklepius; hekimleri,şifayı ve ilaçları temsil eder. Şifa için gerekli olan şey; fiziksel ya da zihinsel rahatsızlıklar için kürler ya da doktorlar veya hastaneler olabilir ve bunları da gösterebilir. Homeopati veya alternatif tıp yöntemleri de şifa için bir cazibe olabilir.

Askalaphus (4946): Askalaphus; masal taşımayı,sırları,dedikoduları,uygunsuz gerçekleri,casusluğu ve dinlemeleri temsil eder. Bir şeylere burnunu sokma veya laf taşıma genellikle kişinin zararına olur.

Atlantis (1198): Atlantis, boğulmayı ya da sular altında olmayı,güncel denizciliği ya da suyla ilgili olan doğal afetleri temsil eder. Burada bir uyarı veya yaklaşan kıyamet hissi olabilir ve bu his bilginin ya da teknolojinin yanlış kullanılmasıyla ilgilidir ve bu yanlış kullanım Atlantis'in olumsuz sonuçlarını ve risklerini içerir.

Atropos (273): Atropos, ölümün,sonların ve dönüşümlerin de diğer tiplerinin bir belirtecidir. Atropos'u belirgin olan kişiler sertlik ya da esneklikle ilgili bir itibar elde edebilirler ve bu ölülerle ya da düşkünlerle ilgili iş sahibi olmayı getirebilir.

Bacchus (2063): Bacchus özellikle alkol yoluyla zehirlenme için dikkate alınmalıdır. Ayrıca cinsel anlamda çapkınlığı ve ahlaksızlığı ve de her türlü fazlalığı gösterir. Yunan mevkidaşı Dionysos'un yaratıcı,ritüelci ve kutsal unsurları burada geçersizdir ve Bacchus doğada yabani kalır.

Borasisi (66652): Borasisi özellikle din ya da din adına olan aldatmacalar olmak üzere tüm türlerdeki aldatmacaları temsil eder. Bu da hayal ve yanılsama ile ilgilidir, özellikle de bilinçli şekilde kendi hakkında yanılsamalar ve teknolojik aşırılığın tehlikeleriyle ilgilidir.

Ceres: Beslenmeyi,kendimize ve diğerlerine nasıl bakacağımızı temsil eder. Ayrıca genel anlamda yiyecekleri; tarımı ve tahılları ve de anne-çocuk ilişkilerini ya da anneliği temsil eder.

Chiron (Şiron): Şiron sadece iyileşmeyi değil,aynı zamanda da yaralı şifacıyı temsil eder. Bu yaralı şifacı bir acıya ya da kusura sahiptir ancak acıya sahip başkalarına da yardım eder (cümlenin gerisi karmaşık geldi,bıraktım).

Circe (34): Bu asteroid baştan çıkartmayı ve büyüleyiciliği temsil eder. Diğerlerinin iradelerini bize karşı dönüştürmeyi temsil edebilir.Büyücülükle ilgili sanat veya temasları da gösterebilir. Ayrıca yardımsever etkileri,bilgece tavsiyeleri ve başkalarının engelleri aşmasını kolaylaştırması gibi etkileri de not edilir.

Chaos (19521): Kaos,sınırsız potansiyeli temsil eder.Ayrıca anarşiyi,düzensizliği,tımarhaneleri/tımarhane gibi yerleri gösteren modern kullanımına da güçlü bir şekilde karşılık verir. Kaos'u güçlü bir şekilde yerleşmiş olan bireyler; karmaşalara, karmaşa yaratmaya veya karmaşalara çekilmeye meyillidirler.

Daedalus (1864): Mucitliği,yaratıcılığı,zekayı ve problem çözme yeteneğini temsil eder, ancak sağduyunun olmadığı öngörülerde çözümlerden daha çok problem kaynaklanabilir. Önemli bir Daedalus'u olan kişiler mimariyle,yaratıcılıkla,tasarımla,mucitlikle, yetenekli ustalar olmakla ve kendi alanlarının lideri olmakla alakalı olabilirler.

Damocles (5335): Görünmeyen yükü asılı kıyameti, durumun içinde tamamen olan kişiler tarafından anlaşılabilir durumları ve istediğimiz sonuçları temsil eder.

Demeter (1108): Anneliği,ebeveyn-çocuk bağını,doğurganlığı; özellikle de tarımı ve tahıl bitkilerini,beslenmeyi,diyeti ve genel olarak yiyecekleri temsil eder.

Deucalion (53311): Boğulmuş veya sular altında kalmış olanı görünüşte ilahi müdahale ile kurtarmayı; yenilenmeyi ve baştan başlamayı, ayrıca gelişmiş bilgiye sahip olmayı ve potansiyel zorlukları temsil eder. Burada güçlü bir ahlaki kod; çok gelişmiş bir doğru veya yanlış duygusu da olabilir.

Dionysus (3671): Zihnin değişmesini değil,özellikle alkol ve halüsinojenlerle zehirlenmeyi temsil eder. Ayrıca cinsiyet değiştirmeyi,hermafroditliği,homoseksüelliği,transseksüelliği,cross-dresserliği (karşı cins gibi giyinmekten cinsel haz duymayı),vahşi cinselliği terk etmeyi ve kahince ilhamları temsil eder.

Eris (136199): Çekişmeyi,anlaşmazlığı,hoşnutsuzluğu,kırılganlığı,kavgaları ve bölünmeyi temsil eder. Bunların dışında, kendine saygısızlığı, küçümsemeyi,marjinalize etmeyi,küçük düşürülmeyi,unutulmayı veya yaralı olmayı temsil eder.

Eros (433): Kişiyi tahrik eden cinsel arzuları, erotik tutkuyu ve bunun tamamlanmasını temsil eder ve sıklıkla eşcinsellerin haritalarında aktiftir. Aynı zamanda kişinin her şeyden önce olan tutkusunu (hayatın anlamını veren şey); bunun yanı sıra da cinsel organlar ve kalple ilgili sağlık sorunlarını içerir.

Eurydike (75): Kaybedilen,geri alınma noktasının ötesine geçen; geri alınamayan/değişitirilemeyen, yersiz geçmişe özlemi (eski bir duruma dönme özlemini) ,modası geçmiş olanı ve artık kullanışlı olmayanı temsil eder.

Ganymed (1036): Eşcinsel cazibe veya katılımı gösterebilir, ayrıca ortaklar arasındaki önemli bir eşitsizliği yansıtır. Bu eşitsizlik partnerler arasındaki yaş farkı,sosyal ya da ekonomik statü veya başka farklar olabilir.

Haumea (136108): Doğurganlıkla ilgili sorunları,doğumu,yenilenmeyi ve yeni bir şeyin doğmasıyla ve yaratıcılıkla ilgili acıları gösterir. Ayrıca taze veya yeni olanın ortaya çıkmasında yardımcı olur ve ortaya çıkmasını kolaylaştırır. Aynı zamanda kendine güvenin,özerkliğin,yeniden canlanma ve gençleşmenin de bir resmidir. Belirgin yerleşimlerinde gebelikle,jinekolojiyle,doğurganlık problemleriyle ilgili çalışmanın ya da ebe olarak çalışmanın göstergesidir.

Hebe (6): Hizmeti, özellikle de evde ya da yerli hizmeti temsil eder. Özellikle gıda hizmetiyle de ilgilidir (garsonluk gibi). Venüs veya Marsla ya da cinselliği temsil eden diğer küçük cisimlerle açısı olduğunda yasal yaşın altındakiler için de cinsel çekicilik ve cinsel olgunluk gösterebilir. Hizmetkar sıfatıyla sağlama/etkinleştirme ile ilgili konuları da gösterebilir.

Hekate (100): Uzağı görüşle (öngörü),kehanetle ve törensel büyülerle ilgilidir. Yaş,sezgi tarafından gelen bilgeliği; özellikle de doğum,ergenlik,menopoz gibi yaşam için önemli evreler sırasındaki koruma ve rehberliği temsil eder.

Hephaistos (2212): Beceriyi,işçiliği ve sanatı temsil eder. Topallığı ya da sakatlığı (kol ve bacaklarla ilgili sorunları), özellikle ebeveyenler tarafından reddedilmeyi veya terkedilmeyi,uyumsuz sendikaları ve birbirlerine uygunsuz kişileri gösterir.

Hera (103): Evliliği ve doğumu, kıskançlığı ve skor tutmayı, kindarlığı,kararlılığı,sadakatsiz eşi,ilişkilerde adalet ve eşitliği ve terk korkularını temsil eder.

Hybris (430): Çok ileri gitmeyi, aşırı/en uç şeyleri almayı, normal davranışları veya sosyal kuralları açıkça ortaya koymayı, genellikle kişinin kendi çöküşüne yol açma niteliğini temsil eder. Gerçeklerden kopma,şişirilmiş bir benlik algısı,kişinin yeteneklerinin,başarılarının ve yetkinliğinin gözde büyütülmesi söz konusu olabilir. Ayrıca aşırı ya da aptalca gururla, kibir ve dizginleme eksikliğiyle,aşırı ya da tuhaf davranışlarla ilişkilidir.

Hygiea (10): "Temiz yaşam"ı, yani sağlığı,temizliği,sağlık önlemlerini ve kişisel hijyeni koruma çabalarını temsil eder.

Hylonome (10370): Sevmeyle, eşitliğe dayanan ortaklıklarla,fedakarlık ya da intiharla ilgili aşırı tasayı/kederi temsil eder. (Burada "grief"i ne anlamda kullandığını çözemedim)

Icarus (1566): Döküntüyü,pervasız olayları veya dikkatlice alınmamış kararların sonuçlarını ve sıklıkla felaketi önleyebilecek tavsiyelere karşı tavsiyeleri temsil eder. Gençlik coşkunluğuyla,taşkınlıkla ve bir yetersizliği kabullenmeyle ya da iyi bir tavsiyeyi takip etmeyle de ilgilidir. Ayrıca limitleri aşma ve sınırlardan kaçma arzusuyla ve diğer risklerin de cazibesiyle alakalıdır.

Iris (7): İris mesajları temsil eder; bu mesajlar bazen belirgindir,bazen de gizlidir veya örtülüdür. Bu mesajlar mecaza,görüntüye veya sezgiye dayalı olabilir.

Isis (42): Bölünmeyi veya saçılmayı temsil eder. Ayrılmış/kopmuş şeylerin yeni bir bütün haline gelme ihtiyacını; bizi ayıran "eksik parça"yı, bütünlük ve tamamlanma arayışını temsil eder.

Ixion (28978): Nankörlüğü,sosyal davranış normlarının ihlalini, ikinci bir şansın teklif edilmesini ve sadece onu boşa harcamayı,ihaneti ve cinayeti temsil eder. Genellikle katil ve cinayet haritalarında ön plana çıkar.

Juno (3): Evliliği ve çocuk doğurmayı,bütün ortaklık ilişkilerini; özellikle de aile içi ilişkileri,ilişkilerde kıskançlığı,koruma ve iltiması temsil eder.

Karma (3811): Verdiğimiz ve aldığımız şeyler arasındaki dengeyi, eylemlerimizin sonuçlarını, iyi ya da kötü için bize hücum eden koşulların uygunluğunu temsil eder.

Kassandra (114): İnanç ve itibarla ile ilgili sorunları; güvenilirliği,başkalarına inanmak konusundaki kararlılığı,hediye kehanetleri ve önbilgileri,nasihati teklif etmeyi ve tavsiye reddini temsil eder.

Klotho (97): Başlangıçları, herhangi bir şeyin kökenini (şeylerin kökenleri olarak yazmıştı ama taktir edersiniz ki Türkçe'de bu şekilde çok mantıksız :D ) ,başlatılan durumlar için gerekli koşulları,normal gelişim beklentilerini ve ön koşulları ya da anlayışı temsil eder.

Lachesis (120): Ölümü ve bitimi; bir kişinin yaşam süresini, bir organizasyonu,projeyi ya da çabayı engelleyen şeyleri temsil eder.Ayrıca bir görevin orta noktasında değerlendirme,ilerlemenin değerlendirilmesi ve bir hedefe doğru yönlendirmeyi temsil eder.

Lilith (1181): Ayrılığı veya reddi,kadınlar için eşitliği; beşik ölümünü veya SIDS'i (bunun ne olduğunu bulamadım), cinsel anlamda terki veya çapkınlığı ve de sex'in güç veya hakimiyet için kullanılmasını temsil eder.

Logos (58534): Zekayı,mantığı ve nedeni temsil eder.Bir şeyin arkasındaki akılcı güdülenmeyi/teşviği; bir argümanın,bir bakış açısının veya teorinin ölçülen düşüncesini; hakikat ve düzenin bütünlüğünü temsil eder. Konuşmayı veya yazılı biçimi,etkileyici bir biçimde yapılan söylemi ya da iknayı,inandırıcılığı da işaret ediyor olabilir.

Memoria (1247): İyi veya kötü bir hafızanın göstergesidir. Açılara bağlı olarak, eski duruma yeniden dönmeyi,geçmişin yeniden canlandırılmasını,bizi biz yapan şeyleri/kişileri ve deneyimlerin kolektif toplamını temsil eder.

Midas (1981): Açgözlülüğü,hırsı ve zenginliğin peşinden koşmayı temsil eder. Ayrıca, acizlikle düşünülen ve tedbirsizce yapılan eylemlerden veya alınan kararlardan kaynaklanan pişmanlıkları gösterebilir.

Minerva (93): Bilgeliği ve cesareti, çözümleme ve strateji yeteneğini,bilgiyi kavramayı ve uygulamayı,matematik ve sayılarla ilgili yetenekleri,mahareti ve el becerisini temsil eder.

Narcissus (37117): Abartılı bir şekilde kendine odaklanmayı, başkalarının bakış açılarını görmede veya onların ihtiyaçlarını dikkate almada yetersizliği/beceriksizliği, görünüşte aşırı gururlu olmayı ve başkalarının sevgisini reddetmeyi temsil eder.

Nemesis (128): Kaderin aşırılıklarını, kendini bozmayı, kısmetini tersine çevirmeyi/yönünü değiştirmeyi/evriltmeyi ve bizi geride tutan,irademizi engelleyip,hedeflerimizi reddeden,eylemlerimizi cezalandıran herhangi bir kişiyi veya şeyi temsil eder. Ayrıca suçlama,günah keçisi ya da hata bulma ile ilgili sorunlar da olabilir.

Nessus (7066): Tecavüz de dahil olmak üzere uygunsuz ve cezai cinsel eylemleri temsil eder,yani genel teması erkeklerin kötü davranmasıdır. Aile geçmişinin bir bileşeni vardır ve cinsel ya da diğer türlü istismarların nesilden nesile aktarımı da vardır. Ayrıca uzun sürede yatışan kırgınlıklar,ertelenmiş intikamlar ve güvenin kötüye kullanımı vardır.

Niobe (71): Kişinin başarılarından duyduğu lüzumsuz gururu, hediyeleri,mirası veya şansı,servetleri ve sıklıkla buna eşlik eden inceliği/lütfu temsil eder. Kişinin kendi çocuklarıyla ilgili sorunlarını, kibirli olmasını, oransız bir şekilde kendisiyle övünmesini,kibiri veya kibirle ilgili sorunları gösterebilir. Sıklıkla aşağılayıcı deneyimlere hasıl olmayı,gelişmiş bir bakış açısı verilmesini veya önemli dersler yaşamayı deneyimleyecek.

Odysseus (1143): Kurnazlığı,üçkağıtçılığı,başkalarını kandırma veya manipüle etme yeteneğini,keskin zekayı,azmi ve kararlılığı temsil eder. Ayrıca sürgüne gönderilmeyi veya sürgün olmayı,gurbetçi olmayı; uzun süre evden uzak olmayı, geniş zamanı kapsayan seyahatleri,evsizliği,topraksız ya da köksüz olmayı gösterebilir.

Ophelia (171): Metafiziksel olarak durum tarafından boğulmuş gibi bir duygu içerisinde olmayı; deliliği veya ölümü temsil eder. Ayrıca yüksek dramayı ve histeriyi,aşırı tepkiyi; şüphe ve güvensizliği ya da öz değer eksikliği gibi durumları gösterebilir.

Orpheus (3361): Müzikal yeteneği,tahmin yeteneğini,başarılı bir şekilde ikna etmeyi ya da yalvarmakta/ısrar etmeyi ya da ölü veya ölmek üzere olanlarla iletişim/temas yeteneğini temsil eder. Orpheus'u güçlü yerleşmiş kişilerde ortak tema keder/tasa/ısdırap'tır. (Buranın gerisine tekrar bakacağım,cümlede zorluk çektim.)

Osiris (1923): "Değişim ve dönüşüm"ün bir göstergesi olan ölümün bir göstergesi olarak rol oynar. Bu gerçek ya da sembolik bir ölüm olabilir;koşullara bağlı olan herhangi bir büyük bozulma,parçalanma veya değişikliklikleri de içerebilir.Ayrıca, ölüm veya yeniden doğuş,yenile(n)me ve dirilme üzerine de vurgu vardır.

Pallas (2): Bilgeliği,danışmanlığı,bilgece tavsiyeleri ve strateji yeteneğini temsil eder. Algıyla ilgili hediyeler, biçimi/motifi görme bu enerjinin önemli belirtilerindendir. Pallas'ı güçlü olanlar sıklıkla geleceği görme konusunda diğerlerinden yetenekli olurlar ve buna göre plan yaparlar. Pallas ayrıca el sanatları veya zanaat yeteneğini ya da el becerisini gösterebilir.

Panacea (2878): İlaçları,ilaç kullanımını ve uyuşturucuları temsil eder. (Aynı zamanda eczacılıkla da ilgili olabilir çünkü "pharmaceutical" kelimesinin birden fazla anlamı var ve bir eczacı haritasını da incelediğimde aktif olması dikkatimi çekti,bu not orijinal metinde yok) Hem yasal ilaçları,hem de yasadışı ve eğlence amaçlı kullanılan ilaçlar/uyuşturucuları da temsil eder. Ayrıca bir durumu veya sorunu karmaşık olmayan (basit) bir şekilde kolayca düzeltme arzusunu da temsil eder. Burada Pancea'nın önayak olduğu sorun çözme şeklinde belirli bir seviyede saflık/kolayca kandırılma hali olabilir, problemlere üstünkörü bir yaklaşım sergilenebilir,sorunun kök nedenleri ele alınmayabilir. (Yine son cümlesinde bir karışıklık yaşadım,sonradan bakacağım :D )

Pandora (55): Yetineceğinden fazlasını almak için yapılan aptalca seçimleri, müdahil olmayı,düşüncesizce/kötü düşünceyle yapılmış eylemlerden kaynaklanan umulmadık sonuçları, kötü koşullar için suçlayacak kimsenin olmamasını,kendimizi suçlamayı temsil eder. Pandora'sı güçlü olanlar sıklıkla aracılıklarının daha büyük zorluklara sebep olduğunu ve yapmasalardı daha iyi olduğunu görebilirler.

Pelion (49036): Dik yokuşları tırmanmayı, aşılmaz engelleri, keskin bir öğrenme virajını/eğrisini, etki alanında veya boyutunda korkutan projeleri veya çabayı temsil eder.Ayrıca, gelişmiş,yükseltilmiş bir potansiyeli ve mecazi anlamda diğerlerinden daha ileriyi görebilme yeteneğini temsil eder.

Penelope (201): Vefayı,doğruluğu ve sadakati; taktikleri ertelemeyi; akıllılık ve arzulanan bir sonuç için kişinin zamanını beklemesi ve bekleme yeteneğini temsil eder.

Persephone (399): Ayrılığı, zorlanmayı (zorluk ya da zorla yapılan işler),ayrılık kaygısını,tecavüzü veya kaçır(ıl)mayı, açıklanamayan kaybolmaları,aşk üzerinde anlaşmazlıkları ve kritik yaşam olaylarını (doğum,evlilik,olgunlaşma,boşanma,dulluk,ayrılık veya ölüm gibi) temsil eder.

Phaeton (3200): Birinin bir şeyleri/birilerini idare etmeye hazır olmadan önce sorumlulukların varsayılmasını; gözü kara veya dürtüsel arzuların sonuçlarını, kontrolden çıkmış gibi veya kişinin başının üstünde gibi hissetmeyi temsil eder. Ayrıca, arabalarla veya diğer ulaşım araçlarıyla ulaşımı gösterebilir.

Pholus (5145): Büyük bir etki getiren küçük nedeni temsil eder; patlayıcı sonuçları meydana çıkartmayı ve değişim ve dönüşümü reddeden bir katalizörü veya tepkiyi de temsil eder. Ayrıca, doğal afetler,terör saldırıları... vb (her ne sebep olursa olsun) gibi sebeplerden kaynaklan kitlesel ölümlerle de alakalıdır.

Psyche (16): Gerçek aşka giden yoldaki denemeleri ve sıkıntıları; ilişkideki güven ihtiyacını, taraflar arasındaki güçlü zihinsel bağlantıyı, derin ve yoğun tutkuyu temsil eder.

Quaoar (50000): Yaratıcılıkla,içsel ilahi bağla ilgilidir, ayrıca üremeyle,klonlamayla,yeniden yapmayla,doğum kontrolüyle ve kürtajla ilgili sorunları temsil eder.

Requiem (2254): Ölümü,değişimi ve dönüşümü işaret eder. Ayrıca,kedere teslim olmayı; ,ölülere verilen onuru,ayrılmışları anmayı ve anıtları temsil eder. Durma/kesilme/ara verme ya da çalışmaktan/emeklerden ayrılma; değişimi veya kaybı kabullenme ve kayıplarla uzaklaşma olabilir.

Rhadamanthus (38083): Doğrulukla,adaletle,yargılamayla ve cezalarla ilgilidir.Bunlar sert gözükebilir fakat genellikle hak edilmiş şeylerdir; özenli dürüstlük ve sarsılmazlık,bozulmamak ya da etkilenmeme Rhadamanthus'u güçlü yerleşen bireylerin ayırt edici özelliğidir. Olumsuz özellikleri ise eğilmezlik,hoşgörüsüzlük,durumlara yasalara harfiyen uyan bir şekilde yaklaşmak,yasalara katı bir şekilde bağlılık ve insanların başarısızlıkları için empati kurmamak ya da bir şeyleri göz önünde bulundurmamaktır.

Salacia (120347): Aşırı bir erotik ilgiyi ya da cazibeyi; kabaca cinsel niyetin ifade edilmesini ve sosyal olarak kabul edilemez,sıklıkla gayrimeşru olan cinsel aktiviteyi ifade eder.

Sappho (80): Şiirsel/şairane yetenek ya da sanat yeteneğiyle ilgilidir.Dostlukla;özellikle de aynı cinsiyete mensup kişiler arasındaki dostlukla ve hem erkekler hem de kadınlar için eşcinsel cazibeyle ve kendini zarifçe ifade etmeyle de alakalıdır.

Sedna (90377): Soyutlanmayı,izole olmayı ve ulaşılmazlığı; ayrılığı; kişisinin kendisiyle ilgili üstün/kibirli fikirlere sahip olmasını, mesafeli veya kibirli olmayı, büyümeyi ya da yetişkin olmanın getirdiği sorumlulukları reddetmeyi temsil eder.

Sphinx (896): Gizemi,bilmeceyi,esrarengizliği,çözülemeyen düşünceleri,planları veya niyetleri temsil eder.Soruları, eksik veya kayıp bilgi ya da verileri; bilinmeyeni; ayrıca bir bilmecenin veya yapbozun çözülmesini veya herhangi bir şeyin veya kişinin anlayışına,özellikle de motivasyonuna, amaçlarına veya hedeflerine meydan okumasını da temsil eder.

Sissyphus (1866): Tekrarlamayı (tekerrürü); özellikle de sonsuz ya da kazançsız/faydasız bir görevin tekrarını; can sıkıntısını ve bıkkınlığı; sürekliliği/kararlılığı/inadı veya kazanma ya da kaybetmeyi kabul etmeyi veya reddetmeyi ve baştan başlayarak bir meydanda geride olmayı, bir duruma ya da koşula geri dönme ve tamamlandığı,bitirildiği düşünülen bir şeyi yeniden yapma ihtiyacını temsil eder.

Tantalus (2102): Tahrik etmeyi ve baştan çıkartmayı/şeytana uymayı; kaçmak istediğimiz arzuları,ulaşılamaz ve elde edilemez/başarılamaz şeyleri; tatlılıkla kötü bir şeyi yapmaya ikna etmeyi,harekete geçirmeyi,cezbetmeyi ama yerine getirilmeyen şeyleri ve aşırı arzuyu/özlemi ve isteği temsil eder. Ayrıca yamyamlıkla, iğrenç tabularla ve iğrenç affedilemez suçların da komisyonudur.

Toro (1685): Kas gücünü,dayanıklılığı ve direnci; zorbalığı,fiziksel şiddeti ve gözdağı vermeyi, kaba ve acımasız eylemleri veya kelimeleri,sıkı fiziksel çalışmayı,maçoluğu veya erkek rekabet gücünü temsil eder.

Typhon (42355): Fırtınaları ve depremleri,volkanik hareketleri,fiziksel ya da psikolojik olarak mahcup etme tehdidi olan herhangi bir felaket olayını temsil eder. Mecazen sıkıntılar tarafından etrafın çevrilmesini de gösterebilir.

Urania (30): Astrolojik ilgiyi veya kapasiteyi; mantığı ve akılcı düşünmeyi; astronomiyi,teorik veya soyut bilgiyi canlandırma ve birleştirme yeteneğini ve daha büyük bir kavramda ya da temada geçmiş küçük ayrıntıları görmek için bir hediyedir.

Vesta (4): Özveriyi ve hizmeti; korumayı; belli belirsiz alanlar ve olayları; kişisel çıkarların arıtılmasını,ulvileştirilmesini veya daha iyisi için özveride bulunmayı,çalışmaya bağlılığı,başarıyı veya hedefleri ve tüm diğer endişeleri temsil eder.

Varuna (20000): Hukuku ve düzeni,denizi ve geride kalan kalıcı mirası/kalıntıları temsil eder.