Değerlendir:
  • 15 Oy - 2.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gezegen Saatleri ve Günleri
Yazar Mesaj
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #1
Gezegen Saatleri ve Günleri
Hesaplamak için site
http://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp

Android uygulaması
Yıldız Saatleri: Astroloji



Güneş Saati:

Bu saatte insanların kendilerine olan güvenleri zirveye çıkar. Ortaklıkların kurulması, yeni başlangıçların yapılması için mükemmel bir saattir. Nikah, düğün işleri için de harika bir saattir. Bu saatte yapılan işler genellikle olumlu neticelenir. Bu saat özellikle büyüklerden bir şeyler istemek için çok ideal bir saattir. Dileklerin kabul edildiği, lütuflara mazhar olunan bir saattir. Her hangi bir konuda bu saatte bir müracaat yapılacak olursa, büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır. Bu saat, sık sık trafik kazalarının yaşandığı bir saattir. Bu saatte özgüven tetiklendiği için trafikte emniyet kurallarına yeterince dikkat edilmez.

Venüs Saati:

Bu saat aşk, eğlence ve sanat saatidir. İnsanların kalplerini yumuşatan, rahatlık ve mutluluk veren bir özelliği vardır. Herkesin romantik yönünü açığa çıkarır. Bu saatte özellikle eşler arasında muhabbet artar. Ayrılık yaşayanların, tekrar birleşmek için bu saat sınırları içerisinde girişimde bulunmalarını öneriyorum. İlanı aşk için de mükemmel bir saattir. Her türlü sanatsal yönü olan işe bu saatte başlamak faydalıdır. Toplantıların, düğünlerin, eğlencelerin bu saate denk getirilmesi çok iyi olur. Herkesin bir birini daha iyi anladığı, her olayın güzel yönlerinin ortaya çıktığı mükemmel bir saattir. Önemli işlerinizi bu saate denk getirmekle büyük fayda görebilirsiniz.

Merkür Saati:
Zeka gerektiren her işi bu saatte yapabilirsiniz. İçinden çıkamadığınız, akıl erdiremediğiniz işleri bu saatte mütalaa ederseniz çok faydasını görürsünüz. Bu saat, algılamanın doruğa çıktığı bir saattir. Olayların hiç aklınıza gelmeyen taraflarını görebilirsiniz bu saatte. Özellikle öğrencilerin en önemli saatidir bu saat. En zor problemler bu saatte çözülür. Özellikle iletişim konusunda problem yaşıyorsanız bu saati deneyin. Bu saatte bir türlü yapamadığınız konuşmayı yapabilirsiniz. Bu saat etkileyici bir hitabet ve yazma gücü verir. El becerisi gerektiren işlerde de başarı veren bir saattir.

Ay Saati:
Bu saat son derece yüksek enerji veren bir saattir. Bu saat her işe sürat kazandırır. Bitmesi zor olan işlere bu saat aralığında başlamanızı öneririm. Nasıl bittiğini bile anlayamazsınız. Yolculuklara da bu saatte başlamak çok iyidir. Hem rahat, hem de çabuk geçer. Bu saatte gönderilen postalarda hızlı bir şekilde yerine ulaşır. Çiçek veya ağaç dikmek için de son derece uygun bir saattir. Ticaret için de uygun bir saattir.

Satürn Saati:

Bu saat ağır ve zor bir saattir. Önemli işlerinizi bu saate denk getirmemenizi öneriyorum. Bu saatin ağırlığını kolaylıkla hissedebilirsiniz. Bu saatte ortada hiç bir sebep yokken insanların içi sıkılır. Bir karamsarlık çöker. Bir işin başlangıcının bu saate denk gelmesi, o işin işleyişinde pek çok zorluk ve engelin gündeme gelmesine sebep olur. Aslında kolay olduğu halde, bir türlü bitirilemeyen işler, genellikle bu saatte başlanmış işlerdir. Bu saat yolculuğa çıkmak içinde son derece ters bir saattir. Bu saatte çıkılan yolculuklar çok sıkıntılı geçer ve bir türlü bitmek bilmez. Bu saat ticaret yapmak içinde son derece kötü bir saattir. Bu saatte yapılan alış verişlerden kar etmek imkansız gibidir. Satın alıp ta, sonradan keşke almasaydım denilen şeyler genellikle bu saatte alınmış şeylerdir.

Jüpiter Saati:
Bu saat son derece hayırlı ve pek çok konuda faydalı bir saattir. Bu saat insanlara sevinç, mutluluk ve huzur verici bir saattir. Çok sıkıntılı süreçlerde dahi insanı rahatlatıcı bir etkisi vardır. Eğer tasarladığınız işlerin işleyişi ile alakalı endişeleriniz varsa, o işe muhakkak bu saatte başlamanızı öneriyorum. Sanki gizli bir elin size yardım ettiğini hissedersiniz. Ters giden her şeyi düzene sokma girişimlerinizi de yine bu saate denk getirebilirsiniz. Bir toplantı yapacaksanız bu saate denk getirin. Ticari bir girişimde bulunacaksanız yine bu saate denk getirerek büyük faydasını görebilirsiniz. Zira bu saat ticari konularda en faydalı saattir.

Mars Saati:

Mars gezegeni şiddet içeren bir özelliktedir. Tartışma, anlaşmazlık ve kavgalar hep bu saatte çıkar. Bu saatte yapılan girişimler çoğunlukla tersi istikametinde gelişir. Büyük hayallerle girilip, zararla çıkılan işler genellikle bu saatte başlanmış işlerdir. Önemli işlerinizin başlangıcını bu saate denk getirmemenizi öneriyorum. Düzgün giden işlerin bozulduğu, durduk yere tersine döndüğü, sebepsiz yere anlaşmazlıkları çıktığı işler, genellikle bu saatlerde başlanmış işlerdir. Bu saat insanların zulmani yönünü tetikler. Aksilikleri ve terslikleri çeker.


PAZARTESİ;
AY günü, bu yüzden pazartesi sendromu diye bir gerçeğimiz var J Ay günlerinde Geçici değişken işler, yuva, aile işleri, beslenme, kısa seyahatler, deniz seyahatleri gibi faaliyetlere uygun bir zaman dilimi yaratırlar. Ay günleri kendimizi duygusal anlamda açmak, duygularımızı ifade etmek için güzel bir gündür. Ailemizle, yuvamızla ilgilenmek, eve ait işlerle ilgilenmek içinde güzel bir gündür. Hep diyetler pazartesi başlanır ya hani, çünkü Ay vücut sıvılarını yönetir, ay günü başlayan diyetlerden daha hızlı verim alabilirsiniz bu yüzden. Ay günleri daha çok duygu bağı kurmak, duyguları güçlendirici çalışmalar yapmak içinde güzeldir. Keza deniz seyahatleri yapmak, ziyaretler gerçekleştirmek içinde ay günü idealdir. Keza temizlik yapmak, doğum yapmak, mutfak işleri ile ilgilenmek içinde idealdir.


SALI;

Mars günüdür. Astrolojide 2 kötücül gezegenlerden bir tanesi. Salı günleri o pazartesi rehavetini üzerimizden attığımız gündür, artık harekete geçme zamanıdır. Hedeflere ulaşmak için çaba sarf edilen, cesaret gerektiren işlere soyunmak, risk almak için ideal bir gündür. Salı günleri seks günüdür, bugün yapılan seks daha şehvetli ve tutkulu geçecektir. Fiziksel cesaret, saldırı, girişim, enerji, hareket gerektiren işler içinde uygundur. Kaza riski yüksek olduğundan dolayı özellikle araba kullanırken extra dikkatli olmakta yarar vardır. Yalnız bugün anlaşma yapmak için uygun değildir, anlaşmalar çabuk bozulur. Önemli toplantıları bugüne denk düşürmemekte yarar var. Bugün üstünlük kurmak, dişçiye gitmek, ameliyat olmak için uygundur. Keza spor yapmak, koşmak, vücudu harekete geçirici eylemler içinde çok uydundur.

ÇARŞAMBA;
Merkür günüdür. Her türlü bilgi ve iletişimi en aktif şekilde kullanabilir, toplantılar yapabilir, imzalar atabilir, konferans ve seminerler verebilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için uygun bir gün sayılabilir. Keza bugün seyahatlere çıkmak, bir şeyi öğrenmeye başlamak için gayet güzeldir. İstediğimiz bilgilere çok daha rahat bir şekilde ulaşırız. Yeni projeler üretmek, sunmak, satış, pazarlama, tanıtım, halkla ilişkiler çalışmaları için en uygun gündür. (Çarşamba her yerde halk günü olarak geçer) Çarşamda akıl günüdür, aklınızla her türlü soruna çare bulabilirsiniz. Her türlü aklınıza gelebilecek bilgi,iletişim, haberleşme konularını bugün başlatabilirsiniz.

PERŞEMBE;
Jüpiter günüdür. Bugün ticaret yapmak, alım-satım işleri ile ilgilenmek, elinizde ki bir işi geliştirmek, büyütmek için harika bir gündür. Hukuksal konularla bugün ilgilenebilirsiniz. Şans günüdür, şansınızı denemek istediğiniz konular için bugünü kullanabilirsiniz. Finansal konuları düzenlemek, finansal konularla ilgili çalışmalara başlamak, bütçe yapmak içinde keza uygun gündür. Bugün affetme ve bağışlama hatta barışma günüdür, çünkü Jüpiter hoşgörü demektir. Bugün dua etmek, evrenden dileklerde bulunmak, meditatif çalışmalar yapmak, kişisel gelişimle ilgilenmek için de keza güzeldir.

CUMA;
Venüs günüdür. Bugün keyfimize keyif katacak konularla ilgilenmek, flört etmek, ilişkiler başlatmak, maddi konularla ilgilenmek, tembellik yapmak, küslerle barışmak, alış-verişler yapmak, giyim, moda, kozmetikle ilgilenmek, estetik operasyonu olmak, aşkı ifade etmek, eğlenceli aktivitelere yönelmek, romantik ortamlar yaratmak için en ideal günlerden bir tanesidir.

CUMARTESİ;
Satürn günüdür; engeller, kısıtlanmalar meydana gelebilir. Önemli işlerinizi bu günlerde başlamamalısınız. Bugünlerde başlayan işlerde gecikmeler, sıkıntılar, engeller, sonuçsuz kalabilir. Sakinlik ve sabır gerektiren işlerinizi bugüne bırakabilirsiniz. Yaşılarla ilgilenmek, yaşlı ziyaretleri yapmak içinde uygun bir gündür. Toprakla ilgilenmek, çiçek dikmek, ekinleri toplamak için uygun gündür. Kafa dinlemek, yalnız kalmak, geleceğe yönelik hedef ve planlar yapmanın yanı sıra ev almak- satmak için en uygun günlerden bir tanesidir.

PAZAR;

Güneş günüdür. Dinlenip enerjimizi doldurmak, kişisel ihtiyaçlarımızı gidermek, motivasyonumuzu toplamak, plan ve program yapmak için çok güzel bir gündür. Kutlamalar, partiler, organizasyonlar yapmak içinde keza seçilmesi gereken bir gündür. Oyunlar oynamak, zamanı keyifli ve eğlenceli bir hale getirmek, saç kestirmek ve boyatmak içinde uygun bir gündür.

Kaynak
http://solarlunarx.blogspot.com.tr/2012/...r.html?m=1
http://www.yukselen-burc.com/gezegen-saa...aplama.htm

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
04-16-2017 10:02 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #2
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
Libra eline sağlık peki bir şey sorucam güneş saati olsun venüs saatin olsun nasıl hesaplayacağız ?

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
04-16-2017 01:15 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #3
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
İlk linke tıkla hesapla İngilizce ama basit kullanımı
Hesaplama yöntemi şöyle
Güneş doğum saati güneş batış saatine göre gündüz vaktini 12ye böl aynı şeyi de gece için yapılacak
Her gün için hesaplanması gerektiği için hazır uygulama site kullanışlı oluyor

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
04-16-2017 01:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #4
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
Teşekkürler Libra gülücük

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
04-16-2017 05:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Libra Çevrimdışı
:)
*****
Moderatörler
lt=
Mesajlar: 768
Üyelik Tarihi: Aug 2016

Rep Puanı: 68

Mesaj: #5
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
Rica ederim gülücük utangaç

Doğum Haritam :
Bir Astroloji programından çıkan http://i.hizliresim.com/vZLrnp.jpg
Placidus Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/Y4m4yj.png
Whole Sigsn Ev Sistemi http://i.hizliresim.com/2jBjzO.png
Sabit Yıldızlar http://i.hizliresim.com/kEmEy7.jpg
04-16-2017 06:47 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Ahmeedd Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 423
Üyelik Tarihi: Jan 2017

Rep Puanı: 14

Mesaj: #6
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
Şöyle de söylenebilir; astro.com dan anlık harita çıkarın hangi burç yükseliyorsa yönetici gezegen o saattir

Kuzey düğümü'ne gitmeye çalışırken serüvene çıkan kişi.
04-16-2017 08:55 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #7
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
Güneş saati: Patronlarla, kamu görevlileriyle yada etki alanı olan insanlarla iletişime geçmek için iyi bir saat. babanızla geçireceğiniz en iyi zaman. genel olarak yanlış anlaşılmaların olabileceği insanlarla geçirmek için iyi bir zaman değildir.

Ay saati: kadınlarla özellikle annenizle ilgilenebileceğiniz bir saat. hamile kalmak yemek yapmak başkalarına bakmak beslemek veonlarla ilgilenmek için iyi bir saattir.

Mars saati: tartışmaların yaşanabileceği yada polis tarafından durdurulabileceğiniz bir zaman. yolculuğa çıkmak için iyi bir saat değildir. cerrahi müdahale gibi keskin bir hassasiyet gerektiren işler için iyi bir tercihtir.

Merkür saati: sınava girmek yada çalışmak için iyi bir zamandır. zihinsel her tür uğraş açısından odaklanma sağlar. konuşma ve yazma gibi tüm işlerin türleri için harika bir zamandır. yolculuğa başlarken tercih edilebilir.

Jüpiter saati: şanslı saatinizdir ve tüm işlerde genişleme ve olumlu sonuçlara neden olur. öğrenme ve ders çalışma için, özzelliklede ruhsal konulara yoğunlaşma için iyi bir saattir. uzun yolculuklara başlamak için mükemmel bir zamandır.

Venüs saati: mutlu bir saattir sosyal olayların bu saatte planlanması gerekir. aşk romantizm ve evlilik zamanıdır. araba gibi lüks malların bu saatte alınması tercih edilir.

Satürn saati: içe kapanma ve yalnız kalma saati. başkaları ile bağlantı kurmak zordur. diyete yada oruca başlamak için çok iyi bir zamandır.

joni patry

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
04-17-2017 01:17 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #8
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
arkadaşlar gezegen saatleriyle birlikte ay'ın hareketlerinide dikkate alarak hareket edebileceğimiz, örneğin venüs gününde venüs saatinde gibi güzel ve verimli sonuçlar alabileceğimiz bir yazı olmuş aşağıdaki paylaşmak istedim alıntıdır;


Hep şikayet ederiz, benim saçlarım bir türlü uzamak bilmiyor, ne yapsam olmuyor diye. Oysa bunun çok basit bir çözümü var.
Saçlarınızın daha çabuk uzamasını istiyorsanız yeni ay'dan bir iki gün veya bir hafta sonra kestirin.

Tamam saçlarımız istediğimiz gibi uzuyor ama çok azlar ve gür saçları olanlara özeniyoruz. O zaman ne yapmalı?
Eğer saçlarınızın gürleşmesini istiyorsanız, dolunay'dan bir kaç gün önce kestirin. Eğer buna dikkat ederseniz, küçük baby saçlarınızın çıkmaya başladığını zamanla farkediceksiniz. Saçlarınız çoğalacak ve gür bir görünüme kavuşacaktır.

Peki saçların bakımı için nelere dikkat edilmeli?
Saçlarınızı ay'ın su grubu (yengeç, akrep, balık) burçlarında olduğu zaman yıkarsanız, kestirirseniz ya da boyatırsanız memnun kalmicağınız sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Çünkü su sabit değildir. Bu nedenle mesela saçınızı boyatırken, ay'ın sabit burçlarda (boğa, aslan, kova) olmasına özen gösterin. Bu boyanın saçınınızda daha uzun kalmasına sebep olacaktır.
Eğer saçınızı ay'ın terazi veya başak burcundayken keserseniz, saçınız uzarken hafif, doğal dalgalı bir hal alır.

Özetlicek olursam saçınızın güzel, parlak ve gür olmasını istiyorsanız, ay'ın büyüyen zamanını bekleyin. (yani yeniay dolunay arasını) Ve ay'ın aslan burcunda seyir etmesine özen gösterin. Böyle bir günde saçınızda yaptığınız değişiklikler diğer günlere göre çok daha olumlu sonuçlar verecek ve sizi mutlu edecektir.

Not: ay'ın hangi burçta olduğunu internetteki ay takvimlerinden öğrenebilir veya telefonunuza ay takvimi uygulamalarından birini indirebilirsiniz.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
04-17-2017 01:23 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #9
Cvp: Gezegen Saatleri ve Günleri
(04-17-2017 01:23 AM)zeynepelif Yazılan:  arkadaşlar gezegen saatleriyle birlikte ay'ın hareketlerinide dikkate alarak hareket edebileceğimiz, örneğin venüs gününde venüs saatinde gibi güzel ve verimli sonuçlar alabileceğimiz bir yazı olmuş aşağıdaki paylaşmak istedim alıntıdır;


Hep şikayet ederiz, benim saçlarım bir türlü uzamak bilmiyor, ne yapsam olmuyor diye. Oysa bunun çok basit bir çözümü var.
Saçlarınızın daha çabuk uzamasını istiyorsanız yeni ay'dan bir iki gün veya bir hafta sonra kestirin.

Tamam saçlarımız istediğimiz gibi uzuyor ama çok azlar ve gür saçları olanlara özeniyoruz. O zaman ne yapmalı?
Eğer saçlarınızın gürleşmesini istiyorsanız, dolunay'dan bir kaç gün önce kestirin. Eğer buna dikkat ederseniz, küçük baby saçlarınızın çıkmaya başladığını zamanla farkediceksiniz. Saçlarınız çoğalacak ve gür bir görünüme kavuşacaktır.

Peki saçların bakımı için nelere dikkat edilmeli?
Saçlarınızı ay'ın su grubu (yengeç, akrep, balık) burçlarında olduğu zaman yıkarsanız, kestirirseniz ya da boyatırsanız memnun kalmicağınız sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Çünkü su sabit değildir. Bu nedenle mesela saçınızı boyatırken, ay'ın sabit burçlarda (boğa, aslan, kova) olmasına özen gösterin. Bu boyanın saçınınızda daha uzun kalmasına sebep olacaktır.
Eğer saçınızı ay'ın terazi veya başak burcundayken keserseniz, saçınız uzarken hafif, doğal dalgalı bir hal alır.

Özetlicek olursam saçınızın güzel, parlak ve gür olmasını istiyorsanız, ay'ın büyüyen zamanını bekleyin. (yani yeniay dolunay arasını) Ve ay'ın aslan burcunda seyir etmesine özen gösterin. Böyle bir günde saçınızda yaptığınız değişiklikler diğer günlere göre çok daha olumlu sonuçlar verecek ve sizi mutlu edecektir.

Not: ay'ın hangi burçta olduğunu internetteki ay takvimlerinden öğrenebilir veya telefonunuza ay takvimi uygulamalarından birini indirebilirsiniz.

BİR ŞEY DİYECEĞİM SAYIN ASTROSOHBET KANKACAĞIZLARIM ;

BU TAM BENİM İÇİN YAZILMIŞ BİR YAZI MI YOKSA BEN Mİ ÖYLE GÖRÜYORUM.


şaka bir yana gerçekten aradığım tam bilgi buydu. Zeynepelifcim teşekkür ederim peki ayın 20 Nisan saat 18:30 gibi güzel bir zaman mı ay dolunayda olucak ve gür saç istiyorum tabiki :D saçım zaten aşırı gür daha nereye gidicekse venüs kova sağolsun.

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
04-17-2017 04:33 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #10
RE: Gezegen Saatleri ve Günleri
rica ederim alicim yardımcı olduysam sevindim gülücük
baktım şimdi, senin verdiğin tarih ayın küçülmeye gittiği bir zaman ve en yakın dolunay geçtiğimiz 11 nisandı. önümüzdeki dolunay ise 10 mayısta, 5 mayısta ay dolunaya doğru gidiyor bence güzel bir aralık ve 5 mayıs ay aslanda olacak (aslan yeleli=gür saç) buna ek olarak 5 mayıs cuma gününe=venüs gününe denk geliyor ve venüs saatine denk getirirsen randevunu bence memnun kalacağın sonuç alma olasılığın yüksek olur çünkü; taleplerine uygun olan astrolojik olasılıkların, bir arada olduğu bir gün

ayrıca venüs koçtayken(baş) bölgesine yapılan yada yapılacak olan güzellik=(venüs) anlamı çıkarabiliriz ve senin güneşte koçta, kendimden örnek vereyim 17 şubat 2017 tarihinde burnumdan estetik oldum ve 6. evimde koçla başlıyor ve transit mars venüs koçta kavuşumu vardı

6. ev sağlık
koç=baş bölgesi
venüs=güzelleşmek
mars=operasyon
diğer bağlaçlarda fena sayılmazdı. sonuçtanda oldukça memnunum operasyonumda çok başarılı geçti
ki Ay o gün tam yükselenimin üzerindeydi en ufak bir hata hüsran olabilirdi risk aldım ama değdi.günlerden cumayı seçmiştim tabiiki :D

şunuda ekleyeyim aslan 5. ev konularını yönettiği için ay venüs aslan yerleşimleri dikkatleri üzerine çeken ve beğeni toplayan sonuçlar doğurabilir güzelleşme çabalarımızda bu yerleşimlerde harekete geçebiiliriz tabi başka bir çok astrolojik yerleşimler özellikle kendi haritamızla uyumlu olduğunda daha güzel sonnuçlar doğurur.

not: Alicim 5 mayıs için ay'ın konumunu vediğe göre hesapladım çünkü anın enerjisinden faydalanmak için gerçek zamanlı astrolojiyi gözlemledim tavsiye ederim alicim, bende girişimlerimde bir an seçtiğim zaman gerçek anın enerjisinden faydalanıyorum.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
04-17-2017 11:04 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Baskın Gezegen ilerizekali 23 50,435 04-15-2020 01:18 AM
Son Mesaj: Feslegen
  Gördüğümüz Rüyalar ile Gezegen,Ev ve Açıların bağlantıları asena 56 74,034 11-14-2016 02:25 AM
Son Mesaj: capri
  KAPTEYN(Yeni Keşfedilen Bir Gezegen) aslında 3 6,333 06-09-2014 06:03 AM
Son Mesaj: sheclub
  Yükselen Gezegen astrosohbet 63 84,923 09-25-2012 12:24 AM
Son Mesaj: sopi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir