Değerlendir:
  • 7 Oy - 2.71 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde
Yazar Mesaj
BayanKararsız Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler
lt=
Mesajlar: 550
Üyelik Tarihi: Apr 2016

Rep Puanı: 39

Mesaj: #1
Sinastri'de Satürn Partnerin Evlerinde
Satürn partnerin 1.evinde:

Satürn partnerin 1.evinde olduğunda,Satürn sahibinin ev sahibi üzerinde dengeleyici bir etkisi vardır. Satürn kişisinin kritik bir izlenim bırakmasına ve ev kişisinin kusurlarını işaret etmesine rağmen etki olumlu kullanıldığı/işlediği taktirde Satürn sahibi ev sahibine çok farklı yönlerden yardımcı olabilir. Satürn kişisi genellikle ev kişisinin saygısına sahiptir, bu yüzden ev kişisi Satürn kişisinin davranışlarını gözlemleyebilir. Bu ilişkinin bir sonucu olarak ev sahibi olgunlaşabilir veya daha ciddi bir hal alabilir. Ev kişisi sağlığıyla ve formuyla daha fazla ilgilenebilir çünkü Satürn sahibinin önünde nasıl olacağını önemser. (Bu son cümle tam olarak bu değildi ama anlamca buraya çıktığı için böyle çevirdim)

Satürn enerjisi ayrıca baskılayıcı ve kısıtlayıcı bir enerji olabilir, bundan dolayı bir olasılık da Satürn sahibinin ev sahibini baskılaması veya kısıtlamasıdır ya da öyle hissettirmesidir. Satürn kişisi bu olumsuzluğa izin verirse çift ortalama,kritik ve hatta zalim bir çift olabilirler.

Samimiyet yönlerinde blokajlar olabilir ve bu iki taraf arasında görülemeyen bir duvar varmış gibi tıkanıklıklar şeklinde olabilir.Yine de bu yerleşim uzun vadedeki ilişkiler için iyi bir yerleşimdir çünkü her iki taraf da birbirlerinin gözünde mükemmel olmak ister.

Ev kişisi daha olgunlaşmamışsa, özensizse ve uçarıysa Satürn kişisi ev kişisine bu yönleri işaret edecektir ve ev kişisi durumun daha bir farkında olacak ve davranışlarını geliştirmek için daha gönüllü olacaktır.

Satürn kişisiyle olan ilişki, transit Satürn'ün 1.evden geçmesi deneyimine benzer. Bunun anlamı: Bu ilişkinin sonucunda birçok yönden gelişeceğiniz; daha güçlü, daha güvenli ve daha iyi yönet(il)en bir kişi olacağınızdır. Ev kişisi muhtemelen duygularını Satürn kişisine gösterme isteğini daha az hissedecektir.

Bu ciddi ve daha geleneksel bir ilişki olacaktır, burada ev kişisi kendisini nasıl gösterdiğine dair birçok şey öğrenecektir. Ayrıca ev kişisi,Satürn kişisi ile olan ilişkisi sonucunda çok daha muhafazakar bir hale gelebilir.


Satürn partnerin 2.evinde:

Satürn partnerin ikinci evindeyse, Satürn sahibi, ev sahibine kaynaklarını yönetmede ve daha güçlü bir mali gelecek inşa etmek için harcamalarını frenlemede yardım eder.

Ayrıca Satürn sahibi, ev sahibinin parasına mal olabilir ama genellikle ev sahibi para konusunda sorumsuz olur ve Satürn sahibi bu alanda ona yardıma gelir.

Bazı durumlarda Satürn sahibinin partnerinden daha tutumlu ve daha bilinçli olması muhtemeldir. Satürn kişisi ev kişisinin harcama alışkanlıklarını aptalca bulur.

Ev kişisi Satürn kişisinden çok fazla yeni keşfedilmiş değerler kazanacaktır ve ev kişisi Satürn kişisinden parasını yönetmek için daha etkili çeşitli yollar öğrenecektir.Bu ilişkinin bir sonucu olarak ev kişisi için daha iyi bir mali tablo ortaya çıkabilir.

Bir evlilik durumu içinde Satürn kişisinin kararları evin mali durumunu yönetmek için faydalı olacaktır.

Dipçe: Burası yazıda yok ama bu yerleşimleri incelerken açıları incelemenin ve alınan etkilerin tersi yönde de değişebileceğini,2.evin aynı zamanda özgüvenimiz ve yeteneklerimizle alakalı olduğunu unutmayın ve bunu tüm evler ve tüm cisimler için göz önünde bulundurun.Ayrıca her görünümün bir iyi bir de gölge yönü olabileceğini unutmayın!


Satürn partnerin 3. evinde:

Satürn kişisi ev kişisini iletişimde bastırabilir (sözünü kesmek gibi) ya da tarafların iletişimlerinde bir dil engeli olabilir ve bu iletişimi karmaşık hale getirir. Ya da bunun aksine Satürn kişisi ev kişisini iletişimleri hakkında daha farkında veya bilinçli hale getirir. Konuşmaları küçük ve/veya ciddi şeyler hakkında olabilir. Satürn kişisi,ev kişisinin daha etkili bir iletişimci olmasına yardım edebilir. Bu ilişkide iletişimde hayal kırıklığı veya kesilme olabilir. Satürn kişisi ev kişisinin çok konuştuğunu düşünebilir ya da ev kişisiyle olan iletişimleri kritik olabilir. Ev kişisi daha bilinçli hale gelecektir ve Satürn kişisinin eleştiri veya gönülsüz dinlenme korkularını gözlemler.Satürn kişisi burada büyük bir öğretmendir ve ev kişisi iletişim,konuşma ve yazma alanlarında Satürn kişisinden çok şey öğrenebilir.

Diğer bir olasılık ise Satürn kişisi,ev kişisinin kendini açıklamasını zor bir hale getirebilir. Her şekilde ya iletişim ya da taraflardan biri diğerinin üzerinde ciddi bir ton alır. Bu görünüm,insanlar arasındaki dil engellerini ve ciddi iletişim problemlerini de gösterebilir.


Satürn partnerin 4.evinde:

Bu görünümde birlikte yaşamı kapsayan koşullar karmaşık olabilir, tanıştıkları zaman her iki taraf da işsiz olabilir, taraflardan biri bir boşanma evresinde olabilir ya da çocuklarıyla problemleri olabilir, bu koşullar birlikte hareket etmeyi engelleyebilir. Karşılaşacağınız konu ya da konular her ne olursa olsun bir evde birlikte olmak zor olabilir.

Satürn'ün buradaki diğer bir etkisi de Satürn sahibini ev sahibine yardım edebilme ihtimalidir. Satürn sahibi,ev sahibinin daha olgun ve katı bir karakter olmasına yardım eder. Satürn kişisinin bir noktada ev kişisiyle hareket etmesi gerekebilir. Beraber yaşıyorsanız evinizi minimal tutarsınız, yani sade ve temel eşyalarınız olur ya da beraber yaşamanız karmaşık olabilir. Bazı durumlarda ailevi problemleriniz ya da çokça engeliniz olabilir ve birlikte yaşamadan önce bunların üstünden gelmeye ihtiyacınız vardır.


Satürn partnerin 5.evinde:

Bu ilişkide eğlence ve boş zaman aktiviteleri Satürn sahibi tarafından kısıtlanabilir ve Satürn sahibinin ev sahibi üzerinde baskılayıcı bir etkisi olabilir. Ayrıca Satürn sahibinin bir önceki evliliğinden çocuk sahibi olması da mümkündür. Bu,olgun bir aşk ilişkisi olacaktır ve bu ilişkide eğlence ve kendiliğindenlik eksik olabilir. Ev sahibi,Satürn sahibini eğlencede çok katı hissedebilir veya ev insanının istediği kadar spontan olmayabilir.

Romantizm ve çocuklar ve de birlikte bir aileye sahip olmak çift için çok önemli olabilir. Fakat bunlar için birçok engel ve kısıtlama olabilir ve bunların üstesinden gelmeye ihtiyaçları vardır.


Satürn partnerin 6.evinde:

Satürn kişisi partnerinin sağlığını ve hijyenini günlük yaşantısı ve alışkanlıklarıyla beraber inceler. Satürn kişisi ev kişisine (ev kişisinin) sağlığı ve diyeti hakkında daha fazla sorumluluk sahibi olmasında yardım eder ve ev sahibinin günlük işlerini daha verimli yapabileği yolları tartışır veya eleştirir. Satürn kişisi ev sahibine kilo vermede, şekil almada, daha sağlıklı beslenmede veya yeni bir sağlıklı rejime başlamasında yardımcı olabilir ve bu durum ev sahibine faydalı olabilir.

Olumlu yönüyle yukarıdakilere ek olarak bu bir ilişki için iyi bir görünümdür.

Dipçe: Yazacağım kısım yazıda yok ama bu kendi fikrim ve Satürn sahibi tarafından ev sahibine gelen sorumluluklar olabilir. Her görünümü olumlu ve olumsuz incelemeyi unutmayın.



Satürn partnerin 7.evinde:

Satürn sahibi ev sahibinin gerçek bir ortaklığın ya da aşk ilişkisinin nasıl olacağını öğrenmesine yardım eder.Ev kişisi,Satürn kişisini bağlı olunacak biri olarak görür ve ilişkilerinin çok ciddi olduğunu da görür.

Ayrıca,Satürn sahibi bazı yönlerden bir yük olabilir veya çok farklı problemlere sahip olabilir,burada ev kişisi bir baskı hissedebilir.

Bu yerleşim genellikle her iki taraf için de sevgi ve taahhüt yönünden oldukça faydalı bir yerleşimdir. Her iki taraf da birbirlerine karşı kendilerini sorumluluk sahibi hissedebilir. Yine de bu ilişkide yüklerin,testlerin ve engellerin payı olacaktır.


Satürn partnerin 8.evinde:

Bu yerleşim zor bir yerleşim olabilir. Daha büyük bir olasılıkla samimiyet ve paylaşımlar alanında sorunlar yaşanabilir ve bu sorunlar seks ve parayla ilgili olabilirler. Taraflar kaynaklarını birbirleriyle paylaşma konusunda açık olmayabilirler, ayrıca bu durum taraflardan birinde de görülebilir. Duygusal düzeyde açılmada zorluklar ya da kendini paylaşmakla ilgili korkular vardır ve cinsel anlamda da blokajlar ya da uyumsuzluklar olabilir. Satürn sahibi ev sahibine sevecen ya da mesafeli görünebilir. Sekste Satürn sahibi ev sahibinden çok daha fazla muhafazakar olabilir.

Muhtemelen muhafazakar düzeyde anlamlı ve amaçlı konuşmalar olacaktır. Bütün 8.ev sorunları Satürn kişisinin tarzı ile (kemer sıkma,çalışma... gibi) ele alınır.

Satürn kişisi belirli alanlarda ev kişisiyle ilgili belirsiz veya kararsız hissedebilir ve bazı istekleri olabilir.


Satürn parterin 9.evinde:

Satürn kişisi ev kişisinin yüksek hırslarını,inançlarını,emellerini veya iyimserlik duygusunu bastırabilir. Ayrıca Satürn kişisi daha katı bir bakış açısına sahip olabilir ya da ev sahibine göre daha muhafazakar veya inançlı olabilir. Satürn sahibi ev sahibinin inançlarına katılmayabilir ve bastırabilir, bu durum farklı dini geçmişi olan iki kişi arasında da görülebilir. Ev kişisi, Satürn kişisinin kısıtlamalarından dolayı özgür kalma arzusu hissedecektir. Diğer bir yandan Satürn harika bir öğretmendir ve Satürn kişisi ev kişisine yüksek öğrenim,felsefe ve dünya seyahati konusunda çok şey öğretebilir.

Her iki taraf da birlikte felsefelerini geliştirmek ve daha geleneksel yaşam yollarını keşfetmek ister. Satürn kişisi kendi inançlarını ev kişisine de baskı ile kabullendirmeyi deneyebilir ama bu kaçınılması gereken bir durumdur.


Satürn partnerin 10.evinde:

Ev kişisi Satürn kişisine saygı duyar. Satürn kişisi,ev kişisinin profesyonelleşmesine yardım eder. Olumsuz olarak; Satürn kişisi, ev kişisinin hırslarını bastırabilir. Olumlu olarak ise, Satürn kişisi, ev kişisine daha dikkatli olma ve diğerlerinin gözünde nasıl daha olumlu ve önemli bir üne sahip olacağı konusunda bilinçlenmesinde yardım eder. Ayrıca Satürn kişisi ev kişisine toplumdaki görüntüsü,kariyeri ve sosyal adabı konusunda da yardım edecektir. Satürn kişisi bir baba figürü gibi olup, ev sahibi üzerinde daha otoriterdir ve bu durum ev kişisinin doğal ifadelerini değiştirebilir.


Satürn partnerin 11.evinde:

Satürn sahibi ev sahibinin arkadaşlarıyla geçirdiği zamanı onaylamayabilir veya kısıtlamayı deneyebilir. Bazı durumlarda taraflardan biri diğerini asla sosyal çevresine davet etmez ve her iki taraf da işlerini ayrı ayrı yapma eğiliminde olur. İyi ilişkilerde genellikle Satürn kişisi, ev kişisinin hayatına alacağı insanları seçmesinde yardımcı olur. Satürn kişisi,ev kişisini daha olgun veya yaşlı bir arkadaş grubuna tanıtabilir.


Dipçe: Bu da benden not,burayı ve 10.evi yorumlarken 11.evin hayallerimizle ve 10.evin de hayatta varacağımız yerle ilgili olduğunu unutmayın!


Satürn partnerin 12.evinde:

Satürn kişisi burada ya ev kişisinin farkındalığının ve mutluluğunun artması adına muazzam bir yardım eder ya da ev kişisine karşı ev kişisinin gizli zayıflıklarını kullanarak ev kişisinin kendi benliğine karşı olan saygısını zayıflatabilir. Satürn kişisi ev kişisinin yararına ya da zararına olacak özel bilgilerine erişebilir.


Kaynak: https://illumeastrology.blogspot.com/201...ouses.html

Amacı öğrenmek olan herkese mesaj kutum ardına kadar açık,gelin beraber araştırıp öğrenelim,bildiğim konularda harita yorumlatmak dışında istediğinizi sorabilirsiniz.Öğrenmek isteyene saygım,sevgim ve hoşgörüm sonsuz... gülücük


Haritam
09-20-2019 10:50 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri'de Juno BayanKararsız 15 101,061 06-30-2020 11:36 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Vertex ve Anti-Vertex BayanKararsız 5 65,744 03-23-2020 07:00 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Neptün Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 15,141 03-22-2020 05:58 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Uranüs Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 17,907 10-06-2019 03:39 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Ay'ın 20 Asteroid ile Kavuşumu BayanKararsız 0 14,163 09-26-2019 12:56 AM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Jüpiter Partnerin Evlerinde BayanKararsız 0 27,156 09-18-2019 03:40 PM
Son Mesaj: BayanKararsız
  Sinastri'de Eros BayanKararsız 4 64,731 12-06-2018 04:58 PM
Son Mesaj: BayanKararsız

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir