Değerlendir:
  • 12 Oy - 3.08 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Aynı tarihte doğanların ev konumundaki fark
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #3
RE: Aynı tarihte doğanların ev konumundaki fark
(09-18-2011 07:38 PM)plutomania Yazılan:  
(09-18-2011 07:19 PM)tiyatral_gitarist Yazılan:  
Alıntı:ama neden diğer kişiye bendeki zorlu açılar etki etmiyor, anlamadım.
Nereden biliyorsun ?

Aslında yanlış bir cümle söylemişim illaki etki ediyordur olumlu veya olumsuz olarak ama kendimle kıyaslamamdan ve aradaki farktan dolayı biliyorum bendeki gibi etki etmediğini. Sanırım doğum haritalarında mekanik astrologların hiçbir zaman açıklayamayacağı gizli bazı unsurlar var, ve bunları sadece işin gerçek ehli değerlendirebiliyor.

Ben şöyle düşünüyorum ( Astrolog Steven Forest'in dediği gibi ) astrolojik faktörler kartların yarısına sahiptir , kartların diğer yarısı bizle ve çevremizle alakalıdır.

Yükselen burcunuz ve diğerinin yükselen burcu nedir bu arada ?

Evlerin farklı olması şuna da işaret edebiliyor aklımdayken söyleyim ;

Doğum haritasının bazı potansiyellerini hayatlarımızın gençlik yıllarında , diğer bazılarını olgunluk zamanlarında deneyimleyebiliyoruz.

Örneğin forumdan Messa güneş-uranüs karesi özelliklerini pek taşımadığını ifade etmişti geçtiğimiz sene. Yani geçen seneye kadar gayet mütevazi uysal bir ev kedisiymiş gülücük

Oysa bu sene evinden ve ailesinden uzaklaşma ve İstanbul gibi yaşanması zor bir yerde yaşama RADİKAL ! kararını aldı ve taşındı , üstelik ailesinin onca itirazına rağmen.

Yani sizden farklı olduğunu düşündüğünüz o kişi akrepleriyle satürn aslanı arasındaki o kare açıyı ya çocukluğunda ve gençliğinde yaşamış olabilir yada önümüzdeki yıllarda onu türlü zorlukların bekliyor olması ihtimali var.

09-18-2011 08:27 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir