Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.69 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Fenerbahçe Spor Kulübü
Yazar Mesaj
smoochy Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 272
Üyelik Tarihi: Jan 2012

Rep Puanı: 30

Mesaj: #8
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü
mundane olarak yorumlarsam

güneş, haritanın kalbi , başkan konumunda ceo demiş. yani önemli adamları güneş altında incelemek gerekiyor.
benim yaşım icabı ilk başkan ali şen'di hatırlıyorum baya bir o dönemi. ali şen boğa burcuymuş. fikret arıcan yengeç, en uzun süre başkanlık yapan şükrü saraçoğlu'nun araştırmama rağmen bulamadım doğumgününü. en başarılı dönem güven sazak zamanı o da bir kova'ymış. aziz yıldırım ise akrep. 1998 yılından beri başkan. yani şuan 2.sırada uzun dönem başkanlıkta.

teknik direktörlere bakalım : aykut kocaman - boğa, daum - terazi, luis aragones - yay, zico - balık, oğuz çetin kova, mustafa denizli - akrep, rıdvan dilmen - aslan, lorant - yay.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3...ri_listesi

brezilyalı hocalar fena değil gibi. aslında başarılar genel olarak yabancı hocalarda toplanmış.
güneşin aldığı açılara bakınca sadece güneş ve şiron arasında kare var. mundane astrolojide sağlık - virüsler - alternatif uygulamar, başka bir yerde ekonomi olarak geçmiş.
şiron kova'da , aziz yıldırım öncesi baktığımda en parlak dönem kova burcu bir başkanda. bir sezonda 26 tane transfer yapmış. sansasyondan uzak, chiron onu yaralamamış gibi başkanlık pozisyonunda.
ama boğa burcu bir başkan olan ali şen'i ne yazık ki hala şu sözlerle hatırlıyorum : ali şen başkan Fenerbahçe perişan.
başkanlık koltuğunda en çok yıpranan isim aziz yıldırım, tabi kaldığı süreylede ilgili, yalnız onu yıpratan taraftar değil, düşmanlar. Yani lig tarihinde travesti şeklinde fotoşoplanan, r harfleriyle olan problemiyle sürekli dalga geçilen. azize denilen bir başkan, lakin taraftar tarafından en çok sevilen.
yükselen yengeci halk yani taraftar olarak alınca, güneş burcu olan akreple bir üçgen görüyoruz. balık'ın yöneticisi neptün yine su grubunda, belki biz onu farklı görüyoruz ya da kişisel hayatı ile başkanlık görevinin ayrımını yapabiliyoruz öyle diyeyim.
bir banka danışmanının evdeki hayatı sizi ilgilendirmez, siz vadeli hesabınızla ilgili danışmanlık alıyorsunuzdur, onu sadece bankacınız olarak değerlendirirsiniz, o adamın evinde karısını dövüyor olması onu kötü bir bankacı yapmaz, kötü bir eş yapar. öncelikle bunu açıklığa kavuşturalım.

ay, insanlar , kadınlar, temel ihtiyaçlar.
mundane astrolojide ay 4. ve 7. evde güçlüymüş. ay oğlak burcunda. ay - mars - uranüs kavuşumda.
mars : ordu-mücadele, şiddet, rekabet, devrim, uranüs : anarşi , yenilik , ilericilik.
7.ev açık düşmanlar, dış ilişkiler. ay olarak temel ihtiyacı irdeleyelim, dış ilişkiler diyor, ay burada dışarıdan müdahele istiyor olabilir, baktığınız zaman, yabancı bir koç ya da kaptan çok etkili olabiliyor. bir yabancı ile olan ortaklık daha iyi sonuç veriyor.
mars - uranüs işte açık düşmanlarla olan ilişkinin temel özeti, kendi takımına olan sevgisinden çok Fenerbahçe düşmanı olan binlerce insan var.
uranüs bağımsızlık katıyor bu noktada, kimseyle ittifak içerisinde değil. mars ise şiddeti arttıryor ilişkilerde.

güneş 11.evde
11.ev siyasi ideolojiler, yerel yönetimler, toplum umutları.
güneş tam karşıt evinde, toplumda parlayan bir konum olarak geçmiş. 11.evin yöneticisi 10.evde venüs.
ulusal prestij ve güç, 10evde venüs ve satürn.
venüs : para, güzellik, sanat, müzisyenler, sosyete, kültür.
önemli iş adamları, müzisyenler evet genelde Fenerbahçeli bunu sık sık görüyoruz.
satürn : düzen, prosedürler, hukuk, tarih.
haritada satürn'ün sadece pluto'dan kare açı aldığını görüyoruz. toplumsal imajda plutonik algılamalara neden olup, satürnün çalışkanlığı gölgede kalıyor.

pluto : siyasal ve finansal güç, 12.ev gizli düşmanlar, hapishaneler, yıkıcı faaliyetler.
ikizler burcunda hiç bir şey gizli kalmıyor bence. tutamaz içinde yapısında yok. illa ki iletecek o sebepten gizli düşmanda kalmıyor ortada, her şey ortada, tabi görmesini bilene. ikizler burada uyanık olana gösterir her şeyi.
yöneticisi merkür 11.evde koçta, hızlı bir şekilde haberler çabuk yayılıyor.

şu dönemle ilgili, siyasal güç düşman konumunda güneşimize, başkanımıza. transit pluto ve merküre bakmam gerekiyor.
suçlarla pluto, medyayla merkür ilgileniyor.
şimdi aziz yıldırım niye içeride, önce onu anlatalım çok kısa :
boşbakan aziz yıldırım'a kadıköy'den belediye başkanı ol diyor, biliyorsunuz kadıkçy chp kalesi, alınması güç, bunu ancak aziz yıldırım gibi bir güçle başaracağını umut edenler, hayır cevabı alınca bir kıl oluyor. bu içeriye atmaya neden mi ? hayır, dananın kuyruğu çalık grubu ihalesinde kopuyor.
şöyle ki, boşbakanın damadı çalıl grubu sahibi, ihaleye giriyor, aziz yıldırım da giriyor. tehdit ediyorlar çekil diye, papuç bırakır mı ? bırakmıyor, kendine güveniyor. ihaleyi kazanması muhtemel, ancak tek bir şartla kaybeder, o da içeride olursa.
bu tarz futbol kulüplerini elinde tutmak isteyen, kendi çıkarlarına hizmet ettirmek isteyen hükümet, şike operasyonunu başlatıyor, şişirme bir iddianame ile.
neredeyse bütüm takımlar sorgulanıyor, tek bir takım hariç. tek bir 20 : 45 dönemi şaibe ortaya çıktı, medya onu hemen kapattı.
şike operasyonundan haberi olduğu yıl hiç şike yapmayan ve ligi kaçıncı sıralarda bitiren. mecliste adamı hükümete hizmet eden ve fetullah gülen'den binlerce dolar hibe alan cemaatlerin ve avrupada ki güçlerin desteği olan takıma hiç bir şey olmadı.
tabi onlarda Fener'in küme düşmesi halinde futbolcularını almayı planlıyorlardı çünkü fenerium satışlarına ve Fenerbahçe hisse senetleri değerine ulaşmak istiyorlar.

her neyse
merkür pluto arasında sextile bir açı görüyoruz natal haritada. birlikte hareket ediyorlar.

transit merkür şuan 10.evimizde balık'tan koça geçmek üzere. 9 aydır merkür tam işleviyle çalışmıyordu ki geçtiğimiz günlerde daha da abarttı. transit merkür natal plutoya kare yaptı.
6.ev işçiler demiş, bizde futbolcular olsun yay var burada. yabancıları daha çok seviyoruz aslında. galatasaray'a bakınca onlarda alt yapıdan gelen yerli oyuncular daha bir tutulur ( du ).
6.evde ay düğümünü görüyoruz. yöneticisi jüpiter 1.evde yengeçte. yabancı futbolcular Fenerbahçe'de çok rahat ediyor, yuva ortamını buluyor, gitmek istemiyor . uche , okacha zamanlarındanda hatırlayanlar olur.
sporu temsil eden yay burcu oyuncular için çok iyi. sporun her alanında jüpiterin verdiği maddi desteklede gerçekten iyi oyuncular.
şuan ay düğümüne transit güneş in ve satürn'ün kare yaptığını görüyoruz. ve yayın yöneticisi natal jüpitere bu aralar transit merkür kare açıda, pluto ise karşıt.
başarılar yerine, saçma sapan konular gündemde. medya Fenerbahçe yürüyüşlerini göstermiyor. Binlerce insanın kilometrelerce kapladığı alan için 100 kişi vardı diyor gülücük
süper final maçında oyuncumuz rakip takım oyuncusuyla futbol prosedüründe " anlık gerginlik" denilen bir olay yaşıyor ve sarılıyor, anlaşıyor.
gizli düşman ( pluto ) rakip takım yönetimi, futbolcusuna, olayı şişirmesi konusunda baskı yapılıyor, diğer gizli düşmanlar ( merkür ) bunu çok adice medyaya yansıtıyor, cıngar koparıyor. ve Fenerbahçe oyuncusu profesyonel futbol disiplin kuruluna sevk ediliyor.
şimdi hemen daha önce bu olaylara örnek verirsek
- mehmet ali yılmaz , kevin campell için yamyam dediğinde, herkes güldü.
- fatih terim , benim ülkemde, hele bir yugoslav benle böyle konuşamaz. dedi, kimsenin umrunda olmadı.
- sivassporun israilli oyuncusuna ali sami yen'de ırkçı hakaret edilirken yine kimse bir şey yapmadı.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?a...egoryID=84
- galatasaray'ın kendi oyuncusu olan eboue daha önce kaç kere ırkçı hakaretlere maruz kalırken, gs yönetimi hiç bir şey yapmadı.
medyanın gücü adına !
merkür güneş açısı geçtiğimiz haftalarda teknik direktörle ilgili bir takım yalan haberler dolandırdı diline, işte karışıklık varmış gibi, neyse ki taraftar yemiyor artık.

başkanı içeri atılıp, finans sorunu yaşayan Fenerbahçe için çok kötü öngörüde bulunanlar bugün ligde şuanki durumundan korktuğu için müdahele etmek zorunda kaldı. Alex'i harcamak zor, Emre ceza aldı.
Geçen yıl gs yönetiminin şampiyonluk garantisi verdiği için takımın başına gelen aslan burcu teknik direktör, bu yıl öyle ya da böyle şampiyon olacak. aslan - ego meselesi.

9.evde mahkemeler, transit neptün şuan 9.evden geçiyor, natal neptünse 1.evdeydi taraftar evinde, mahkemelere yoğun bir taraftar ilgisi var, neptün ideoloji için insanları sürüklüyor.

5. ev halkın morali, natalda akrep ve terazi paylaşmış evi. inişli çıkışlı olsa da genel olarak umutlu + güçlü.
şuan terazi'de satürn var ve bu morali sınıyor, ders veriyor.

3. ev basın evinde, transit marsı görüyoruz yavaş yavaş koça giren, medya savaşları başladı bile. şuan tff'ye bir iletişim saldırısı var, emre belözoğlu cezasıyla ilgili, telefonları kitlenecek federasyonun. umarım daha kötü olmaz her şey.

jüpiter boğa'daydı, güneşe dokundu tüm yıl, umutları taze tuttu, 26 hazirandan sonra 12.eve geçiş yapacak, hapishane ve pis oyunlar geçer diye düşünüyorum.
jüpiter boğa'da metanet verirken, ikizlerde rahat duracağını sanmıyorum.

haritanın genelinde öncü burçlar ağırlıkta. güneş boğadan alırken dayanıklılığını bitirmesi zor olacaktır Fenerbahçeyi.
ben baktığım sadece bir spor kulübü değil, uğruna savaşacak 25 milyondan fazla insan görüyorum, yabana atılacak bir rakam değil.
04-17-2012 11:59 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-17-2012, 08:41 PM
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Garavu - 04-17-2012, 09:05 PM
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - smoochy - 04-17-2012, 09:30 PM
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - Garavu - 04-17-2012, 09:33 PM
RE: FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ - smoochy - 04-17-2012, 09:39 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - Derin - 04-17-2012, 11:04 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 12:11 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-17-2012 11:59 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 03:04 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 03:49 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 04:36 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - aeon - 04-18-2012, 02:32 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 03:04 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - smoochy - 04-18-2012, 03:05 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - gemini - 04-19-2012, 01:55 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - gemini - 04-19-2012, 10:33 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - ayşe kara - 04-19-2012, 02:10 AM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - aeon - 04-19-2012, 01:40 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - Kerim1S - 04-19-2012, 04:43 PM
RE: Fenerbahçe Spor Kulübü - Kerim1S - 04-21-2012, 01:51 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir