Değerlendir:
  • 30 Oy - 2.9 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Örnek Analizler...
Yazar Mesaj
yezda Çevrimdışı
Kıdemli Üye
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 462
Üyelik Tarihi: Aug 2007

Rep Puanı: 3

Mesaj: #1
Örnek Analizler...
DOğum haritası için tıklayınız...
http://photos1.blogger.com/x/blogger/378...WRIGC1.jpg


Judith Exner,JFK ve iki farklı mafya babası ile ilişkisi olan bir kadın.
İlk evliliğini bir aktör ile yapar 5 yıl sonra erkeğin sürekli aldatmaları nedeniyle boşanır.Sonrasında Frank sinatra ile birlikte olan Judith exner yine Sinatra'nın aldatması nedeniyle ayrılır.
Frank Sinatra , Judith'i önce 7 Şubat 1960 ta JFK le tanıştırır.
Bir aylık telefon görüşmelerinden sonra 7 mart 1960 ta ilk buluşmaları ve ilişki başlangıcı gerçekleşir.Ki bu aynı zamanda JFK in seçim günüdür.

Şimdi natal horoskopuna bakalım.Pluto Venüs exact 150 si ve venüs Uranüs exact 60 lık açısı var.Pluto lilith ile birleşmiş durumda.
Mars ve neptün arasında ise exact bir 150 lik açı var.

150 derecelik açıların Venüs ve marsı etki altında bırakması ilişkilerde ilginç , mücadeleci olayların ortaya çıkmasını kolaylaştırıyor.
Venüs Pluto açısı zengin ve güçlü kişilerle kurulan aşk ilişkilerini ,Venüs Uranüs açısı bu aşk ilişkilerinin ani ve beklenmedik başlangıç ve bitişlere sahip olmasını getiriyor.Aynı zamanda Uranüsyen bir kaliteye sahip bir çekicilik veriyor.

Mars ve neptün arasındaki açı ise hayatındaki erkeklerin neptünyen kaliteye sahip olmalarını getiriyor.Yani ilişkilerinde bir aldatma teması,gizlilik ve gözlerden uzak olarak yaşanma sözkonusu.

1960 yılında transit Uranüs Güney düğümün üzerinden geçiyor ve daha sonra natal uranüse üçgen yaparak natal horokoptaki uranüsün enerjisinin rahatça aktive olmasını ve potansiyelinin ortaya çıkmasını sağlıyor.
Aynı dönemde progreste ise jüpiter uranüse karşıt açı yaparken plutoya da kesin bir kare oluşturuyor.

Judith exner'in kollektif gezegenlerle kesin temasları olan mars ve venüsü onun JFK ile ilişkisini daha da komplike duruma getiriyor.Ve onun Mafya babası Sam flood'un JFK e destek olması için bir arabulucu olarak kullanılmasını sağlıyor.

JFK'in onu bu şekilde kullanmasının ardından ise JFK tarafından kötü cinsel teklifi ile karşılaşarak bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor.

13 temmuz 1960 ta yaşanan bu hayalkırıklığı sonrası JFK ile ilişkisine devam ediyor ama Sam Flood ile yakınlaşmasını da arttırıyor.
1960-1962 yılları arasında yaşanan bu yoğun ilişkiler yumağı progres Jüpiterin Plutoya kesin karesi ve progres saturun'ün ay düğümü üzerinde olduğu zaman dilimini kapsıyor.

En yoğun olaylar ise 1960 yılında yaşanıyor.

Ekim ayında onun Sam Flood ile ilişkisi FBI tarafından fotoğraflanıyor.
8 kasım 1960 da JFK ABD başkanı oluyor.

Judith Exner kollektif gezegenlerle temas içindeki horoskopuyla büyük planlar için kullanılan bir birey olmanın ötesine geçememiştir.Sam Flood(Sam Giancano) ve JFK ile onu tanıştıran kişi olan Frank Sinatra ise bu olayları başlatan katalizör olmuştur.

Doğum horoskopu birçok vaatlerle doludur.Ancak bu vaatlerin ne zaman gerçekleşeceğini ancak transitler ve progreslerle tahmin edebiliriz.Bazen yıllarca sessiz kalan yaşamlar, Judith Exner de olduğu gibi sadece bir yıl içinde çok yoğun olaylara sahne olabilir.

Judith Exnerin hayatı ile ilgili http://www.answers.com/topic/power-and-beauty şu filmi TV de izlerken bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Elif Gökçe.

Başkalarına dayalı bir yaşam süren, hiçbir şey yapmadan öylesine yaşayan bir kişi, başına gelen zorlukları, kaderim buymuş diye nitelendiremez.
06-23-2008 12:54 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Örnek Analizler... - yezda - 06-23-2008 12:54 AM
Kader Ağlarını Örüyor mu ? - yezda - 06-29-2008, 01:58 PM
RE: Örnek Analizler... - Nâr - 09-26-2009, 10:21 AM
RE: Örnek Analizler... - astrosohbet - 09-26-2009, 03:01 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir