Değerlendir:
  • 16 Oy - 2.88 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beynimiz Nasıl Programlanıyor?
Yazar Mesaj
kariyb Çevrimdışı
Üye
**
Kayıtlı

Mesajlar: 29
Üyelik Tarihi: Oct 2008

Rep Puanı: 0

Mesaj: #1
Beynimiz Nasıl Programlanıyor?
Güneş sistemindeki Plüton, Neptün, Uranüs, Satürn, Jüpiter, Mars, Dünya, Venüs, Merkür isimli planetler sürekli olarak Burçlardan gelen tesirleri alırlar ve bir tür yansıtıcı görevi görerek insan beyinlerini daimî olarak etki altında tutarlar.

Beynin bu ışınsal etkilerle belli açılımları kazanması 3 ana devrede mütalâa edilebilir;

A-Sperm – yumurta bileşiminin 120. Günü.

B-Yedinci – dokuzuncu ay süreci.

C-Doğum anı.



120. GÜN OLAYI.

Beyin, kişinin “Levh-i mahfûzu”dur!.

Beyin cevherinin 120. Günde almış olduğu tesirler de kişinin kendindeki “a’yân-ı sâbitesi”!.

Cenin 120. Güne ulaştığında henüz yeni oluşmaya başlayan beyin ilk kozmik ışınsal tesirleri değerlendirebilecek düzeye ulaşır. Ve bu ilk aldığı tesirle birlikte gen yapısında bir değişiklik meydana getirecek, “ruhunu” oluşturacak bir biçimde hologramik dalga yaymaya başlar!.

Diğer yandan, daha önceden tüm hücreleri birarada tutan ve sinir sistemi aracılığıyla yayılan bioelektrik ise, tüm hücreleri bir tür elektromıknatıs durumuna sokmuş olduğu için, bu beynin oluşturduğu “hologramik yapılı dalga beden” yâni “RUH”, bütün bedene bağlı olarak sürekli beynin yaydığı dalgalar ile gelişmeye başlar.

Beynin bu 120. Günde aldığı tesir neticesinde “Ruh”unu meydana getirmesi yanısıra; ikinci olarak da bu ışınlar geliş gücü ve mâhiyeti ve açıları itibariyle, beyinde mevcut olan ikinci bir devreyi açar ise, bu defa bu beyin, yerkürenin manyetik çekim alanına karşı koyacak türden bir antiçekim dalgası üretip bunu da “Ruh”a yüklemeye başlar.

Şâyet bu devre o gün de açılmaz ise, bu defa bu varlığın büyüme devresinde de beyin, dünya çekim alanına karşı koyma gücünü sağlayan bu enerjiyi “ruh”a yükleyemez.

İşte bu husus dinde “Said”lik ve “Şakî”lik hâli diye tanımlanmıştır.

Üçüncü olarak bu anda alınan tesirler kişinin beyninde belli bir ömür devresine müsaade eden bir tür kontak meydana getirir. Diyelim ki 45 sene açık kalarak hayata yol açacak bir timer (geri sayım devresi).

Şâyet bir kaza durumu söz konusu olmaz ise, o sürenin sonunda Mars’ın, Plüton ve Ay’la beyin haritasındaki ölüm noktasında bir sert açı meydana getirerek oluşturduğu ışınım bu beyindeki kontağı kapatır ve beyin bir anda durur!.

İşte sapasağlam iken, sebep yokken, “bir anda öldü” denen olay bundandır!. Yâni bu üçüncü tesir de kişinin “ecel”ini meydana getirir. Ki bu sürenin uzaması mümkün değildir.

Nihâyet bir de dördüncü tesir alır beyin bu 120. Günde. O da daha sonraki yaşamında ne kadar açılım sağlayabileceğini sağlayan ana devre açılım kapasitesini meydana getirir. Bir diğer ifâde ile “rızık” durumunu.
10-25-2008 11:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Beynimiz Nasıl Programlanıyor? - kariyb - 10-25-2008 11:40 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Rektifikasyon (Doğum Saati belirleme) Nasıl Yapılır? Dinoo 221 379,628 09-05-2019 04:26 AM
Son Mesaj: say24
  Haritanı Yolla Nasıl Aşıksın Sana Söyleyelim Libra 71 83,778 05-23-2019 08:38 PM
Son Mesaj: pinkylove

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir