Değerlendir:
  • 50 Oy - 2.68 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Anaretik Derece
Yazar Mesaj
zeynepelif Çevrimdışı
VIP Üye
****
VIP Üyeler

Mesajlar: 292
Üyelik Tarihi: Apr 2015

Rep Puanı: 21

Mesaj: #16
RE: Anaretik Derece
JÜPİTER ANERETİK DERECEYSE: Çift yönlü şans. Bu konumlar genellikle iyidir. Kadınlar için ise bulunduğu burç ile bir sonraki burca ilgi duymalarına sebep olabilir.

Jüpiter Koç'un son derecelerindeyse: Kişi öncü olmakta şanslıdır ve destek alır ancak sanatsal anlamda kendini ilerletmeye çalışmalı aynı zamanda harcamalarına dikkat ettiği taktirde zenginliğin kapılarını açabilir.

Jüpiter Boğa'nın son derecelerindeyse: Mali yönde çok şanslıdır ancak her an dengesi sarsılabilir. Bu nedenle tedbirli olmasında fayda vardır. Şarkı sözü yazarları için iyi bir konumdur. Boğazına düşkün olabilirler.

Jüpiter İkizler'in son derecelerindeyse: Betelgeuse sabit yıldızı ile kavuşum yapar. Maddi zenginlik ve refah yönünde bir şans vardır. Kişi çok yükseklere çıkabilir. Zirvedeki insanların konumudur. Fakat zevk düşkünlüğü verebilir.

Jüpiter Yengeç'in son derecelerindeyse: Jüpiter yüceldiği burçtan sevdiği bir burca geçtiği için çok rahat bir konumdadır. Kişi çok abartılı olabilir ancak daha çok süse düşkün olabilir. İkizler burcu insanları ile mükemmel güzel anlaşabilirler.

Jüpiter Aslan'ın son derecelerindeyse: Mükemmel iki konumdan biridir. Sevilen aranılan, asalet sahibi insanların konumudur. Çünkü burada Regulus vardır. İnsan daha büyük düşünür. Tek olumsuz tarafı bazen acımasız olabilirler. Ayrıca her şeyini gizleyen insanlardan hoşlanmayabilirler. (Akrep Burcu gibi)

Jüpiter Başak'ın son derecelerindeyse: İstenilen düzen yakalanmakta zorlanır. Kişi bazen geri planda kalabilir. Fakat hizmet etmeyi seven bir insan için iyi bir konumdur. Pratik olmaya çalışırlar ama muhakkak bir şeyler ağır gider ve sinir rahatsızlıkları görülebilir.

Jüpiter Terazi'nin son derecelerindeyse: Kişi çok hassastır. Fakat çift yönlü. Hem el ayarı vardır hem de sürekli düşünürler. Kişiler çapkın olabilir. Hep perde arkasında saklı olan güzelliklere ilgi duyabilirler.

Jüpiter Akrep'in son derecelerindeyse: Mükemmel ikinci konum. Sanat ve hukuk için harika bir açıdır. Çünkü Venüs-Jüpiter karakterli Bungula ve Jüpiter etkili Toliman vardır. Bu insanları çok yükseklere çıkaran bir etkidir. Topluma ters düşen hareketler yapsa bile sevilir.

Jüpiter Yay'ın son derecelerindeyse: İnsan hayata damga vurmak için çok çaba gösterdiğinde başarılı olabilir. Fakat olmayacak işleri zorlamamayı öğrenmesi gerekir. Kişilere yüz güzelliği verebilir.

Jüpiter Oğlak'ın son derecelerindeyse: Burada abartılar kısıtlanmıştır. Çok neşeli olmayan insanlarla karşılaşırız. Fakat yakın ilişki kurulduğunda çok zeki insanlar olduğu anlaşılabilir. Espri anlayışları yenilikçidir.

Jüpiter Kova'nın son derecelerindeyse: Uranüs mars-jüpiter arası bir gezegen olarak tahmin edildiğine göre bu derecede Jüpiter karakterli olur kişi. Zevklere düşkün olabilir. kova akıldır bu nedenle felsefe merakı olabilir. Eksikliğini mistik bir eğitimle kapatırsa örnek insan olabilir.

Jüpiter Balık'ın son derecelerindeyse: Scheat sabit yıldızı vardır ve bu derece yükselene yakın olduğu için enerji akışını temsil eder. Hayata damga vuran insanlardır. Kişi aşırı hassas olabilir. Dinine düşkün olabilir. Kendini aşmak için çalışmalarını dışarıya yansıtmalı ve kendini göstermelidir.
Anaertik derece borderline(sınır kişilik) derece olarak da bilinir. 29 derece esas alınır. Kişiye sınır kişilik verir. Kişi bulunduğu burcun özelliklerini taşır ama yansıtırken sonraki burç özelliklerini kazanır. Yani gölge açığa çıkar ama sentezlenen sonraki burç olur...


AY: Ay Boşlukta kalmadan önceki son derece olduğundan ay daha çok sonraki burcun özelliklerini taşır ama önceki burçtan'da nasiplenir.



GÜNEŞ ANERETİK: Güneş anaertik derecede olması demek bulunduğu burcun özelliklerini fazlasıyla taşır fakat sonraki burçtan bir parça alır.

Güneş Koç'un son derecelerinde: Kişi kavgacı, kan ve cerrahiye meraklı olabilir. fakat bu kavgacılık uzun sürmez. Her kavgadan sonra pişman olan ve üzüntüden kişinin kapısına beni affet yoksa yine tartışırız dercesine farklı bir birey çıkar.

Güneş Boğa'nın son derecelerinde: Kişi sanata ve edebiyata meraklı olur ve kaynaklarını iyi kontrol eder. Fakir doğsa zengin ölür. Fakat gereğinden fazla sıkılgan olması kaynaklarını yanlış yerlere yönelendirmesine yol açabilir. Yani topladığı parayı çok çabuk kaybedebilir. Her akımdan etkilenebilir.

Güneş İkizler'in son derecelerindeyse: Kişi gereğinden fazla sıkılgan ve hareketli olabilir. Fakat dışarıdaki hayat ona fazlasıyla karmaşık gelebilir. Kişi pasaklı olabilir.

Güneş Yengeç'in son derecelerindeyse: Aileye çok düşkün olabilir. Bunun yanı sıra çevresine ailesini vatanını öven ve insanlara komik gelen şeyleri anlatmaktan hoşlanır. Dikkat çeken insanlardır genelde.

Güneş Aslan'ın son derecelerindeyse:Gösterişe çok meraklı bir birey çıkar karşımıza. Fakat bu gösteriş biraz daha süsten ziyade düzgün giysiler ve özenle seçilmiş kıyafetlerdir. Ayrıca kişi çok zeki olabilir ve bunu dışa yansıtır. Çocukları arasında tampon vaziyeti gören bir ebeveyn olabilir. Regulus sabit yıldızı ile kavuştuğundan kişi insanların hayatında olumlu anlamda iz bırakır ve çok yükseklere çıkar.

Güneş Başak'ın son derecelerindeyse: Kişi aşırı düzen meraklısı olabilir. Zekası keskindir ve hastalıklara yatkın olabilir. Fakat çok pratik olmayabilir ayrıca da bazen çevresindeki pek çok insan yüzünden istediği düzeni oturtamayabilir.

Güneş Terazi'nin son derecelerindeyse: Kişi çevresiyle ilişkilerde iyi olabilir ama ikiyüzlü görülme ihtimali olabilir. Çevresinde baskın olmak isteyebilir. Bu yüzden çok bilmiş biri gibi görülebilir.

Güneş Akrep'in son derecelerindeyse: Kişi gereğinden fazla kıskanç, çok derin ve insanın içini okuyabilen karakterde olur. Ancak kendinde olan bu özelliklerle çabuk alay edebilen ve kendini eleştirebilen ve merhametli bir insan olabilir. İnsanların ihtiyaçlarını kolay anlayabilir. Yardımcı olabilir.

Güneş Yay'ın son derecelerindeyse: Gereğinden fazla alaycı olabilirler ve yüzlerine söylendiği zaman küsegen ve sinirli bir hal alabilirler. Yönetici pozisyonunda olmaktan keyif alırlar ancak grup çalışmasını severler.

Güneş Oğlak'ın son derecelerindeyse: Çok aşırı yalnızlık seven bireyler olabilirler. İtici olma ihtimalleri vardır ve egolarına düşkün olabilirler. Ancak ay iyi konumlandıysa iyi bir birey olabilirler.

Güneş Kova'nın son derecelerindeyse: Kabuklarına kolay çekilebilirler. Zekidirler ama istediği düzeni yakalayamayabilirler. Dağınık olabilirler. Hayatlarında onları derleyip toparlayan biri olursa çok yükseklere çıkarlar.

Güneş Balık'ın son derecelerindeyse: Çok fazla dağınık olabilirler. Sanata ve edebiyata aşırı kabiliyetlidirler. Ancak bunu dışarı yansıtamazlar. Bunun dışında dışarıdan kavgacı görünen ama gerçekte çok duygusal bireyler olabilirler

MERKÜR ANERETİK DERECEYSE: Son derecelerdeki merkür her iki burcun zeka özelliklerini taşır. Ancak önceki burcun özellikleri içinde kalırken sonraki burcun insanı gibi görünür.


Merkür Koç'un son derecelerindeyse: Cerrahi ve tıp alanında yüksek bir zeka verebilir. Hani eli acıtmaz denen doktorlar denir ya İşte onlar bunlardır. Bunun dışında kişi egosuna yenik düştüğü anlarda kendini bir köşeye çekip mükemmel eserler verebilir.

Merkür Boğa'nın son derecelerindeyse: Sanatsal bir zekası vardır ama bu o kadar çok ve çeşitli olur ki insanı şaşırtacak duruma gelebilir. Çok hızlı düşünür ve hızlı hareket ederler. İyi bir konumdur.

Merkür İkizler'in son derecelerindeyse: Çok hareketli dogmatik, kendi düşüncelerini her zaman doğru kabul edebilen birisi olabilir. Aile üzerine baskı kurabilir. Vatani, spor vb. konularda çok fanatizme sürüklenebilir.

Merkür Yengeç'in son derecelerindeyse: Ailesini yönetmede ve onlara fikirlerine yardımcı olmakta iyidir. Ancak cinsellik hakkında gereğinden fazla meraklı olabilir. Çocuklarla ilişkisi iyidir.

Merkür Aslan'ın son derecelerindeyse: Gösteriş konusunda yeteneklidir. Bunu bir düzen haline getirir. Sahne insanıdır. Aynı zamanda terzilik bakımından iyi bireyler olurlar.

Merkür Başak'ın son derecelerindeyse: Çok zekidirler. Sanatsal ve iş zekası da vardır. Af edersiniz aygır gibi de sıhhatlidirler. Çevresindeki insanlar çok hastalanabilirler. Yaşlı insanlara bakmada iyidirler.

Merkür Terazi'nin son derecelerindeyse: Çevresindeki insanlar çok çabuk değişirler. İnsanlarla iletişimi iyidir. Ama kıskanç bireyler olarak görülebilirler. Yakınlık kurmak gerekir.

Merkür Akrep'in son derecelerindeyse: Kendi kabuğuna çekildiği zaman çok iyi fikirlere sahip olabilirler. Ölüm sonrasına meraklıdırlar. ancak içlerindeki bir merkanizma acele etme dur diye sürekli uyarır.

Merkür Yay'ın son derecelerindeyse: Hep resmin bütününe bakarlar detaylara inemezler. Ayrıca eleştiriye de çok kapalıdırlar. Genel yönetimde iyidirler. bunun haricinde getir götür işlerini beceremezler ve sakardırlar.

Merkür Oğlak'ın son derecelerindeyse: Gerğinden fazla işine düşkün olabilir ve yattığında kalktığında işiyle ilgili bir sürü parlak fikire sahiptir. Ancak asla bir amele veya emir altında çalışmak istemeyen biri olacaktır. Ukala olabilir.

Merkür Kova'nın son derecelerindeyse: Zeka üstü zekadır. Ancak çok bilmiş olabilir. Kendini yükseklerde görebilir. Elektirk elektronik işine meraklı olabilir. bu devirde en çok ilgi çeken insan olabilir. Ancak dağınıktır.

Merkür Balık'ın son derecelerindeyse: Yüksek Zeka ve mükemmel bir araştırma kabiliyeti. Nostradamus'u ve Pastör'ü örnek verebiliriz. Çünkü burada scheat sabit yıldızı vardır

VENÜS ANERETİK DERECEYSE: Venüs Dünya'nın kız kardeşidir. Oburluk doyumsuzluk ve kendini yetersiz hissetme ve aşırı kıskançlık dışında kötü bir özelliğinin olduğunu söyleyemeyiz. vb. gibi

Venüs Koç'un son derecelerindeyse: Mükemmel konum diyebilirim. Özellikle bir kadın için. Yüz güzelliğinin yanı sıra parasal yönden büyük bir şanstır. Her konuda öncü olur ama tutunduğu yerde kalmak ister.

Venüs Boğa'nın son derecelerindeyse: Sanatsal yönden güçlü bir karakter ve zenginlik verebilir ama parasını çabuk çarçur etme ihtimali vardır. eğlenceye düşkündür. Zihni hızlı çalışabilir.

Venüs İkizler'in son derecelerindeyse: Kişi aradığını bulamayabilir. Kendisini dünya'nın merkezinde görebilir. Bir aile sevgisi mevcuttur ama bunu kullanmak kişinin kendisine bağlıdır. Betelgeuze sabit yıldızı ile kavuşum vardır. Büyük maddi zenginlik verir.

Venüs Yengeç'in son derecelerindeyse: Aile sevgisi had safhadadır. Fakat kişi aile kurmanın da ötesini düşünecektir. Perde arkasında durmayı sevmeyebilir. Ön planda olmayı seven kişilerden olabilir.

Venüs Aslan'ın son derecelerindeyse: Venüs burada kraliyet yıldızı olan Regulus ile kavuşur ve insan kendi yaşamının yıldızı olur. Çevresinde sevgi uyandırırken büyük bir asalet yansıtır. Fakat çok fazla düzenli olmak isteyebilir.

Venüs Başak'ın son derecelerindeyse: Kişi yardımsever olabilir veya hizmet eden birine aşık olabilir. Ancak karşındakinden beklediği pratikliği daha çok kendisi gösterebilir. Karşıdaki kişiden bunu beklememelidir.

Venüs Terazi'nin son derecelerindeyse: Kesinlikle pratik insanlar değillerdir fakat birinin nasıl hoşuna ne gideceğini çok iyi anlayabilir. Birinin aklından geçenleri kolay tahmin edebildiği için daima hoş görünmeyi bilir.

Venüs Akrep'in son derecelerindeyse: Gereğinden fazla doğrucu olabilir, kıskançtır. Fakat eğlencelidir, ve çevresine verdiği bu rahatlık ve merhamet duygusundan dolayı hemen dikkat çeker. Bangula ile kavuşum vardır kişi çifte kat sevgi dolu olabilir.
Venüs Yay'ın son derecelerindeyse: Kelime oyunları yapmayı ve insanları güldürmeyi sever fakat herkes kahkahalarla gülerken o bir köşeye çekilip yalnızlığından dem vurabilir. Çabuk duygu durum değişikliği yaşar fakat genelde durağandır.

Venüs Oğlak'ın son derecelerindeyse: Yaş farkına rağmen evlenen erkekler ve daha duru bir güzelliğe sahip olan kadınlar bunlardan çıkar fakat kendinde olan güzellikle veya mal mülkle övünmeyi çok severler. Bu yüzden itici görünebilirler. Kalıcılık beklerler.

Venüs Kova'nın son derecelerindeyse: Kişiler daha özgür bir hayatın güzel olduğuna inanacaktır. Fakat tutkusuzdurlar. Yani cinsel bir imaj çizemezler. Sadece özgür iki birey olabilirler. Karşılıksızlık vardır.

Venüs Balık'ın son derecelerindeyse: sinistra sabit yıldızı ile kavuşum görülür. Aynı zamanda venüs koç özelliği de görülür. Fark edilemeyen güzelliklere sahiptirler. Yakın ilişki kurmak gerekir. Maddiyata düşkündürler

MARS ANERETİK DERECEYSE: Kan, kavga, hata kabul etmeme, öncü olma, sebat edememe özelliklerine sahip mars kişinin bulunduğu burcun özelliklerinde sebap edemediği unsurlar varsa sonraki burcun özelliklerine başvurması gerektiğini bilmelidir. Mesela aslan başak kombinasyonu varsa, kişi sahne sanatlarında sebat edemiyorsa çok çalışacağı ve zekasını çalıştıran yerlere gitmelidir gibi vs. (diyeceksiniz niye buna değindi amortiyle kaçırmışım anaertiği de ondan )



Mars Koç'un son derecelerindeyse: Yönetici olduğu burçtan çıkarken mars tüm özelliklerini gösterir. Benlik had safhadadır. Kişi eğer kişiliğini çok gösteremezse daha çok mala mülke yönelir ve dünyevi şeylerin hırsına kapılabilir.

Mars Boğa'nın son derecelerindeyse: Mal sevgisi verebilir ama bu mal sevgisi harcanabilir paradır. Eş dost, kardeş, akraba ile paylaşmaktan büyük keyif alır. O sürekli çevresini azarlayacak ama yine sevilecektir. Çünkü bir sevgi enerjisi vardır ve kimseden bir şeyini esirgemez.

Mars İkizler'in son derecelerindeyse: Fikirlerini kabul ettirmek için her şeyi yaparlar. Bunu özellikle de ailevi, vatani ve arkadaş ortamlarında yapar. İş hayatına düşkün değildirler. Aile üstünde etkisini tam manasıyla gösteremeyebilirler. Bu onları sinirli yapar.

Mars Yengeç'in son derecelerindeyse: Kişi biraz baskın olmayı öğrenmelidir. Fakat başarabileceğini düşünmüyorum. Bu yüzden daha çok sahne sanatlarına, çocuk bakımına yönelmelidirler. Ancak daha yumuşak olmaları gerekir.

Mars Aslan'ın son derecelerindeyse: Regulus ile kavuşum vardır. Kişi çok kavgacı olabilir ama kavgalarda kazanan taraf o'dur. Boksörler için iyi açıdır diyebilirim. Bunun dışında bu konuma sahip olan kişi çevresinde takdir edilmekten hoşlanabilir. Romantik erkek ve kadınların sahip olduğu açıdır. Fakat başak burcuna taşmamaları gerekir. Aslan iyidir

Mars Başak'ın son derecelerindeyse: En küçük bir düzensizlikte, kişisel eşyaları ile ilgili kararlar alındığında sinirlenebilirler. Eleştiriden hoşlanmazlar.

Mars Terazi'nin son derecelerindeyse: Mars terazi'de zaralıdır. Bu nedenle kişi yumuşak yüzünü atıp artık çevresine aptal olmadığını göstermelidir. Ya da çok sert yüzlü olabilir biraz daha itidalli olmalıdır.

Mars Akrep'in son derecelerindeyse: Toliman ile kavuşum vardır. Ben buna rezillikler diyorum. Kişi ne kadar olumsuz iş yapsa da kendinde hata görmeyebilir. Bu yüzden bir sonraki burç olan yay'dan hatalarını kabul etme, mütevazılığı göstermelidirler.

Mars Yay'ın son derecelerindeyse: Çok iyi bir konum diyemem. Kişi kendi doğrularını başkalarına kabul etmesi için insanları zorlayabilir. Bir sonraki burç da oğlak olduğu için bu baskıcılığı artar. Bir konuda ortamı dize getirmek için aranılan insanlardır. Dirayetlidirler.

Mars Oğlak'ın son derecelerindeyse: Mars yüceldiği Oğlak burcunun son derecelerinde kendini iyice gösterir. Benlik kavramı çok öne çıkar ve özgürlüğüne aşırı düşkün olabilir. Çevresine karşı biraz daha duyarlı olmalı ve merhamet hissi için çaba göstermelidir.

Mars Kova'nın son derecelerindeyse: Tamir işlerine çok meraklıdırlar. Eksiklikleri çok çabuk fark ederler. Fakat her şeyi bilemeyeceklerini kabul etmeleri gerekir.

Mars Balık'ın son derecelerindeyse: Bastırılmış duygular hortlar. bu nedenle insan daha çok duygularını dışa yansıtmalıdır. Ayrıca burada mars scheat sabit yıldızı ile kavuşumdadır. Scheat ölümü de temsil eder. Araba kazaları diyebiliriz. Zorlu bir konumdur, mars-plüton kavuşumu gibidir. Sevdiği kişilere bağlanır ve kavgacı olurlar. Ancak sanatta veya sağlıkta öncü olabilirler

ALINTIDIR.

Haritam=>> https://i.hizliresim.com/aYWPoQ.png
03-25-2017 01:40 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Anaretik Derece - sevgiyle - 06-01-2009, 06:55 PM
Cvp: anaretik derece - astrosohbet - 06-01-2009, 08:08 PM
RE: Anaretik Derece - sankigibibiraz - 09-22-2011, 03:34 AM
RE: Anaretik Derece - nisan15 - 11-06-2011, 02:29 AM
RE: Anaretik Derece - Mahinur - 11-06-2011, 12:35 PM
RE: Anaretik Derece - Alejandro - 08-25-2016, 02:30 PM
Cvp: Anaretik Derece - Alejandro - 08-25-2016, 02:39 PM
RE: Anaretik Derece - Libra - 08-25-2016, 02:58 PM
Cvp: Anaretik Derece - Alejandro - 08-25-2016, 08:38 PM
Cvp: Anaretik Derece - Libra - 08-25-2016, 08:50 PM
RE: Anaretik Derece - Nilkaplan - 08-26-2016, 01:54 PM
Cvp: Anaretik Derece - Alejandro - 08-26-2016, 03:46 PM
RE: Anaretik Derece - zeynepelif - 03-25-2017, 01:39 AM
RE: Anaretik Derece - zeynepelif - 03-25-2017 01:40 AM
RE: Anaretik Derece - Alejandro - 03-25-2017, 04:30 AM
Cvp: Anaretik Derece - mashameral - 03-25-2017, 11:18 AM
Cvp: Anaretik Derece - Libra - 04-15-2018, 05:40 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir