Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.31 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #1
Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
14 Haziran heyecanını yaşayacaklardan biriyim. Gökyüzü gündemine ilişkin genel portreden haberdar olsam da, merakımı cezbeden o günkü hava şartlarının gülücük natal hava şartlarım ile ne derece uyum sağlayacağı. Yaratılması muhtemel olasılıklıkların olumsuzlarından hiçbir şekilde etkilenmeyeceğime, olumluların ise; motivasyonumu büyük ölçüde etkileyeceğinden emin olabilirsiniz. (Böyle çifte standartlar olmalı ara sıra gülücük) )

Keyifli bir deneysellik yaşayacağıma inanarak ve Öner Döşer'in ''Sibel Tüzün'' adına yaptığı bir analizin ışığında başlıyorum :

[Resim: ssapi.th.jpg]

Yükselen burcumun yöneticisi olan Venüs'ü, Tr. Güneş ile kavuşum halinde görüyoruz. Gökyüzünde parıldayan birincil ışığın, natal haritamın kilit noktalarından birinin yönetisiyle kavuşum alması, pozitif bir işarettir sanıyorum. (emin olmamak ile birlikte)

Natal Venüs'ün, Tr. Satürn'den 90'lık alması, heyecan yapmamaktaki kararlı halime gölge düşürür gibi. Venüs'ün rahatlığa uzanan bir eli ile, Satürn'ün kısıtlayıcı elini tokalaştırırsak eğer, ilk etapta çizebildiğim senaryo bu oldu. hımm

İkizlerdeki Tr. Merkür ile natal Ay kavuşumu arasında güçlü bir potansiyel olduğunu düşünüyorum. Zira, Merkür İkizlerde yöneticidir + köşe evlerden birinde duyumsallığın üzerinde hakimiyet kurması + Ay'ın şeffaflığının (aldığı açının tabiatına bürünebilmesi, etkilenen pozisyonu) Merkür'ün İkizlerdeki rahat gezinimi ile tamamlanması haneye ''+'' ekleyebilecektir, umuyorum.

Zihnin önemli kilitlerinden biri olan Tr. Merkür'ün 1. dereceden aldığı açılar arasında bir de natal Mc 120'liği söz konusu + Tr. Kad da natal Mc ile kavuşumda.

Şans gezegeni o gün ne kadar yanımda olacak, bir de ona bakayım istiyorum.

Natal Ay ile karesi, yine aklıma duygularda aşırı uçlarda dalgalanmalara zemin hatırlayabileceğini getiriyor. Natal Güneş - Merkür kavuşumuna 60'lık iyicil bir akış oluşturması, maharetini konsantrasyon sağlamada gösterir umarım.

O esnada kaderin halkalı cilvesi gülücük) Satürn, bayağı bir performans sergileyeceğe benziyor. O günün en önemli gezegenlerinden biri olan natal Merkür'üme oluşturduğu 135'lik gözümü korkutmadı değil. karamsar

Özellikle sevgili JoMaJa, Beatricé, Nihan ve Nin.Me.Sar.Ra değerli yorumlarını katarak bu amatör deneyimime tecrübeleriyle ortak olurlarsa, çok sevinirim.

(* Sevgili Yıldırım, bu ay dahilinde Güneş Dönüşü öngörümlerinde bulunmanızı rica ederek yorulmanıza sebebiyet verdiğim için, ''özellikle'' kısmında isminizi belirtmekten kaçındığımı bilmenizi isterim.

Programınızın uygunluğunca, birkaç değerlendirmenizi okumak mutluluk verecektir tahmin edersiniz ki utandım bunu da belirtmeden geçmek istemedim.)

06-06-2009 11:41 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Luli - 06-06-2009 11:41 PM
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Félicé - 06-08-2009, 01:53 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri Haritam Hattusas 5 15,262 04-21-2020 11:09 PM
Son Mesaj: Frederico

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir