Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.31 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Yazar Mesaj
Luli Çevrimdışı
√īoℓэ†
**
Kayıtlı
lt=
Mesajlar: 740
Üyelik Tarihi: Aug 2008

Rep Puanı: 6

Mesaj: #4
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Nihan Yazılan:Aprilios, sınavda başarılar diliyorum.Venüs'ün rahatlığa fazlaca meyyal olup,
gereksiz bir kendine güven hissetirmesindense, satürnün konsantre oluşu ve venüsü disipline etmesi,olması gerektiği kadar bir heyecan ve kararlılık göstergesi olabilir, seninde ifade ettiğin gibi.

Güneş venüs kavuşumuda pozitif anlamda, kendine güvenli olacağını işaret edebilir.Açıkçası sen geyette güzel değerlendirmişsin harita potansiyellerini.

Merkürsel durumların aktif oluşu, zihnin akıcılığını ifade etsede, her zaman aceleciliğe,dikkatsizliğe bağlı durumları beraberinde getireceğini unutma.
Dikkatli olmaya çalış.(Sınava girmeyeceğim ya, yazması kolay)

Yıldırım neptün etkileri olan bir sınav olacağını yazmıştı sanırsam.O yüzden uzun vadede başarı getiren satürnün, harita potansiyellerine dokunması, dağınıklığın toplanması açısından iyi bir gösterge olsa gerek.
Sevgili Nihan,

Değerlendirmeleriniz için çok teşekkür ederim. ''Satürn'' ve ''Merkür'' adına söylemiş olduklarınızla, bakış açıma farklı bir perspektif kattığınızı ayrıca belirtmek isterim.

O gün adına tek soru işaretim, heyecan durumumun ne olacağı ile ilgili. Bu tarz sınanmalarda hep tuttuğum bir deyiş vardır : ''tüm yapabilirliklerini gerçekleştirdiğine inancın eksiksizse, ötesi önemsizdir.''

Biriktirilmiş emeğin yanı sıra, en çok gereksinim duyulan şey çünkü bu. Kafa karışıklığına zemin hazırlayacak ''ya...'' ile başlayan kurguların korkusunu işin içine bol miktarda katarsan, sınavın sonunu da o doğrultuda hazırlamış oluyorsun.

Maalesef, sırf bu heyecan kontrolsüzlüğünden dolayı (hem de çok başarılı birer öğrenci olmalarına karşın) birkaç arkadaşımın hiç alakaları olmayan puanlarla tamamladıkları dönemleri olduğunu biliyorum.

Bu nedenle, şimdiye dek ''gerçekten'' emek verdiğime inandığım bir sürecin, hak ettiğim puan'a dönüşmesini diliyorum. (derler ya, ne bir eksik - ne de bir fazla gülücük )

Güzel dileğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum, sevgiler.

06-09-2009 01:37 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Félicé - 06-08-2009, 01:53 PM
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Luli - 06-09-2009 01:37 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri Haritam Hattusas 5 15,360 04-21-2020 11:09 PM
Son Mesaj: Frederico

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir