Değerlendir:
  • 13 Oy - 2.31 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Yazar Mesaj
JoMaJa Çevrimdışı
Jupiter Vip
*****
Jupiter Vip
lt=
Mesajlar: 397
Üyelik Tarihi: Jun 2008

Rep Puanı: 8

Mesaj: #6
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi
Öncelikle şunu belirtmeliyim saturn öncesi gezegenlerin transitlerinin etkisi bence minor sonuçlar doğurur sadece.Yani Transit ay,merkür,venüs bence ancak işin ince ayar kısmında olabilir .

Bir başlığa acemi denemesi olarak ÖSS gününün etkileri ile ilgili bir iki şey yazdım.Belki onları da okursan biraz faydası olabilir.

Bunun yanında ne belirtebilirim.Aslında benim söyleyebileceğim birçok şey zaten söylenmiş.Biraz tekrar yapmam gerekirse :

Sınav günü farkettiysen transit ay natal ayına tam sınav başlama saatinde partil kare yapıyor.Söyleyebileceğim duygusal gerginliğin sinirsel gerginliğe dönüşmesin.Yani rahatla(iyiki ben girmiyorum buradan atıp tutması kolay oluyor :D )

Tam o gün Merkür İkizlere giriyor ve natal ayına doğru yaklaşan bir birleşme açısı var.Şahsen ben Ay-Merkür açılarını oldukça çok severim.Duyguların ve sinirin dengelendiği bir ortamda getirisi olabilecek bir açı.Ki ay da zihinle ilişkilendirilen gezegenlerdendir(diğeri merkür)

İdellaer evin yakınlarında gezinmekte olan transit Jüpiterin sextil açyla merkürüne bakıyor.Merkürünün 12. ev yerleşimi dolayısıyla belki tam olarak iyicil etkilerini göstermez ama , iyimser bakış açısı ve daha geniş düşünme yetisi verebilir.

Ben transitlerde her zaman önce saturne bakarım refleks olarak.Sen 1-2 sene içerisinde oldukça hoş:D saturn kare transitleri yaşamışsın(ay-venüs)Ki şu anda da uzaklaşmakta olan bir venüs-saturn kare transiti yaşıyorsun(yani etkisi azalıyor)Elbette saturn transitleri önemlidir.Ama şu noktada üni. sınavıyla ilgili şöyle bir bağlantısı var.Saturn 9. ev yöneticisi durumnda(ve ev çizgisine yakın yerleşmiş pozisyonda)Transit gezegenler natal pozisyon ev konularını ve yöneticisi olduğu evlerin konularını da beraberinde getirir.Yani 9. ev konuları eksenindeki sıkıntılar , kaygılar belki korkular beklenilebilir şeyler.Ki seni ve kişiğini derinden etkiliyor(iki -ay,venüs- yerleşimde 1. evde)Ama dediğim gibi azalmakta olan bir etki.Saturn transitleri için ne denir bilirsin.Ektiğini biçme zamanı.Ki sen ilk venüs-saturn transit kareni geçen eylül gibi yaşamışsın.Geri dönüşüyle birlikte bazı hisler ve bazı şeylerin sonuçları belirginleşmiş ya da kendini yeniden göstermiş olabilir.

Bu arada bu ayki yeniay dercesi natal ayınla birleşmiş.Tazelik ferahlık hissi verebilir bu sana.Ama etkisi azalmış olabilir.Çünkü üstünden nerdeyse 20 gün geçti(ama yinede 24 mayıstan sonraki 1 ay boyunca etkisini hissettiri)

Aslında sıınava bu kadar yakın bir dönemde yorum yapmak beni biraz huzursuz etse de aklıma gelenler bunlar.

Sevgilerle.Sınavda başarılar çiçek
06-10-2009 10:23 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - Félicé - 06-08-2009, 01:53 PM
Cvp: Öss&Natal Sinastri Değerlendirmesi - JoMaJa - 06-10-2009 10:23 PM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Sinastri Haritam Hattusas 5 15,326 04-21-2020 11:09 PM
Son Mesaj: Frederico

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir