Değerlendir:
  • 13 Oy - 3.62 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

12.ev niçin bilinçaltının en dip noktasıdır ?
Yazar Mesaj
Venüs
Kayıtsız

 
Mesaj: #9
RE: 12.ev niçin bilinçaltının en dip noktasıdır ?
Natal haritamızda 12. evimizi etkileyen kişi ile hayatımızın derinliklerine ait olanı tetikleyen etkileşimler yaşadığımız doğru, ancak şu varki, derinde kalanların hepsi kötü anılardan ibaret değildir, fetusun plasenta ile ana rahminde varoluşundan itibaren, özellikle ilk 2 yıllık bebeklik dönemi süresince yaşamış olduğubu süreçte, hem ay düğümleri, hem de 12. ev etkili hale gelir. Bu süre zarfında her yaşanılan veri kötü ve zorlayıcı olmayacaktır, kimisi içimizde ki gizli hazinenin tetikleyicisi olurken, kimisi en derin duygularımıza hitap edebilir ve evet kimisi de en sevmediğimiz ve hatta hatırlamadan bile acısı ile kıvrandığımız, ne olduğunun farkında dahi olmadığımız çevremizde olup biten gerilimli acı zamanların hislerini tetikler.
Ancak şu varki içimizde var olan her ne var ise onunla yüzleşip atılması gerekeni atıp, uyandırılması gerekeni de uyandırmak en sağlıklı yaklaşım olacaktır.
12. ev kimimiz için hapis, kimimiz için sığınaktır, kimimiz için saklı olan ışığı sembolize eder kimimiz için elimizi sokmamamız gereken çiyanlarla dolu bir deliktir,her neyi yaşıyorsak yaşayalım hep aynı şeylerle hayatımızı sürdüremeyeceğimize göre 12. evdekilerle yüzleşip gerçek hayatı deneyimlememiz gerekiyor. 12. evde ki gezegenlerine takılıp kalanların ilk yapması gereken ordaki varlığından nefret etmeyip, ya da ürkmeyip yüzleşmesidir ki diğer evlerin ona sunmuş olduğu potansiyellerin ışığında yaşayabilsinler.
11-25-2010 02:58 PM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
RE: Yorum: 12.ev niçin bilinçaltının en dip noktasıdır ? - tiyatral_gitarist - 11-25-2010, 01:31 PM
RE: Yorum: 12.ev niçin bilinçaltının en dip noktasıdır ? - tiyatral_gitarist - 11-25-2010, 03:52 PM
RE: 12.ev niçin bilinçaltının en dip noktasıdır ? - Venüs - 11-25-2010 02:58 PM

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir