Konu Kapalı 
 
Değerlendir:
  • 23 Oy - 3.48 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hazır Yorumlar
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #1
Hazır Yorumlar
Ay Koç burcunda

Heveslerinin peşinden gitmeye ihtiyaç duyar. Karar verir ve harekete geçer hatta önce ateş edip sonra nişan alan bir kişilikten söz edebiliriz.

Ay Koçu mücadeleci bir yapıya sahiptir , bazen bu tür bir mücadele ihtiyacı karşısındaki kişileri rakipmiş gibi algılamasına sebep olabilir. Duygusal gerginlikler ve yine duygusallık kaynaklık taşkınlıklar yapma eğilimine dikkat diyelim.

Sabırsızdır , istediği şeyi bir an önce elde etmeye ihtiyacı vardır. Mantıklı bir sebebi olmadığı sürece beklemek onlara zor gelecektir.

Ateşli duygulara sahiptirler. Tutkulu ve sahiplenici olurlar. Sevdikleri zaman ateşli bir aşık olurlar. Sevdiğini kıskanma eğilimi taşırlar. Ateşli doğaları nedeniyle ufak bir kıvılcımdan tartışma çıkarabilirler lakin kinci ve çok inatçı değildirler. Çocuksu bir ruha sahiptirler ve bazen kırdıkları kişilerin gönlünü türlü maskaralıklar yaparak almasını bilirler.

Çocuksu doğaları bazen iyi niyetlerinin suistimal edilmesiyle sonuçlanabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirler. Bazen safça karşısındaki insana inanabilirler ki bu saflık tüm ateş burçlarında olabiliyor.

Ay Koçu birine bağlanmadığı sürece ilişkiler konusunda avcı gibidir. Ay Koçunu etkilemek için çok açık bir av olunmaması önerilir çünkü Ay Koçunun çabuk heveslenmesi kadar , hevesinin çabuk bitmesi olağandır ve kolay sıkılabilir. Maceraya evet diyen genelde aktif bir kişiliği vardır. Arkadaş grupları arasında önden giden , gruba öncülük eden ve bir şeyleri başlatan kişi olma özelliği vardır. Yeni başlangıçlar yapabilmeye dair donanımla gelmiştir dünyaya.

Doğum haritasında başka türde güçlü etkiler olmadıkça genelde dürüst , net ve dobradır. Bazen sonunun nereye gideceğini düşünmeden içindekini patır patır söylemeyi tercih eder. Bazen patavatsız ve gürültücü biri olarak etiketlenebilir.

***********

Ay Boğa burcunda

Duygusal , maddi ve manevi güvenceye ihtiyacı vardır. Sahip olmak ve sahip olduğu şeyleri korumak-muhafaza etmek eğilimi taşır. Bu eğilim onu sabit fikirli ve alışkanlıklarından kolay vazgeçmeyen biri yapabilir. Dolayısıyla aynı yerden alışveriş yapmak , gideceği yere aynı yoldan gitmek gibi davranışlar gösterebilir.

Ay Boğası duygusal güvenceye önem verdiğinden , ilişkiler konusunda karşı tarafa güvenme ihtiyacı duyar. Bu ihtiyaçtan dolayı karşı tarafa duygularını hemen belli etmez , diğer toprak burçlarının da yaptığı gibi sevginin zamanla büyüyeceğini düşünür. Yani bir Ay Boğası ilişkiye girmek için sabır gerekebilir. Bazen bir iki saniyelik bir bakışla ifade eder ilgisini , öyle gösterişli aşk böceği davranışları sergilemez genelde.

Ay Boğası maddi güvenceye de ihtiyaç duyar. Birikim yapmak ona uygun bir alışkanlıktır.

Ay Boğayı etkilemek için doğal olmak ve ona güven vermek doğru bir yaklaşım olacaktır.

Ay Boğasının inatçı bir tabiatı olacaktır. Karar verdikten sonra ters yönde karar vermesini istemeniz onu huysuzlandırabilir.

Ay Boğasının güzel müziğe , güzel kokulara , göze hitap eden güzelliğe , güzel yemeklere yani kısaca 5 duyusuna hitap eden güzelliklere karşı içten bir zaafı olabilir.

Tutkuludur lakin bunu sosyal ortamlarda göstermeyi sevmeyebilir. Birlikte olduğu kişiyle başbaşa kaldığında tutkulu doğasını daha rahat ifade edebilir.

************

Ay İkizler burcunda

Merak duygusunu beslemeye ihtiyacı vardır. Genelde kıvrak zekasıyla leb demeden leblebiyi anlayan , çabuk öğrenen biri olacaktır. Hem iyi bir konuşmacı , hoşsohbet biri , hem de iyi bir dinleyici olabilir. Tabii ona bir şey anlatırken lafı uzatmak onu sıkacaktır.

Espiri anlayışı kuvvetlidir. Gülmek ve güldürmek üzerine doğal bir hüneri vardır. Bazen taklit yeteneği de görülebiliyor Ay İkizler kişisinde.

Ay İkizler kişisi gerek duygusal gerek dostluk ilişkilerinde zihinsel uyuma öncelik verebilir. Onun için öncelikli olan şey zihinsel tatmindir. Fikir alışverişidir. Bildiklerini ve düşüncelerini karşı tarafa aktarmak ve karşı taraftan benzer veriyi almak ve biraz da hayret duygusunu hissetmek ona uygundur. Kendini pek yetiştiremeyen Ay İkizler kişisi hayret duygsunu kitaplarda yada gezilerde yada dinleyip izledilerinde değilde dedikodu içinde arayabilir ki buna dikkat diyelim.

Ay İkizler kişisi kıvrak zekasıyla çabuk tepki verir , bazen çabuk sinirleri gerilebilir ama tutucu ve pek inatçı değildir. Genelde objektif biri olacaktır.

Her iki elini kullanabilir yada mesela aynı anda iki işi birden yapabilecek pratikliğe sahiptir. Bazen ilişkiler konusunda iki kişiyi idare edebilme hüneri de olabilir. Bu özelliğiyle çapkınlık yapma potansiyeline değinebiliriz tabii doğum haritasında frenleyici etkiler olduğunda durum değişir.

Ay İkizler kişisinin duygusallığı pek derin değildir , hatta akıl-mantık önceliği vardır ve duygusallığı ikinci planda tutabilir.

Ay İkizler kişisi birini merak ettiğinde kısa sürede merakını gideren yanıtları bulmuşsa bu ilgi hafifleyebilir. Öyleyse Ay İkizlerin sizi merak etmeye ve sizinle ilgilenmesini istiyorsanız biraz gizemli olmak gerekebilir.

************

Ay Yengeç burcunda

İçsel olarak çok duygusaldır lakin bazen kırılganlığını sert bir yengeç kabuğunun altında gizliyormuş gibi duyarsız görünebilir.
Hassas bir iç dünyası vardır ve dolayısıyla çevresindeki şarlardan kolay etkilenen biridir.
En çok korktuğu şeylerden biri ; sevdiklerini kaybetmektir. Elbette bu korku az çok herkeste olabiliyor lakin Ay Yengeç için daa yoğundur ve sıklıkla deneyimlenebilir.
Örneğin sevdiği birini uzaklara göndermek ona zor gelebilir , sanki sevdiği o kişi kendi başının çaresine bakamazmış gibi hissedebilir. Bu içgüdü doğal annelik güdüsüdür ve Yengeç burcu potansiyeli olan herkeste az çok vardır. Koruma ve kollama içgüdüsü diyebiliriz.

AyYengeç kişisi geçmiş anılarıyla kontak kurma ihtiyacı hissedebilir. Geçmişiyle bağını muhafaza etme eğilimindedir. Onda bir tür his uyandıran deneyimlerini çok iyi hatırlayabilir yani güçlü bir duygusal hafızası vardır.

Periyodik olarak içe çekilme ihtiyacı hisseder , bu tür inziva zamanlarında kendi iç dünyasıyla ve duygularıyla temas etmek ona iyi gelir.
Bazen bir eleştiri karşısında kendini geri çekip bir süre ortalıkta görünmeyebilir. Kırılgan yapısından kaynaklanan bir durumdur.

Doğum haritasında sert başka etkiler olmadıkça , genelde ailevi konular onun için önceliklidir. Yaşadığı ev önemlidr. Çocukluk anılarının yer aldığı mekanlar bilinçaltında özenle saklanır. Yengeçin kabuğu gibi bir tür sığınağa ihtiyaç duyar.

Zaman zaman birine yada bir şeylere bağlanma ihtiyacı ortaya çıkar. Bu ihtiyaç Su burçlarının genel özelliklerinden biridir.
Başkalarına mantıklı gelmeyen bazı alışkanlıkları olabilir ki bunun nedeni genelde duygusallık kaynaklıdır ( o alışkanlığın geçmişe ait bir hisle bağlı olması gibi )

************

Ay Aslan burcunda

Doğum haritasında frenleyici başka etkiler olmadıkça genelde ön planda olmaya ihtiyacı vardır.
1 numara olmak , sınıf başkanı olmak , bulunduğu ortamda merkezde olup dikkatleri üzerine çekmek gibi eğilimler taşıyabilir.

Ay Aslan kişisi emir almaktan pek hoşlanmayacaktır oysa kendisi zaman zaman emrivaki yapabilir. Zaten doğal bir yönetme ve organize etme hünerine sahiptir.
Arkadaş gruplarını basitte olsa bir amaç doğrultusunda organize etmek ona iyi gelecektir. Çünkü insanlar üzerinde bir etki yaratmak ve kendini kısa bir süreliğine de olsa özel hissetmek onun için bir tür ihtiyaç gibidir.

Ay Aslan kişisi genelde cesaret duygusuyla kontak halinde olacaktır. Bazen çabuk öfkelenebilir ancak diğer ateş burçları gibi öfkesini ortaya döktükten sonra pek kin tutmayacaktır.

Romantik bir aşık olabileceğini söyleyebiliriz. Sevmeye ve sevilmeye hava gibi su gibi ihtiyaç duyar. Sempatik davranışlarıyla , türlü jestlerle karşı cinsin gönlünü fethetmekte genelde başarılıdır. Sevgisine karşılık göremediği zamanlarda onuru kırılmış gibi inzivaya çekilebilir lakin bu durum uzun sürmeyecektir çünkü Ay Aslanı sosyal dünya ile kontak kurma ihtiyacındadır.

Başkalarının onayını alma ihtiyacı gereksinimi duyabilir ( zıt burcu olan Kovanın aksine )
Her ne yapıyorsa , takdir ve beğenileri almak onu daha çok motive edecektir.

Ay Aslanın gölgesi , kibir ve fazla gurur olabilir. Kendini beğenmişlik eğilimine dikkat diyelim.

************

Ay Başak burcunda

Kusursuzluk ihtiyacındadır. Berrak gözleriyle küçük kusurları çabuk farkedebilir. Bu kusurları farketmek kendini ve başkalarını eleştirmesiyle sonuçlanabilir.
Bu açıdan bazen cansıkıcı biri olarak tanımlanabilir. Oysa o başkalarını eleştirdiği kadar , içten içe kendini de eleştiriyordur.

Dağınıklık hoşuna gitmez. Düzenli olmak ve her ne yapıyorsa onu sistemli şekilde yapmak doğal hüneridir. Plan ve program yapmakta yetenekli olabilir.

Zaman zaman alınganlık gösterme eğilimi olabilir. Tartışmalarda alttan almak ona zor gelmez.
Egoist biri olduğunu söyleyemeyiz aksine genelde alçakgönüllüdür.

Diğer toprak burçları gibi güvence kavramına öncelik verir. Maddi , manevi , duygusal güvence önemlidir. Genelde romantik biri sayılmaz , mantıklıdır. Ve bir ilişkiye başlamadan önce karşı tarafa güvenmek ihtiyacı hisseder.
İlişkiyi her geçen gün daha da mükemmel hale getirmek için çaba gösterme eğilimi taşıyabilir.
İlişkilerde deneyim sayısı fazla olmayabilir çünkü onun için kalite kavramı , sayısal çokluktan daha önemlidir. Dolayısıyla seçici biri olacaktır ve herkesi kolay beğenmeyebilir , beğendiği kişinin hata ve eksiklerini çabucak farkedebilir.

Genelde güçlü bir hafızası vardır. Detayları analiz etmekte beceriklidir. Başkalarına göre sıkıcı görülen ve detay gerektiren işleri yapabilmek onun hüneridir.
Sorumluluk sahibidir ve ödevleri / görevleri konusunda çalışkan bir tavrı olacaktır.

*************

Ay Terazi burcunda

Paylaşmak ihtiyacındadır. Elindekini sevdiği saygı duyduğu birileriyle paylaşmak onu mutlu eder.
İyi günde kötü günde hayatı paylaşabileceği insanlara ihtiyaç duyar. Genelde cömert bir tabiatı vardır.

Ay Terazi kişisi genelde saygılı ve zarif davranışlar gösterme eğilimindedir. Hatta bazen uyumu bozmamak adına insanlara fazla tolerans gösterebilir.

Genelde kararsız bir kişiliği vardır ve ilişkilerinde karşı tarafın kararlarına uyum göstermeyi tercih edebilir.
Kararların çoğunu partnerine yada dostlarına bırakabilir.

Kendini çekici biri olarak ortaya koyma hüneri vardır yada daha genel anlamıyla güzelden anlar diyebiliriz.
İnce bir zevki olacaktır ve de güzel olan şeylerden etkilenmeye müsait bir doğası vardır. Bu nedenle sanatla yada estetik içeren herhangi bir uğraşıyla ( moda-tasarım vb.) ilgilenmek ona iyi gelebilir.

Ay Terazi kişisi için denge kousu önemlidir ve iç dünyasının dengelerini bozabilecek aşırılıklardan hoşlanmaz. Örneğin müzikten keyif alabilir lakin sesini fazlaca açıp gürültü yapmaktan hoşlanmayabilir. Herhangi bir konuda genelde orta yolu tercih ettiği için , aşırı uçlar onun hassas dengelerini bozabilir.

Genelde romantik bir yapıya sahiptir ve ilişkiler üzerine güdüsel olarak (Ay'dan dolayı) pek çok şeyi zaten biliyor gibidir.
Duyarlılığı bazen Su burçlarına benzeyebilir lakin Su burçları kadar derin bir duygusallığı yoktur.

Kararsızlığı ve uyumu bozmamak adına asıl samimi düşüncelerini saklama eğilimi onun gölgelerinden bazılarıdır.

*************

Ay Akrep burcunda

Gizlilik ihtiyacındadır. Kendine ait bazı özel şeylerin deşifre edilmesi hoşuna gitmeyecektir.
Dolayısıyla genelde kendiyle alakalı bir şeyleri saklama ihtiyacı duyar.

Bir takım sabit alışkanlıkları vardır. Bildiği güvenli olan yolu tercih eder. Sık sık değişimler yaşamak ona güven vermez.

Güçlü olmaya ihtiyaç duyar ve zayıf kişiliklerle uzun süren yakınlıklar kurmayabilir. İradesi kuvvetlidir , fizksel yada psikolojik acıya karşı içgüdüsel (Ay'dan dolayı) bir dayanıklılığa sahiptir.
Sanki pek çok kriz yaşamışta her bir krize ait bilgileri bilinçaltında saklıyor gibidir. Bu bilgelik , kriz anlarında soğukkanlı tepkiler vermesinin sebebidir.

Bazen fazla inatçı ve dikkafalı davranışlar sergileyebilir. Hırs duygusu zaman zaman artabilir ve onu hoşa gitmeyen tercihlere yöneltebilir.
Kazanmak için her şeyin mübah olduğu düşüncesine kapılabilir.

Kin duygusuyla kontak halinde olabilir. Fesatlık duygularını barındırabilir. Bu olumsuz ve içsel olarak yıpratıcı hisler , onun yoğun duygusal doğasından kaynaklanır.
Sahiplenme güdüsü kuvvetlidir.

Analiz etme , araştırmacılık ve bilinmeyen gizemleri ortaya çıkarmakta beceriklidir. Sezgileri kuvvetlidir lakin bazen şüpheyle sezgiyi birbirine karıştırabilir ve içine doğan şüpheleri sanki sezgisel olarak hissetmiş gibi algılayıp diğer insanları ve olayları yanlış değerlendirebilir.

*************

Ay Yay burcunda

Bir şeylere inanmak , güven duymak ihtiyacındadır. İtimat etme duygusuyla sık sık kontak halindedir.
Bazen bu duygu yanlış kişilere itimat etmeyi ve hayal kırıklıklarını ifade edebilir. Yinede Ay Yay kişisi genelde iyimser bir tabiata sahiptir ve öyle hayal kırıklıkları karşısında kırılıp gücenip kendi dünyasına çekilecek biri değildir. Çünkü dışarda keşfedilecek çok şey vardır ve keşfetmek ona iyi gelir.
Bu keşfetme ihtiyacı , yeni olan şeylere merak duygusu taşımasına neden olur. Yeni biriyle tanışmak , yeni bir mekan keşfetmek , yeni bir film , yeni bir şarkı , yeni bir kitap ona çekici gelecektir.

Ay Yay kişisi genelde sempatik davranışlar sergiler. Mizah anlayışı iyidir.
Bazen dikkatsiz ve patavatsız biri olsa da , genelde çevresinde iyi günde ve kötü günde aranılan bir kişiliktir.
Uzun süre somurtkan biri olmayacaktır. Dolayısıyla cansıkıcı biri değildir aksine türlü deneyimlere açıktır. Örneğin 'gezelim' gibi bir teklife eğer çok meşgul değilse genelde evet diyecektir.

Diğer ateş burçları gibi bazen sabırsız ve çabuk öfkelenen biri olabilir. Öfkeli tepkisini ortaya koyar ama bunu inatla ve kinle sürdürmeyecektir.

Kendini geliştirmek ihtiyacı önceliklidir. Geniş bir merak sahası olabilir. Her bir merakıyla ilgili pek çok şey biliyor olsa da tek bir alanda uzmanlaşmakta zorlanabilir. Çünkü tek bir konuya odaklanmak onu sıkabilir. Değişim ona iyi gelir.
Yabancılarla kontak halinde olmak ona iyi gelebilir ve dolayısıyla yabancı diller üzerine yada yabancı ülkelerle bağlantılı olmak üzerine doğal bir eğilimi olabilir.

Ay Yay kişisinin romantik düşleri Su burçlarından farklı olacaktır. Örneğin hiç konuşmadan birbirine öylece bakan iki aşık portresi onu sıkabilir , o bir geminin kenarında seyahat halinde sevdiği kişiyle hayat üzerine , siyaset üzerine , bilim üzerine , rüyalar üzerine vb. saatlerce konuşmayı daha romantik bulabilir.
Yani Ay Yay kişisi ile partnerinin en az bir kaç ortak konuda konuşabiliyor olması (benzer ilgi alanlarının olması) iyi olacaktır.

**********

Ay Oğlak burcunda

Başarılı olma ihtiyacındadır. Çevresinde saygı duyulan biri olmaya ihtiyaç duyuyor gibidir.
Bazen bu ihtiyaç olgun ve ciddi bir izlenim uyandırmasının sebebidir.

Duygular disipline edilmiş gibidir. Ciddi bir tavır takınma hüneri vardır. Dışarıdan bakılınca pek heyecan verici biri gibi durmayabilir. Onun hüneri heyecan ve aksiyon değil , güven vermektir. İnsanların güvenini kazanmakta başarılıdır. İlişkilerinde saygı ve güven kavramına öncelik verir. Karşı taraf ne kadar çekici olursa olsun güven vermiyorsa , ilişkiye başlamakta tereddüt edebilir.

Pek duygusal biri sayılmaz. Daha doğrusu duygularını öyle sık sık ortaya koyan biri değildir. Romantik konularda becerikli olduğu söylenemez.
Genelde mantık odaklı düşünür. Somut elle tutulur konularla meşgul olmayı tercih eder. Muhtemelen az sayıda yakın arkadaşı vardır. Çünkü zamanını arkadaş ortamlarında eğlenceli vakit geçirmek adına uzun süre tüketmez. Zamanını çalışmaları doğrultusunda kullanmayı tercih edebilir.

İnatçı ve kararlı bir yapısı vardır. Kafasına koyduğu bir işin üstesinden gelme gayretini gösterme hüneri vardır ve genelde başladığı işleri bitirir.

Çok sosyal biri olmadığından , kalabalıklar karşısında çekingen ve tereddütlü olabilir. Mesleki konular onun için uygun bir sığınak gibidir.

Ciddi bir duygusallığı olduğundan , istikrarlı ilişkilere imza atma potansiyeli taşır. Başka sert etkiler yoksa , duyguları inişli-çıkışlı değildir aksine istikrarlıdır.
Yaş farkı olan kişilerle iyi anlaşabilir.

Saygısızlık görmek , dışlanmak , rededilmek gibi korkular taşıyor olabilir. Belki de bu korkular nedeniyle yeni tanıştığı insanlara ilk etapta temkinli yaklaşabilir.

Duygusal krizlerde depresyona girme eğilimine dikkat diyelim.

**********

Ay Kova burcunda

Farklı olma ihtiyacındadır. Gelenekleri sorgulayan biri olabilir , akılcı yaklaşımı vardır. Bu yaklaşım onun kendini duygusallığa bırakmasına engel olabilir.
Dolayısıyla pek romantik biri sayılmaz. Hatta bazen aşkla arkadaşlığı birbirine karıştırabilir. Onun sığınağına yaklaşmak için önce arkadaşı olmanız gerekebilir.

Farklı olma ihtiyacı zaman zaman dış görünümüne yansıyabilir. Farklı giyinmek yada saçlarıyla ilgili farklı bir renk , farklı bir stil deneyebilir ve çevresini şaşırtmaktan hoşlanabilir.

Periyodik olarak kendini bağımsız hissetmeye ihtiyaç duyar. Böyle zamanlarda yakın çevresinden uzaklaşması ona iyi gelebilir.
Bu eğilim duygusuzmuş gibi algılanmasına sebep olabilir. Örneğin ailesinde yada partnerinde Su burcu etkileri vurgulanıyorsa Ay Kova kişisinin onlar tarafından anlaşılması güçleşir.

Başkalarının denemediği şeyi denemek ister , ilginç / orijinal fikirler üretme hüneri vardır.
Bazı fikirlerinde sabitlik ve inatçılık görülebilir çünkü ne de olsa Kova sabit burçlardandır.

Bilgiye önem verir ve ilişkilerinde ( partneri yada dostları ) zihinsel uyuma öncelik verebilir. Öyle dakikalarca el ele tutuşup göz teması kurup hiç bir söz etmemek Ay Kovasına pek uygun değildir. Zihinsel Kovasının doldurulmasını ister ve de bu Kovadakileri boşaltabileceği ( anlattıklarını dinleyecek ) insanlara gereksinim duyar.

***********

Ay Balık burcunda

Bir şeylere bağlanma ihtiyacı vardır. Bu bazen bir sevgili-eş , bazen bir ideal-bir hayal , bazen dünyanın problemlerinden uzaklaşacağı televizyon-bilgisayar oyunu-internet-alkol gibi alışkanlıklar olabilir. Bir şeyler hissetmek ihtiyacı önceliklidir. Yada bazen acı hislerden uzaklaşmak ve kaçmak..

Oldukça duyarlı biridir , sezgileri kuvvetlidir , yaşadığı atmosfere ait her türlü titreşimi algılıyor gibidir.
Bu duyarlı tarafını pek göstermiyorsa bile , çevresindeki değişimlerden etkilendiğini gözlemleyebilirsiniz.
Eleştiri karşısında alınganlık gösterebilir , gürültülü tartışmalarda hemen oradan uzaklaşmak isteyebilir.
Kolayca etkilenme özelliği , sanat-estetik-tasarım-güzellik gibi konularda da kendini gösterebilir.
Destekleyici başka faktörlerde varsa bu tür yaratıcılık gerektiren konularda hüner sahibi olabilir.

Ay Balık bazen kararsızdır. Duyguları ve tepkileri onu iki ayrı yöne doğru çekiyor gibidir.
İki ayrı yöne salınan duyguları , zaman zaman çelişkili davranışlara sebep olabilir.

Genelde anlayışlı , sempatik ve merhametlidir. İnatlaşma , hır gür nefret gibi konuları içgüdüsel olarak aşmıştır. Kolay affeder.
Bazen hırslı bir izlenim uyandırmaz ve elindekiyle yetinen , daha fazlasına ve daha iyisine gerek duymayan bir tavır sergileyebilir.
Bu tavır bazı sorumluluklarını aksatmasına hatta belki tembellik eğilimine işaret edebilir.

Genelde bakışları duygusallığını yansıtır. Dalgınlık ise sıkça görülen bir özelliğidir.

05-31-2014 11:54 PM
« Önceki | Sonraki »

Konu Kapalı 


Bu Konudaki Mesajlar
Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014 11:54 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:57 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:58 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:59 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:00 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:01 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:02 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:02 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:03 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:04 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:05 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:05 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:06 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:11 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yeni Oluşumumuzun Haritasını Yorumlar mısınız? :) hanzade 3 7,086 06-28-2016 03:58 PM
Son Mesaj: oyuncemberi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir