Konu Kapalı 
 
Değerlendir:
  • 23 Oy - 3.48 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hazır Yorumlar
Yazar Mesaj
astrosohbet Çevrimdışı
Kızıl & Mavi
********
Neptunia Admin
lt=
Mesajlar: 7,901
Üyelik Tarihi: Apr 2007

Rep Puanı: 172

Mesaj: #4
RE: Hazır Yorumlar
Mars Koç burcunda

Mars fonksiyonları Koç burcunu harmanlıyoruz.

Mars Koç burcunun yöneticisi olduğu için burada güçlü çalışacaktır.
Mars Koç kişisinde kuvvetli Mars-Koç potansiyellerini gözlemleyebiliriz.

Mars Koç kişisi –eğer doğum haritasında toprak burcu ve Satürn gibi başka unsurlar baskın değilse- oldukça sabırsız bir kişiliğe sahip olacaktır. Heves duyduğu şeylerin hemen şimdi olmasını isteyecektir. Beklemek pek ona göre değildir.
Yapılması gereken bir şey olduğunda beklemeyecek ve harekete geçecektir.
Tam bir eylem insanı olduğunu söyleyebiliriz.
Girişimci bir ruha sahiptir. bir şeyleri başlatmak , olaylara öncülük etmek , kitlelere önderlik etmek ihtiyacı hisseder.
Gerek ilişkilerinde , gerek iş hayatında bu sabırsız doğasını frenleme çabasında bulunmasını önerebiliriz. Yoksa kırıcı , patavatsız , kavgacı özellikleriyle karşılaşabiliriz.

Mars Koç kişisi mücadeleci bir yapıya sahip olacaktır. Meydan okumalar karşısında sabırsızca öne atılabilir. Son söylenmesi gereken şeyleri ilk söyleyen dobra bir tarafı vardır.

Mars Koç kişisi tutkuludur ve tutkulu direkt ortaya koyma eğilimindedir.
Duygusal ve seksüel ve sosyal her türlü ilişkide kendine güvenip şansını deneme eğilimi taşır.
Biraz çocuksu özellikler taşıyabilir ve red edilme durumunda çocuksu tepkiler verebilir.
Stratejiden pek anlamayacaktır aksine her neyi istiyorsa bunu DİREKT ifade edecektir.
Strateji konusu üzerinde ( özellikler ilişkilerinde ) biraz daha düşünmesini önerebiliriz.

Gururlu bir yapıya sahiptir ve gururu zedelendiğinde bu duruma alışmakta zorlanabilir.
Yinede zor zamanlarda hayat küsen biri olmayacaktır. Kendini çabuk toparlayabilecek müthiş bir içsel enerji deposuna sahiptir.
Bu müthiş enerjiyi nereye kanalize ederse o alanda başarılı olması muhtemeldir.
Çünkü bir kez harekete geçtiğinde , diğerlerinden daha hızlı ilerleyebilecek biridir.
Spor gibi mücadele gerektiren seçenekler ona uygundur.
Seksüel yiğitliğine güvenen cazibeli biri olacaktır.

Mars Koç erkeği karşı cinse ilgisini direkt ifade etme eğilimindedir. Kendisi bir avcı , karşı taraf bir av gibidir. Kolay teslim olmayan avlar daha değerlidir tüyosunu not olarak yazalım.
Mars Koç bayanı bazı erkeksi özellikler gösterebilir. Cesurdur , sabırsız ve heveslidir.
Kendisini direkt ifade edebilir. Enerjiktir ve erkeklerin yapabileceği pek çok şeyi kendisinin de yapacağını düşünür ve yapabilir.

-------------

Mars Boğa burcunda

Mars fonksiyonları ile Boğa burcunu harmanlıyoruz.

Mars Boğa kişisi , arzu ettiği şeylere sahip olmak hevesini taşır. Arzu ettiği bir şeyi elde etmek dürtüsü kuvvetli olabilir.
Normalde kolay harekete geçmeyen Mars Boğa kişisi , sahip olmak , elde etmek , muhafaza etmek için harekete geçme eğilimi gösterebilir.

Mars Boğa kişisi enerjisini ve öfkesini biriktirme özelliğine sahiptir. Hem sabit burç hem de toprak burcu olan Boğa , Marsın dinamik enerjisini hesapsızca harcamayacak , içinde biriktirecektir.
Mars Boğa burcunda kararlı bir tabiat verecektir. Bir kez karar verdiğinde ve harekete geçtiğinde , biriktirmiş olduğu enerjiyi uzun süre kullanabilir. Dayanıklı bir bünyeye sahip olacağını söyleyebiliriz.

Mars Boğa kişisi sabırlı bir doğaya sahip olacaktır lâkin biriken öfkesi patladığında yıkıcı sonuçlar görülebilir.

Mars Boğa kişisinin enerjisini para kazanmak , birikim yapmak , güvence oluşturmak yönünde kullanması ona iyi gelecektir.

Bazı sert transit zamanlarında Mars Boğa kişisi , maddi konularla alakalı mücadele deneyimleyebilir.

Mars Boğa kişisi tutkulu bir doğaya sahip olacaktır. Karşı cinsle kurduğu duygusal / seksüel ilişkilerde dokunmak / fiziksel temas ona keyif verecektir. Güzel bir koku , güzel bir görüntü , güzel bir ses onun tutkulu tarafını uyarabilir.

Mars Boğa erkeği karşı cinse kur yaparken acele etmeyecektir , sağlam adımlarla ve doğal davranışlarla ilgisini ifade edecektir.

Mars Boğa kadını karşı cinste maddi – manevi güvence arayışında olabilir. Erkek sağlam bir duruşa sahip olmalıdır , dayanıklı bir kaya gibi olmalıdır.

Mars Boğa kişisinin stresli zamanlarda doğayla temas etmesi ( toprağa dokunmak gibi ) ona iyi geecektir.

------------

Mars İkizler burcunda

Mars fonksiyonları ile İkizler burcunu harmanlıyoruz.

Mars enerjisi zihinsel aktivitelere , iletişim alanına yönelecektir.
Zihinsel enerji yüksek olacaktır. Bu da sabırsız bir özellik katacaktır.
Aynı zamanda zihinsel enerjinin yüksek olması , fikirsel rekabete işaret edebilir.
Çevresiyle fikir tartışmalarına girme eğiliminde olabilir.
Zekasına ve fikirlerine güvenme eğilimindedir. Bu konuda bazen bencillik edebilir ve başkalarının fikirlerini önemsemeyebilir.

Mars İkizler kişisi kendini direkt olarak ifade etmek eğilimindedir. Yakın çevresinde dominant bir iletişimci olabilir ( doğum haritasında frenleyici unsurlar yoksa )

Mars İkizler kişisi merak ettiği şeyin peşinden gitme hevesi taşır. Öğrenmek istediği şeyi hemen şimdi öğrenmelidir , beklemek ona can sıkıcı gelebilir.

Mars İkizler kişisinin enerjisini elleriyle yapacağı aktivitelere kanalize etmesi başarı getirebilir. Elleriyle yapacağı spor türleri , zeka yarışı , fikirsel ve sözel rekabet gerektiren alanlar ona uygun olacaktır.

Mars İkizler kişisi kardeşleriyle , komşu ve akrabalarıyla , yakın çevresiyle hem yoğun ilişkiler kurabilir hem de zaman zaman gerilimler yaşayabilir.

Mars İkizler kişisi kelimeleri etkili bir silah gibi kullanabilir.
Espri anlayışı yüksek olacaktır.

Mars İkizler kişisi enerjisini aynı anda birden fazla alana yönlendirebilir.
Evet aynı anda birkaç işi yürütebilme potansiyeline sahip olabilir lâkin enerjisini hesapsızca sağa sola yönlendirmesi istediği sonuçları almasını geciktirebilir buna dikkat diyelim.

Mars İkizler erkeği karşı cinse ilgisini zekasıyla , iletişim becerisiyle gösterme eğilimindedir.
Etkili bir konuşmacı , esprili ve meraklı bir arkadaştır , bir sevgili olacaktır.
Mars İkizler kadını karşı cinste zeka ve zihinsel-fikirsel uyum arayışında olacaktır.
Hem erkeği , hem de kadını fikirsel tartışmalar yapabileceği kişilerden hoşlanabilir.
Sırf duygusal ve seksüel çekim yetmeyebilir.

----------------

Mars Yengeç burcunda

Mars fonksiyonları ile Yengeç burcunu harmanlıyoruz.

Mars Yengeç kişisinin duygusal dünyası hareketli olacaktır. Dışarıya pek belli etmediği içsel fırtınaları olabilir. Ailesiyle ve sevdikleriyle bir arada olmak hevesine sahiptir.

Mars Yengeç kişisi kendini direkt ortaya koymakta zorlanır. Biraz çekingen bir doğası olabileceğini söyleyebiliriz.
Onun harekete geçebilmesi için duygularının hareketlenmesine ihtiyacı var gibidir.
Örneğin Mars Yengeç kişisi etrafında ki zayıf ve ihtiyacı olan insanlara yardım etmek onları korumak dürtüsüne sahiptir. Bu duygusal içgüdüyle harekete geçip bir şeyler yapmak isteyebilir.
Örneğin çok cesur görünmeyen bir Mars Yengeç kişisi , sevdiği kişilerin başı dertte olduğunda onları koruma içgüdüsüyle mücadeleye girebilir.

Mars Yengeç kişisi öfkesini içine atma eğiliminde olabilir ve dolayısıyla pasif-agresif davranışlar sergileyebilir. Öfkesini direkt dışarı vurmayabilir.
Aile içi gerilimler yaşaması muhtemeldir. Ebeveynleriyle gerilimler deneyimleyebilir.

Mars Yengeç kişisi enerjisini duygusal dünyasına kanalize edebilir. Eğer bu enerjiyi dışarı yansıtmazsa , iç dünyasında duygusal biriktirmeler yapabilir ve geçmişte kalan duygusal deneyimlerini sık sık hatırlayıp onlarla içsel bir çatışmaya girebilir. Yani sanki geçmişte öfkelenip halledemediği bir sorunu bugüne taşıyor ve bugün iç dünyasında o problemi çözmek istiyor gibidir.
Mars Yengeç kişisine öfkesini ve enerjisini çok fazla iç dünyasına atmamasını önerebiliriz.

Mars Yengeç kişisi tutkularını ifade ederken bazen karşı tarafı boğabilir. Cinsellik konusuna duygusal bir yaklaşımı olabilir. Partnerinden olumlu ya da olumsuz çabuk etkilenmeye müsaittir. Duygusal ruh hali , seksüel performansını oldukça etkileyebilir.

****************

Mars Aslan burcunda

Mars fonksiyonları ile Aslan burcunu harmanlıyoruz.

Mars cesaretin , hareketin ve hevesin planetidir. Marsın bu özelliklerini en güçlü biçimde ortaya koyacağı burçlardan biri Aslan burcudur. Yani Mars Aslan burcunda güçlü çalışacaktır ve halinden mutlu olacaktır.

Mars Aslan kişisi 1 numara olma hevesindedir. Girdiği ortamlarda ön saflarda durmayı tercih edecektir ( doğum haritasında Satürn , plüto gibi etkiler baskınsa durum değişebilir )
Mars Aslan kişisi , sevdiklerinin hayatında da 1 numara olma hevesi taşıyabilir.
Sevdiklerini ilgi yağmuruna ve iltifata tutabilir lâkin kendisi de pohpohlanma ihtiyacı hissedecektir. Zaten cesaretiyle , sosyal becerileriyle , girdiği ortama kattığı enerjiyle yeterince dikkat çekici bir doğası vardır.

Mars Aslan burcunda , kararlı hareketi ifade eder. Mars Aslan kişisi karar verdiğinde tutkuyla harekete geçebilen bir yapıya sahiptir. İşleri organize etme becerisi yüksektir.
Bulunduğu ortamın lider kişiliklerinden biri olmak hevesindedir.
Saygısızlık gördüğünde gururunun kırılması ihtimali vardır.
Ekip çalışmalarında egoist olmayan bir Mars Aslan kişisi için o takımın kaptanı olmak çok uygun olacaktır , üstelik egoist olmayan Mars Aslan kişisinin kaptanlığını ( liderliğini ) büyük çoğunluk kabul edecektir. Çünkü Yönetim ve işleri organize etme konusunda doğal bir hüneri vardır.
Mars Aslan kişiliğinin olası gölgelerinden biri egoizm tuzağına düşme ihtimalidir.
Güçlü bir kişilik , dikkat çekmek , beğenilmek gibi ihtiyaçları uç noktada egoizmi beraberinde getirebilirler buna dikkat etmesi iyi olacaktır.

Mars Aslan erkeği tutkulu bir aşık olacak ve ilgisini kararlı hatta biraz gösterişli biçimde sergilemeyi tercih edecektir.
Özgüvenli davranışlarıyla karşı cinsi etkileme eğiliminde olabilir.
Red edilmekten pek çekinmeyebilir lâkin çok sevdiği biri tarafından red edilmek gururunu kırabilir ve bir süreliğine çevresine küsebilir. Bu küsme hali pek uzun sürmeyecektir çünkü Mars Aslan kişisi doğal bir canlılığa sahiptir ve öyle uzun süreler depresif bir halde dolaşmayacaktır. Kendi pozitif enerji yakıtını kendisi üretme hünerine sahiptir.
Mars Aslan bayanı , özgüven sahibi erkeklere çekilebilirler. Çok nazik ve duyarlı erkekler pek onlara göre olmayabilir. Erkek güçlü olmalıdır , tutkularını ifade edebilmelidir.

Mars Aslan kişisinin enerjisini eğlenceli alanlara , spora , riskli deneyimlere , aşk deneyimlerine , yaratıcılık gerektiren alanlara daha sık kanalize ettiğini görebiliriz.

Seksüel açıdan kendine güveneceği notunu da ekleyebiliriz.

-----------

Mars Başak burcunda

Mars fonksiyonları ile Başak burcunu harmanlıyoruz.

Mars Başak kişisi mükemmelliğin peşinden gitme hevesine sahiptir.
Bazen harekete geçmek için şartların mükemmel olmasını bekleyebilir.
Elini attığı bir işte görev dürtüsüyle hareket eder. Başkalarına katkı sunmaya heveslidir.
Örneğin sevdiği biri hastalanırsa onun sağlığıyla ilgili yapılması gerekenleri üstlenebilir.

Mars Başak kişisi eleştiriler ve gereksiz laf sokmalar karşısında öfkelenme eğilimi taşır.
Kendisi de öfkesini iğneleyici bir tarzda ifade etmeyi tercih edebilir.

Mars Başak kişisi mücadelesini gürültülü şekilde yapmaz. Alttan alıyormuş gibi görünür , şartların uygun olmasını bekler ve kusursuz bir darbe vurmak ister.
Pek atak biri olduğunu söyleyemeyiz. Belki çalışma hayatında daha atak olabilir ama duygusal ve sosyal ilişkilerinde değil.

Mars Başak kişisi için çalışma hayatı hareketli olacaktır. Biraz da gerilimli olacaktır.
Çalışma arkadaşlarıyla zaman zaman gerilimler yaşayabilir.
Huzursuz ve enerjik bir işçidir. Etrafında insanlarında benzer şekilde görevlerini yapmasını , sisteme uymasını isteyecektir. Görevini yapmayan rahat tiplerle geçinmesi zordur.

Mars Başak kişisi enerjisini çalışma hayatına ve araştırmalar yapmaya yönlendirirse verimli olacaktır. Onda heves uyandıran konuları saatlerce araştırabilir.

Mars Başak kişisi tutkularını direkt ortaya koymayacaktır. Seçici biridir ve her seksüel çağrışım onu baştan çıkarmayacaktır. Pek ateşli bir aşık olmadığını söyleyebiliriz.
İlgisini sade bir tarzda ifade etmeyi tercih edebilir.

---------------

Mars Terazi burcunda

Mars fonksiyonları ile Terazi burcunu harmanlıyoruz.

Mars Terazi kişisi ilişkiler kurmaya hevesli olacaktır. Tek başına hareket etmektense , birlikte hareket etmek , birileriyle ortak iş yürütmek dürtüsüne sahip olacaktır.
İlişkiler konusunda ilk adımı atan taraf olmayı tercih edebilecektir. (kararsızlığını yenebilirse)
Sabırsızlık , kararsızlık , haksızlık durumlarında ilişki içinde gerilimler yaşayabilir.
Öfkesini kontrol edebilme hünerine sahiptir. Genelde serinkanlı ve mantıklı tepkiler verir.
İlişki ve ortaklıklarında eşitliğe inanır ve bu yönde mücadele deneyimleyebilir.

Mars Terazi kişisi adalet savaşçısı tanımına uygundur. Enerjisini eşitlik , diplomasi gibi alanlara kanalize etme eğilimi taşıyabilir.

Mars Terazi kişisi dengeyi bulmak hevesine sahiptir ancak sık sık dengesi bozulabilir.
Bu dengesizlik ilişkilerine , davranışlarına , sağlığına yansıyabilir.
Dengeyi bulmak için mücadele etmesi gerekebilir.
Barış için savaşmak , Mars Terazi kişisine uygundur.

Mars Terazi kişisi tutkularını dengelemekte zorlanabilir. Bazen yoğun , cazibeli ve romantik , bazen de mantıkçı ve mesafeli görünebilir.
Cinsellik konusunda partneriyle uyum içinde olmayı önemser ve kendi isteklerinden tâviz verebilir.

Bazen karşı tarafı rakip ya da düşman gibi görme eğilimi taşıması , ilişkilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Ya da karşısına çıkacağı dominant kişiliklerle çatışmalar yaşayarak cesaretini sınayabilir.

---------------

Mars Akrep burcunda

Mars fonksiyonları ile Akrep burcunu harmanlıyoruz.

Mars Akrep kişisi yoğun bir kişiliktir , güçlü bir iradeye sahiptir , fiziksel ve psikolojik açıdan dayanıklıdır.
Mars Akrep kişisi enerjisini stratejik biçimde kullanabilir bu açıdan çok avantajlı bir kombinasyondur. Mücadelesini stratejik biçimde yürütme eğilimindedir. İstediğinde iyi planlar yapabilir , kişileri ve olayları zekice analiz edebilir.

Mars Akrep kişisi tutkulu bir doğaya sahiptir. Sevdiğini sahiplenmek , kontrol etmek ihtiyacı hisseder. Seksüel enerjisi muhtemelen yüksek olacaktır.

Mars Akrep kişisi krizler yaşayarak güçlenecek bir doğaya sahiptir. Dolayısıyla Mars Akrep kişisiyle sakin ve huzurlu bir ilişki kurmak zordur. Yoğunluk ihtiyacını hem ilişkilerine hem işine yansıtabilir.

Mars Akrep kişisinin enerjisini şüpheye kanalize etmesi psikolojisini zorlayabilir.

Mars Akrep kişisi gizemleri çözmek yönünde harekete geçme eğilimindedir.
Gizemli olan şeylerin peşinden gitmeye heves duyar.
Ölümle , bilinmeyenle , metafizik konularıyla ilgilenme eğilimi taşıyabilir.
Başkalarının TABU olarak görebileceği ve ürktüğü ( ölüm ,cinsellik , diğer boyuttan varlıklar vb.) konuların üzerine gitme cesaretine sahip olabilir.

İlgisini ilk etapta yoğun biçimde ifade etmek yerine daha sakin ve stratejik adımlarla ortaya koyabilir. Partneri muhtemelen onun yoğunluğunu , ilişkinin ilerleyen dönemlerinde anlayacaktır.

*****************

Mars Yay burcunda

Mars fonksiyonları ile Yay burcunu harmanlıyoruz.

Mars Yay kişisi öğrenmek , keşfetmek hevesindedir. Merak duygusu onu harekete geçirebilir.
Yeni insanlarla tanışmak , yeni ortamlar keşfetmek , yeni bilgiler onda heves uyandıracaktır.
( frenleyici başka unsurlar baskın değilse )

Mars Yay kişisi inandığı şeyler için mücadele etme eğilimindedir.
Sıkı bir dava insanı olabilir. İnandığı şeyin peşinden giden idealist bir savaşçı tanımına uygundur.

Serüvenci biri olmaya adaydır. Uzaklara gitmek , bilinmeyen bölgeleri keşfetmek cesaretine sahiptir. Yabancılarla kolay kaynaşabilir , ilk adımı atmaya pek tereddüt etmeyen çocuksu bir özgüvene sahiptir.

Mars Yay kişisi için hayatın anlamı EYLEMDİR.
Deneyimle karşılaştığında bu deneyimin peşinden gitme dürtüsüne sahip olacaktır.
Mars Yay kişisi hareketlerinde dikkatsiz ve sakar olabilmektedir buna dikkat diyelim.

Sosyal çevrede aranılan neşeli ve mizahla barışık bir yapısı vardır.

Zaman zaman taşkınlık yapmaya , abartmaya , savurganlık etmeye , patavatsızlık yapmaya ve benzeri problem çıkarabilecek özelliklere dikkat çekebiliriz.

Mars Yay kişisi öfkelendiğinde ateşli tepkiler verebilir ya da o ortamdan uzaklara giderek öfkesini dağıtmak isteyebilir. Öfkesini uzun süre içinde tutmayacak ve kin tutmayacaktır.

Mars Yay kişisinin enerjisini kişisel gelişime , sosyal gelişime ve fiziksel gelişime yönlendirmesi ve monotonluktan uzak durması ona iyi gelecektir.
Spor yapmak onun için uygun bir eğilim olabilir.

Mars Yay kişisi tutkularını açık bir şekilde ifade etmeyi tercih edebilir. Ateşli bir aşık olmaya adaydır ancak ilişkinin seksüel boyutu onun için yeterli değildir , partneriyle zihinsel uyum ve ortak ilgi alanlarına sahip olmak isteyecektir.

------------------

Mars Oğlak burcunda

Mars fonksiyonları ile Oğlak burcunu harmanlıyoruz.

Mars Oğlak kişisi , başarmak ve çevresinin saygısını kazanmak hevesine sahiptir.
Hedef sahibi olmak , başarılı olmak , toplumda bir yer edinmek onu harekete geçiren konulardır.

Enerjisini çalışmalarına yöneltme eğilimindedir. Doğum haritasında frenleyici başka etkiler yoksa , mesleki hayatında çalışkan , hırslı , enerjik özellikler sergileyecektir.

Mesleki hayatında zaman zaman rekabetle karşılaşabilir ve mücadelesini bu alanda gerçekleştirebilir. Otoriteyle arasında zaman zaman ipler gerilebilir.
Otoriteyle ilişkilerinde tez canlı , sabırsız davranışlarına dikkat etmesini önerebilirim.
Özellikle doğum haritasında Uranüs bağlantıları güçlü ise otoriteye baş kaldırma eğilimi görülebilir. Mesleki hayatında ( kariyeriyle ilgili ) önemli değişimler ( ilkler , başlangıçlar ) görülebilir.

Mars Oğlak kişisi için askeri kariyer , spor kariyeri gibi mücadele gerektiren seçeneklerin uygun olabileceğini söyleyebiliriz.
Mühendislik gibi zorlayıcı ( meydan okuyucu ) mesleki seçeneklerin de uygun olacağını ekleyelim.

Mars Oğlak kişisi kolay öfkelenmeyen ve öfkesini kontrol edebilen bir doğaya sahiptir.
Saygısızlık gördüğü durumlarda öfkesini kontrol etmekte zorlanabilir.
Öfkelendiği zamanlarda inatçı ve huysuz bir keçi gibidir. Hatta öfkesini boşaltıp rahatlamak yerine , yalnız kalmayı ve kendi kendine sakinleşmeyi tercih edebilir ya da etrafında nazının geçtiği birinin bu halini fark edip onunla konuşmasını – gizli gizli – bekleyecektir.

Mars Oğlak erkeği , karşı cinsin peşinden koşarken stratejik adımlar uygulayabilir.
Sabırlı olacaktır ve bekleyecektir. Hatta doğum haritasında içe dönük kişilik veren başka unsurlar var ise bayanların peşinden koşmayacağını , aşk konusunda biraz tutuk ve tedbirli ( birazda karamsar ) bir yapısı olacağını ekleyebilirim.
Mars Oğlak erkeği , karşı cinse kur yapmak için ekstra adımlar atmayacaktır.
Muhtemelen ilgisini sade ve ciddi bir şekilde ifade edecektir ve muhtemelen olumsuz cevaba kendini hazırlamak ihtiyacı hissedecektir.
İlgi duyduğu bayandan saygısızca ve şımarıkça olumsuz yanıt alması , özellikle ergenlik dönemindeki Mars Oğlak erkeğinin özgüvenini zedeleyebilir.

Mars Oğlak bayanı , ciddi , sorumluluklarını bilen , olgun , güvenilir , başarılı erkeklere doğru çekilebilirler.

Mars Oğlak kişisi tutkularını doğrudan ifade etmeyebilir. Gerek mesleki ihtiraslarını , gerek seksüel ihtiraslarını sık sık konuşarak ifade etmek yerine , sahada konuşmayı tercih edebilir.
Cinsellik konusunda ki rolünü bir tür sorumluluk olarak algılayıp yüksek performans sergilemeye zorunlu olduğu fikrine kapılabilir.

----------------

Mars Kova burcunda

Mars fonksiyonları ile Kova burcunu harmanlıyoruz.

Mars Kova kişisi farklı olma hevesindedir. Başkalarının gittiği yoldan gitmeme dürtüsüne sahiptir. Orijinal olmak hevesiyle harekete geçebilir.

Mars Kova kişisi enerjisini bilgi ve fikir alanlarına kanalize edebilir. Daha fazlasını öğrenmek , fikirlerini diğerlerine kabul ettirmek yönünde mücadele deneyimleyebilir.

Mars Kova kişisi için özgürlük dürtüsü kuvvetli olacaktır. Özgürlük Savaşçısı tanımına uygundur. Bağımsız olmak dürtüsü , ilişkilerine yansır ve kolayca bağlanmakta zorlanabilir.
Cool tavırları olabilir. İlgi duysa bile bunu ifade etmekte güçlük çekebilir.
Usta bir aşık olduğunu söyleyemeyiz.

Mars Kova kişisi sürüye uymak durumunda bırakıldığını hissettiğinde öfkelenecektir.
Kalabalıklara ve geleneklere uymak zorunda kalmak , emir almak onu çileden çıkarabilir.
Farklı olduğunu ortaya koymaya ihtiyacı vardır.
Âni parlayan öfke patlamaları ve otoriteye isyan etme ( baş kaldırma ) durumları görülebilir.

Seksüel açıdan çarpıcı bir çekiciliğe sahip olsa da bu çekiciliğiyle ne yapacağını pek bilemiyor gibidir. Toplum içinde kendini bir uzaylı gibi ya da herkesten farklı ve özel biri gibi hissediyor olabilir. Pek çok kişinin hayran olacağı çekici kişilere burun kıvırabilir , elinin tersiyle itebilir. Seksüel doyum kadar zihinsel doyum da önemlidir.

Arkadaş ortamlarında kendini ortaya koyabilme , grubun öncüsü olabilme potansiyeline sahiptir. Ekip çalışmaları , sosyal gruplar , dernekler , çevreciler , siyasi oluşumlar onun kendini gösterebileceği faaliyet alanları olabilir. Mars gerilimlerini bu gibi arkadaş gruplarında deneyimleyebilir.

Doğum haritasında destekleyen başka unsurlar da varsa , enerjisini buluş yapmak için kullanabilir , enerjisini geleceğe odaklayabilir.

-----------------

Mars Balık burcunda

Mars fonksiyonları ile Balık burcunu harmanlıyoruz.

Mars Balık kişisi hayallerinin peşinden gitme hevesine sahiptir.
Enerjisini hayalleri doğrultusunda kullanma eğilimi vardır.
Sanatla alakalı konulara heves duyabilir.

Mars Balık kişisi anlayışlı bir yapıya sahiptir. Öfkelense bile karşı tarafla empati kurup kolay bağışlayabilir. Yardımsever biri olduğunu söyleyebiliriz.

Mars Balık kişisi enerjisini bir konuya odaklamakta zorlanabilir çünkü Balık burcu değişkendir ve dikkati kolay dağılan bir özelliktedir.
Mars Balık kişisi , onu etkileyen pek çok şeyin peşinden plansızca giderek enerjisini tüketebilir buna dikkat çekmekte fayda vardır.

Mars Balık kişisi tutkularını romantik şekilde ifade etmeyi tercih edebilir.
Aşık olduğunda hayal dünyası hareketlenecektir.
Sanatsal bir alana ilgi duyuyorsa , aşık olmak onun yaratıcılığını etkileyecek ve belki de verimini arttırabilecektir.

Mars Balık kişisi pek hırslı biri olmayabilir. Bazen iki ayrı yöne gitme eğilimi gösterebilir.
Kararsızlığa ve iç dünyasıyla ilgili karışıklığa dikkat çekebiliriz.
İradesinin zayıf olması ihtimali vardır. Doğum haritasında ki başka faktörler sebebiyle güçlü biri gibi görünse de duygusal ve fiziksel dayanıklılığı fazla olmayabilir.

Mars Balık kişisi aşk için , inandığı şeyler için , düşleri için mücadele etmeyi tercih edebilir.
Dış görünümü sakin görünüyor olabilir lâkin iç dünyası fırtınalı ve hareketli olabilir.
Çevresindeki insanları şaşırtabilecek bir hayal dünyası olabilir.

05-31-2014 11:59 PM
« Önceki | Sonraki »

Konu Kapalı 


Bu Konudaki Mesajlar
Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:54 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:57 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014, 11:58 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 05-31-2014 11:59 PM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:00 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:01 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:02 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:02 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:03 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:04 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:05 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:05 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:06 AM
RE: Hazır Yorumlar - astrosohbet - 06-01-2014, 12:11 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Yeni Oluşumumuzun Haritasını Yorumlar mısınız? :) hanzade 3 7,125 06-28-2016 03:58 PM
Son Mesaj: oyuncemberi

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir