Değerlendir:
  • 13 Oy - 1.69 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nur Yerlitaş'ın Yıldız Haritası
Yazar Mesaj
Alejandro Çevrimdışı
Mars Vip
*****
Mars Vip
lt=
Mesajlar: 692
Üyelik Tarihi: Feb 2016

Rep Puanı: 31

Mesaj: #1
Nur Yerlitaş'ın Yıldız Haritası
Sevgiler Astrosohbet ;

[Resim: dXgQWQ.jpg]

Ülkenin en iyi modacısı diyebileceğimiz Nur Yerlitaşa son günlerde kanser teşhisi kondu ve açıkcası bu beni derinden sarstı çünkü Nur hanımı eskiden beri çok severim gerek aslan burcu olması gerekse moda programlarında ben içimden ne geçirirsem oda aynısını yarışmacılara söylerdi. Kanser olduğu haberini alınca yıkıldım ve hemen araştırmalara giriştim. eskiden bakamadım çünkü vikipedi ve diğer sitelerde doğum tarihi 7 aralık yazardı ama her programda üstüne basa basa "aslanım ben hemde baya baya aslan burcuyum" demişti. Kendi geçtiğimiz doğum gününde yılınıda belirtmişti 11 Ağustos 1955 , İstanbul Fatih doğumluymuş .

Nur yerlitaşın haritasına baktığımda gözlerime inanamadım . inanılmaz bir aslan stelyumu var. Satürn ve ay karşıtlığı yaşaması çok dikkatimi çekti çünkü kendisi çok fakirlik gördüm modacı olana kadar Fatih te bir terziydim ben demişti. Aslında buralara kolay kolay gelmediğini açıkca haritasında gördüm. Ayrıca Boğadaki ayı , akrepteki satürnü ve aslandaki stelyumundaki büyük kare açı yı da görünce çook acılar cekip başarıyı hak ettiğine bir daha inandım .

Ayrıca saçlarına çok düşkün , inanılmaz mücevher düşkünü , gösterişli biri. Kilolu olmasını ay boğanın rahatlığına ve aslanın her şeyi isteyip bolluk yaratmasına bağlıyorum bir keresinde Bülent Ersoyla ve rahmetli oya aydoğanla bol bol 100kg kalkanı yedikten sonra zehirlenmiştiler.

Mükemmel bir aslan kadını. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur eğer ünlü olursam en çok ders alıcağım ve yanından hic ayrılmayacağım bir dostum olur kendisi. Ayrıca en yakın dostları bülent ersoy ikizler , oya aydoğan kova burcuydu.

Sizce yükseleni nedir , benim tahminlerim genelde nokta atış gibi tutar. Yükselen akrep diyorum..

İyi geceler gülücük[Resim: 40yEA4.gif]

Koç ,Yükselen İkizler ama yalnız kaldığında bir ay Oğlak ...

Doğum Haritam : https://i.hizliresim.com/JlaPoj.gif
2017-2018 Solar Return Haritam : https://i.hizliresim.com/9dQkkO.gif
10-17-2016 01:10 AM
 Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »



Bu Konudaki Mesajlar
Nur Yerlitaş'ın Yıldız Haritası - Alejandro - 10-17-2016 01:10 AM

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hadrianus'un Gözdesi Antinous'un Doğum Haritası Ishtar 2 4,380 03-12-2019 06:32 PM
Son Mesaj: Ishtar

Forum'a Git:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir